37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • gstup
    Server:Any. ;)

Mnemomic:Nem.Erre figyelek...
  • Gottfried
    Rb-ben nem :)

• Trucker39
    Most várni kell.

• Mnemomic
    engem soha nem tett be oda. nem az lehet a gond, hogy van egy másik slotton legénységgel egy tier4-es tank? Úgy vettem észre, hogy akkor is azt veszi figyelembe hiába nem azt választod ki mikor megnyomod a csata gombot.
  • Gottfried
    Ez az árkádos repcsi jelző egész használható.Ma már 3 repülőt lőttem le a pantherrel. :) Kisebb kaliberekkel amik gyorsabban töltenek,még könnyebb lesz leszedni őket.Fincsi...
  • Gottfried
    Többször írtam már itt hogy a pantherD-vel az orosz szerveren kell menni!!! Sokkal kevesebb a német tank t3-ban,így nem kell várni és pont emiatt szinte SOHA!! nem kell t44-ek és is2-k ellen menni.Én a 300 csata alatt amit mentem vele,még nem találkoztam velük.(a pantherA-val már igen,nem is megyek vele :))
  • gstup
    Imádom az MM-et.Még mindig.Phanter D-vel hetek óta folyamatosan bedob is-2 és su-100 és t-44 ellen.Holott most is tier III-on 30 német és 28 orosz várakozott.
  • gstup
    Minden vírusírtó kikapcsolva,tűzfal is.És utána a csavarkulcs és javítás.így jó lett.Köszönöm Mindenkinek.
  • bgabor
    Pedig ez a megoldás. Avast víruskereső például kitörli.
  • gstup
    Azt is már megtettem.Nincs haszna.
  • cpthungarian
    Vírus kergetőben rakd a kivételek közé, mert megeszi.
  • gstup
    Sziasztok,Lenne egy kérdésem.Már volt a fórumon belül feltéve és meg is lett válaszolva.Régen volt.Nem szeretnék visszaolvasni több száz hsz-t.Patch után nem találja a windows az exe file-t.Ötlet?Tűzfal kikapcsolva,azon belül engedélyezve.Nem segített.Indító ablakban kis csavarkulcs,javítás.Semmi változás.
  • vajakos21
    leugrat a t34 el ash river szikláiról és túléli..track damege el...ugyanitt teljes bal oldalon egyedül....4 vereség zsinórban ez rekord...tudnám melyik szervert Ne válasszam..
  • Susarc
    én se nyomtam csak T3-at....csak gondoltam peccs vót meg faxom hátha...hát nem :D
  • vajakos21
    Ez a kárpátok nem valami német barát az 50-mes látótávval..
  • Gottfried
    T4-et németekkel feladtam.Próbáltam a JP-t,a KT-t,a "nagyobb" panthereket.Teljesen reménytelen a német ág T4-ben.
    A PantherD még mindig nagyon jól játszható,ott még kiegyenlített a mezőny.T2-3 élvezetes.
    Mire tesznek valamit a nagyobbakkal(mert ugye előbb utóbb tesznek ha nem akarják elveszíteni a játékosok egy jó részét)arra kihúzok mindent a pantherrel. :)
    Azt azért nem gondolhatják hogyha a nagy vasak kifejlesztése az egyik oldalon teljesen értelmetlen,akkor van jövője a játéknak.Mindenki nem mehet az oroszokkal mert akkor a várakozási idő miatt lesz játszhatatlan.Szóval csak türelem,lesz itt valami féle balansz csak ki kell várni.
  • Gottfried
    Megmaradtak?? neeem...szaporodtak!!! Mikor Kurszkon 15-ből 11 tigris és 3 repcsi van...
    Nem igaz hogy ennyi idő után még mindig nem veszik észre a kibaszott kreténjei hogy a Tigrisnek nincs respawn és arty,így szart sem ér a kétszer spawnoló ruszki medekkel és páncélvadászokkal szemben.
    Párducokkal simán hozható lenne a csata de ezeknek Tigris kell,aztán ha kilőtték a hülye fejüket,jönnek a HE112-vel tankokat géppuskázni.
    CW-t vagy századot akarok !!!!!!! Elegem van ezekből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Susarc
    mindegy a lényeg,hogy T4 németekkel totális halál.....köszönjük Gaijin egy kockát megyek a Párduccal Kubán....az orosz gyerek azidő alatt 4 et és már "beásva" magát várja a németeket
  • Gottfried
    Hát sok mindent én sem vettem észre.A töltésidő egy darabig javult(pantherD 8.6 sec lett a 44. szinten) de pl. a 45-50 szintig semmit nem változott,pedig az került a legtöbb pontba.A többi értéket meg nem is nagyon lehet ellenőrizni...
    Nem lenne baj ha valahol lenne erről egy táblázat hogy pl. hány pont mennyit változtat bizonyos értékeken,hogy el tudja dönteni a csóró player hogy mire rakja.

