War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy melyik is az a fórum ahova nem enged be mert én csak a Ground Forces Discussion-t és a Public CBT Discussiont találom és mindkettõbe beenged, vagy addig nem is látni a fórumot amíg nincs hozzá jogunk? 😊
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Az viszont vicces hogy vasárnap reggel megvettem a T34 packot és egy óra múlva rakták ki hogy jön a 3. hullám 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Persze abba a bizonyos fórumba még mindig nem tudok belépni,így csak reménykedem hogy még ma tudok játszani.😞
http://ru.wikipedia.org/wiki/Dagor_Engine
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nem látja a többi játékos.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Bár... jobban belegondolva, ha fizetni kéne érte, kevesebb "GYERE LÕJJ LE, ITT VAGYOK" típusú rikító festés lenne.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Volt régen egy játék,sajnos nem sokan ismerték.Még PS1-re jött ki,PanzerFront néven.
Nekem az jut eszembe a GF-rõl.Persze a grafikát össze sem lehet hasonlítani de még mindig emlékszem rá ahogy berezgett az gamepad a kezemben mikor kilõttek.Ott is nagyon óvatosan kellett játszani mert vagy pattantak rólam vagy kilõttek egy hittel.A célzás belsõ nézetbõl volt,minden nemzet tankjának más célzó berendezéssel.(gondolom a valósághoz akartak egy kicsit hasonlítani)Nem célkereszt volt hanem skálák,amik alapján meg kellett becsülni a löveg emelését.Az irányítás is nagyon jól sikerült,a gamepad elsõ négy gombjával,mindkét lánctalp külön mozgott elõre és hátra.Jobb elõre,bal hátra és meg is volt a gyors fordulás.Elég sok típust lehetett játszani a 2. VH-ból. Az átütések is elég korrektek voltak.Egy pzIII pl csak oldalról tudott kilõni egy T34-et.A T34 a Tigert pedig csak közelrõl,oldalról vagy hátulról.A Tiger 2km-rõl kiszedte a t34-et ha eltalálta.
Rengeteget játszottam vele.A mai napig az egyik legjobb tankos játéknak tartom.Ami érdekes hogy az is Orosz játék volt.És most itt a WTGF realistic battle,ami a videok alapján erre emlékeztet.😊 Szóval nagyon el kell szúrniuk hogy nekem csalódást okozzon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WoT: Nishizumi77
Csaby
A GF-tõl nem várok sokat, nehogy pofára esés legyen. Teljesen más játék, más élmény, amit eddig láttam nem teljesen volt meggyõzõ, de lelombozó sem. Aki szereti a td-ket a wot-ban -ld. vmi Fritz nevezetû ürge- annak bejön majd a játék finoman camper stílusa miatt.
fillérekért elpasszoltam, de legalább megszabadultam tõle...
viszont az amit majd ez nyújt fõleg realisticbe 😄 itt lehetnek kempelõk, nem fog téged zavarni, sõõt majd inkább õt.. mert itt az a csapat aki kempel az nem nyer!
majd kedden mehetünk squadba ha gondolod 😊
Csaby
A WOT-ból elegem lett.Az új mapokon és tankokon kívül szinte semmit nem javítanak.Randomban nagy tierben teljesen játszhatatlan a kredites gold és a rengeteg idiota miatt.A random átütésekrõl és sebzésekrõl már nem is beszélve.Kicsit sajnálom a két accot mert azért benne van 30K+ csata de egy ideje ha belépek,két -három csata után már égnek áll a hajam.Ez így már nem szórakozás,akkor meg minek.
Most itt repkedek míg ki nem jön a tankos része.Nem vagyok egy nagy repülõ rajongó de a WOWP-nél ezerszer jobb a WT,ezért nagyon bízom benne hogy a tankosban sem fogok csalódni.A videókból úgy tûnik hogy egy kicsit több türelem és jóval több skill kell hozzá(rb-ben),így talán az eszetlenül lövöldözni szeretõk nem sokáig lesznek itt,ha ki is próbálják.Holnap ha minden igaz,mehetek a zárt bétába. 😊 Majd megírom itt a tapasztalataimat.
na meg a su100-as td-t ugye sokkal hamarabb észrevehettem volna, és szintén pontosabban tudtam volna megcélozni és egyhitelni, vagy õ engem...
Csaby
De pl volt egy nagyon jó számomra izgalmas 1 v 1 meccsem..
