War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most hogy megmondtad a frankót, gyakorlatilag be is zárhatnánk a topicot.

Ozzyehh
Azért az eléggé relatív hogy mi szórakoztató és mi nem az 😊lehet hogy neked nem de másnak igen, szal ez csak a te egyéni véleményed, de javíts ki ha tévedek 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

ha realizmusra vágysz, keresd meg a legközelebbi toborzóirodát.
egy játéknak szórakoztatnia kellene, ez egyenlõre úgy néz ki, hogy nem fog.
a harmadik ilyen után nem fogod kersni az exit game gombot, hanem alt+f4-el fogsz távozni ..
a WOT-ban sírnak a kemperek miatt. na azt a "problémát" itt szorozd meg egy tetszõleges X egész számmal, ahol X nagyobb mint 5.

a CBT elején, amikor még low tier vackokkal rohangáltunk, és volt esélyed túlélni néhány lövést mielõtt megdöglöttél, még tetszett a játék. magasabb tierben szar. pont. .. kár érte.

Ozzyehh
Hát ezt én inkább nevezném realisztikusnak mint negatívumnak 😄

sokszor van, hogy percekig nézelõdsz, keresed a jó pozíciót, aztán miután meggyõzõdtél arról, hogy sehol senki, megindulsz a következõ fedezék felé. ekkor bumm, meghaltál, párszáz méterrõl a tetõig érõ gazból, két bokor közül egylövéssel nyírt ki a láthatatlan 8 pixeles TD .. akkora fun, várjad csak a játékot. 😊

Ozzyehh
Egy hülye kérdés, ahogy nézegettem a videókat az tûnt fel, hogy nem sûrûn lehet találkozni ellenséges tankokkal van, hogy pár percet menetelni kell mire szembe találkozunk valakivel, ezt csak én vettem észre? ez nem kötekedés nagyon várom a játékot... vagy lehet hogy ez csak a béta!? miatt van... 😊

Már akkor is tudták, hogy mivel kell illusztrálni az oktatókönyveket, hogy a legénység is megjegyezze <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Voltak skálák, amivel kb be tudták lõni hogy milyen messze lehet az ellenség, de lézeres távmérõ még nem volt 😊

No eNtak új videójában RB-ben már távolság mutató sincs amit nem igazán értek,hogy mért is lett kivéve.Vagy akkor tegyenek be valósabbat,de igaziból is be tudták mérni valamennyire, nem kb-ra lövöldöztekha jól tudom.
Ozzyehh
Már alig bírok várni.. hónap végére összeáll az új gépem.... igyekezhetnének az opennel 😄, mert addig mondjuk tudok rome2-õzni meg air forces- tolni, de már nagyon kivagyok éhezve erre..... rip wot😊

Igazából nem ígérték soha semmit... emlékeim szerint azt ígérték hogy múlt évre lesznek tankok.. végül is lettek csak szerintem senki sem így gondolta 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

A CBT-t ígérték decemberre, és az el is indult.

Ozzyehh
Azt nem tudom, de jöhetne már mert épp most építek egy új PC-t ennek a csodának az élvezésére 😄 szal jöhetne már :/

Fura Alak
Tegnap este pislogtam is! Úgy belém kötött egy AI AA, hogy leesett az A-20 szárnya!

Említették hogy melyik év decemberre gondoltak? 😄
ahhoz képest,hogy mintha december körülre ígérték volna kicsit elvannak csúszva😛
Március vége?

Külön vicces lesz egy Ostwinddel vagy akár egy Nimróddal osztani a népet a földrõl, tekintve hogy a mostani gépi irányítású AA-k is milyen veszélyesek tudnak lenni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

csaba90
még szép ejj de jó is lesz az 😄 nem kell felmenni 5-6 ezer méterre, közbe meg még aki fent van lehet le is szed egybõl 😄

Csaby

Meg a repcsiken nem csak bombázót meg csatarepülõt kell érteni, hanem vadászokat is, akik szívesen rázúznak a tankokkal elfoglalt ingyen fragre <#violent>

Fura Alak
Lesznek játszható AA -k, amik ellen nem olyan szerencsés repkedni. <#eplus2><#violent>

csaba90
hali!
igen lesznek olyan pályák ahol csak tankok tankok ellen, repülõk repülõk ellen!
Viszont ahol együtt vannak, úgy kell elképzelni hogy van egy alap repülõs pálya mint amik most is vannak a WT-ben, és azon belül van egy részletesebb kisebb rész ahol a tankok harcolnak, és oda felé repülhetsz a repülõvel és bombázhatod lõheted õket, de a repülõknek is lesz pl külön ugyanúgy a bombázható részek is megmaradnak!
Legalább is eddig így van, és ezeket videokon is láthatjátok! 😊

