11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Szerintem meg itt egészen másról van szó. A játék szépen és nagyon pontosan modellezi le a második világháborús tankokat. Amit jelenleg nem modellez jól azok a térképek és ezen kersztül a tankok összecsapásai.

Elvégre szerintem mind jól látjuk, hogy egy ilyen második világháborús tankot egyáltalán nem nehéz kilőni, ha az ember abban a helyzetben van hogy teszőleges helyre lőhet, mert ezt a terep és a távolság lehetővé teszi. A jelenlegi Arcade mapeket semmiből se áll az ellenség oldalába kerülni és ott kritikus találatot lőni. Valljuk be, ha oldalba lősz egy ilyen tankot, szinte bárhol találod el, kritikus rendszert teszel tönkre. Megölöd egy fontos tagját a személyzetnek, üzemanyagtartályt, motort, váltót, toronymozgató mehcanikát talász el. Csupa kritikus sérülés, ami az ellenséges tank végét jelenti.

Azonban ezt a valóságban nem tudtad megtenni, mert a valódi tankcsaták többnyire olyan terepeken zajlottak mint a mostani Kurszk map.
    Két ellenséges harccsoport csap össze nagy távolságról, az egyes tankokat flankelni esélyed sincs(mert fedezik a szányakat is), minden tank a legkeményebb páncélzatát mutatja az ellenség felé. A lőtávolságok 500 méternél kzedődnek. Itt örülsz ha egyáltalán eltalálod az ellenséges tankot(a lövedékek esése és a lövegek pontatlansága miatt), nemhogy még az egyes kritikus részeket próbáljad ellőni. Az oldalát lőni esélyéd sincs, mert senki se fogja tétlenül nézni az ellenség részéről hogy beférkőzől a vonalukba.

Ilyen egy igazi tankcsata, és ez Kurszkon jól kijön, teljesen más is a csata mint a bohókás apró Arcade térképeken.

Másszóval szerintem telejsen meg fog változni a játék ha majd egyre több RB/SB térkép kerül be, illetve ha majd RB/SB módból teljesen elhagyják végre az Arcade mapokat.

Ez egyben a harcjárművek használhatóságára is erős hatással lesz. A jelenlegi Arcade mapokon szerintem TD-t nem érdemes tolni, mert pillanatok alatt flankelik őket, és egyébként is, ezeken az győz aki előbb lő rá a másikra, és ha tornyod van, mindig sokkal hamarabb lősz mint egy TD. Ilyen körülmények között egy Pz4 F2 sokkal hatékonyabb gép mint egy Hetzer.

Azonban próbáljon meg valaki meg kinyírni egy Hetzert egy olyan élethű térképen mint Kurksk. Nincs flankelés, az ellenség alig tud oldalirányba elmozdulni előleg, mert nagyon messze van, emiatt a torony léte sem fontos. Te viszont alacsony vagy és nagyon pici célpont, és egy kicsi lövedék esésű, nagyon pontos ágyúval operálsz. A Pz4 bazinagy és hamar kivágják, míg téged eltalálni is csak sokaldik lövéssel tudnak.

Szóval lesznek itt még gyökeres változások ám.