War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Basszák meg!! 😄

Már egy hete nem játszom vele.Simán ott hagytam mindkét accom 30K csatával,t8 prém tankkal meg a kék stattal együtt.Egyáltalán nem hiányzik.Már egy ideje csak az idegeskedés volt vele,annyira játszhatatlan a sok random faktor és az agyhalott játékosok miatt.Néha kis tierekben fun tankokkal még biztos be fogok majd lépni de a fejlesztésekkel,cw-vel,a komoyl játékkal végeztem.
Remélem hogy itt a WT-ben az rb-hez kicsit több érzék kell majd és ez a kezdeti roham után meg fogja szûrni egy kicsit a játékosállományt. 😊Persze ez csak remény.....ami utoljára szokott meghalni. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

SerBék ne tudnák fenntartani az érdeklõdést a Wolrd of Tanksban? Hát majd jön a román vagy a lengyel tankág! <#nyes><#banplz>

Eagle16
The Third Wave is coming!

"Pilots and tankers! We are pleased to announce that the third wave of the Ground Forces Closed Beta will begin this Tuesday the 25th of February!"

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gottfried
Köszi,ez egyértelmû volt akkor is mikor megvettem.😊
Amiért itt érdeklõdöm,annak oka csupán annyi hogy lassan vége van a februárnak és kíváncsi voltam hogy van e olyan aki jan10 után vette meg és esetleg már bekerült.
(mivel az angolom messze van a tökéletestõl,a fordító programok meg hááát....,ezért felmerült bennem hogy esetleg én csesztem el valamit.Az itteni válaszokból most úgy tûnik hogy kell még egy kis türelem)
Minden esetre ha valaki mostanában bekerül ezzel a vásárlásos módszerrel,az megoszthatná itt.

A csendes óceáni hadszíntér nem a tankokról szólt, ezért nem voltak komolyabb tankjaik, ellenben viszont repülõik nagyon jók voltak és a hajóik is.
A nem túl jó fordulással bíró német vadászokat megeszik reggelire az agilis Zerok.

WoT: Nishizumi77

Egy lószart korrekt. Hazug játék a WoT , amíg a többi nemzet tankjai nem kerülnek be. Fõleg hazánk páncélosai.

angelus1991ster.blogspot.hu

Beteszem még egyszer, hátha a múltkor nem láttátok:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/106559-if-you-bought-tank-pack-after-january-10th-3rd-wave/

Tehát aki január 10 után vett tank packot, az nem azonnal kap hozzáférést, hanem a februárban érkezõ 3. hullámmal.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Gottfried
Ha kaptál választ tõlük,légyszi dobd fel ide.
Sajnos a fórumba engem sem enged be,pedig már két hete vettem a csomagot.

"You do not have permission to view this forum." 😞

csaba90
éjellátó lehetne most is... párducokon volt, igaz nem mindegyiken 😄 de volt és használták is, külön alakulat is volt!

Csaby

Húha, azzal jönnének oylanok hogy éjjellátó, hõkeresõ, netán rakéta, vagy reaktív páncélzat, ami kicsit túlmutatna a fiúk képességein, mert nem a modellezésbe tartozik 😄
csaba90
hát az már szerintem egy 3 éven túli tervgazdálkodás lenne 😄

Csaby

Coral Springs
Én személy szerint nem bánnám, ha a WT: A tovább folytatódna a 80-90 -es évekig. Külön játékként tudnám elképzelni 5 tier -el, a keretbe olvasztva.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nyugi, lesz még ott Tier11+ is, amikor kifogynak a tervrajz tankokból.... máshogy nem tudják fenntartani az érdeklõdést.

csaba90
miért a World of Tanks névben konkrétan hol van hogy kizárólag 55-ig van pl? 😄 jó, õk maguk leírták meg van egy saját "szabályuk" ezzel kapcsolatban, na de maga a név az teljesen korrekt 😄

