War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a legtöbbje telepített légvédelmi löveg volt, nem önjáró.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A nagy amerikai bomberek ellen már a háború vége fele is 8.8-asokat használtak.

Szimpatikus, köszi!

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Válasz a Kérdésre:

Remélem a Rheotron és a Röntgenkanone is benne lesz a játékban! <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyébként volt 37-40mm-esnél nagyobb kaliberû mobil AA a világháborúban? A legkomolyabb fegyverzettel a Kugelblitzet (2x30mm MK 103), a Wirbelwindet (4x20mm bonyolult nevû gépágyú) és egy halom 1x37mm vagy 1x40mm-es légvédelmi gépágyút találtam. Valami nagyobb, pl. 88 vagy 105mm-es légvédelmi ágyút nem építettek páncélosra (vagy féllánctalpasra) légvédelmi céllal?

most sem írtak évet melyit spring 😄
Developers Diaries 1.39

ami ebbõl ide érdekes az az utolsó bekezdés

Ground Forces

A lot of work has been dedicated to our Ground Forces. It is too early to say if player controlled ground units will appear in 1.39. CBT is at full blast and many of CBT members think that the game can be released for open test, we still want to fix, check and finish a lot. Ground Forces may be released in 1.39 but most likely it won’t happen before Spring.
Ezért lenne jó aa frb mód.Aki kiégetné a retináját mehetne ott.
Banner alá ki lesz írva, de most még rejtély.
Én speciel nem vagyok realizmus párti. Inkább legyen egészséges egyensúly ami szórakoztatóvá teszi a játékot.... ez speciel ebben a játékban max az arcade lehet, számomra. És ezért nincs bajom a másik játékkal se.

WW2 Onlineban volt már szerencsém a full reális spotrendszerhez - nem vagyok türelemjátékos, szóval a kempingezõk ownoltak 😄

Ozzyehh
Hát nehéz megjósolni.... utolsó hullám volt vagy lesz nem tudom pontosan az CBT-be utána valamikor... lehet, hogy jöv hónap, de akár késõbb is lehet...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Foxy0
Olyan kérdésem lenne mivel nem látogatam az oldalt így nem tudom mikor fog majd végleg benne lenni a játékb a tankos így az a kérdésem hogy mikor is?

Csak hogy közbepofázzak én is:
Bírom ezt a realizmus kell, de ne legyen kempelés dolgot. A valósgához sajnos vagy szerencsére hozzá tartozik a kempelés is.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Trú-trú! <#worship>

Mindenesetre én sem értem... Nem indítottam el lassan 3 hónapja a WoT-ot, pedig van benne pénzem T34,Panther M10 a garázsban, de nem érzem hogy az jó lenne nekem, mégsem hittérítek a WoT topicban...

Mindegy, egyszer csak kijön már végre... 😊
De nem szarok bele a másik topikba 😊

Azért te is tudod osztani a WT -t a WoT topicban... <#nezze><#hehe>
A fenét, elém jut mindenki 😄

Nemtom, BF topikban elõfordultam olykor olykor, de ilyen szintû topikbaszarást amit egy egy próféta elköveta másik játék topikjában még nem láttam.

WoT vs WT, BF vs CoD, FIFA vs PES, PS vs XBOX, PC vs konzol... az emberek ilyenek, a legtöbb nem tudja elképzelni, hogy van olyan akinek mindkettõ egyszerre tetszik.. :/
És a végén egy Pápua-Új Guineai törzs által tisztelt isten elé fogunk jutni mindannyian <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Úgy látszik ez a WT vs WoT macskaharc sose fog végetérni.
Nemtom miért az mindenkinek a fixa ideája hogy csak az egyikkel lehet játszani és az kizárja a másikkal való játékot...

Mint valami egyházi harc, áll a két papság és ostorozza egymást hogy "csak mi vagyunk az igazak, mindenki más a pokolra jut".

