37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RatBaG #11340
    a panthernek van egy apró trükkje, amivel kicsit segíteni lehet a lomhaságán.
    a tolatás reménytelen, de előre menetben sokkal jobban tudsz helyben fordulni, ha előtte egy kicsit elindulsz egyenesen, és rögtön utána vágod be a kanyart.
    alapból tényleg mintha mocsárban fordulnál, így meg kis túlzással mintha jégen.
  • Mnemomic
    most, hogy meglett a Tigris kipróbáltam azt is. A Panther D-vel mentem sokat már. Utóbbinak az az előnye, hogy kétszer lehet menni vele csatába meg van tűzérség-ami legtöbbször arra is jó hogy belássuk a terepet.

De! Nekem eddig a Tigris jobban bejön. Nem megy szét olyan könnyen a lövege, ha jól beállok akkor nehezen sérül, főleg a Párduchoz képest ami szinte magától sérül. Most volt olyan a Tigrissel, hogy 3 t-34-85-öt szedtem ki vele pedig azok is lőttek rám egyszerre. Párduccal ez elképzelhetetlen szerintem. Az a plusz 1 respawn nem rossz de nem is ér annyit szvsz.
  • Susarc
    fullos legénységgel viszi az majd a 3 km/h-t is tolatva :D én szeretem a párducokat annak ellenére,hogy amiket felsoroltál azok valós dolgok....

szerintem a béta miatt egyes járművek értékei nem működnek rendesen! pl. az alig fejlesztett Jagdpantherem a Párduchoz képest egy Drag racer....és vannak olyan pontok a pályákon ahol mintha valami bazinagy mágnes vagy mocsár :P visszafogná a gépek teljesítmányét és alig akarnak mozdulni! Pl. ASH RIVEREN a felső spawn ponton majdnem egy perc! mire kitudsz jönni a kezdő területről! ott nagyon bugos a talaj
  • Garakx
    Én szerteem a Panthert. Lehetne jobb de jó kis gép.
  • JethroHUN
    Ez a Panther D valami vicc? Rohadtul nem érte meg a megszerzésébe ölt rengeteg órát és ezüstöt. 1 km/h hátra, 15 km/h előre?? WTF Majdnem fél perc mire meg fordulok vele. Lövegtornya buggos úgy ahogy van, semmi nem pattan a lövegpajzsról. Löveg szintén. Éppen csak el találják a szélét (BÁRMIBŐL) és kimegy a teljes löveg, a toronnyal együtt. Majdnem töröltem a játékot a fenébe amikor valami La5 meg soroz 20mm-essel, majd a lövés után felrobban a tankom mert megkarcolódott a löveg vége...
  • WinstonTheWolf
    Nekem ha pénzhiányom van (néha azért előfordul)
    megyek pár kört bombázóval, yer2 jól hoz, főleg az utolsó 2, 5t bomba rámegy, 1 körrel kidobod mind a 3 bázist, dől a zsé...
  • Susarc
    tehát az annyit tesz magyarán,hogy amint "combatba teszed magad" mint egy MMO-ban ha pl. kitargetelsz egy ellenfelet.....na tehát amint combatba kerülsz indul a combat timer pl. elkezdessz lőni,elkezdenek téged lőni stb. na innentől 3 meccs alatt nem éltem összesen 25 másodpercig :D hála a kolléga által is említett PHALANX rendszert megszégyenítő AAA-nak :P
  • Susarc
  • Garakx
    Hm... érdekes. Néhány gun picit jobban üt mint kéne e szerint.

http://www.wwiivehicles.com/ussr/guns.asp
  • Mnemomic
    azt csinálom de nem hozz túl sokat.

most durrantottam teljesen oldalt egy t34-et a Tigrissel, de semmi sérülés nem érte, ő meg egy lövéssel kiszedett. Ilyenkor azért feldühít a játék.
  • Porsche911
    Hát ha vki SB-zik nagy százalékban nem lesz gondja a pénzzel szerintem.Legrosszabb esetben kilősz 2 AI-t és már úgy sem leszel mínuszban.
  • Garakx
    nincs. - csatám kb soha nincs. Ez nem WoT :D
  • Mnemomic
    nektek nincs pénzhiányotok? nekem gondom van vele, pár tankot ami ki van fejlesztve nem is tudok megvenni egyelőre, mert nincs rá pénzem.
  • Garakx
    Su-100 ha rossz helyen találom el nekem csak hit vele. Bár már tudom hol kell lőni :)