Én párduc G-vel voltam elfoglaltam egy bázist, szikla és b17-es roncs takarásában... majd látok egy gyanús sziklát messze mintha tank lenne 😄
kimentem hogy sniper modban rá tudjak zoommolni és meglesni, hát egy IS2-es volt... (persze nem volt spotolva tehát nem volt pirossal a tank felett a neve..) gyorsan meglövöm az ûber AP-vel (panzer granate 40/42) , és nem sebezte... (még mindig nem vett észre... váltottam panzergranate 39-re ennek kisebb az átütése viszont nagyobb eséllyel ad kritikus találatot is) õ közben észrevett és húzódott vissza a szikla mögé... meglõttem az oldalát... volt találat adott rá XP-t meg minden.. aztán õ is meglõtt, de nem történt semmi 😊 kicsit szögbe állva toltam ki az elejét ugye... aztán megint kibújtam ismét sikeres találat + kritikus is, majd húznám vissza eltalálta a csövem, annyi lett a toronynak meg a csõnek :S szikla mögé beálltam teljes védelembe, és elindítottam a megjavítást! 1 perc 10 másodpercet írt 😄
na mondom ennek addigra leesik valami és idejön 😄 el is indult, olyan 20 másodperc múlva... mire idért még volt 8 másodpercem, szóval elkezdtem vele játszani a szikla körül, körbe körbe 😄
viszont rám tudott lõni de nem volt semmi vészes piros lett a torony de még mûködött 😄 aztán eltaláltam a motorját (nem gyulladt ki) lassabb lett, és így jobban utolértem, (még mindig a körbe körbe téma volt 😄 )
a torony alatt lõttem meg a testet oldalról és felrobbant 😄 minden nyílás kiaszakadt a tankon ott hatalmas lángcsóvák majd felszállt a torony vagy 5 méter magasra 😄 nagyon megkönnyebbültem, mert egy IS2-es azért már egy max két lövéssel kiszed egy párducot közelrõl, megvédett a tankom 😊
egy tankjuk maradt (nem tudtam mi, mert ugye nem írja, akkor sem ha már valaki látta)
nekünk rajtam kívül még volt egy Tigris II-es ünk.. vesztésre álltunk mert nekünk egy bázisunk volt nekik kettõ volt befoglalva... na lementem hogy befoglalom a középsõ bázist, írtam a tigrisnek hogy menjen foglalni (de nem igazán tette) aztán ahogy mentem lefelé a dombról találkoztam vele, hát kb fele annyira távolságra "kempelt" a bázistól ahonnan én elindultam... de õ akkor is ott maradt jött ment, mintha várta volna hogy elé kerüljön valami 😄
befoglaltam a bázist 😄 már is az õ csíkjuk kezdett el fogyni, viszont a hegyen lévõ bázisunkat meg visszafoglalta azaz egy tankjuk.. épphogy ráláttam oda, egy su100-as volt kettõt rá is tudtam lõni sikeresen eltaláltam de csak XP-t adott meg kritikust, utána elbújt :S aztán csak fogyott a csíkunk, annyi idõ nem volt már hogy vissza felmenjek és megeressem vagy befoglaljam a fenti bázist, így elmentem a tõle legtávolabbi 3. bázist befoglalni, utolsó pillanatban sikerült, így megint az õ csíkjuk kezdett el fogyni nekünk már csak kb két vonásnyi maradt! (közben persze jeleztem a tigris II-nek hogy hol van és milyen tank, õ lent kiment a nyílt terepre és várta hogy elõbújjon a hegyen)
én is elindultam oda a tigris mellé, amikor félúton rám lõtt a hegyrõl su100-as (spot nem volt, tehát nem volt pirossal a neve) de néztem melyik irányból kaptam a találatot, odazoomoltam, nem láttam semmit a környéken, kaptam mégegy találatot akkor vettem észre, nagy fehér füstöt amikor lõtt, akkor már láttam a tankot meglõttem, de nem sikerült kilõni csak xp-t kapott (jelzem hogy ez nem 5-600 méteres távolság lehetett.. hanem jóval több) aztán elfogyott a csíkjuk és megnyertük!
hát boldogabb lettem volna ha sikerül kilõnöm...
Viszont ezért szeretem a párducot, mert gyors mozgékony, nagyon pontos erõs fegyverzete van, jó páncélja, viszont az oldalát nem nagyon kell mutogatni mert akkor általában annyi, szembõl pedig heavy tankoknak is könnyû kilõniük...
ellenben a Királytigris, ami szerintem a legszebb tank, meg nagyon szeretem, nagyon jó páncélja van, szembõl T44-el egyszer nem tudtam átlõni... viszont ha abban a csatában Királytigrissel vagyok akkor azt elbukjuk mert mire leértem volna befoglalni a bázist addigra vége lett volna a meccsnek!
úgyhogy én mindenképpen elsõként medium ágat fogok húzni... 😊
Csaby
Én ahogy láttam ezen még rengeteg meló lesz, pl a realistic battle semmi több egyelõre csak egy arcade +, ami viszont kevés ha azt nézzük amit ígértek, hogy mekkora szakadék lesz az arcade és a realistic között 😄
Yt-on millió videó van már amik elég jól bemutatják hol is tart jelenleg a a tankos részleg.
Meghívóküldés/sorsolás "elvileg" csak a jutalomjátékosok között van akik teljesítettek feladatokat a repülõs részben anno, akik vásárolnak pack-ot azok kapnak hozzáférést biztosan következõ hullámban.
Feladtad a wot-t?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Csaby
Kipróbálnám a GF-t, de startpack-t azért nem veszek.
Látom sok volt WoT-s "kolléga" is jelen van...
Együtt várjuk a "megváltót"? :-)
Csaby
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Csaby