37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • twi452
    Fordítás állítólag valami mai beszélgetésből. Ma nem tudtam figyelni csak most olvasgatom a hiv. fórumot (akár kacsa is lehet de annyira nincs benne elrugaszkodott dolog :D )

At start there will be light, medium and heavy tanks. Flak's will be released later (but possibly at release).
    First they planned matches with 32 players on planes and 32 on tanks, but probably they will limit this to total 40 players (with possible later increase to 60 players).
    There will be pure "planes vs planes", "tanks vs tanks" battles, but devs still undecided how to roll this out. Maybe pure battles will be available in "Events".
    They plan to implement advanced (manual transmission etc) and simplified tank controls.
    Tanks will spawn closer to the objective points than planes.
    In the next week after Igromir they will release preliminary tech trees.
    CBT will be very Soon™. OBT and release in this year.
    Fleet will be in 2014. They already implemented some prototypes but decided that resulting gameplay is too hardcore and can wait until air/ground forces get some more development.
  • twi452
    Persze tudom :)

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az eddigi szemléletük alapján arra lehet számítani tőlük, hogy inkább a "valóság" felé mennek el azon a "számegyenesen".

Max arcade-ban többet fognak pattogni a lövedékek vagy ki tudja, hogyan fogják skálázni a sebzésmodellt a különböző módok közt :)

De már nem kell olyan sokat aludni, hogy egyre többet megtudjunk aztán kipróbáljuk végre igazából.
  • Amaymon
    "De azért nem örülnék ha a T44-nél minden toronytalálat automatikusan ammo rack lenne..."

Nem lennék meglepve, nem csak egy tankot lehet bevinni meccsenként, benne van a pakliban az egy hit/tankkill nem random faktorhoz kötve.
  • Boron Power
    Ha abban szar voltál, a másikban is az leszel. Ne reménykedj.
  • lammaer
    Ennek az éremnek mindig KÉT oldala van....

Mert addig örül az ember, amíg ő lövi azt a skulót, na de ne felejtsük el, ugyanezt megkapod te is :)

Én szeretem amikor nagyjából tudni lehet, hogy bevállalhatom azt az egy találatot a kempelő JT-től, mert hacsak nem kritikus, akkor túl fogom
    élni.
    A vicces az, hogy sok player még ilyen mechanikával sem meri bevállalni hogy kijön a kemp-pozícióból. Namost mi van akkor, amikor BÁRMELYIK lövés sanszosan halálos lesz... gondolom lesz kedve a tömegeknek támadni :)
  • Amaymon
    Az a video rossz példa Glo, emiatt nem volt ma gameplay bemutató és kezdtek magyarázkodni a WT fórumon. Mondjuk nem akarták bemutatni a publikumnak elméletben. Kár is volt, mert félreértelmezte mindenki a látottakat.
  • lammaer
    Na, ez a hozzáállás amit korrektnek tartok és tisztelek.

Kipróbálok egy játékot, ha tetszik elmegyek a fórumába és beszélgetek róla, ha nem tetszik nem játszok vele és nem szarok bele a topikjába.
  • twi452
    Itt viszont biztosan az lesz, hogy ami lövedék bemegy az tuti nagyon kellemetlen károkat fog okozni nem csak annyit, hogy lemegy 200 hp és puszi :)

De " Soon™ " megtudunk mindent :)
  • Glo
    Nem, én nem tolom :)

Szvsz a WoT T5 felett már fanatizmus :) Addig még el lehet funolni vele, de amikor a körmöd rágod, meg a klavit a monitorba csapod mert elszórtál egy 1k-ba kerülő lőszert ami leesett félúton.. na akkor kell abbahagyni. Én abba is hagytam. De majd most a WT:GF :)
  • lammaer
    És ha valami olyan szar, akkor te csak azért tolod mert nincs más? 10 meg 20 EZER csatában?
  • lammaer
    Hát, a 0%os critben egyet kell értsek veled, azt ott nagyon elkefélték a WGjék - és emlékszem, még marha büszkék is voltak rá, merthogy egyszer SerB írta hogy XY tanknak a lánctalpa akár több tizK sebzést is képes elnyelni. Ami egyértelműen baromság, és régen nem volt igy.