Leg egyszerûbb a terepet pásztázni, ahol a füst/porfelhõ ott van valaki, a lövés szépen elárulja a tüzelõ pozícióját.
A láthatósághoz annyit, hogy kb 30 meccs után tudni fogod egy pályán, hogy ott nincs olyan szikla, mint ami most épp ott dekkol. Bezoomolsz, és voilá, ott lesz az enemy 😊

Meg ugye amit a többiek tûz alá vettek, mert õk észrevették, akkor oda Te is odapörkölhetsz, mert az a tank ott lesz, ki lesz rajzolva, max nem lesz felette ikon.

Akinek meg a WoT jön be, az maradjon annál 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Én úgy gondolom hogy az egyéni skill -hez az hozzá tartozik, hogy spot nélkül is kiszúrj egy tankot. Erre a WoT -al ellentétben itt van lehetõséget, és sokan élni is fognak vele. Akinek viszont ez lehetetlen annak ott a spot bizonyos távolságon belül, ezt a crew opció alatt fejlesztheted is. Lényegében itt annyival másabb a helyzet, hogy a jelöletlen tankok fizikailag láthatók maradnak. Akinek ez nem tetszik hát' istenem, menjen WoT -ozni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Kár ezen lovagolni, a WOT-be kell az a rendszer. Aki karja megtanulja a mûködését, aki meg nem akarja, vagy nem tudja az mehet GF-ezni. Csak abba gondolj bele, hogy a WOT milyen lenne a láthatósági rendszer nélkül?
KB. az lenne mint ami most is megy arcade csatákban a GF-ben, a kezdõ pontokról lehet lövöldözni egymásra, még csak mozdulni sem kell, hogy legyen mondjuk 6-killed.
Ezen felröhögtem 😄
Zegi Norbi HUN
Bár szerintem még rendszernek sem lehet nevezni😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Remekül jellemzi a WoT láthatósági rendszerét 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

<#hehe>

Szerintem senkinek sem kellene egy olyan rendszer ahol nyílt terepen mozgás közben egy elõtted lévõ Maus eltûnik 90 méterre. Mert megtörtént, és tegnap is hallottam ahogy ismerõsöm a max sebességgel mozgó scoutot szidja mert eltûnt nyílt terepen.
WOT féle láthatósági rendszer? Mármint arra a trágyatengerre gondolsz amit még a wotosok is szidnak? <#gonosz1>

Egyébként a WOT-ban is lõnek ki láthatatlan tankok, mert nincsenek felspotolva, spot rendszer pedig itt is van.... A difi annyi, ha itt valaki nincs spotolva, attól még nem tûnik el, csak nem lesz ott a neve a feje felett.
a harmadik ilyen után nem fogod kersni az exit game gombot, hanem alt+f4-el fogsz távozni ..

Ha egyes szám második személyben beszélsz, az mióta a saját véleményed?

Ozzyehh
csak az az egy baj van, hogy a mondanivalódba nem fogalmaztad, bele, hogy szerintem szar... hanem tényként közölted, hogy egy szar 😄 van egy kis különbség.

persze, nincsenek láthatatlan tankok. .. hajrá, vedd észre õket .. az a baj, hogy a jelenlegi formában álló tankot kiszúrni gyakorlatilag lehetetlen. helybõl az van elõnyben, aki áll. kemper paradicsom. az a baj, hogy nem csak RB-ben megy ez, hanem arcadeban is. :/ arcade csatákban igenis hiányzik egy WOT féle láthatósági rendszer.

az meg evidens, hogy ez az ÉN véleményem, ne kelljen már külön a ti kedvetekért odaírnom. nem más nevében beszélek bazze'.

