War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a vonás alapján történõ táv.becsléshez kellõ szálkereszteket be fogják tenni, csak még nincsenek kész.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az hogy csak német löveggel lõttél, lényegtelen. A löveg alap szórása és a lövedék típusa és csõtorkolati sebessége a lényeg. Az meg lövegenként, lövedékenként változó változó, németeknél is volt lassú lövedék. Nyilván nem érdemes összehasonlítani egy APDS és egy HEAT lövedékét. Amúgy kölün vonásbeosztás volt a lövedékekhez bár lehet hogy a 2. vh-ban még nem. De a T-55 irányzótávcsövérõl van ilyen képem.
A lövedék tömege pedig lényegtelen ebbõl a szempontból, a kisebb tömegû APCR-re is ugyanakkora g hat mint a nagyobb tömegû APCBC-re.
azért 1-2-szer én is jártam így hogy nem tudtam honnan 😄
Árkádban az a jó, hogy ugye mutatja ki lõtt ki, nagyjából be tudod tájolni, majd a következõ tankkal olyan rajtaütést lehet csinálni 😄 hogy õ nem fogja tudni honnan lõtték ki 😄
Csaby
Csaby
A legtöbb RB-s videóban azért 1-2 bemérõ lövés mindig szokott lenni (kivéve ha véletlenül betalál elsõre), a legtöbben csak úgy érzésre lõnek. A lövegek és persze a lövedékek tulajdonságai is mások (a HEAT-nek kisebb a torkolati sebessége, az APCR-nek kisebb a tömege), tehát ennél azért bonyolultabb a célzás.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az is elég furcsa volt, hogy a pár száz méteres távolságból a harckocsi maximum magasságára célzott, mintha ötszörös gravitáció lenne vagy 100 m/s-os a lövedéksebesség. Valóban ekkora esése van a lövedéknek?
Akkor mi alapján lesz célzás? Ha 5 mm magasnak tûnik az ellenséges harckocsi akkor 3 harckocsi magasságnyival kell felé tartani, ha 10 mm-nek akkor másfélel?
Csaby
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Csaby
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Csaby
Vorsprung durch Technik!
épp ezért is tetszik jobban mint a WOT nekem ott már volt 11-12 db 10-es tankom, és szinte fillérekért átadtam az accot... szóval már teljesen erre vagyok hangolódva! És a zárt test alapján bõven megérte! Alig várom hogy kijöjjön a rendes, mert így jó jó... de hát egy héten három nap alig pár óra, na meg ugye hiába megyek benne, semmit nem kapok majd cserébe :S
Csaby
aztán majd jöhet az összes többi 😄
Csaby
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Amin lehet próbáld ki - és ne csak az AB-t - és döntsd el magad. 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
nem is gondoltam volna, néha sokkal tovább eltart 1 v 1 harc mint Ab-ben mert ugye itt elég reális a célzó és ha meszebb van már az is jó ha eltalálod 😄 nagyon zsír a game, szerintem már lassan ki is jöhetne 😄
viszont meglepõdtem amikor az egyik AI repcsi egy 109 F4-essel elment felettem 😄 viszont mi még mindig csak a reserve gépekkel mehetünk föléjük :S
Csaby
(nyilván Nazarov se azért reklamált mert ez unrealisztikus...)
és a mútlkor is igaz akkor már épp hogy 18 óra elõtt próbáltam lehet az volt a gond.. de most nem tudom mi van vele :S
Csaby
"Added possibility to caught fire when transmission is damaged."
WoT: Nishizumi77
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.