37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • twi452
    de ez nem is nagy horderejű :)
    a nagyoknál főverzió szám is frissül
  • Caterpillar
    Nem úgy volt, hogy ez az update nem lesz különösebben nagy horderejű, ellenben a következő?
  • Glo
    Végül is ja, várhattak volna vele addig amíg el nem készül minden. Erre nem kiadják ami elkészült? Horror..
  • Pluskast
    Persze ez igaz, de ez is csak szervezés kérdése nem? Mármint kit mennyire izélgetek, és hívom fel a figyelmét arra, ennek tessék neki feküdni és megcsinálni. Persze oké nem lehet két, esetleg három hét alatt kijavítani, na de hónapok alatt sem (igen hónapok egy rakás hiba a zárt béta óta benne van)?
  • Kurfürst
    Egyébként a bugtracker hol érhető el (ha van ilyen public?)
  • Kurfürst
    Szerintem a DM csapat foglalkozik a DM problémákkal, és a GFX (grafika, animációÖ csapat a grafikai problémákkal. Szóval a kétféle bug javítása nem függ össze különösebben - nem sok értelme van leültetni egy grafikust a programozási hibák javítására, nem..?
  • Dagohun74
    Egy kérdés. Gts 450-es kártyám van beállítom a renderert dx9-re gyorsabb a játék, de néha néha összeomlik kerner hibára hivatkozva van aki dx9 alatt nyomja, és nála is fent áll a hiba?
  • WinT
    Ne bántsátok már azt a színvak módot, aki az (én), az most nagyon örül neki. :)
  • Pluskast
    Oké én elismerem, hogy nem lehet 1 hét alatt kijavítani. De az esetleg nem lehetne járható út, hogy ha már egy hónap után egy kb másfél gigás patchet kitolnak akkor a prioritást tartsák szem előtt? Mondjuk úgy, hogy bazi nagy hibák, hibák és minden egyéb tököm - lököm hülyeség (lásd színvak mód és társai)? Tudom én tudom a kérdés költői és nem is te meg nem is itt fogok rá választ kapni. Csak dühítő a történet, mert függetlenül attól, hogy fizetős vagy ingyenes az az érzésem, hogy leszarják a fejemet. Egyébként is nem az lenne az érdekük, hogy több játékos legyen aki játszik (és fizet) ezzel a játékkal?
  • Dagohun74
    Ez jó, de van egy is hiba nem áll a házam előtt a tigris.
  • lammaer
    Hegesztettél már fel 20mm acélt egy tank oldalára? Ne beszélj már zöldségeket hogy az könnyű dolog....

Eleve, meg kell rendelni a megfelelő minőségű acélt. Az eleve hetekig eltart amíg kijön. Aztán le kell csiszolni a festéket a tankról, aztán gyorsszorítókkal fel kell fogatni a megfelelő helyre, dekopírral kivágni a szükséges nyílásokat, aztán jöhet a szegecselés majd hegesztés.
    Utána még felületkezellés is kell, a matricák visszaragasztása úgy ahogy a playerek eredetileg feltették - mert különben megint jönnek a síró posztok, hogy köcsög gaijin, másként áll a vaskereszt a tankomon pint a patch előtt volt, bezzeg a vörös csillag úgy áll mint a cövek...
  • Dagohun74
    Én már előtte is iszok két ászokat. Ezért nem idegesitem magam a játék miatt. WoT-nak volt két éve mikor baromi jó volt fizettem prémiumot mintha kötelező lenne. Most már inkább a sőrrért fizettek.
    mondjuk ezért is adtam már pénzt a kezdő tank packért de azt nem bántam meg jó csatákat mentem velük.
  • Jeffjohnson
    A DM-ben lévő hiba felgöngyölítése biztos nehéz is. Nade, egy páncélvastagság megváltoztatása biztosan nem az.
  • Glo
    Nem nem, az én módszerem jobb: Kilőnek akkor iszok 1 sört :)

4 után már nem szokott érdekelni semmi :))
  • Glo
    Nem dolgozok náluk :)

Ez egy értelmetlen vita lenne, ami sehova se vezet. A lényeg, hogy nem olyan egyszerű, mint azt sokan hiszitek.
  • Dagohun74
    Mivel ez open béta a megoldás a köv. Fellépek a szervere megyek 1-2 csatát kilőnek. Hmm kilépek és megyek diablo3-at játszani no problem.
  • gstup
    Szerintem meg az a fizető player aki megteheti.
  • Jeffjohnson
    Remélem azt tudod, hogy ez a legnagyobb non-sense dolog, amit eddig írtál.
  • lammaer
    Isten tudja, de sztem pont a fizető player a nem türelmes, by default: ő az akinek nincs ideje grinderlni, ő az aki a T8 tankot (WOT) inkább megveszi.
  • Jeffjohnson
    Szuper végre valami infó. Akkor meséld el kérlek, hogy a Tigris lövegpajzsának 100mm-ról 120-130mm-re való "átváltoztatása" mennyi munka. Vagy a löveg szórásának csökkentése. Gondolom te náluk dolgozol ezért pontosan meg tudod mondani ez mekkora munka. Akkor kérlek ne tartsd vissza ezt az infót és mesélj nekünk tudatlanoknak.
  • lammaer
    Orosz brigád ez is, ez a probléma. Ezek ilyenek sajnos, IRL tapasztalatból mondom.

@bgabor: a WG sem volt tahóparaszt a CB alatt/OB elején. Szép lassan lettek ilyenek, részben azért is mert a playerbase bizony csak szitkozódni meg rimánkodni tud, soha semmi nem jó alapon.
    Ne legyen igazam, de sztem gaijinéknál is el fog jönni az az idő, amikor nemcsak simán egy "known issue. Thank you for reporting" lesz a válasz.

