37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #11460 Kétlem hogy rank1-2ben hupákoló kezdő playerek annyira skillesek lennének, hogy bozótoson keresztül vakon célozva is tudják hol az ammorack....
És én se vagyok annyira skilles, hogy azt NE a véletlennek tudjam be, hogy tegnap zsinórba oneshotoltam egy KV1, T-34 1941 és T50 triót...
Örülünk hogy eltaláljuk a célt, a többit meg rábízzuk a randomra (főleg hogy ha jól láttam bizony azért itt is van annyi szórás hogy 500 méteren ne mindíg ugyanoda menjen a skuló). -
Glo #11459 Nem minden ammorack, csak a játékosok megtanulták már régen, hogy egy.egy tankban hol vannak a lőszerek, és naná hogy oda lőnek. Aztán meg minden elpukkan :)
Régen azért ez nem így volt, egyrészt valszeg nemigazán tudták, másrészt örültek, ha eltalálták az ellenséget, és akkor már jók voltak mert ott valami akkor szétment, nemhogy még adott modulra lövöldöztek volna.. Mint pl egy kémlelőnyílás 30m-ről :)) -
lammaer #11458 Ezt már sokszor körbejártuk, ha valóságban akarnék tankozni akkor jelentkeztem volna az amerikai hadseregbe. VAgy méginkább az izraelibe vagy az oroszba, mert azok használják is a tankokat.
Minden játék a realitás absztrakt leképezése, a HPnek is megvan a maga helye és értelme még ha nem valósághű is
Teganp ecseteltem, hogy pl számomra egy WT:GFes célzási rendszer HPval lenne az ideális játék, némi valódi modulsérüléssel. Ezel megszűnne a randomisten, ami ugyanúgy itt van a WT:GFben is, csak itt is megpróbálják kimagyarázni hogy ez pontosan ki van számolva és modellezve. Aztán meg elismerik hogy kb minden ammorack :D
Ja, és az én ideális játékomban WT:GF féle artizás lenne (mert az szerintem tényleg tökéletesen megvalósítja azt amit a WG akart elérni csak mellélőtt - a kempereket meg lehet mozgatni vele, de nem csatadöntő tényező) de mindenképpen REPCSIK nélkül.
Szóval én összelopkodnám a két játékból a jó elemeket :D -
bgabor #11457 Teljesen igazad van. -
Én azt még értem, azért kellett a HP, hogy legyen "room for error", egy kb. kiszámítható mennyiségű "idő", amíg hibázhatsz.
Ami igazán érthetetlen, hogy ezen saját játékmenet-pufferoló körülmény mellé kitalálták az artykat, akik gyakorlatilag pont ezt a HP-puffert nullázzák a one-shottal, ráadásul úgy, hogy ESÉLYED NINCS védekezni ellenük.
Égbekiáltó gyökérség. -
twinr #11455 köszi. -
bgabor #11454 Nem úgy mint a valóságban, ahol addig kellett egy ellenséges harckocsit lőni, amíg a HP csíkja teljesen le nem ment. 
Komolyan, én azt se vágom a Wargaming hogy volt képes kitalálni ezt az életerőpontos hülyeséget. :D -
Garakx #11453 az előzőből 6 járművet kell MEGVENNI. nem csak kifejleszteni -
twinr #11452 hogyan tudok megnyitni egy következő rank-et? Azokat amik még pirosak és nem kutathatom őket? -
Droughert #11451 Mondjuk az is vicces, hogy a KT-nak is minden elviszi a gun-t azonnal, mintha egy áttextúrázott Panther lenne, ugyan azzal a sérülés modellel. Ezt nagyon gyorsan javíthatnák, mert elég idegesítő. -
ToMy_ #11450 ahm, én kérek elnézést... 
Jó ez a RU szerver, annyi IL2 van az égen, hogy 75 mm-essel is lehet lőni egyet-kettőt. Amúgy az 1 assist is repcsi volt...
-
twi452 #11449 ne linkelj be némettel jó csatáról szóló jelentést itt mert a németekkel nem lehet játszani.. :P :D -
ToMy_ #11448 Ehhhehe, PzKpfw IV F2 a Terror of the Sky...
-
Ninju #11447 Ez a #11400-ra ment. -
Ninju #11446 A mouse look gomb nem ezt a célt szolgálja? Azzal pont az automata lövegállítást kapcsolod ki. -
Idézet a Május 29-i, Fejlesztői kérdezz felelek fordításából:
"K : Ki lesznek javítva a a hosszabb javítási idők? Lesz változtatva a sebzésmodellen, hogy tovább túlélhető legyen egy csata?
V : A hosszú javítási idő egy hiba miután a legénység sérült, és ki lesz javítva. Esetleg, sok találat után javasolt elhagyni a járművet. A járművek élettartam növeléséről, talán csökkenteni fogjuk a lőszerrekesz robbanás esélyét. Most szinte minden találat garantált robbanás." -
Susarc #11444 én se! nem is tudom csak minden 6-8. Oroszt 1 shotolni :D -
Glo #11443 A törpök élete nem csak játék és mese :)) -
lammaer #11442 NEM AKAROK ILYEN SOK ONESHOTOT!!!!!1111 :) -
Susarc #11441 HP NEM KELL! az fos ! megcsinálják rendesen a zónákat és a sérülést ezerszer jobb lesz mint a HP rendszer! -
lammaer #11440 Úgyvagyok vele, hogy ha a "másik" játékból kivennék a nagy random szórást (úgy lenne mint itt) meg betennék a ballisztikát (mint itt), de maradna a HP rendszer... NA az lenne az én játékom. Meg persze ha lehetne kívánni hogy noarty/norepcsi....
