Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #11471 Ok, elnézést, maradjunk meg kultúrált keretek közt.
Hogytiszta legyen, RBben tolom, mert a szemkofolyáshoz nincs kedvem, szóval bozóton át ugye a marker meg a minimap alapján lövök.
A lövészeti skill - RB-ben - én úgy gondolom alapvetően a távolságbecslésben van, ha már eltaláljuk akkor a szórás miatt már nem a mi kezünkben van a döntés (nyilván itt 2 négyzetrács fölötti távolságról beszélek, bár 200men is szór az én zöldfülü legénységem vagy éppen a stug rövid 75öse).
Még1x hangsúlyozom: KTra meg Pantherre még nem lőttem, a Rank2 repertoárból viszont azt látom hogy nagyon gyakori az egylövés "nekem is és engem is".
Tisztában vagyok a játékmechanikai háttérrel (modulok, sok lőszer, realizmus, igy volt a VHban is...) de ettől még azért lehetek vele elégedetlen nem? :)