Tornya gyenge csak. De ha nem jön az ellen közerl akkor jaja. Pusztító gépezet :)
  • WinstonTheWolf
    végre kifarmoltam a tiger 2-t, első ránézésre úgy túnik megérte szenvednia tigrissel mert ez nagyon jó :)
    Az ágyúja brutál 1500m-re is sebészi pontossággal tüzel, su100 t44 garantált egylövés de oneshotoltam már is2-t is.
    Páncélja is egész korrekt, 150-es front jó eséllyel kibír 1-2 lövést su100-at leszámítva mert azzal vigyázni kell.
    Lényeg hogy érdemes kihúzni, ég és föld a tigrishez képest.
  • f24sg
    Amúgy, ha végre "megcsinánlnák" az AI légvédelem problémakörét, és lecserélnék a jelenlegi Phalanx rendszereket, még lehet, hogy jól is járnának az SB repülősök, mert mixeden egy jól definiálható szűk légtérben kéne csak kereseni a "dot"-okat, és talán kevesebb lenne a bot is. Csakhát ugye a HA...
  • lammaer
    Ja, aki ilyen OP lőszerekkel lő hogy ekkorát robban az vállaljaa következményeket :D
  • lammaer
    Ezaz, menjen elfele csak mind, tankozni akarok :)
  • RatBaG #11322
    ejj de rohadt jó ez az arcade repkedés is... gondoltam, megyek egy gyorsat a dupla miatt az angolokkal, végeredmény: 5 defeat.
    azbeszt.
  • Amaymon
    Ezt részegen nem vágom mi azzzzza a combat sec time? *HuK
  • Susarc
    most 3x lőttek le 8,7 és 7 !!! seces combat timeal....2 tankot tudtam kidobni 3 kör alatt :D
  • Amaymon
    Van egy határ amin, ha nem mész át nem gerjed rá túlságosan az AAA. Ez a nerf előtt is így volt a saját térfeleden. Kíváncsi leszek mi lesz 16.-án. SB-n. A tank számomra felejtős, be nem ülök egybe sem. Utálom azt a játékmódot még ha a tankistáknak valamennyire teszik is. Maga a pokol lesz az SB, ha a az eddigi általatok nem ismert pro AF playerek beszabadulnak, feltéve ha lesz kedvük efféle bohóckodáshoz és nem hagyják itt a játékot végleg a mixed miatt :D. Sokan vannak, nem csak az -NM- squad.
  • Susarc
    AAA nerf jól sikerült amúgy...néha már akár 50 másodpercet is tudok repülni :P
  • Susarc
  • Amaymon
    "ha mellé lősz akkor is"

Én ezt még Cockpit nézetből nem tapasztaltam, pedig ott elég közel 250-300m-ről lövünk. Tisztán látszik mikor betalál és ha nem, mellé lövés még nem küldött a hangárba senkit...
  • WinstonTheWolf
    de az a durva hogy szó szerint
  • Susarc
    nyugi a YAK-ok meg gyulladnak ugyanígy ha mellé lősz akkor is :)
  • WinstonTheWolf
    én ugyan így jártam csak af-ben, gép mögém lőtt vagy 100m-el és kigyújtott, meghaltam. Földobtam az af-es topicba a dolgot, videót is tettem hozzá, aztán írták a srácok hogy szerver gond lehetett, desync, packet loss, stb.
    Jobban belegondolva esetleg előfordulhat olyan microlag, amit észre sem veszel, de talán okozhat ilyen anomáliát.
  • RatBaG #11312
    nem az a lényeg... a földbe csapódott a lövedék jóval előttem, és mégis sérült a tankom! teccikérteni?
  • Susarc
    jaja gondoltam,hogy kell kilengés ,de amikor az oroszok 45-50 ről satuzva bulls eye-t lőnek instant az azért nem kóser :P
  • Droughert
    Ma vettem észre, hogy a PzIV-H nincs is kufollozva, pedig már régóta megvan. Mentem pár kört, és azt kell hogy mondjam, jobb mint a Panther D, pedig azt is imádom. Ennél nincs himbálózás, nincs gond az azonnali célzással, szinte minden orosz medet oneshotol.
  • lammaer
    Barrel damagénál ki is írja hogy esély van rá hogy explosion legyen lövéskor...
  • Stefan99
    felrobban a lőszer az ágyúban. Nekem csinált már olyat is hogy javítás után robban fel, bár ez utóbbi elvileg bug kell hogy legyen.
  • RatBaG #11307
    kubanon északon domb mögül lövöldözzük egymást egy t34 85-el.
    kétszer betalálok, szokásos sebzés nélküli penetrate, ő meg belelő a domboldalba vagy 15-20 méterrel előttem, és látom a célkeresztem körül a piros sérülésjelzőt, aszongya barrel damaget. pár másodperc múlva lövök, erre barrel meg torony befeketedik.
    WTF :DDD
  • Garakx
    Nekem is a Punci ;)
  • WinstonTheWolf
    hát nem a prémium az ami elsőre beugrik róla XD
  • Droughert
    Ha éppen nincs ellenséges human tank előttem, de van arty, akkor azonnal lövöm ki.
  • twi452
    azon is állítottak múltkor igen :)
    engem is szedtek ki néhányszor a legutolsó patch óta.. előtte csak idegesített most már simán kilyuggatnak :D
  • Garakx
    Az hogy néha ammo rackel az külön extra :D
  • Garakx
    Egy baj van Kusrkal. A sok bot arty. Meglátnak lőnek és a füsttől felvert földtől semmit nem látsz...