War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morogjanak csak 😊 Ahogy észrevettem 10 elõtt a honlapra se szoktak postolni semmit, tehát gyanús hogy annyi elõtt ezt sem kezdik el. Ilyenkor még amúgy sincs túl sok játékos. Szerintem van olyan is aki éjfél után 5 perccel már idegbajos volt hogy miért nem indult még el amikor 25.-re ígérték 😄
Amúgy melyik is az a fórum ahova nem enged be mert én csak a Ground Forces Discussion-t és a Public CBT Discussiont találom és mindkettõbe beenged, vagy addig nem is látni a fórumot amíg nincs hozzá jogunk? 😊

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Az Isten szerelmére, reggel 9 óra van... Várjatok már egy kicsit.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Gottfried
angol fórum

Itt már morognak a hivatalos fórumon is.Lehet hogy ma nem lesz CBT.😞

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ezzel én is így vagyok 😊
Az viszont vicces hogy vasárnap reggel megvettem a T34 packot és egy óra múlva rakták ki hogy jön a 3. hullám 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Gottfried
Hát eljött a várva várt 25.-e.
Persze abba a bizonyos fórumba még mindig nem tudok belépni,így csak reménykedem hogy még ma tudok játszani.😞

Grafikus motor:

http://ru.wikipedia.org/wiki/Dagor_Engine
PLaci
Attól még, hogy a grafikus megjelenítés fel van turbózva 1000L, ez egy IL 2. Eleget játszottam az IL 2 1946 -al, hogy lássam a kismillió azonosságot.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hivatalos nevén IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, aminek a PC-s változata a Wings of Prey, hát ennyire alma meg körte.

Nem IL-2 alapú egyáltalán. Wings of Prey alapú. Alma és körte.

PLaci
Mivel a repcsi rész IL 2 alapú, simán lehetséges, hogy látod majd a többiek festéseit....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Talán jobb is, hogy nem látjuk mások alkotását...
Az oké, én arról beszélek, amit te magad csinálsz.

De a választható festéseket mások is látják.Szerintem abból lesz elég.Már ha mindet megszerezzük tankonként gondolom.
Nemár hogy csak én látom?! Akkor nem ér semmit, pedig a láthatóságot csökkentené.

Nem valószínû, hogy aranyba fog kerülni, mert ez csak egy user skin. 😊
Nem látja a többi játékos.

Miért baj az, ha az ellenség rózsaszín HelloKitty festését lángba boríthatod? Ingyen? Még jó szolgálatot is teszel vele 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Csak nehogy aranyba kerüljön >.> Túl jó feature ahhoz, hogy fizetõssé tegyék.
Bár... jobban belegondolva, ha fizetni kéne érte, kevesebb "GYERE LÕJJ LE, ITT VAGYOK" típusú rikító festés lenne.
eNtaK videóban bemutatta a tankok egyedi(!!!) festéseit, amiket saját magunk készíthetünk el, ami számomra nagyon nagy öröm, el lehet majd vele bíbelõdni. <#nyes>

Jo kis game lesz az!

Ulvar
kb. 1 éve próbáltam ki, már akkor Open Beta volt, 5 perc játék után letöröltem. Förtelmes volt akkor úgy ...az egész. Az ötlet maga jó, de a megvalósítással voltak problémák.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Gottfried
Ok,fellépek ide kedden és megdumáljuk.

Volt régen egy játék,sajnos nem sokan ismerték.Még PS1-re jött ki,PanzerFront néven.
Nekem az jut eszembe a GF-rõl.Persze a grafikát össze sem lehet hasonlítani de még mindig emlékszem rá ahogy berezgett az gamepad a kezemben mikor kilõttek.Ott is nagyon óvatosan kellett játszani mert vagy pattantak rólam vagy kilõttek egy hittel.A célzás belsõ nézetbõl volt,minden nemzet tankjának más célzó berendezéssel.(gondolom a valósághoz akartak egy kicsit hasonlítani)Nem célkereszt volt hanem skálák,amik alapján meg kellett becsülni a löveg emelését.Az irányítás is nagyon jól sikerült,a gamepad elsõ négy gombjával,mindkét lánctalp külön mozgott elõre és hátra.Jobb elõre,bal hátra és meg is volt a gyors fordulás.Elég sok típust lehetett játszani a 2. VH-ból. Az átütések is elég korrektek voltak.Egy pzIII pl csak oldalról tudott kilõni egy T34-et.A T34 a Tigert pedig csak közelrõl,oldalról vagy hátulról.A Tiger 2km-rõl kiszedte a t34-et ha eltalálta.
Rengeteget játszottam vele.A mai napig az egyik legjobb tankos játéknak tartom.Ami érdekes hogy az is Orosz játék volt.És most itt a WTGF realistic battle,ami a videok alapján erre emlékeztet.😊 Szóval nagyon el kell szúrniuk hogy nekem csalódást okozzon.

OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a játékot ismeri valaki? Heroes and Generals a neve. Ma botlottam bele véletlenül, nem is hallottam még róla de elég jónak néz ki. Free to play és Open beta. Olyasmi mint egy jóval összetettebb battlefield. Képen én vagyok a Panzer I oldalára ültem fel, de van benne bicikli is mint használható jármû 😄

WoT: Nishizumi77

csaba90
igen van benne egy kicsi camperség, de messze másképp mint a wotban, hogy is mondjam.. itt az ilyen nem "baj" mert aki campel az nem nyer... mindképpen a bázisok elfoglalásával lehet nyerni elsõdlegesen.. aki csak áll és várja a killeket az veszteni fog, vagy esetleg lõni sem fog tudni mert itt millió úton lehet jönni menni, nem úgy mint a wotba hogy beállok egy jó kis helyre mert arra mindig jönnek tankok... itt ha tankot akar az ember látni, mindenképp valamelyik zászló felé kell mennie.. 😊

Csaby

Puding próbája...

A GF-tõl nem várok sokat, nehogy pofára esés legyen. Teljesen más játék, más élmény, amit eddig láttam nem teljesen volt meggyõzõ, de lelombozó sem. Aki szereti a td-ket a wot-ban -ld. vmi Fritz nevezetû ürge- annak bejön majd a játék finoman camper stílusa miatt.
25K csata után sztem normális hogy az ember megunja. Gondolom benne volt 2-3 éved....

csaba90
nem fogsz csalódni! én is így voltam a wottal mint te... nem bánom pedig nekem is volt 25 k csatám meg egy csomót beleinvesztáltam :S
fillérekért elpasszoltam, de legalább megszabadultam tõle...
viszont az amit majd ez nyújt fõleg realisticbe 😄 itt lehetnek kempelõk, nem fog téged zavarni, sõõt majd inkább õt.. mert itt az a csapat aki kempel az nem nyer!
majd kedden mehetünk squadba ha gondolod 😊

Csaby

Gottfried
Jaja,Frici. 😊 Itt PanzerFritz néven vagyok mert az eredeti túl hosszú volt és itt nem enged annyit.
A WOT-ból elegem lett.Az új mapokon és tankokon kívül szinte semmit nem javítanak.Randomban nagy tierben teljesen játszhatatlan a kredites gold és a rengeteg idiota miatt.A random átütésekrõl és sebzésekrõl már nem is beszélve.Kicsit sajnálom a két accot mert azért benne van 30K+ csata de egy ideje ha belépek,két -három csata után már égnek áll a hajam.Ez így már nem szórakozás,akkor meg minek.

Most itt repkedek míg ki nem jön a tankos része.Nem vagyok egy nagy repülõ rajongó de a WOWP-nél ezerszer jobb a WT,ezért nagyon bízom benne hogy a tankosban sem fogok csalódni.A videókból úgy tûnik hogy egy kicsit több türelem és jóval több skill kell hozzá(rb-ben),így talán az eszetlenül lövöldözni szeretõk nem sokáig lesznek itt,ha ki is próbálják.Holnap ha minden igaz,mehetek a zárt bétába. 😊 Majd megírom itt a tapasztalataimat.

csaba90
visszatérve ugye árkád és realistic külömbségre... lehet az IS már az elsõ lövésével kilõtt volna vagy én 2.-3. lövésemmel kilõttem volna õt, tehát semmiképp nem alakul hosszúra árkádban közelharc 😊
na meg a su100-as td-t ugye sokkal hamarabb észrevehettem volna, és szintén pontosabban tudtam volna megcélozni és egyhitelni, vagy õ engem...

Csaby

csaba90
nem tudom ilyen külömbséget vársz még! szerintem már így is bõven jó! Valóban másképp mozog a tank, a spottolás pedig sokkal nehezebb, a pontos célkereszt X-et ugye ahogy kivették, azóta az igazi árkádosok alig találják el a tankokat 600 méteren túl, ha egyáltalán észreveszik az embert 😄 és sokkal komolyabban meggondolja az okosabb illetõ hogy mennyire támadjon, mert itt egy jó lövés és annyi!