Csaby

Oszt a coldwar nem férne bele? Nem World of 2nd WW tanks 😄

Ottm ár t11-nek lassan World of ColdWar-t kéne csinálniuk olyan sok a szép régi tank. Kedvencem azok amik vagy 20 évig használhatóak voltak, minden német elbír velük, fõleg tervrajzként, nagy a "költõi szabadságuk" az ilyen kék papíros csodák tulajdonságainál.
Sztem a wot "lesüllyedése" mögött nem a tervrajz tankok vannak. Nagyrészt a játékosbázisnak köszönhetõ meg annak hogy térképgyártáson és tankmodellkészítésen kívül máshoz nem értenek. Ja és persze lassan minden revolveres lesz.

Ha megnézed, a nem tervrajz tierek (T5-T7 mondjuk) pontosan ugyanúgy mûködnek mint a scifi tier10, tehát neked max a játékmechanika nem tetszik 😄
A többség amúgy is rá van izgulva a scifi tankokra, kevés az olyan hadtörténész akit zavar hogy X tank nem volt gyártásban.

Na és ezek közül melyiket állítanád szembe jó szívvel egy Pantherrel, TigerIIvel, Pershingel vagy T-54el? 😄

Japánoknak nem az volt a bajuk hogy nem voltak tanktípusaik, hanem az hogy ami nem csak a rajzasztalon létezett, az olyan gyér minõségû volt hogy azt egy korai Sherman-el sem lehetne szembeküldeni. Tervrajz tankokat meg nem raknak be a játékba a fejlesztõk, amúgy is láttuk hogy a WoT például milyen szintre süllyedt a tervrajz tankok tömeges alkalmazása miatt.

Ozzyehh
Light tanks

Type 92 Jyu-Sokosha Combat Car
Type 93 Light Tank
Type 95 Ke-Nu Rail Tank
Type 95 Ha-Go Light Tank
Type 98 Ke-Ni Light Tank
Type 2 Ke-To Light Tank
Type 3 Ke-Ri Light Tank
Type 4 Ke-Nu Light Tank
Type 5 Ke-Ho Light Tank

Medium tanks

Type 97 Chi-Ni
Type 89 Chi-Ro Yi-Go Medium Tank
Type 97 Chi-Ha Medium Tank
Type 97 Shinhoto Chi-Ha improved Medium Tank
Command Tank "Shi-Ki"
Type 98 Chi-Ho Medium Tank
Type 2 Ho-I Infantry Support Tank
Type 1 Chi-He Medium Tank
Type 3 Chi-Nu Medium Tank
Type 4 Chi-To Medium Tank
Type 5 Chi-Ri Medium Tank

Heavy tanks

Type 95 Heavy Tank
Super-Heavy Tank "O-I"

Csak egy pár Japán tank😊, lehetne mazsolázni innen is szal 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Össznépi tree-t én el tudok képzelni, japánok is magyarok is, olaszok is tengelyhatalmiak voltak, így egy együttest össze lehetne hozni, talán még teljes is lenne heavy tankkal, mondjuk a japánoknak volt vmi nagy cucca, még ha csak tesztig is eljutva.
CB hozzáférést vettem, amit õk marketingfogásként ilyen-olyan pakkokban adnak el, de parázs vitát errõl nem fogok folytatni senkivel.

Kérdésemre megkaptam a kielégítõ választ/segítséget, amit még egyszer köszönök az illetõ(k)nek.
Jó játékot, akinek van már rá lehetõsége, én még várok rá...
Prémtankot vettél, amit majd használhatsz is ha kijön a játék. Szépen érthetõen le van írva. A cb lehetõség csak extra, az arra vonatkozó rész pirossal ki van emelve, mehetsz bétázni februárban. Sehol nem írták, hogy azonnal kapsz jogot, a harmadik hullámmal csatlakozhatsz, de ez is le volt írva.
A repülõs részben már most is van japán nemzet, játszható, szóval tutira lesznek japán tankok is. Olaszoknak szintén vannak bent saját gépeik már, így õk is esélyesek.

