War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OP lehetne a StuG, de a HEAT nem úgy mûködik, ahogy szerintem kéne. Vagy lehet én értelmezem félre azt a lövedéket. Lényeg az, hogy StuG-tól nem "félek", T34-tõl igen.
BooMiller
Havoctól mondjuk nem fog szépülni az biztos😊

És azzal a patchel jön be pár új gép amik megint túl jóra sikerültek alapból és tovább-tovább 😄
Gottfried
Játszom a repülõssel is.Bár nem vagyok egy ász de azért élvezhetõ.A WOWP-vel is mentem úgy 1000 csatát a wotos ingyen prémért,így van összehasonlítási alapom.A WT fényévekkel jobb mint a wowp.Ha a tankos is hozza ezt a színvonalat,akkor nem lesz gond.
Egyébként érdemes repülõkkel tolni mert ugyanazokra a legénységi slotokra lehet majd a tankokat tenni.Tehát ha nem költöd el a repülõkre az összes pontot a legénység fejlesztésére,akkor amint megjönnek a tankok a nyílt bétában,már képezheted is a fasza legényeket a pontokból.Max rank2 gépekkel megyek,annyit fejlesztettem a legénységen hogy használhatóak legyenek.(150 pont)A többit már gyûjtöm a tankosra.Ha játszol,az orosz és német gépekkel told mert azok lesznek elõször a tankosban.Emellett gyûlik a kredit és a free xp is rendesen,amit majd szintén a tankokra szánok.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Árkádban a repcsis részben is sok a vérpisti. Aki komolyabban akar tankozni az elmegy majd RB-re, ahol már több ész kell. A repcsis részben is mindenki megtalálja a neki való játékmódot.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mondjuk a repülõsben általában azok az aktuálisan "OP" gépek, amiknek nincs teljesen kész a repülési modelljük. A következõ patch-el meg megcsinálják a valós rep. modelljét, tehát "nerfelik". Meg van akinek az az OP, ami éppen lelövi... 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Legnagyobb hiba -ala wot- a játékosállomány higulása lehet majd. A látvány kb az elsõ 1-2 nap élmény utána egy kis +fps-ért feláldozható, és amoda is jön a havoc...

A Gaijin az AirForce-bam gyakran változtatta a repülõk tulajdonságait, így gyakorlatilag 2-3 havonta új op-járgányt teremtve, ebbõl kiindulva ez itt is megtörténhet. Sokan mentek t34-l? Egy kicsit elveszünk innen-onnan, egy kicsit odateszünk ezt-azt pl.: a stug-nak és voala, már nem is olyan fasza...(ez mondjuk nem lenne baj)

Remélem áprilisban Mi "többiek" is kipróbálhatjuk.
Arra válaszoltam, hogy a többi tank csak töltelék-e vagy sem. 😊
StuG nekem bejött nagyon, ráadásul ott ki lehet próbálni a HEAT lõszer mûködését.
Ha jól láttam másnak nincs jelenleg ilyen lõszere.

Gottfried
Persze,nem kilõhetetlenek és csak pár csatát mentem vele de amikor egy új játékban az elsõ napon egy tankkal a három elsõ csatában összesen 16 tankot lövök ki,az már jelent valamit.A stug nincs még meg,így arról nem tudok mit mondani.

Gottfried
Persze,lesznek hibák.Most mégy hat az újdonság varázsa.😊 Minden esetre nekem nagyon tetszik ez a sokkal realisztikusabb feeling.Az elsõ benyomásom a pályákról az volt hogy otthon sétálok a zalaparton.Olyan élethû a növényzet a WOT-hoz képest.Azért gondolom hogy nagyon fogom szeretni mert még így is tetszik hogy full kezdõ vagyok,egy csomó dolgot még nem ismerek,és tele van még hibákkal.

Hát ja,ezek is oroszok.Nem is értem mit keres rank 1-ben a T34,majdnem egy szinten egy T26-al.Persze ez csak zárt béta,biztosan ki fogják balanszolni.
Nem töltelék a többi sem,csak óvatosabban kell velük játszani.Volt amikor pzII kicsinált egyedül.Pont úgy láncolt hogy meg voltam billenve és nem tudtam rálõni,csak ellõni felette.Folyamatosan láncolva tartott és lassan kinyírt.

Spawnkill nem könnyû mert általában a pálya közepén van a 3 bázis amit el kell foglalni,a két szélén pedig a spawnpontok.Mivel mindenki a közép felé indul meg,nem egyszerû ott úgy átmenni hogy ne vegyenek észre és ne menjemek többen rád.
Persze itt még csak pár tank és pár pálya van és csak tanulgatom a játékot.Tapasztaltabban majd a megfelelõ tankokkal lehet hogy könnyebb lesz a belépõket leszedegetni.Egyelõre nem látom ezt komoly gondnak.

azzal szar célra tartani rendesen

Akármelyik tankkal ki tudod lõni a T-34-et, igaz kicsit célozni kell.
Ma hármat szedtem ki PzII C-vel szembõl, pedig annak ritka ótvar fegyverzete van (20mm gépágyú).