A másik meg, hogy az említett 8pixeles valami kilõ egy lövéssel pontosan az arcade battleban fordul elõ, mert ott a célzás/átütés segítõ kis x. Realistic csatában ilyen nincs, nagy távolságról nem olyan egyszerû eltalálni valamit, fõleg ha az még mozog is, és ha el is találod nem biztos, hogy gyenge pontot találsz el, simán megy majd tovább sérülés nélkül.
Sherman0070
Azért az is dönt valamit hogy a crew skill kivan-e húzva.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ozzyehh
én is az õ videóit néztem, minden helyezkedés kérdése, teljesen jól megvannak csinálva sztem a gyenge részek és a vastag páncélos részek a tankokon.

Egyébként nem értek valamit, aki ekézi a WT -t szinte kizárólag azt hozza fel hibának, hogy egy lövésbõl kivesznek, de ez egyáltalán nincs így.

Ahogy néztem a videókat, pl eNtak Panther videóját, ott is a Ferdi szembe fordult a Pantherrel és csak második lövésre volt meg... Akik egy lövésbõl halnak azok többnyire, vagy kis tankok, vagy oldalt-hátul állnak annak aki lõ.

Aki meg háttal áll az ellenfélnek.... <#hehe>
A valóságban sem rohangáltak körbe körbe egymás körül, ahogy azt a WG kigondolta, furcsa módon sok ember hiszi azt, hogy a tankokkal akció dús test test elleni küzdelmek voltak, pedig ha azt nézzük a németek Normandiában sem ugrottak neki a szövetséges tankoknak, hanem szépen várták, hogy eléjük kerüljenek, majd 1 lövéssel ki is iktassák õket. Részemrõl pont ez az élvezetes, ha meg az ember nem talál ellenfelet, akkor arrébb megy, nézi a térképet, és látja hol az akció, majd odamegy lõni párat, de ki kell hangsúlyozni ez még mindig CBT, nincs értelme leírni egy játékot 3 hónap zárt béta után.
Mennyi RB meccset mentél? Ott nincs tömegnyomor mint arcade csatában, kemplehetsz a csata végéig, lehet sok killed, de ha nem foglalsz zászlót nem fogsz nyerni, max. ha kilövöd az összes ellenfelet. A játék picit rákényszerít arra, hogy mozogj a pályán mert különben bukni fogod a meccset. Nekem meg pont magasabb tierben jöbb be a játék, a nagy vasakkal élvezetes volt játszani. Általánosítani, hogy szar hülyeség. Neked nem jön be, más lehet pont azt keresi egy játékban amit te éppen hibának állítasz be...
Egyébként nem lennék meglepve, ha esetleg valami ilyesmi bekerülne, elvégre a távolságmérõt is még csak most vették ki, ki tudja miket fognak még változtatni.... 😊
Foglalom tovább a pontot, lövöldözni, a csapattárs odébbtol.

Mondjuk ez megoldható lenne úgy,hogy ha vannak még ott ellenségek akkor tovább lõhetnénk õket.Majd ha ott elfogytak és csak hátráltatnád így a csapatot akkor kiszállsz,mint a repülõbõl kényszerleszállás után.
Végül is még harcképes maradhat a tank motor nélkül is. A gépi toronyforgatás kiesik, meg a szellõzés, löveg kifúvatás, stb., de a torony kézzel is forgatható a legtöbb tankban, a löveget meg amúgy is kézzel töltik. Bár nem tudom, ha a motort kilövik, akkor ott sok üzemanyag kerül rossz helyre, az meg tüzet okoz.

Lehetne valami olyan opció motor kilövés esetére, mint a repülõsben hogy elhagyhatod a járgányt ha akarod, de nem muszáj.

Motor nélkül mit szeretnél csinálni a tankban? 😊
Én azt nem értem hogy miért halsz meg, ha kilövik a motorod? Se tûz, se ammo robbanás.

"ha realizmusra vágysz, keresd meg a legközelebbi toborzóirodát."

WG-ék is valami ilyesmivel küldték el a népet a sunyiba. Nekik se jött be 😊

Ozzyehh
+1

Itt nincsenek láthatatlan tankok,mint Wot-ban,csak te nem veszed észre.Nem mindegy.