Mivel ezek az értékek valahol gondolom megvannak nekik,nem tudom miért nem lehet megnézni.Szerintem fontos lenne.Persze nem nyafogni akarok,az új map pl. kimondottan tetszik.(igaz még csak egy csatát mentem rajt)
  • vajakos21
    Tudom,sovány vigasz de az agyhalottak megmaradtak.Ha már van minimap,legalább használják...bár lehet csak nem tudják feldolgozni az információkat.Ketten vagyunk kékek 4 piros ellen,természetesen arra mennek ahol 2 piros van és 6 kék.Aztán csodálkoznak hát ez hogy szedett ki hátulról?
  • vajakos21
    Tudom,sovány vigasz de az agyhalottak megmaradtak.Ha már van minimap,legalább használják...bár lehet csak nem tudják feldolgozni az információkat.Ketten vagyunk kékek 4 piros ellen,természetesen arra mennek ahol 2 piros van és 6 kék.Aztán csodálkoznak hát ez hogy szedett ki hátulról?
  • Susarc
    jaja az enyim is,de minek ? :D ugyanolyan szarok aACE pilótával is.....1-1.5 perc mire megfordul vagy felkapaszkodik egy homokozónyi dombra
  • Susarc
    jaja csak 1 slot!! árkádot úgyis elfelejted egy idő után ha van eszed :)
  • Gottfried
    Ha nem játszol AB-t tankokkal(nem igazán érdemes) akkor tankokat csak egy slotra tegyél.Nagyon hosszú idő a legénység kifullozása,kár megosztani.
    Nálam egy sloton van tank az orosz és német oldalon is,a többin repcsi.Mivel repülni szinte csak árkádban szoktam mert nem igazán érdekel a repülés de néha egy kis puffogtatás jól esik a levegőben is.
    Tankokkal szigorúan csak SB és RB,oda pedig csak egy tankot lehet vinni.Így a német legénységem már 1400-as szinten van. :)
  • Bratyex
    Sziasztok!

Kezdenék új acc. szerintetek melyik a jobb felállás 2 repülő 2 tank vagy 3 repülő 3 tank, így osztanám el külön-külön a legénységeket hogy ne legyen vegyesek. AB annyira nem szoktak csak oda gondolom kevés lenne a 2 repülő 2 tankos felállás?
  • Susarc
    a Kárpátok pályát komolyan gondolták???