Valóban OP "kicsit" a T-34, de ezt csak úgy lehetne orvosolni, hogy felrakják tier 2-be. Szerencsére itt nem találnak ki mesebeli átütéseket, páncélzatot, ezért ez a balanszolási opció kiesik.

Mellesleg furcsa, hogy a StuG senkinek sem böki a csõrét, pedig van olyan OP, mint a T-34 azon a szinten. 😊

30k csata után ebbe is meglátod majd a hibákat...

OP orosz tank, ez vhonnan ismerõs...:-)

A többi rank1 akkor csak töltelék? Spawnkill könnyen megy? Fizika milyen?
T34-nek kb semmi értelme...mindent kivisz.....

Gottfried
OP az AB-ben is. 😊

Ma végre volt idõm és aranysast nem kímélve kifejlesztettem a T34-et.Az elsõ csatában 7 kill jött össze,a másodikban csak 4.Mindez az alap lõszerrel,ami ugye nem túl izmos.Sajnos a top lõszer csak most lett meg és csak egy csatát mentem vele mielõtt bezártak.5 kill lett a vége.Szóval ez a T34 über brutál OP rank 1-ben.
Taktikázni sem kellett,csak megindultam az ellen respawn pontja felé,aki szembe jött azt kilõttem.Ennyi.Ilyen durván OP jármûvel a wotban nem találkoztam a 30K csata alatt.Ennyit a T34-rõl.(gondolom majd balanszolják mire nyílt béta lesz.)

A játék egyébként qrva jó!!Azt kell mondanom hogy megérte azt az 50 Eurot amibe a csomag került.A wotos idegeskedés után itt egy felüdülés a játék,még a kis tankokkal is.A kis BT vezetése egy külön játék,még ellenfelek nélkül is. 😊
bye bye WOT!!
Hogy ez milyen lesz majd ha kész lesz......pffff....abba bele sem merek gondolni.

Ilyet egy pz 3-as mondjuk lehet nem csinál meg😊
ximix
Kavics ?
Milyen kavics? 😊

http://youtu.be/WNmLFTSq-TE?t=39s

Nem azt mondtam, hogy jól mozognak, hanem hogy jobban ;D Bár ilyennel nem találkoztam, hogy kavics megdob, szimplán cask felakadok rá.
T-28, T-34 nekem nagyon nehezen driftelt, a németek folyamatosan.
StuG nagyon jó... LENNE, ha nem lennének a T34-ek 😄 Tegnap amit mondtam (hogy nem OP-k) az AB volt. Most RB-ben brutálisan OP. Feljebb kéne emelni a battle ratingét minimum egy féllel.
hát nemtudom,elég sok a gravitációt meghazudtuló borulás akár a legkisebb szar kavicsokról is ha 30km/h val átmegyek egy kavicson,nem dob megy egy 20 tonnás tankot,persze vannak helyzetek ahol megértem a borulásom,olyat is csinálok 😊 de azért a fizika még nem az igazi,a drifteléseket sem igazán értem,persze lehet hogy ez valójában így van egy panzer 3assal de nekem mégsem tûnik élethûnek,mondjuk ma amúgy sem ment jól a játék,jó ha két tankot kilõttem 7 csatában,a panzer 3e-t sem érzem igazán,most rámegyek a sugra hátha azzal lesz sikerélmény,mert ma valahogy nem tetszett a játék 😊 (én voltam a béna leginkább)
És mint elküldtem, rájöttem, hogy van egy narancssárga paca az alap rátehetõ matricák között... szóval nem custom skin, bocs ;D
Találtam egy custom skin T-34-et... Ezek szerint mások is látják a saját tervezésû festést =) (vagyis remélem, hogy ez saját kreálmány és nem alap... 😄)

Ja, amúgy fasza az RB =) Sokkal jobban mozognak a tankok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy látom ismét sikerült választékosan használnom a szavakat 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Még csak az hiányzott volna. A meló miatt lecsúsztam volna az elsõ 1,5 óráról. Még csak az hiányzik 😄

EVE Online, WoT... wotos SG fórum, stb =)
jah ok én vagyok a fasz valamiért 12:00-át gondoltam😊
13:00 GMT ami nálunk 14:00-t jelent.

Nem délben kellett volna kezdõdnie a teszt idõszaknak?😊
Gottfried
Pont oda tettem. 😊 Az a repülõsben is jó lesz AB-ben,RB-ben meg úgyis joy kell.

HM? Találkoztunk már? 😊

Repülés meg HB nem nem. Nekem. Nem nekem való.
Csak el ne tévedj 😊
Amúgy a WASD mellett van még pár gomb amire teheted.. E, Q, R, F..

