War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Tájékoztatás: a Titanfall ezen kiadása elõrendelésben elfogyott!"
Egyszerûen nem hiszem el, ez a világ megérett a pusztulásra!
Errõl jutott eszembe.
Az über-brutál felhájpolt CoD mod a Titanfall-nak van 240 dolláros kiadása hát izé http://www.gameshop.hu/pc/titanfall-collector-s-edition/12151
Ennyi zséért a kínaiak egy komplett tankot adnának személyzettel
Elõre/hátra, bal/jobb fék, tüzelés, lõszerválasztás, váltó, lockolás, javítás stb...
Mindenre van gomb ami kell. Amit meg te hiányolsz azok gondolom már nagyon szimulátoros beütésû gombok mint az üzemanyag keverék meg társai. De ilyesmi szerintem csak SB-ben lesz viszont az még kész sincs és tankkal SB csata se lesz open beta induláskor.
Legalábbis valakitõl ezt hallottam
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Jobb alsó sarokban van ehhez egy gomb, de már nem emlékszem pontosan melyik az.
Egyébként nekem hasonló problémám volt, annyi különbséggel, hogy nem tudtam lõszert váltani, plusz pár dolog még nem mûködött.
manuálisan pedig szinte semmit nem enged ami Tank controll.....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ugye koreai háborúban sehol se volt uglyS-4 meg T-54 viszont az amcsiknak ott voltak a Pattonok 😄
WoT: Nishizumi77
A lövege jó, de lassan fordul a tank, így körbe tudtam táncolni PZ 3-mal "lazán" (kicsit megizzadtam, de meglett).
A StuG meg erõs szembõl (pattog, nagyon), az átütése 88mm, ergo egyszerûen viszi a T-34-et. Ja, és hátrafelé fordulva (S és A/D nyomva tartva) nevetségesen gyorsan forog a StuG, tehát nem lehet körbetáncolni, mindig tudja mutatni minden tank felé a frontját.
Eddig ezzekkel játszottam, de mindkettõvel öltem T-34-et. Szerintem nem ANNYIRA op.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Viszont rank 2tõl az aranyéletük véget ér, Pz4 F2 meg stug Fel régen mindig 1-2 lövésbõl kilõttem õket akármekkora távról, azoknak nem kihívás.
és amikor onnan elindulsz az egyik útvonal azaz amivel a hegy elé mész és a szakadék melletti úton leszel, és ha szembõl felmentek a hegyre, vagy becampaltek valahova akkor könnyen kilõnek ugye...
de ha másik irányba mész nincs gond, vagy ha óvatosan kiosonsz szikla mögül kibújva te is tudod õket lõni, ott szokott ilyen álló háború kialakulni.. és akkor alig foglalnak bázisokat 😄 de csak árkádban szoktak ott megállni nézelõdni...
Csaby
Csaby
Csaby
Jól láttam a játékban hogy a repülõs legénységhez kerülnek majd a tankok is? Mintha egy egy legénységnél ki lehetett volna választani repülõt és tankot is.Ha ez így van,akkor a repülõs részben érdemes fejleszteni a legénységet addig is míg kijön a tankos nyílt béta.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
http://warthunder.com/en/news/466-Ground-Forces-Closed-Beta-Access---The-Third-Wave-en
Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT & 11:00 GMT - 16:00 GMT
én próbáltam a pz IV h-t is párduc G-t majdnem mindent a tree ágból kivéve a Jagdtiger meg egy két tank nem volt még... 😊
Csaby
Kicsit soványra sikerült az elsõ nap...
teszten mindig csak egy pár tankot hagynak, és azokat nézik folyamatosan, majd ha azok jók akkor csere, jönnek magasabb vagy alacsonyabb szintû tankok.. a múlthéten párduc G volt kétféle KT (porsche, henschel tornyos) ferdinánd jagdpanther szóval mikor mit akarnak tesztelni!
Csaby
Pedig a "kötényes" PzIV az nagyon.... <#szeret>#szeret><#dumcsi>#dumcsi>
Tudom nincs benne, de annál már csak a Panthert várom jobban! 😛
Amúgy ez a játék fantasztikus 😄
PZII-nél nem gáz az a taktika, másra úgyse nagyon jó... majd a PZ3 lesz a fun, azt biztos fogod élvezni. Beforgatva jó nehéz átlõni, neki viszont a PzGr 40-nel magas az átütése... élmény ^^