Az viszont hogy mikor mi száll el.... na ott nagyon sok a hiszti, és nehéz kiszűrni mi a valóság. Lásd a "hátulról ellövik az ágyúmat" (amire lehet magyarázat amit cifu ír), de pl rengeteg "szakértő" jön olyanokkal hogy "mi az hogy elölről ellövik a motorom" - ami szte lehetetlen, és nem hajlandó elfogadni hogy a WOT a váltóművet együtt kezeli a motorral.

Az tény, nagy a random faktor a játékban, és ez nagyon lutrivá teszi a modulkezelést, de egyértelműen tudjuk hogy van modulsebzés, és azt is hogy hol. Azt hogy mikor sérü a modul és mikor nem - na erre nincs épkézláb magyarázat. De azért nem örülnék ha a T44-nél minden toronytalálat automatikusan ammo rack lenne...
  • Glo
    "mert nicns más"

Eddig nem is volt más ilyen grafikájú MMO tankos játék. De majd most :)
  • lammaer
    Csak tudnám kire gondolsz hőbörgőként... mert én állandóan a WoTot látom köpködve, a WOT playerek meg a WT fanok részéről is :)
    Igy szar a WOT, úgy szar a WOT, ki fog halni, szemét WG stb stb - de azért letolt vele az illető 10-20K csatát. "Mert nincs más", persze :)
  • Glo
    http://www.youtube.com/watch?v=foTmS4omfoE&feature=youtu.be&t=1m24s

Tankos gameplay :)
  • Glo
    Hát nemtom, az alsó képen SerB egy kicsit túlvállalhatta magát :D

Mint a Magyar Vándorban Gálvölgyi mint pasa a hárem előtt: "Ezeket azért hozták ide, hogy engem tönkre tegyenek" :D
  • bgabor
    Én sem értem, mit hőbörögnek, a konkurenciaharcból mi játékosok csak profitálhatunk.

A Wargaming meg? Hát...
    Lehet hogy megváltozik majd jelenlegi a hozzáállásuk a játékosközösségükhöz:

Netán egy kicsit kevesebb felesleges pénzük lesz a mostaninál:

• Nazarov77
    Ezért is lesz célszerű védeni őket :)

Legalább mi is megnyugodhatunk hogy az arty nem úgy lesz ahogy láthattuk mert az tényleg túlzás lenne.
  • Glo
    Repcsivel tuti azokra fognak rámenni elsőnek. :)
  • Nazarov77
    Artillery shown in the Igromir gameplay footage will be definetly changed.

We just wanted to show the idea, but due to limited number of players and other reasons it was tuned like this.

Aftillery will have markers over it and it is an easy prey basically
  • Glo
    Ez már elég OFF a GF topicba, de az il2-ben nem a SpitIX volt a legnagyobb problémánk a német oldalon :))
  • Nohab
    Ja, csak a Spit IX-et nem nagyon érdekelte :D
  • Glo
    Keress rá, aztán ámulj :) Ott azt is modellezték, hogy a motorban melyik cső sérül és az milyen hatással van a motorteljesítményre. Iszonyat :)
  • Glo
    50 Ge a tarsolyban, mi? :D
  • madmanic
    Köszönöm szépen!
  • flashpointer
    igen, amikor kéri a refer kódot írd be ezt:
    LK2174Rtz6

(kis betű nagy betű számít)
  • madmanic
    Üdv! Ki szeretném próbálni a játékot, létezik ehhez is kezdő (invite) kód mint a wothoz?
  • flashpointer
    Végeselemezik játék közben? Azt nem hinném.
  • Glo
    Sőt, már az il2 1946-ban az mk108 30mm-es aknagránátjának repeszeit is számolta a gép. Pedig az 2001-ben volt :)
  • Glo
    CloD-ban is pont ez van :)
  • wallen
    lol

