37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twinr #11580 nem lesz reszet a beta végén? -
Megamax #11579 Miért? Nekem pont egy igazánn jó korom volt vele méghozzá Karelián.
Ha sikerul lecsokkentenem a videót (most tobb mint 6 gigát foglalna) anélkul hogy a minosége tulságosan romlana akkor feltoltom és megosztom veletek. -
Megamax #11578 Énis csak ezt tudom javasolni. Viszont nem surget senki szoval csak jáccál egy jó darabig még csak ezek a tankok lesznek elérhetoek. Meg is foguk unni oket mire betesznek tobb tankot vagy más nemzetiségueket. -
ja f2 jó. a párducot megutáltam. -
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy az F2-nél az ezüst bevétel mennyisége azért jóval magasabb, mert abban az időben volt egy hónap premiumom. -
Nekem a képen az első kettő tank vált be farmolásra. Igaz, ezek SB módban készültek, de szerintem, mindegy, melyik módban vizsgálod őket, mind a két tank jó játék élményt XP-t és ezüstöt is hoz.
-
Megamax #11574 Akkor nem is kaphattál be olyan lovést mint ami néha elofordul a játékban hogy: a semmibol hirtelen egyszer csak sebzodsz , se hang , se lovedék nem csapodik be csak a sebzést írja ki? De mint említve van a sebzésmodell egyáltalán nem 100% os de szerintem még mindig jobb mintha becéloznál egy tankot és ahogy a WOT ban elofordul teljesen máshova megy a lovedék.
Meg az sem mindegy melyik módban jáccol. Mindegyik módnak megvan a saját sebzésmodelje tobb kissebb érdekességgel. De ha ennyire zavar érdemes bemenni custom battle-ba ismerossel és kiprobálni a lovéseket ahogy énis tettem. Bementunk és lovoldoztunk egymásra egy darabig. -
Stuko #11573 Onnan tudom, h. rámlőtt az f2, sebződött a lànctalpam, erre megnyomtam a c gombot, fordítottam 180 fokot a kamerán, és voala, ott volt a bemeneti sérülés a sofőr kémlelőn, mivel ez volt az 1. találat amit kaptam, ezért roppant bonyolult egyenletekkel kiszámítottam, h. csak ez a lövés okozhatta a szóbanforgó sérülést...
-
Megamax #11572 Német oldalonn nincs nagy tapasztalatom de ott inkább a "Hetzer-t" használtam szívesenn itt egy kezdo replay. Elég érdekes dolgokat tud végbevinni a masina ( https://www.youtube.com/watch?v=Am3y9QeMcgw ) -
Megamax #11571 Felvidéki vagyok (beletrafáltál) és nem nem tudom gyakorolni a magyar helyesírást (nincs is magyar nyelvu billentyuzet beállítva).
... -
Ott írok ahol kedvem van hozzá.Bár ha te nem sütöd ki a szememet többet a borzalmas helyesírásoddal,akkor ígérem hogy privátban írok. :) Ok? -
Német oldalon játszok :) Most a Tigris a kedvenc de lehet kipróbálom az F2-t újra. -
Megamax #11568 Ha orosz oldalon jáccol akkor javasolnám a SU-122 es-t a rovidcsovu változatot csak HE toltettel. Igaz lassan tolt de halálos , ha mégsem hal meg elsore az ellenfél biztos lehetsz benne hogy valami létfontosságú dolgot tonkre teszel az ellenfél tankjánn. -
Ja,az is lehet de sajnos nem az van.A mai fiatalok egy jó nagy része nem tud írni. :(
Persze az igyekezet dícséretes! :) -
Akkor premium előfizetés segíthet. -
Megamax #11565 Tudod engem nem érdekelsz. Számomra nem létezel amíg semmi mást nem veszel észre csak ezt. Érdekes a tobbiek megemlíttik de utánna nem érdekli oket hogy hogyan írok amíg nem személyeskedem , nem mondom le oket , és amíg a forumtémához szóllok hozzá. Apropó ha valamit nekem akarsz írni innentol kérlek PM ben tedd meg mást nem kell untatni azzal hogy milyen az én helyesírásom. -
Ez nem a mobilnet hibája!! Az ékezeteket nem is említettem,csak a nagyon durva hibákat.
Fiam te hülye vagy de okoskodni azt nagyon szeretsz :) -
oks csak soha nincs pénzem :) -
De az is lehet, hogy romániai/vajdasági/felvidéki magyar és jóformán csak itt van alkalma gyakorolni a nyelvet írásban.
-
Megamax #11561 Attol fugg mivel megy neked jobban a játék , úgy hogy még szórakoztat is és nem csak egy nagy Grind lessz belole. Lehet akármilyen jó pénzhozatala a tanknak vagy repulonek ha nem szeretsz vele jáccani vagy az elso percben kilonek. -
Amelyikkel jobban szeretsz menni, szerintem azzal érdemes pénzt keresni is. -
Fejezd már be baszdmeg te szerencsétlen, ha csak így tudsz írni !!!!!
"utánna""sikeressen""teccik nem teccik""átt""mennyetek ""pusztíttó""jáccotok""egyutmukodni""vezetonyílásonn""eltaláll""szétt ""dolgokal"" festésedenn"
Ésmég sorolhatnánk tovább a hibakat is de minek ha nem értik meg az emberek ugye!!!
