War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Gajinék balance terén meghülyültek, KV-2t is pl lehozták rank 3ból 2be, nagyon fun rövid 75mmes panzer IVel kv1,2 ellen játszani, nem is csoda hogy senki se játszik németekke, 2/3 tank a játékban orosz.
A jól ismert mûsor megy, oroszoknak kedveznek történelemhûség címszóval, németeket szopatják balance címszóval. Pl: T-34 tönkre vágja totálisan rank 1et, fejlesztõk tesznek rá. Ferdinand kilõhetetlen szinte szembõl, már másnapra szétnerfelték és simán one shottolják azóta.
Orosz fanboyok persze jönnek a marhaságaikkal hogy jajj nem op a T-34 top lõszerrel meg taktikával és gyenge pont lövéssel ki lehet lõni, na de az hol balance hogy az egyik félnek csak úgy van esélye és még úgyse sok hogy ki kell húznia a top lõszert és még azzal is jó párat bele kell lõni, hogy esetleg kifeküdjön míg a másik full alap tankjával könyökölés közben one shottol.
Nem lenne semmi baj a történelmi rankinggal de akkor ne csak egy félnek kedvezzenek hanem hozzák le rank 3ból 2be a Tigrist, ne 1944es IS ellen menjen, és a panther At meg a ferdinandot is vigyék le rank 3ba mert azok se 1944-45ösek. De ez úgyse fog megtörténni.
Lehet itt is mondogatni azt hogy há de zárt béta mint a hivatalos fórumon, de az a baj érdembeli javulást nem láttam az elmúlt 1 hónapban balance terén csak romlást. Ezen sürgõsen változtatniuk kell, mert WoTba pár kivétellel (T18,hetzer,KV-1,KV-1s,Hellcat ezek a kirugaszkodóan OP tankok szerintem) rendben van a balance.
WoT: Nishizumi77
"Ott azért lehet hogy több jelentõsége lesz a grindnek"
nem hasonlítottam össze,csak leírtam a repcsis tapasztalatom.Tankosben nyilván nagyobb jelentõsége lesz a grindelésnak.Egyelõre a zárt bétában ugye nincs mert alig lehet fejleszteni.(bár a héten jöttek új tankok de sajnos most nem tudok játszani a kib. délutános hét miatt 😞)
Tegnap éjjel azért fent maradtam egy órát és toltam pár csatát a t34-el de sajnos nem futottam össze KV1-2-vel,pedig érdekelt volna.Jövõ héten kihúzom a KV2-t,kíváncsi vagyok hogy itt milyen a trollgun.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
T10be nagyon megy a kempelés mert mindenki fél a nagy repair költségtõl(gondolom).
WoT: Nishizumi77
A tankok egy kicsit másabbak.
Majd amikor a kis t34-l csak karistolod a tigris, stb páncélját, majd akkor te is akarsz egy olyan "sebezhetetlent"...
Persze kis tier-ba fun lesz, de befog tenni nagyok közé is, és ott -ellentétben a AF-fel- már nem lesz sikerélményed...
Közben pedig folyamatosan az MM ellen sír, hogy legyen inkább csak +-1 Tier, észre nem véve hogy ezzel pont a grindet teszi szükségtelenné (hiszen a nagyobb tankkal nem lesz erõsebb).
T10 számomra nem is létezik a WOTban, T8 környékén áltam meg, sztem T6-T8 a legjobb rész.
A 3 millió játékos bõ fele kétharmada elég gyenge képességû...
Isten óvja a Wt-t ezen millióktól...szerintem.
A wot-nak sok hibája van, de a játékosállomány minõsége ami leginkább elveszi a kedvét az embernek a játéktól. Nem lenne jó, ha itt is ez történne.
állítólag 60 millióan játszanak a wottal.A fele(bár szerintem szinte szinte mindenki)biztosan kipróbálja a GF-et.Ha csak azt nézzük hogy nem laggol,és emiatt a játékosok 10%-a hagyja ott a wotot,akkor az hat millió.😊(magáról a játékról akkor még nem is beszéltünk.Nagyon különbözõek de gondolom nem leszek egyedül a tankos játékokat szeretõk közül akinek a gf jobban tetszik.)
Szóval a több millióval még óvatosan is fogalmaztam. 😊
Persze ez a repülõsre vonatkozik.A tankos ugye még csak zárt béta,ami igazán arra való hogy az ember próbálgassa a játékot.Ott azért lehet hogy több jelentõsége lesz a grindnek.Attól függ majd hogy milyen szinteket rak össze egy csatába.Azt hiszem az ember azért akar nagyobb tankokat a wotban is mert a kicsikkel nem tudja a nagyobbakat sebezni.(sok esetben)
Figyelve a két játék fejlõdésének tendenciáit, ha tavasszal kijön a Ground Forces rész a War Thunderhez, akkor a WoT borítékolhatóan elveszít többtíz(száz?)ezer játékost.
angelus1991ster.blogspot.hu
Jelen állás szerint nem is lesz FRB játékmód a tankoknál, csak RB.
Ezzel szemben a wot az utolsó pecs óta teljesen játszhatatlan.Laggol,kidobál,fagy.
A saját accomat tiltattam hogy ne is lássam azt a vacakot de ma egy körre beléptem a fiaméval.Olyan lagok voltak hogy 20-30 métereket ugrált a tankom míg ki nem lõtték.Egy vicc az egész.
angelus1991ster.blogspot.hu
[/url][/img]
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
FRB Tutorial-t hogy kéne megcsinálnom? Motir indíto oké. Aztán asszondja use a ruddereket de ott elakadok mert az összes gombot végig nyomom de semmi. Amúgy a nyilakon vannak...
Amúgy jobb ez a Domination az egy bázissal mint a régi a hárommal >.> Csak lehetne kicsit több pont, túl hamar elvérzünk, ha befoglalják.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Azt gondoltam hogy a nyíltban majd minden alapról indul.