Mondjuk én még "élvezgetem" a játékot, hála istennek nem vagyok annyira belebuzulva a tankokba hogy zavarjon ha a tigris lámpája feletti páncélzat 100mm miközben a valóságban 105 volt :)
    És mivel én úgyvagyok vele hogy az egész random, az se zavar ha a modulok elhelyezése meg a hitbox bugos.

"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." :)

ui: a reklamálóknak meg ez: "Boldogok, akik sírnak, mert ők megvigasztaltatnak." :)
  • Glo
    A probléma a hozzáállásotokkal van. Ez alapvetően egy ingyenes játék, aki akar fizethet a gyorsabb fejlődésért, és ennyi. Általában azok a playerek hőzöngenek a legtöbbet, akik a fizető (és amúgy a világ türelmesebbik felén élő) játékosok farvizén eveznek.

Ha ez egy havidíjas MMO lenne, vagy tizensokezerért kéne megvenni a játékot, akkor jogosak lennének a sirámok.
    De amíg ingyen adnak ekkora játékélményt és tartalmat, addig mindenki számoljon el 100-ig mielőtt posztot ír vérben habzó szájjal.
  • Dagohun74
    Hééé össze ne vesszetek már egy játékon.
  • Jeffjohnson
    Amit te írsz az színtiszta demagógia.
  • Glo
    Azért azzal tisztában vagytok, hogy egy-egy bug javítása nem annyi, hogy Mariska átírja a 100-at 120-ra a Notepad-ben, ugye?
  • Jeffjohnson
    Ja és a Jagdtiger frontpáncélján a löveg alatt is van egy lyuk.......
  • twi452
    azért nézhetjük úgy, hogy nem azért fizetsz h x-y bugot javítsanak minél gyorsabban :)

sas-ért fizetsz amit elkölthetsz dolgokra a játékban amiért kapsz tankot-repülőt, prém számlát stb

de befogom mert meg leszek lincselve :D
  • Jeffjohnson
    Már ne haragudj de ti folyton véditek itt a játékot meg írogatjátok gúnyosan, hogy a németekkel semmi gond sincs. Aztán mikor valós dolgokat hozok fel, akkor ez rá a válasz, hogy itt sírok? Ne viccelj már. Ki az a "mi"? Te és azok a funboy-ok akik nem bírjátok a kritikát?

Írjátok, hogy jelentsem a bugokat a hivatalos fórumon a megfelelő helyen. Hát jelentem, hogy megtette több ember is alátámasztva megfelelően de semmi sem történik. Akkor meg engedtessen már meg nekem a lehetőség, hogy kritikát fogalmazzak meg a játékkal szemben. Én ismétlem ÉN tapsolnék nekik a legjobban ha látnám, hogy javítják ezeket a bugokat de a mostani patch is egy nagy semmi.
  • Torzonborz
    Glo azért jelen pillanatban szerintem igazuk van. Ha normál open béta lenne ami csak a tesztről szól akkor azt mondom oké...de jelenleg itt már pénzt is elfogadnak a szolgáltatásukért ( még ha nem is kötelező jelleggel ).
    Szóval ha így nézed többet kéne tenniük .
    Legalábbis az ilyen kritikus hibákra kéne összpontosítani.
  • Glo
    Töröld le a vérbe, aztán nem kell sírnod. Mindenki boldog lesz. Te is, mi is :))
  • Jeffjohnson
    "Thank you. Issue is known. Tiger II tank is known to have some weak spots that should not be there. Also issue is in tracker.

Thank you."

Tigris lövegének pontossága (KT is érintett), aztán a tigris toronyforgatásának bugja (megemelkedik a cső a lámpánál) mind-mind ilyen kategória. Sorolhatnám még napestig az ismert de nem javított bugokat.

• Pluskast
    Kb ez jutott eszembe erről :) Ganjin vs játékos a jelenetben :)

• Pluskast
    Ja ezt én is tapasztaltam. Külső nézetre váltok látom a tankot. "Beülök" a gunner pozicióba tökig zoomolok eltűnik a tank. De persze ez is csak nüansznyi dolog.
  • Dagohun74
    A hivatalos forumon már jelentették a "ghost shot" is megmaradt, és a hol ott van a tank hol nincs hiba is.
  • Jeffjohnson
    Jelentve volt az is, hogy a német tankok ágyúcsöve cukorból van.
    Válasz rá: "Known issue. Thank you very much for your report."

Ehhez képes patch noteban nyoma sincs.
  • Pluskast
    Fasza, csak a lényeges dolgok maradtak ki belőle (megint). Az a bug például nem zavarja a készítőket (amiről azt mondják, hogy tudják), hogy minél többet rakok a gunner javítási skilljére annál tovább tart a kijavítása? Ilyen hibákat miért nem lehet kijavítani???? Persze biztos bennem van a hiba, hiszen az olyan dolgok mint a színvak mód meg a továbbfejlesztett görgő animáció biztos sokkalta fontosabb mint a az ilyen nüansznyi hiba orvosolása....
  • cpthungarian
    Azt, hogy egyfolytában kidobál Karelián már javították vajon?
  • Jeffjohnson
    A munkájuk eredményét igenis látjuk...ami jelenleg nagy semmi.
  • twi452
    Nem tudjuk hogyan és min dolgoznak.
    Max nem támogatod őket többet :)
  • Droughert
    Ettől nem szűnt meg a hiba... Nekem teljesen mindegy, hogy paraszt módon válaszolnak, vagy normális hangnemben jelzik, hogy tudnak a hibáról, ha nem csinálnak semmit, akkor az eredmény mindkét esetben ugyan az, semmi nem történik.