11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Azt azért tegyük hozzá, hogy a WoT körül nagyon jó TS-es társaságok szerveződtek, amik kedvéért néha visszajártak az emberek. Nekem is van 10K csatám benne, de ebből legalább három olyan volt, hogy a haver századot csinált, aztán mentünk, vagy hogy hívtak, fejlesszük ki közösen platoonban ezt vagy ezt a cuccot.

De maga a játék óriási hibákkal küzdött mindig is(láthatósági rendszer, sebzési rendszer, átütés, borszasztó színvonaltalan-optimalizálatlan engine, régen arty stb.), ez tagadhatatlan. Úgyhogy néhány hét visszanézés után mindig rájön az ember, hogy haverok ide vagy oda, ennek a játéknak véres a torka és ez sosem fog változni. Kell keresni helyette egy rendesen megcsinált, igényes játékot FTPMMO kategóriában. A War Thunder teljesen megfelel ennek, és novembertől már a tankosok is élvezhetik, nemcsak a repülősök.

Őszintén szólva akár beváltja a GF a reményeket, akár nem(én őszintén szólva az AF minőségét látva nem tudom elképzelni hogy ne váltaná, vérprofik a fejlesztők), innen a láthatóan megújulásra képtelen WoT útja csak lefelé vezet majd. Nem tudom, hogyan lennének képesek Wargamingék ezek után akár csak megtartani a jelenlegi játékosszámukat, nemhogy növelni.