OROSZOK MINDEN KIBASZOTT pontot 2x gyorsabban érnek el akármerre indulnak! a Tigrisek meg Párducok csak szerencsétlenkednek a legkissebb emelkedőn is....3-5 kmh az átlag sebesség! a T34/44-ek SU-k pedig végogrobognak az egész mapen.....dominnation csatában a leggyorsabb tankunk is 1/3 távra volt "A" tól amikor már 3 orosz tank foglalta......elmennek a K anyjukba a Gaijinék mostmár a faxomba is!
  • Susarc
    Sniper mód bugosabb mint volt :P szabad szemmel látom..zoomolva látom Sniper módban nem látok semmit :D
  • Susarc
    akkor jó :D :D
  • Dagohun74
    ne izgulj megvolt a két duplázom mind az orosz és nemet oldalon mindketto minuszos volt. :)
  • Susarc
    Tier 4 ben :P ez még T1 ben is kevéske
  • Susarc
    Őőőőő hellószia! MIAFAXOM,hogy 3970 mission rewrdra kapok 6700 LIONt :D :D azmiaz :D
  • mijki
    Erre a problémára van valami ötlet? Előre is köszönöm. :)
  • Droughert
    Tipp az eltűnő tankokra: feltűnt, hogy mostanában nem találkoztam velük, előtte folyamatosan, már a falat kapartam, hogy állok, várom az ellent, aztán bumm, a semmiből kilőttek, az ellenfél meg ott volt előttem..
    Úgy vettem észre, hogy vagy a Shadows Blur, vagy az SSAO quality felelős érte. Ha ezeket feljebb veszem akkor nagyon sűrűn előfordul, most hogy mindkettő 0 állásban van, nem jelentkezik a hiba. Még azt meg lehetne nézni, hogy a kettő közül melyik okozza (lehet, hogy mindkettő), de én nem vacakoltam, maradt 0-án ez a két érték, azóta jó. Egy próbát megér.
  • Volfram42
    Ott a pont.
    Azt se szabad elfelejteni, hogy a repülősök is rágják a fülüket minden vacakkal. Ha időbe kerül akkor legyen, de adják ki jól. Én annak örülök, hogy még nem vették ki az SB csak repülő módot. Ha rendbe rakják a mixedet akkor vegyék ki nem zavar, de jelenleg még nagyon jó hír számomra, hogy bent hagyták.
    Én a két új nagy pályát nagyon várom. Illetve orosz fórumon írták, hogy már majdnem kész az új release tree. Írták azt is milyen repcsik várhatóak egyszer, de az itt nem érdekes.
  • lammaer
    Tuti hogy prioritások alapján dolgoznak, csak éppen nem a németimádó high ranked játékosok prioritásai szerint hanem a BIZNISZ/Marketing prioritásai szerint.

Namost: az hogy a high ranked német tankok törékenyebbek esetlek kissé bugosak nem bír nagy jelentőséggel marketing szempontból.
    Simán el tudom képzelni, hogy nekik most az új emberek megfertőzése és az ehhez szükséges új kontent berakása a fontos. Több térkép, esetleg újabb tankok, ne adj isten az erőforrásaik egy jó része megy az új nemzetek tankjainak megcsinálására.

Hatványozottan érezd magad halmozottan hátrányos helyzetűnek ha itt is igaz az mint a "másik" tankos játékban, azaz hogy több az orosz playa mint az európai. Akkor az hogy a Királytigris páncélja 20mm-el kisebb valahol az irreleváns és a lényegtelen prioritás közt van....
  • Mnemomic
    amúgy a lövéskor nem látszódó lövedék még mindig megvan. annyi a különbség, hogy most már úgy viselkedik mintha nem is lőttem volna semmit, eddig legalább jelezte, hogy mit lőttem meg a másik tankon, még ha a lövedék nem is látszott.
  • RatBaG #11664
    másnak is folyton az új mapot adja be, vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?
    gondolom most ezt tolják orrba-szájba.
  • Pluskast
    Ja igen majd a következő. Két hét tudom.
  • Torzonborz
    "vérben habzó szájjal."

Mondjuk most szerintem mindenki normálisan írt...szóval neked is kéne egy kis relax és nem irkálni ilyeneket, ;)
  • BooMiller
    Az lehet hogy nem, de úgy néz ki mintha igen:))) De egyébként olyan stílusban irkálsz mint egy WG alkalmazott...