De pl volt egy nagyon jó számomra izgalmas 1 v 1 meccsem..
Én párduc G-vel voltam elfoglaltam egy bázist, szikla és b17-es roncs takarásában... majd látok egy gyanús sziklát messze mintha tank lenne 😄
kimentem hogy sniper modban rá tudjak zoommolni és meglesni, hát egy IS2-es volt... (persze nem volt spotolva tehát nem volt pirossal a tank felett a neve..) gyorsan meglövöm az ûber AP-vel (panzer granate 40/42) , és nem sebezte... (még mindig nem vett észre... váltottam panzergranate 39-re ennek kisebb az átütése viszont nagyobb eséllyel ad kritikus találatot is) õ közben észrevett és húzódott vissza a szikla mögé... meglõttem az oldalát... volt találat adott rá XP-t meg minden.. aztán õ is meglõtt, de nem történt semmi 😊 kicsit szögbe állva toltam ki az elejét ugye... aztán megint kibújtam ismét sikeres találat + kritikus is, majd húznám vissza eltalálta a csövem, annyi lett a toronynak meg a csõnek :S szikla mögé beálltam teljes védelembe, és elindítottam a megjavítást! 1 perc 10 másodpercet írt 😄
na mondom ennek addigra leesik valami és idejön 😄 el is indult, olyan 20 másodperc múlva... mire idért még volt 8 másodpercem, szóval elkezdtem vele játszani a szikla körül, körbe körbe 😄
viszont rám tudott lõni de nem volt semmi vészes piros lett a torony de még mûködött 😄 aztán eltaláltam a motorját (nem gyulladt ki) lassabb lett, és így jobban utolértem, (még mindig a körbe körbe téma volt 😄 )
a torony alatt lõttem meg a testet oldalról és felrobbant 😄 minden nyílás kiaszakadt a tankon ott hatalmas lángcsóvák majd felszállt a torony vagy 5 méter magasra 😄 nagyon megkönnyebbültem, mert egy IS2-es azért már egy max két lövéssel kiszed egy párducot közelrõl, megvédett a tankom 😊
egy tankjuk maradt (nem tudtam mi, mert ugye nem írja, akkor sem ha már valaki látta)
nekünk rajtam kívül még volt egy Tigris II-es ünk.. vesztésre álltunk mert nekünk egy bázisunk volt nekik kettõ volt befoglalva... na lementem hogy befoglalom a középsõ bázist, írtam a tigrisnek hogy menjen foglalni (de nem igazán tette) aztán ahogy mentem lefelé a dombról találkoztam vele, hát kb fele annyira távolságra "kempelt" a bázistól ahonnan én elindultam... de õ akkor is ott maradt jött ment, mintha várta volna hogy elé kerüljön valami 😄
befoglaltam a bázist 😄 már is az õ csíkjuk kezdett el fogyni, viszont a hegyen lévõ bázisunkat meg visszafoglalta azaz egy tankjuk.. épphogy ráláttam oda, egy su100-as volt kettõt rá is tudtam lõni sikeresen eltaláltam de csak XP-t adott meg kritikust, utána elbújt :S aztán csak fogyott a csíkunk, annyi idõ nem volt már hogy vissza felmenjek és megeressem vagy befoglaljam a fenti bázist, így elmentem a tõle legtávolabbi 3. bázist befoglalni, utolsó pillanatban sikerült, így megint az õ csíkjuk kezdett el fogyni nekünk már csak kb két vonásnyi maradt! (közben persze jeleztem a tigris II-nek hogy hol van és milyen tank, õ lent kiment a nyílt terepre és várta hogy elõbújjon a hegyen)
én is elindultam oda a tigris mellé, amikor félúton rám lõtt a hegyrõl su100-as (spot nem volt, tehát nem volt pirossal a neve) de néztem melyik irányból kaptam a találatot, odazoomoltam, nem láttam semmit a környéken, kaptam mégegy találatot akkor vettem észre, nagy fehér füstöt amikor lõtt, akkor már láttam a tankot meglõttem, de nem sikerült kilõni csak xp-t kapott (jelzem hogy ez nem 5-600 méteres távolság lehetett.. hanem jóval több) aztán elfogyott a csíkjuk és megnyertük!

hát boldogabb lettem volna ha sikerül kilõnöm...
Viszont ezért szeretem a párducot, mert gyors mozgékony, nagyon pontos erõs fegyverzete van, jó páncélja, viszont az oldalát nem nagyon kell mutogatni mert akkor általában annyi, szembõl pedig heavy tankoknak is könnyû kilõniük...
ellenben a Királytigris, ami szerintem a legszebb tank, meg nagyon szeretem, nagyon jó páncélja van, szembõl T44-el egyszer nem tudtam átlõni... viszont ha abban a csatában Királytigrissel vagyok akkor azt elbukjuk mert mire leértem volna befoglalni a bázist addigra vége lett volna a meccsnek!