Gondoltam rá énis, de ha jól emlékszem ez basic beállítás így a repülõknél is ugyanaz a gomb lesz, ott viszont már a cannon-nak ki van osztva. Kéne vennem egy kicsit gamerebb egeret amin több gomb van, mert ezzen nincs elég hely 😄 Ha erre még megjön a patch hogy minden kalibert lehet külön is kezelni akkor végképp karcsú lesz 😄

Rakd a jobb-klikkre. Nekem pl azon nincs semmi.

Gottfried
Bezony!! A kollégának pont egy olyan zoom kellene. 😊 Mivel egyik kezem az egéren,a másik meg a az AWSD gombokon,a csata hevében bizony nem a legfaszább megoldás hogy a gombokat kell keresgélni.Elég egy mellényomás és vége is a bulinak.
Repülõsben ez nem gond mert ott megy a gép,nem kell folyamatosan az AWSD gombokkal irányítani,van idõ a többi gombbal kezelni más funkciókat de itt mikor kinézek egy kõ mögül lõni és egybõl kellene is visszatolatni a lövés után,bizony értékes idõt lehet veszíteni azzal hogy nem lehet a görgõvel úgy zoomolni ahogy a wotban.

Ha már itt tartunk... a repülõs is RB only. 😄 Rosszul vagyok AB-tõl
(hogy én veled minden játékban és fórumon összefutok... 😄)
Jah akkor tényleg félreértettem 😄 Jó ez így. Engem speciel zavarna ha csak rá akarok közelíteni erre átugrana magától távcsõre. Viszont valahova át kéne tennem v-rõl mert ez így nem kényelmes nekem :/

Nem, a baj az, hogy van egy sima zoom mikor még látod a tankodat is, meg van egy olyan, amit a V gombra lehet elõvarázsolni, van rajta szálkereszt meg minden, és ezen belül is lehet zoomolni. A kolléga azt szeretné h ilyen WoT-os legyen, hogy a külsõ zoomból továbbgörgetve automatán szálkeresztes zoom legyen, azaz gombnyomás nélkül váltson.

ARCADE... ennyi. RB-ben már nem jampizna így! 😄 Tankos rész meg kötelezõen RB sztem! 😄
Na most lehet hogy le leszek szólva hogy nem erre gondoltatok, de azért megpróbálkozom vele.
Ha jól sejtem az a bajotok hogy csak kétállású az a zoom és nem lehet fokozatosan közelíteni. A repülõs beállításoknál alapból úgy van, hogy görgõvel állítod a motort, de én azt mindig átteszem zoom-ra így görgõvel nagyon szépen lehet közelíteni fokozatosan a W/S meg amúgyis ott van motorvezérlésre. Tanknál még nem néztem de gondolom ott is van ilyesmi lehetõség.
Ha meg nem erre gondoltatok akkor legalább addig is telt a mûszakom amíg ezt leírtam 😄

csaba90
nincs, csak ilyen, mint a repülõsben is ugye... kicsit fura igen, de engem már nem zavar 😄 meg lehet szokni

Csaby

;D Egy kis csemege akkor 😄 Bár ahogy õ is elmondja, "many changes may and probably WILL happen".

ximix
A Stuka-t bombázó üzemben sokan rosszul használják.

A hanyatt vágom zuhanok az igazi.

Gottfried
Igaz még csak egy órát sikerült játszanom de van egy dolog ami nagyon zavar.A célzásnál egyszer lehet közelíteni az egérrel aztán a V-vel lehet belsõ nézetbõl(vagy mesterlövész módban vagy mi) célozni és ott is közelíteni egy lépésben az egérrel.Ez így elég zavaró hogy nem lehet folyamatosan zoomolni.
A kérdésem az lenne hogy nincs e egy folyamatos zoom?(remélem hogy csak én nem találtam meg)

csaba90
jelen pillanatban, német oldalról stukát láttam meg heinkelt, de nem vészes, mert a vadászok a bombázókra free killt akarnak, meg nem is egyszerû észrevenni a bombázóknak az ellenséges tankot, hát még lebombázni... van aki nagyon alacsonyra megy, viszont azt meg akár még egy tank is lelövi.. szóval egyelõre szerintem nagyon jól össze van hangolva minden 😊

Csaby

Akik bent vannak: a komolyabb bombázók hogy szuperálnak most a tankok ellen?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Itt megtalálod:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/109548-updated-server-schedule-for-cbt-nightly-server/

mikor megy a szerver? reggel tudtam 13 percet játszani azt csókolom😛

Én beállítottam volna arra, de valamiért a cruise gombok akkor sem mûködtek. :/

Mondjuk volt ennél nagyobb problémám is. 😊

csaba90
Wotosra állítod mi? 😄 hehehehe 😄

Csaby

csaba90
vagy az oroszok.. akik a túloldalon vannak 😄 ott is van kis idõeltolódás...

Csaby

igen van alapban jópár gomb,de szeretném a saját szájízem szerint oda tenni õket ami nekem frankó😛 😊

köszi magyarkapitány😊