Csaby

Torzonborz
Szerintem amíg nem megy 7/24 a server addig esély sincs OB-re.
Jelenleg pedig még nem megy. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ozzyehh
Srácok, ne haragudjatok, hogy megkérdezem, de semmi hír nincs az open betaval kapcsolatban? , hogy elõre láthatólag meddig tart a closed és mikor nyitják meg a kapukat? pár tipp is jó lenne 😊

Sziasztok, nekem olyan kérdésem lenne. Ugye a játékban lesznek repülõk és egy harctéren fogtok küzdeni, namármost, azt lehet tudni, hogy ugyanott fogtok küzdeni, mint ahol jelenleg vannak a tankok, vagy egy másik helyszínen? Mert valljuk be õszintén, ahol most indulnak a tankok a repülõs játékban, azok sac per kb. 4-5 percig vannak játékban.
Másik kérdésem, lesznek-e repülõ mentes módok? Ahol csak tankokra lehet számítani? Vagy ez az RB csaták lesznek?

Nézegettem GF videókat és lenne pár kérdésem.

- Tankok tolató sebessége az ugye nem végleges? Mert az a 6 km/h iszonyat. (pl Párduc)
- A kõ kerítések látom nem lerombolhatóak se lövéssel se belerohanással.... ezen változtatni fognak ugye?
- Mi a különbség az AB és a HB között azon kívül, hogy nincs pen marker és távolsági rásegítõ? Tankok menet tulajdonsága "Combat modelje" más egyszerübb, mint a repülõs részben a FM.
úgy,hogy végignéztem a videót és ezek a gondolatok futottak át a fejemben😛

Nem egészen értem, hogy ez hogy jön ide.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

milyen "szép" így egy háború.....,de ha aki részt is vesz benne annak kínszenvedés,halál és rettenet!

Nálam a VGA a szûk keresztmetszet valószínûleg.
Nálam 8 giga ram ati 7870 launcherben max van beállítva máshoz nem piszkáltam, 60 fps megvan.

WoT: Nishizumi77

Ozzyehh
Nekem jobban tetszik mint a wot, kövezzetek meg 😄, a pályák meg minden, szerencsére pont most veszek egy gépet szal pöpec lesz 😊

30-40fps, minden maxon, fû kikapcsolva. Erõsebb vas kell ugyanahhoz a sebességhez. (16gb RAM, I3770K, ATI6870).
Köszönöm a válaszokat!

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

A mostani War Thunder jól fut, a tankossal se lesz gond.

Nem jelentõsen, és még a nagyobb optimalizációk hátra vannak.

Üdv! Még tegnap kérdeztem, de nem kaptam választ. Milyen gépigényre lehet számítani? Mennyivel viseli meg jobban a gépet a sok tereptárgy a repülõs verzióhoz képest?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Hát ha a valóságban is így volt (ahogy pl sulous írta) akkor ezen max egy lövegpajzs-modul fejlesztés segítene nem átprogramozás hogy akkor ilyet ne tudjon 😊
Azért ezt bírom, hogy rájönnek egy hibára, javítják erre egy késõbbi fejlesztésben megint megfeledkeznek errõl.
A Schmallturmra gondolok. Annak is megvan az a remek képessége hogy a lövegpajzs aljára érkezõ lövedéket átpattintja a test tetejére amit általában be is szakít.
Szegény Panzer IV S.em nem egyszer járt így.

WoT: Nishizumi77

PLaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megvan.

Olyan régi, hogy nem lehet a wotreplays-re feltölteni 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Úgy tûnik nem is mentem sokat vele, mire megesett... xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=100753

Sajnos a replay már nem elérhetõ a linkrõl. Megtaláltam, de idõbe telik feltölteni.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

m1garand

makett.tk

Köszi, akkor bennem maradt meg rossz info valamiért.
PLaci
WoT-ban volt olyanom (min. 1 éve, vagy régebben), hogy egy lövedék olyan szögben találta el a T25 AT -mat, hogy:

1.) az elülsõ felépítmény tetején be
2.) az elülsõ felépítmény hátulján ki
3.) motortér tetején be

... és a full hp elvesztése nélkül megölt, mert kiütötte a teljes legénységet... <#idiota>

Hupsz enyhén!😄 Sry
Ok, akkor biztos én emlékeztem rosszul.
HE-vel én is nyirtam már ki magam, de az ugye más kategória. 😊
Eltévedtél szerintem.
Max HE-vel tudom elképzelni, olyat még nem láttam, hogy másra pattant volna a lövedék és azt sebezte volna, viszont he-vel sokszor ölik meg magukat egyesek.
Ram II jónak mondható prém tank? Amcsi legénység húzásra kellene, de tier 7 mm miatt eléggé kiábrándító ezzel a pennel! :S Vagy várjam meg az új tier 7 prém tankot?
Én bõ 1 éve WOT ban öltem úgy tankot hogy amit rám lõtt az ellenség az visszapattant és ebbe halt bele