úgyhogy én mindenképpen elsõként medium ágat fogok húzni... 😊

Csaby

Nagyon elõre sosem szoktak bejelenteni dolgokat. Legalábbis a repülõs résznél is 1-1 nagy update-nél ahol tényleg valami jelentõs új dolog jön be/változik meg azt is ilyen kb 1 hónappal az éles üzem elõtt jelentik be. Addig meg néha pár publikus teszt és bumm kint élesben.

Én ahogy láttam ezen még rengeteg meló lesz, pl a realistic battle semmi több egyelõre csak egy arcade +, ami viszont kevés ha azt nézzük amit ígértek, hogy mekkora szakadék lesz az arcade és a realistic között 😄
Folyamatosan olvasom ezt a topicot nyitás óta,a videókat is meskubiztam😊 most csupán egyéni véleményekre gondoltam,hogy jelen állás szerint milyen a játék azoknak akik benntvannak és nem két órát hanem azért már több idõt elvoltak vele.
Azért tényleg mondhatnának már valamit a fejlesztõk,hogy mi az ami már jó,mi kerül még bele,milyen hibák vannak még,meg egyáltalán a 3. lesz az utolsó teszthullám?
Csak így bevásároltad magad, hogy nem tudsz semmit róla? Ez ám a bizalom 😊
Yt-on millió videó van már amik elég jól bemutatják hol is tart jelenleg a a tankos részleg.

Meghívóküldés/sorsolás "elvileg" csak a jutalomjátékosok között van akik teljesítettek feladatokat a repülõs részben anno, akik vásárolnak pack-ot azok kapnak hozzáférést biztosan következõ hullámban.
Üdv! Épp most fizettem be én is magam a zárt bétába,kérdés Számomra hogy érkezési sorrendben küldik ki a meghívókat,vagy van rá némi esély hogy kedden a harmadik hullám érkezésével már be is tudnék jutni a játékba,mert Aznap rengeteg meghívót kiküldhetnek,vagy nem.Mindenesetre kiváncsi lennék 1 két összefoglaló véleményre is hogy jelen pillanatban (ezekben a napokban) hol is tart a játék,milyen a játékélmény,mennyi munka lehet még vele a nyílt bétáig,gondot okoz e a csatákban az állandó kempelés,az egylövéses halál miatt,mennyire szerethetõ a wot mellett,vagy helyett,aki régen teszteli már vagy aki még csak most került bele a zárt tesztbe,elmondhatná a nem kétszavas véleményét számára milyen is ez a játék most.kösz!
Azaz Fritz :-)

Feladtad a wot-t?
Open bétát tavaszra "ígérik", az eddigi ígéretekbõl kiindulva az tavasz vége lesz szvsz 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Gottfried
Szeva Stuko!! Te az MTA-s Stuko vagy?

kizart a marcius. az egy het mulva van. a kov zart teszt indul majd csak a jovoheten.
Sherman0070
A stug -nak meg a kv-nak csak 1-2 változatát láttuk. Szóval kíváncsi vagyok a többire 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

csaba90
persze 😊 csak már annyit teszteltük a kis tankokat hogy azon kívül az összes volt már... csak jönne már ki....

Csaby

OpenBeta márciusra várható?

Kipróbálnám a GF-t, de startpack-t azért nem veszek.

Látom sok volt WoT-s "kolléga" is jelen van...

Együtt várjuk a "megváltót"? :-)
Pedig jó kis gép az.

csaba90
vagy ha nem is legalább V-ös gépeket adnának, Jagdtiger meg ilyenek, viszont attól félek hogy majd kiszúrják a szemünket a köztes tankokkal, pl pz IV aus f G meg azokon a szinteken lévõkkel :S

Csaby

Sherman0070
Na kedden indul a 3. hullám 😄 Várom már mert lehet teljes tech tree lesz 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nanana, az a gép ami 550 felett nem irányítható, nehezen enne meg egy BnZ vadászt 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Vagy választhatjátok az "Any" szervert is. Amúgy a Cbt alapján egyik oldal se lesz túlsúlyban.

ott a pont 😊
csaba90
akkor átváltunk orosz serverre 😄 ott kb ugyanez lesz csak fordítva 😄

Csaby

csaba90
én itt a korra gondoltam, nem a nemzetekre 😊 de szerintem inkább lesz ott még egy koreai ág is minthogy egy vegyes europai...

Csaby

RB-vel majd 1 nagy baj lesz, hogy szerintem a többség elõször német ágat fogja húzni, ott hatalmas várakozási idõk lesznek, oroszok meg szinte instant lépnek majd a csatába.