War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként érdemes repülõkkel tolni mert ugyanazokra a legénységi slotokra lehet majd a tankokat tenni.Tehát ha nem költöd el a repülõkre az összes pontot a legénység fejlesztésére,akkor amint megjönnek a tankok a nyílt bétában,már képezheted is a fasza legényeket a pontokból.Max rank2 gépekkel megyek,annyit fejlesztettem a legénységen hogy használhatóak legyenek.(150 pont)A többit már gyûjtöm a tankosra.Ha játszol,az orosz és német gépekkel told mert azok lesznek elõször a tankosban.Emellett gyûlik a kredit és a free xp is rendesen,amit majd szintén a tankokra szánok.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A Gaijin az AirForce-bam gyakran változtatta a repülõk tulajdonságait, így gyakorlatilag 2-3 havonta új op-járgányt teremtve, ebbõl kiindulva ez itt is megtörténhet. Sokan mentek t34-l? Egy kicsit elveszünk innen-onnan, egy kicsit odateszünk ezt-azt pl.: a stug-nak és voala, már nem is olyan fasza...(ez mondjuk nem lenne baj)
Remélem áprilisban Mi "többiek" is kipróbálhatjuk.
StuG nekem bejött nagyon, ráadásul ott ki lehet próbálni a HEAT lõszer mûködését.
Ha jól láttam másnak nincs jelenleg ilyen lõszere.
Hát ja,ezek is oroszok.Nem is értem mit keres rank 1-ben a T34,majdnem egy szinten egy T26-al.Persze ez csak zárt béta,biztosan ki fogják balanszolni.
Nem töltelék a többi sem,csak óvatosabban kell velük játszani.Volt amikor pzII kicsinált egyedül.Pont úgy láncolt hogy meg voltam billenve és nem tudtam rálõni,csak ellõni felette.Folyamatosan láncolva tartott és lassan kinyírt.
Spawnkill nem könnyû mert általában a pálya közepén van a 3 bázis amit el kell foglalni,a két szélén pedig a spawnpontok.Mivel mindenki a közép felé indul meg,nem egyszerû ott úgy átmenni hogy ne vegyenek észre és ne menjemek többen rád.
Persze itt még csak pár tank és pár pálya van és csak tanulgatom a játékot.Tapasztaltabban majd a megfelelõ tankokkal lehet hogy könnyebb lesz a belépõket leszedegetni.Egyelõre nem látom ezt komoly gondnak.
Ma hármat szedtem ki PzII C-vel szembõl, pedig annak ritka ótvar fegyverzete van (20mm gépágyú).
Valóban OP "kicsit" a T-34, de ezt csak úgy lehetne orvosolni, hogy felrakják tier 2-be. Szerencsére itt nem találnak ki mesebeli átütéseket, páncélzatot, ezért ez a balanszolási opció kiesik.
Mellesleg furcsa, hogy a StuG senkinek sem böki a csõrét, pedig van olyan OP, mint a T-34 azon a szinten. 😊
OP orosz tank, ez vhonnan ismerõs...:-)
A többi rank1 akkor csak töltelék? Spawnkill könnyen megy? Fizika milyen?
Ma végre volt idõm és aranysast nem kímélve kifejlesztettem a T34-et.Az elsõ csatában 7 kill jött össze,a másodikban csak 4.Mindez az alap lõszerrel,ami ugye nem túl izmos.Sajnos a top lõszer csak most lett meg és csak egy csatát mentem vele mielõtt bezártak.5 kill lett a vége.Szóval ez a T34 über brutál OP rank 1-ben.
Taktikázni sem kellett,csak megindultam az ellen respawn pontja felé,aki szembe jött azt kilõttem.Ennyi.Ilyen durván OP jármûvel a wotban nem találkoztam a 30K csata alatt.Ennyit a T34-rõl.(gondolom majd balanszolják mire nyílt béta lesz.)
A játék egyébként qrva jó!!Azt kell mondanom hogy megérte azt az 50 Eurot amibe a csomag került.A wotos idegeskedés után itt egy felüdülés a játék,még a kis tankokkal is.A kis BT vezetése egy külön játék,még ellenfelek nélkül is. 😊
bye bye WOT!!
Hogy ez milyen lesz majd ha kész lesz......pffff....abba bele sem merek gondolni.
T-28, T-34 nekem nagyon nehezen driftelt, a németek folyamatosan.
StuG nagyon jó... LENNE, ha nem lennének a T34-ek 😄 Tegnap amit mondtam (hogy nem OP-k) az AB volt. Most RB-ben brutálisan OP. Feljebb kéne emelni a battle ratingét minimum egy féllel.
Ja, amúgy fasza az RB =) Sokkal jobban mozognak a tankok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Repülés meg HB nem nem. Nekem. Nem nekem való.
Amúgy a WASD mellett van még pár gomb amire teheted.. E, Q, R, F..
Repülõsben ez nem gond mert ott megy a gép,nem kell folyamatosan az AWSD gombokkal irányítani,van idõ a többi gombbal kezelni más funkciókat de itt mikor kinézek egy kõ mögül lõni és egybõl kellene is visszatolatni a lövés után,bizony értékes idõt lehet veszíteni azzal hogy nem lehet a görgõvel úgy zoomolni ahogy a wotban.
(hogy én veled minden játékban és fórumon összefutok... 😄)
Ha jól sejtem az a bajotok hogy csak kétállású az a zoom és nem lehet fokozatosan közelíteni. A repülõs beállításoknál alapból úgy van, hogy görgõvel állítod a motort, de én azt mindig átteszem zoom-ra így görgõvel nagyon szépen lehet közelíteni fokozatosan a W/S meg amúgyis ott van motorvezérlésre. Tanknál még nem néztem de gondolom ott is van ilyesmi lehetõség.
Ha meg nem erre gondoltatok akkor legalább addig is telt a mûszakom amíg ezt leírtam 😄
Csaby
A kérdésem az lenne hogy nincs e egy folyamatos zoom?(remélem hogy csak én nem találtam meg)
Csaby
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/109548-updated-server-schedule-for-cbt-nightly-server/
Mondjuk volt ennél nagyobb problémám is. 😊
köszi magyarkapitány😊