"Végezetül pedig azt ajánlanám figyelmébe, hogy akkor mégis mi alapján számolná a sérülést? Kiszámolja, hogy a lövedék hogy üti át a gép motorburkolatát (mondjuk egy mm-es AlMg lemez, nyírószilárdsága X, keménysége Z, utána találkozik a kipufogóval, ami másfél mm-es szénacél, adatai..., majd találkozik a motor hengerfalával, ami edzett acélötvözet, adatai..., majd az adott dugattyú éppen ilyen állásban van, tehát a lövedék ezzel is találkozik, adatai... és közben kiszámolja, hogy a lövedék milyen alakváltozásokat szenved, és mennyi energiát ad át az egyes részegységeknek... "

ez így megfelelőnek tűnik
  • Glo
    Az tuti, hogy a verseny jót fog tenni a játéknak.
  • Jacek
    Óóó, borzalom:)
  • Glo
    Jah, már nem tudják azt mondani majd, hogy "Akinek nem tetszik keressen másikat" :D

WT-n jelenleg 40k van. Vasárnap délben :)
  • Jacek
    Token akció nélkül mennyi lenne?
  • Droughert
    4-5k max azeu szerver, egyszer láttam 6k fölötti számot
  • Jacek
    "A WoT monopol helyzete megszűnt, ezt szerintem nyugodt szívvel kijelenthetjük :)"

Nem is értem az acsargókat a másik oldalról, mivel ez mindkét játéknak jó! Nagy eséllyel a WOt-nak jót fog tenni a WT.GF...
  • Droughert
    Mint írtam nem komplex rendszer, nem olyan mint a warthunderben, emire reagáltamaz az az, hogy a modulok nem hp fogyásra sebződnek random, hanem attól függően kapott-e találatott vagy sem (+erre mit dob a random). A kettő között van különbség.
  • flashpointer
    Azt lehet tudni hogy most mennyien játszanak a wot repülős részével? :P
  • Glo
    "de ha tudod mit hol kell lőni esélyes hogy beadja."

Innentől kár ezen vitázni. A WoT egy random esélyalapú rendszerrel dolgozik. Meglősz egy modult (vagy a környékét) és a szerver eldönti mi lesz.. Amúgy ha belősz egy tankba a kémlelőn keresztül akkor ott valakinek meg kell nyúvadnia. Gyakorlatilag a kis tierű tankcsatákban a kezelő személyzetnek előbb kéne elvéreznie, mint magának a tanknak. Oszt mégse :)

De tényleg kár vitatkoznunk. Most mentem egy kört egy Tu2-es bomberrel. Jött egy vadász, ami mielőtt legéppuskáztam a hátsó lövésszel kinyírta a bal motoromat félig, meg a bal csűrőmet, folyattam az üzemanyagot is. A gép repülési tulajdonságai oly amértékben csökkentek, hogy alig tudtam épségben hazavinni, folyamatosan oldalra kellett lépnem a gépet, hogy egyenesen haladjak. Mentem is a lehetséges 400 helyett 330-al. Ja, és a kerékgondola is megsérült, szal hasra kellett tennem a reptéren.

Ha valami ilyesmi, vagy ehhez hasonló dolgot tud prezentálni a másik gém.. de úgyse fog, mert nem tud. A WT mérföldekkel lelépi a WG repülős játékát (még az árkád is) mind modellben, mind grafikában.

Majd ha a tankos rész kijön a számok mindent elmondanak. Addig meg, kár vitázni. A WoT monopol helyzete megszűnt, ezt szerintem nyugodt szívvel kijelenthetjük :)
  • Droughert
    19k csata után komolyan gondolom. Aki játszott vele emlékszik az elpukkanó type59-ekre, torony megfelelő oldalát eltalálva okozhattál ammo rack robbanást. A rendszer modulokat figyelembe veszi, de az okozott sérülés random, tehát nem garantált a sérülés, de ha tudod mit hol kell lőni esélyes hogy beadja. Olyan is lehet, hogy a tornyra adott lövés kivitte a sofőrt, mert lefelé pattant a lövedég és átvitte a tank testet. Nem komplex a rendszer de számolni lehet a modulokkal.
    Ha nem HP alapú a rendszer akkor elárulod mégis milyen lehet?