War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Köszi!

Egyelõre valahogy nem találom a helyem.Eddig minden csatát megnyertem de semmit nem lõttem ki,sõt még csak el sem találtam.😄 Természetesen engem minden egy lövéssel kikapott.Hát van mit tanulni...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

1. Kétlem hogy raknának még be teszteléshez ez is elég
2. Ami itt van abból semmi nem marad meg, nyugodtan költheted. Ez el van szeparálva a normál accodtól
3. valahogy tudnod kéne venni, de ha jobb alul be van pipálva az auto-javítás mellett az auto-rearmor akkor magától fel kéne hogy töltse

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Gottfried
Igazad van! 😊
Ma nem volt túl jó napom,így egy kicsit hamar felhúztam magam.

Végre sikerült belépni és gyorsan kétszer kilövetni magam.Hát nem egy WOT.😄
Lenne pár kérdésem,ami nem világos így az elején.

-Egyelõre két tankot kaptam,egy pzII-t és egy T26-ot.Néhány tankot és repülõt lehet fejleszteni.Csak sejtem hogy most csak ezek lesznek és nem lesznek nagyobb tankok.Jó a sejtésem?
-Van 2000 gold,azt el lehet költeni?(gondolom nem vonja le a rendes accom goldjaiból)
-Kifogyott a lõszerem az elsõ csatában és most csak lõszer nélkül tudok menni.Ez miért van? Lehet valahol lõszert venni?
Egyelõre ennyi.Elõre is kösz a segítséget!!

Valamint ne felejtsd el, hogy te egy closed beta tester vagy, ami azért van, hogy a hibákat kijavítsák, ergo, ha áll a szerver, akkor az nem azért van, mert a Gazsi megbízhatatlan, hanem mert heggggesztenek, és te ezt vagy hívatott segíteni, azzal ha reportolod a hibákat...

Ne tévesszünk szerepeket. <#nezze><#ejnye1>
Elméletileg fél 10-ig lesz szerver a csúszás miatt.

"SERVER SHUTDOWN TODAY WILL ALSO BE DELAYED BY 1 HOUR AND 30 MINUTES TO COMPENSATE."

Gottfried
Hát ez a mai nem az én napom.Hihetetlen érzékkel pont akkor léepek be amikor nem megy,akkor kell lelépnem mielõtt elindul.....
A WOT bosszúja hogy ott hagytam õket 😄

Ééééés már ki is dobott. Nem login szerver <#idiota>
Én bent vagyok, de összeszen alig 2k játékos van online... szóval valszeg a login szervert hegesztik.
Tényleg áll most. Valszeg találtak valami hibát amit helyben tudnak javítani vagy tudjafene. Szerintem nemsokára megint lehet menni. Am fórumon valami kompenzálást magyarázott a 1,5 órás csúszás miattde nem vagyok biztos hogy mire gondol. A tippem az lenne hogy annyival tovább lesz ma teszt

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Gottfried
Másnál megy a szerver,csak én szerencsétlenkedem vele?

Gottfried
Fasza...a szerver karbantartás alatt....
Ugyanolyan megbízhatatlan vodkavedelõ bande ez is mint a WG!!!

csaba90
ma este 8-ig van szóval van még idõd! 😊

Csaby

Gottfried
Lassan megy ez....
Beléptem,erre nekiállt újabb egy gigát leszedni.Mire bekeveredek a harctérre,lejár az idõ.

Hallom jön a 3. hullám, a vásárlókon kívül nem tudni mik a feltételek, még mindig csak a GF eventet teljesen végigcsinálók jutnak be, vagy azok is akik mondjuk három negyedét legalább megcsinálták?
Lemaradtál a smileról :-)

Lemaradtál arról hogy a gyereke farsangja 😄

csaba90
hát kezdésnek jó kis tankokat kaptok 😄 de viszont már vannak legalább stukák meg más jó kis repülõk is nem csak he51 meg az orosz reserve gép :S

Csaby

Nem vagy te kicsit fiatal a tankozáshoz akkor? 😊

A felét csináltam meg kb és még semmi de most annyira nem bánkódok miatta 😊
majd openben úgyis ránézek (decemberben XD) 😊
Arra lennék kiváncsi kapott e valaki úgy meghívót,hogy nem vett packot,és nincs meg az összes küldetése.
Perze lehet a "sorsolás" abc szerint megy...elöször a cirill abc...
Gottfried
óóóóóóó......akkor már egy oviban leszek farsangon.Na akkor majd este.Jó játékot azoknak akik lesznek délután!

Írta Thoryne hogy 14:30GMT-re tolták a kezdést. Az nálunk 15:30

Olvastam énis de nem para. Most készülök írni egy illetékesnek hogy ez bejátszható-e. De amúgy le van írva hogy ha ilyenért bannolnak akkor hova kell írni. Meg adni az account adatokat meg leírni nekik hogy miért jelentkeztél be másik géprõl és ha jogosnak látják akkor unbannolnak. Márpedig ha az hogy szutyok a gépem és használhatatlan a célnak szerintem tökéletes indok 😊

Gottfried
éééés.....természetesen nem enged be.Szerverkarbantartás........😞

Gottfried
már csak 120 mega.....