Más kérdés hogy van e értelme, mert lássuk be, ez a négy nemzet volt az aki érdemi tankgyártást folytott az e EGÉSZ világháborún keresztül. A japán tankgyártás azért erõsen a lolkategória volt, mind minõség, mint legyártott mennyiség tekintetében.

Persze, olvastam is, de a 2014 február elég tág fogalom. Pontos dátum híján max. kitalálni tudom, hogy a 28 napból mikor kapok invet. Meg egyébként is. Ha megvettem, használni akarom, ezért vettem meg. Hiába zárt, meg béta, ha nem áll rendelkezésre, miért árulják?
Elsõ körben Német és Orosz tankok lesznek, hogy utána mi lesz az kérdéses, de a repülõk közt vannak olasz ausztrál gépek is.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Attól félek , hogy csak a szokásos szovjet, német, amerikai, angol tankok kerülnek be. Nehogy megterheljék a játékosok agyát azzal, hogy japánok, magyarok, olaszok, románok is a világháború résztvevõi voltak.

angelus1991ster.blogspot.hu

De ott van, csak elolvasni luxus. (Segítek: a piros szöveget.)
Az meg a másik. 😊
Ozzyehh
Hát igen, mindenképpen utána kell járni, mert nem mind1 mire költi az ember a pénzét fõleg úgy, hogy most fönt van a pi*ában az euró 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ok, köszi mindenkinek.
Írtam a supportnak, hogy ezt mégis hogyan...kíváncsi vagyok, mit és mikor jeleznek vissza.
Nagyon nem szeretem az ilyet. A csomag vásárlásnál szó sem volt arról, hogy majd valamikor meghívnak, miután kifizettem 50 EUR-t.
Február közepére volt ígérve, de csesztek meghívni minket 19-ig, így sunyiban átírták simán februárra a 3. hullám invet. (tehát febr 28-ig van idejük)
Amúgy híresztelések alapján jövõ héten invelve leszünk. (NEM biztos, ez csak HÍRESZTELÉS, igaz, több forrásból...)
csaba90
na akkor ilyenkor van "gáz" :S most az van, hogy elvileg még nem hagyták jóvá, vagy nincs "következõ" hullám :S sajnos többet nem tudok mondani, írj nekik a supportra hogy most akkor mi is a helyzet?!

Csaby

50E -> 50 Euro.
Köszi, de komolyan nem értem.
Nincsen jogosultságom a fórumot megtekinteni.
Ilyenkor mi van? Vettem valamit, amit nem kapok meg?
csaba90
a 2. kedvenc tankom, az elsõ a Pz IV H 😄

Csaby

csaba90
hát nem tudom hogy sikerült neki :S én T34 packot vettem 7000-ért 😄

Csaby

csaba90
tehát aki vett, és nem kapott semmi visszajelzést
akkor jelentkezzen be a fórumra és ha erre a linkre kattint és bejön akkor minden rendben, megcsinálod amit ott leírnak képek alapján is egyértelmû:
link
ez pedig a server elérés:
link2

Csaby

Hol van ez a fórum?
Én is most vettem meg a T-34 pack-ot, de le se szarnak...fogalmam sincs honnan lehet letölteni...
Jó kis support 50Kért 😊

csaba90
én sem kaptam semmit, be kell jelentkezned a fórumra és ott a tankos részbe megkeresed a topicot ahol le van írva hogy kell beállítani a servert, nighty servert kell keresni, az a baj hogy nekem se küldtek semmi tájékoztató e-mailt hogy köszi... szóval miután megvetted és a fórumon be tudsz lépni a tankos topicokba onnantól kezdve használhatod!

