37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Volfram42
    Igaz itt a hangot vették fel, de feltételezem, ha már ott voltak mást is megfigyeltek.videó
  • Megamax
    szokás kérdése , én ugy állítottam be hogy S legyen a neutrál így meg lehet csinálni hogy csak guruljon a tank és ne álon meg azonnal. Igen tobb dologra oda kell figyelni , legfoképpen arra hogy ne felejtsunk el váltani.
    Amugy szerintem a ruski nehéz tankokkal is konnyebb a fordulás ha manuál váltót használ az ember
  • Stefan99
    persze vannak hátrányai is, nehezebb a manőverezés:)
  • Stefan99
    Kipróbáltam a manuális váltót. Tetszik! Így tényleg lehet szabályozni a kilengést és akár lassú menetben lőni is lehet.:)
  • Glo
    A himbilimbihez: ami a csőnek 10cm kitérés, az 100m-en már elég nagy szórást jelent. Meg valóban nem 40km/óráról satufékeznek állóra :)
  • Megamax
    Csakis sim másban olyan a GF mint a WOT amit azért hagytam ott mert szerettem volna mindenféle hiper szuper haditechnika nélkuli játékot. Semmi lézeres célzás meg muholdas arty meg hasonló nálam csak a sim battle johet szóba. (igaz jobban orulnék ha a minimaprol is elvenék a spotot és adnának tobb lehetoséget a minimapon kommunikálni.
  • Susarc
    Simbattle?
  • Susarc
    nem az zavar minket hanem az,hogy az orosz tank egyből lő himbilimbi nélkül :)
  • Megamax
    Na meg ugye harci helyzetenn kívull fixálva voltak az ágyúk hogy ne séruljenek. Nem is repkedtek 50 el harcmezonn de mondom probáljátok ki a manuáli sváltóval mondjuk berakjátok egy 3 asba és ugy mentek szépen lassan de gyorsabban fordultok. Kareliánn egész jól beválik a manuális váltó. A tigris I el a legjobb a manuál eszméletlen sebességgel lehet vele hátrafele spurizni.
  • twi452
    mert a videón
    1. állnak
    2. folyamatosan szépen haladnak

a játékban
    full gáz aztán hopp piros négyzet, full fék - borulás :)
    haladás közben finoman mennek a német vasak a játékban is, az oroszok össze vissza csapkodják a talajt :)
  • Sith
    Remek hogy nem himbilimbiznek... és hány olyan felvétel van ahol megáll és egyből lő...?

• Stefan99
    http://www.youtube.com/watch?v=5Vjl3094Sn8
    Itt van pár német tanktípus, felismeritek őket?:)
    Mondjuk itt valahogy nem himbi-limbiznek annyira..
  • Megamax
    érdekes dolog ez a kilengés de megfigyeltétek az ágyu célzását?
    ha beállíttod egy pontra majd elkezdesz térni a tankal az ágyu megprobáll azonn a pontonn maradni. A WOT ban pl. az ágyu a tankal egyutt mozog nem probáll az adott pontba célozni kivéve ha bekapcsolod az autotargetingot , akkor igyekszik a guner az adott célpontonn tartani a csovet amíg manoverezel a tankal. Na ezt viszont a GF ben ez folyamatos. Nem az ágyu csovének a hosszaságát probálják lemodelezni ? monduk a panthernek elég hosszu a csove egy t34-57 eshez képest?
  • Trucker39
    Nagyon jó videók ezek. Kár, hogy a fejlesztők keveset nézegetik őket. :)
  • Angelus1991ster
    Vagyis az offért.
  • RatBaG #11365
    persze, a kilengés volt a téma.
  • Susarc
    értem amit mondani próbálsz és egyetértek sacc/kb :)
  • Sith
    Gratulálok ez egy igazán ide illő hozzá szólás volt...
  • Angelus1991ster
    Igaz egykor élet s halál urai voltak. Ma már egy letűnt kor diadalmas óriásai, egy kincs a múltból. bár drága Turánjainkat, Toldiankat és Zrínyijeinket látnám Budapest főutcáin vonulni.