elvileg csak 1 gépen használhatod a zárt bétát
gondolom generál valami egyedi kulcsot a hardvereidrõl aztán hozzárendeli az accounthoz
ha nem kamu persze, hogy elrettentsenek a "kölcsönzéstõl" 😊
Szerintem neked legrosszabb esetben is movie-ról 1-el lejjebb kell venned és jó lesz. Én kicsit jobban aggódok a laptopom miatt. Intel Core i5 2,4GHz, Nvidia Geforce 310m 1GB, 4GB RAM. Minimum grafikán 25-30 FPS (fák felett 15). Gyanús hogy nem fogja bírni, de a remény hal meg utoljára. Ha döglõdik alatta akkor átülök öcsém erõmûve elé 😄Ezt a pár napot kibírja, mire kijön az open beta addigra meg kész lesz az enyém is 😊

Sherman0070
Ja és a tankoknak hogy kell saját skin-t csinálni? Mert úgy tudom hogy lehet

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
nekem a repcsis 90 fps-el megy ez meg 40-el

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Gottfried
A grafikáról van valami infotok? A repcsis fullon megy de gondolom itt a növényzet miatt egy kicsit több lesz a gépigény.

Azon ne csodálkozz. Nekem minden frissítésnél ezt csinálta eddig. kb 80-90%-ig használja a full sávszélességem aztán egyre lejjebb megy és végül már 50-100 Byte-al szedte. az utolsó 10-20% tart addig amíg az elsõ fele.

Gottfried
Az nekem is meg szokott ártani. 😄 Most délutános lennék de a gyerkõcnek farsang lesz ma,így szabin vagyok.Pont jól jött ki. 😊

Hát ezt nem hiszem el. Ott volt a töltõcsík, azt hittem tölti csak lassú mert sok az adat. Erre most veszem észre, hogy azon a szerencsétlen feliraton fölötte van egy kb 1mm vastag rész ahol lehet kattintani. Hát nem most kezdtem így el leszedni a frissítést?! 30 perc és kész is van 😄
Komolyan mondom nekem megártott ez a délelõttös mûszak XD

Nekem pillanatok alatt lejött... kivéve az utolsó 57 megát. Az sehogy se akar lejönni, szerintem meghaltak a szerverek, vagy valami.
Gottfried
nekem 1,5 MB-vel jön de így is egy jó fél óra lesz.

Gottfried
Kb ett tartok én is.Most tölti a launcher a frissítést.Az a baj hogy nemsokára le kell lépnem és majd csak este felé leszek.😞

Today, on February the 25th the test will begin at 14:30 GMT
1.Csinálsz egy másolatot a War Thunder mappádról valami más néven.
2.Az oldalon találsz egy letölthetõ config.blk fájl-t azt szedd le és az új mappádban cseréld ki a már meglévõvel.
3. A launcher.exe-t küld ki asztalra hogy könnyebben elérd
4. Indítsd el. Lehetséges hogy rendszergazdaként kell indítani
5. Elkezdi leszedni a cuccot közben belõheted a grafit mert minden maxra lesz húzva 😊
Most nézegetem a CBT fórumrészt és ott írják hogy nem szabad bepipálva hagyni a grafinál az "Old videocard support" részt.
Eddig kb itt tartok én is. 0,9 KB/sec max letöltési sebességgel még egy darabig fogok is :/

Gottfried
Azt megtaláltam,csak az angolom nem túl fasza.Azért remélem nem cseszek el semmit. 😊

Ha arra gondolsz, hogy hogyan éred el a teszt szervert, akkor ITT az utasítás.
Gottfried
Most már csak ki kell bogarásznom hogy hogy tudok belépni és GO!! 😊

Gottfried
Köszi!! Ott díszeleg. 😊

Logolj ki majd vissza a fórumon, fent kattints a nevedre, ott a My Profile és ott fog díszelegni a "Ground Forces Tester" - remélhetõleg.
Gottfried
Hogy kaptad meg? Egyszerûen csak be tudtál lépni vagy kaptál mailt?
(nekem még semmi 😞)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Megjött a jog :3

Ha jól emlékszem nálunk GMT+1 van. Szóval 1-re hazaérek, 2-ig megkajálok és lehet csapatni 8-ig 😄
Azaz lehetne, ha szíveskednének a meghívót kiküldeni 😊

Gottfried
FebruaryAccording Russian forum from today test server will work according schedule:

Tuesday: 17:00-23:00 MSK (13:00 - 19:00 GMT)
Wednesday: 05:00-11:00 MSK (01:00 - 07:00 GMT)
Thursday: 17:00-23:00 MSK (13:00 - 19:00 GMT)
Friday: 05:00-11:00 MSK (01:00 - 07:00 GMT)
Saturday: 15:00-20:00 MSK (11:00 - 16:00 GMT)
Sunday: 05:00-11:00 MSK (01:00 - 07:00 GMT) and 15:00-20:00 MSK (11:00 - 16:00 GMT)
Monday: 05:00-11:00 MSK (01:00 - 07:00 GMT)

So I guess we could expect access around 1pm GMT today

Coral Springs
Nem úgy volt hogy ezt nem preferálják a fejlesztõk, így erre nem lesz lehetõség a játékban ? Legalábbis az egyik Q&A -ban volt szó róla.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gottfried
Náluk már elmúlt 11 óra.(nézd meg a fórum hsz-ek idõpontjait)Szóval lassan dél lesz.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92175-how-to-access-nightly-server-updated/

Ide kell majd hozzáférés