Csaby

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/106559-if-you-bought-tank-pack-after-january-10th-3rd-wave/

Itt azt mondják, hogy aki január 10-e után vett tank pakkot, az a 3. hullámban kerül be, ami februárban lesz.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Gottfried
*ez nélkül 😊

Gottfried
Február 10-én megvettem a shermant és 2000 sast úgy 50E-ért.Az oldalukon azt írták hogy ezzel februárban be lehet kerülni a zárt bétába.Eddig még a vásárlás visszaigazolásán kívül semmit nem kaptam tõlük.
Van olyan akinek ez sikerült így bekerülni?

csaba90
erre csak annyit tudok mondani, hogy így van! 😊

Csaby

csaba90
köszönöm szépen! 😊

Csaby

Sherman0070

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Alapvetõen az a módja, amit írtál. Most vagy azt gyakorlod be, hogy villámgyorsan kiszámolod a távolságot (szó szerint ránézésre), vagy szemre már tudni fogod a megfelelõ távolság beállítást (a különbség a két verzió között, hogy ez utóbbi alatt a nem tudatos meghatározást értem, hanem egyszerû gyakorlással, tapasztalat útján elsajátítottat). Két dolog miatt vagyok szkeptikus: nagyon pontosan úgyse tudod kiszámolni és az átlag játékos biztosan nem fogja szorozgatni a vonásokat (erre céloztam lentebb), ezt tapasztalatból mondom.
Miután a távolság értéked megvan, találkozol az alapvetõen két fajta beosztású irányzékkal, a fix és az állítható. A fix az egyszerûbb, jelenleg is ez van a játékban, csak te magadnak kell meghatároznod a fehér kereszt, azaz a becsapódás helyét. Baloldalon van a skála, hektóméterben, te meg egyszerûen az általad gondolt távolsághoz tartozó célkeresztet viszed rá a tankra. A másik fajta az állítható, ekkor te magad állítod a távolságot, diszkrét lépésekben és a célkereszted ennek megfelelõen mozgást végez (elvileg, a red orchestra bizonyos verzióiban például nem mozdult el), tehát végig egyetlen egy célkeresztet látsz. Itt egy videó, hogy a különbözõ játékokban hogy valósították meg a Panzer IV-es irányzékát: http://youtu.be/lPnw0PqUlX0.
Kis távolságokra ez azért nem lesz olyan kardinális kérdés (olyan 5-600 méterig), viszont ha lesznek nagy nyílt pályák, na ott majd elválik ki tud lõni és ki nem. Számomra ez egy tankos játék sava-borsa, szerintem nincs az a Boelter medál (van még ilyen?😄) ami felér egy 1000 méterre, oldalirányban, egyenetlen terepen robogó harckocsi elsõ lövésre telitalálatos kilövésénél.

csaba90
hát igen árkádban ott van az a kis X azért azzal elég durván könnyû meg kényelmes játszani... 😄 bár elõször nekem furcsa volt hogy nem láttam.. na mondom akkor most mivel célozzak? persze.. fától nem láttam az erdõt 😄 erre az egész képernyõ tulajdonképpen egy célkereszt XDDDD

Csaby

A halálpontos távmérõ csak arcade-ban van, mint ahogy a páncélvastagság és beesési szög kijelzés is. Lehet hogy a spotolt tankoknál megmutatja 100m-es pontossággal a távolságot.

csaba90
németeknél lõttem mindennel, és a vonások lövedék típusonként változott..
egyébként engem nem zavar annyira ez a távolság mérõsdi... ha látom úgy hogy pirossal van a neve, akkor most hirtelen nem tudom hogy csak árkádban vagy realisticben is de mutatja milyen messze van...
szóval ahhoz hogy eltaláld az esetek többségében ha a tank közepét lövöd meg tuti hogy eltalálod! sajnos még itt sem lehet 2-3 km távolságokra lõni... de még mindig pontosabban lõsz 1 km-re mint akár a wotban 300 méterre 😄 szerintem emiatt ne aggódj! és biztosan lesz valamiféle távoldágmérõ, esetleg akkor fogod látni milyen messze van sniper modban, ha fel is van spotolva tehát látni pirossal a nevét!

Csaby