Itt nagyon irritál a sok kritikus (elsőre elhal az ágyú, ellövik a torony/ágyúmechanikát, megdöglik a lövész, instapop az ammorack), ha egy kicsit jobb lenne a túlélési esély az szimpatikusab lenne.
De persze izlések és pofonok, felüdülésnek jó ez is. De majd az új modern tankos cucc... :D -
Glo #11439 Eretnekség!!!!
-
lammaer #11438 Ilyenkor hiányzik az unrealisztikus HP :)
Ahogy ingame elnézem, amikor 3 emberünk nézi ahogy egy ellenséges tank húzza a zászlót csőre töltve+becélozva az első megjelenő célt - és vhogy elsőnek nem mer egyik se kimenni, mert ugye simán lehet instadeath... nem tudok másra gondolni, csak hogy emiatt nem mernek menni.
-
Susarc #11437 meg a HIT Zónák....lásd konstanst pukkanás,vagy lövegsérülés-->ergó Game Over vs UNDAMAGED és suspension dmg :D :D -
twi452 #11436 speciális szakértőkből mindenhol sok van azért :D -
"Persze a pályák nem annyira alkalmasak távoli harcra jelenleg."
Ezzel meg is van a válasz és megfogtad a lényeget :) Egyébiránt meg maguk a páncélok is bugosak (orosz, német egyaránt), elég olvasgatni a hivatalos fórumot. -
Stefan99 #11434 Hülyeség ez az 1 spawn vs 2 spawn szerintem is. De azért a nehéz tankoknál tudni kell, hogy a vastagabb páncélzata csak 1000 méteren felül jön ki, annál közelebb gyakorlatilag tekintheted nyugodtan medium tanknak.:) Persze a pályák nem annyira alkalmasak távoli harcra jelenleg. -
Stefan99 #11433 A valóságban ha kilőtték az embert nem a load képernyő fogadta hanem a fehér fény az alagút végén, ez is egy ok amiért nem mentek ilyen közel egymáshoz.:) -
Kicsit folytatva. Az szerinted okés, hogy jelen pillanatban a nehéz harckocsikkal egyszer lehet bejönni? Miért? Így is kikapja minden egy lövésből, páncélzata az nulla mert tiszta bug a hitzónája és szemből kikapja bármi (lásd IS2 tetejét meglövöd pukkan Kt-t szemből lövöd pukkan). Milyen előnyt ad a medium harckocsikhoz képest? Miért érdemes nekem, vagy miért éri meg nekem nehéz tankkal játszani? Aztán itt van az aránytalanság a páncélvadászok terén. Ami 46 tonna felett van az egyszer spawnolhat be ami alatta az kétszer. Mi ez az eszement bal..sz szabály? Pláne annak tükrében, hogy az egyik oldalon ez kétszeri belépést ad a másikon meg egyszerit. Nem nem a németek iránti rajongásom mondatja velem, hanem az, hogy logikátlan és nem fair. -
Nem mondtam egy szóval sem, hogy kilőhetetlen über brutál német tankok legyenek. Nyílván hülyeséget nem akarok, meg ilyen nem is lesz soha meg amúgy is unalmas lenne. De komolyan azt ne mond, hogy szerinted a jelenleg felállás okés. Mielőtt még újból megkapnám, hogy egyoldalú vagyok. A ruszkikat is húzom és ott is vannak elég komoly bugok és hiányosságok. Olyan nagy baj, hogy nem szeretnék még egy wot-al játszani? -
lammaer #11430 Sokat wotoltam én is, de vmiért egyből kihasználtam hogy kedvenc tankkal ki lehet farmolni mindent... :) -
Csak ne búcsúztasd olyan gyorsan azt a Panthert. Ahogyan alacsonyabb szinten az F2, ezen a szinten meg a Panter D a "farm tank". mentem pár kört magasabb szintű tankokkal, de gyorsan vissza ültettem a legénységet ebbe. Sem a Reward, sem az ellenfelek kinézete nem tetszett. -
Glo #11428 A Henschel tornyos KT nekem is megvan, de még lusta vagyok elővenni.. Meg azzal a lélektani SL érték alá tenném magam :))) -
Susarc #11427 megint te válaszolod meg a nooboknak :D
sajnos a pályák szerkezete egyáltalán nem kedvez a németeknek az esetek többségében.....a német tankok nem annyira mozgékonyak és nehezebb velük a flank vagy egy close quarter:P bár ez utóbbi csak ilyen játékban lehetséges a valóságban megnézném mikor kerül egymástól 5-10 méterre 2 ellenséges tank és lövik egymást :P :)
Az oroszokkal jobban lehet ilyen gyors mozgékony akció után elereszteni egy célzott kapáslövést... -
twi452 #11426 látod milyen jó h én lassan haladok velem biztos nem fogsz találkozni h lemészárolhass :P :D -
PiciPanzer #11425 Már megvan mindegyik rank 4 :). Most jönt a G-s panther, illetve a Henschel Tiger 2. Egyébként irtam, hogy csak egy ideig, bizos előveszem még, ugyanúgy ahogy az pz IV F2-őt, Jagdpanzereket is. -
...ez ilyen wot-os maradványtünet lehet, muahahaha! tudod, ott muszáJ továbbmenni -
Glo #11423 Miért kell tőle elbúcsúzni? Én ezzel húzom a Rank4-es gépeket :)) -
PiciPanzer #11422 Méltó búcsú a Panther D-től egy időre. Ezzel a csatával lett fullos :).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
twi452 #11421 látod erre nem figyeltem de logikusan annak kéne lennie :)
ugye ha kiütik az összes embert a tankban azért jár kill
phly videójában is így lőtte ki a rengeteg reserve tank az is-4esét :D
minden legényt kiütöttek úgy 10 percnyi kalapálás után :D