UGYE ????????? -
Megamax #11558 Lehetek énis ignoráns paraszt a tobbiekkel ha ugy akarják egyesek. Ugye Gottfried !!!
Nesztek leszarom a mobilneteseket nézzétek a képet( kár , hogy csak most jutott eszembe hogy nem tettem fel nagyobban) -
pénzt csak tankokkal kerestek vagy repülővel jobb? -
Megamax #11556 -
ez ennek szól :) -
Megamax #11554 Látom kekeckedos kedvedben vagy. Oké akkor nézzuk máshogy a dolgokat honnan tudod hogy belottek a vezetonyílásonn? (mutass videót ahol egyértelmuen látszik hogy bemegy a lovedék) A játékban le van modellezve a lovedék és a roppálya is vagyis ha valamit eltaláll a lovedék még szétt is szakadhat. Egyértelmuen tudjuk , hogy nem 100% os a sebzésmodell a játékban és még sok más mindannyian tisztában vagyunk vele, de te is legyél tisztában az olyna dolgokal hogy a lovedék nem egy WOT stílusú szival alakú széttorhetetlen valami (ezést is nincsenek olyan lepattanók mint a WOT ban , hogy ding aztán csak egy karcolás van a festésedenn). Ebben a játékban a lovedék is darabokra hullik ha nemjó szogben csapódik be. Például a HEAT lovedék nagyon nem szereti a dontott páncélt. Ésmég sorolhatnánk tovább a hibakat is de minek ha nem értik meg az emberek ugye!!! -
" teccik nem teccik "
Ez nekem nagyon teccccccccik!!
omg,fkn idiot !!!
-
Szerver leállás,frissítés -
Stuko #11551 Jaja, és ha belövök egyet a kupolába, az gellert kapva bemegy a motortérbe, és ha belövök egyet a motortérbe az onnan teleportálja magát a toronyba lévő lőszerrekeszek közé. Bravó koma, bravó. Ha vmi nem jól működik, kapálózhatsz te akárhogy Gáborkám, az attól még ugyanolyan sz.r marad...és itt a sebzésmodel nem jól működik.
Azt is magyarázd már meg akkor nekem, h. mikor engem átlőttek, vezetőnyíláson, tornyon keresztül, miért csak a lánctalpam sérült? Semmi piros löveg, toronyforgatás, v. esetleg személyzetsérülés, csak a szép piros lánctalp virított... -
Detto ugyanez a tapasztalatom XD -
lammaer #11549 De csak német tankoknál... az orosz legénység keményfejű :) -
bgabor #11548 Lévén hogy a WoTban nincsenek rendesen megcsinálva sem a lőszerek, sem a modulok sérülése. Ha te egy nagy energiájú, robbanőtöltet nélküli grátánot belelősz a vezető kémlelőnyílásába, az nem fog megállni a vezetőben, hanem szépen kerszerülmegy sokmindenen ami a vezető mögött van, majd megáll valahol a motorban. :D
Az a baj hogy a WoT miatt sok hülyeség rögzült az emberekben a tankokról és a tankcsatákról. -
Megamax #11547 Csak a hecc kedvéért ha a WOT ban megsérult a benzintank hányan javítottátok meg? Csakmert ha megsérult és utánna ugyan oda sikeressen belottek egy HE lovedékez az nagy % ban már gyulladással végzodott. Itt a GF ben igen még rengeteg bug van és lessz is egy darabig, de teljesen más a sebzésmodell ami teccik nem teccik egyenlore így van. Énis elég sokszor meglepodok mikor a frontpáncélt lovik átt a Tige II onn beforgatott állapotban de csak a saját hibámból. Viszont nyugalom ne legyetek statvadászok mint mostanság a WOT játékosok. Ne a killekre mennyetek hanem élvezzétek a hangokat , a nehéz vasak mozgását, az ágyuk pusztíttó erejét. Vagy ha jáccotok is randomban kommunikáljatok azzal a játékossal akin ugy látjátok , hogy hajlandó egyutmukodni.
-
Megamax #11546 Pl az a koze hozzá hogy a WOT teljesenn más sebzésmodelel dolgozik. A WOT játakban lévo tankokban nem repkednek ossze vissza a loszerek (vagy bármi más) ha eltalálják. -
Stuko #11545 ok, félreértettem, szóval a hozzátartozó magyarázattal már tiszta...:-) -
Glo #11544 Nem, azt bizonyítja, hogy mindkét oldalon vannak bénák akiket csak halomra kell lövöldözni. Kár, hogy lövés számot nem ír a stat, meg találati arányt, de a 7 tankhoz sacc 10 lövés kell max :) -
vajakos21 #11543 Lehet azért nem oltott tüzet mert nem volt poroltója...
AI ary-t meg kurskon ki kell szedni,mert addig nem tudsz foglalni némettel...nem credit miatt lövöldözik ( ráadásul egy idő után elkezdenek lőni ,nem szarul célozva,) -
Stuko #11542 ???
Ez mit bizonyít? Megjavult a sérülésmodel? Öööö...khmkhm...pfff...
??? -
Glo #11541 Kérek engedélyt ponttá zsugorodni