De ezt a mindenkori kádárfattyak megakadályozzák. Ahogy az előzőek a mostaniak is a történelem szemétdombján végzik. Mint a sza(r)desz. Mind egy pöcéből tört elő és ott fogja végezni, egy már ott hever, a nagyobbik most követi, a mégnagyobbikra még várni kell.
    bocsi ezért a kis kilengésért csak idegegítő ez a helyzet
  • Susarc
    De akkor sem 4 másodpercig :) vagy 0-1 ig mint az Orosz csíteres tankok:P
  • Stefan99
    A tank azért eléggé lengedezik.(és így vele együtt a cső is)
  • Susarc
    az az ágyúcső úgy áll mint a cövek baszod! :P

• Susarc
  • Gottfried
    Nem a beépített géppuskákra gondoltam,bár nem tudom hogy hány tanknak lesz sínen mozgatható torony géppuskája.
    Nem is igazán akarok repülőket leszedni csak nem tetszik ha valaki itt azért nyafog mert nem tudja elcseszni a tankosok játákát. :D
  • Garakx
    Hm... T-34-85 hátulról nem ölhető? vmi 4szer küldtem bele a tigrissel de...
    Van replay.
  • Gottfried
    Tudom,a valóságban sem sokat értek,inkább csak pszichológiai hatásuk volt hogy az ember nem teljesen tehetetlen.
    Minden esetre azért az alacsonyan támadó gépeknek lehet sérülést okozni,főleg ha több tankról is lövik egyszerre.Néha ágyúval is sikerül leszednem egy-egy óvatlanabb gépet.
  • vajakos21
    A beépített gêppuskák gyalogság ellen jók.Szerintem a tüzelési szög se elég,hogy ráemeljen.A legjobb a farok láb közé és futás ( ima opcionális).Ha repülőt szednél vigyél flakkot vagy repülőt.
  • Coral Springs
    Nem tudom milyen kaliberesek lesznek azok a géppuskák, de repülők ellen túl sokat nem fogsz elérni, főleg bombázók ellen nem.
  • Gottfried
    A PantherD a játék talán legjobb tankja.Az a vicc aki még azzal sem tud játszani....
    Majdnem 300 csata után 70% winem és 4 tank/csata killem van vele.(csak egyedül megyek,többnyire RB-ben és nem vagyok egy pro játékos)
    Ha azzal nem megy,töröld a játékot,sok idegességtől megkíméled magad!
  • Gottfried
    ez a 11342-re ment :)
  • Gottfried
    Nagyon helyes! Még így is túl sok buzeráns repked a tankok felett! :)

Remélem hamarosan meglesznek a tankokra is a géppuskák és a kurva bombázók mennek vissza AF-be az AI tankokat buzerálni.
  • WinT
    Ezzel a Flakpanzerrel kis szintű AB-n komolyan mondom nagyobb mészárlást lehet rendezni mint a tankokkal. Mekkora troll gép már. :D
  • Mnemomic
    Jó nektek. Nekem megint csak 60ezrem van :) Aztán van még 2 tank ami meg sincs véve a 3-as tierben. Viszont van vagy 260ezer free xp-m kár, hogy itt azt csak aranyért lehet beváltani.
  • Coral Springs
    Nekem van 10+ millióm amivel nem tudok mit kezdeni, kár hogy nincs rá lehetőség, adnék mindenkinek aki csóró.
  • Susarc
    és azok milyen videók voltak? energiapajzsot elfelejtem bekapcsolni vagy nem lövöm a flare-t ? :D

http://indavideo.hu/video/aces_2014-06-15_14-40-37-58
  • Megamax
    Vagy használjon manuális váltót nekem azzal sokkal jobban bejon. Például én már nem is tolatok pantherral ,minek manuál váltóval iszonyat gyorsan meg lehet vele fordulni, és a legjobb ha egy ruszki célozgat rám akkor még tudom riszálni is a testét , hogy ne legyen konnyu dolga eltalálni.
  • Coral Springs
    Valamelyik nap belefutottam egy esti csatába, nem volt rossz. A full felhős szarok helyett jobb lenne ha több ilyen lenne akár mint régen.

• Coral Springs
    Ezzel kapcsolatban nem is olyan rég volt vita, amit szintén te indítottál. Meg lett itt osztva több videó is, te akkor hol voltál ?
  • Susarc
    MOCSKOSQRVAÉLETBEMÁR! berepülök a földi egységek területére és AZONNAL!!!!!!!!!! szétlő az AAA! még bombát se tudok dobni zsinórban 4. alkalomra......komolyan mondom ennek mi a faxom értelme van így?

nektek is ennyire gáz?
  • WinstonTheWolf
    úgy lehet gyorsabban fordulni hogy megnézed melyik az a legmagasabb sebességfokozat amiben úgy fordul hogy nem esik le a fordulatszám, elindulsz előre, és amikor bevált abba a fokozatba akkor fordulsz.