War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyrész jelenleg a Cbt jogoddal játszol, remélem az tiszta. Nda stb. Másrészt a Cbt azért van h lehessen tesztelni a balance-t is. Ne vonjatok már le messzemenõ következtetéseket a jelenlegi Cbt rendszerbõl.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Amúgy jelenleg megy a felháborodás ezerrel a zárt fórumon, de jogosan. A fejlesztõk meg rá se bagóznak a tesztelõk véleményeire.
Gajinék balance terén meghülyültek, KV-2t is pl lehozták rank 3ból 2be, nagyon fun rövid 75mmes panzer IVel kv1,2 ellen játszani, nem is csoda hogy senki se játszik németekke, 2/3 tank a játékban orosz.

A jól ismert mûsor megy, oroszoknak kedveznek történelemhûség címszóval, németeket szopatják balance címszóval. Pl: T-34 tönkre vágja totálisan rank 1et, fejlesztõk tesznek rá. Ferdinand kilõhetetlen szinte szembõl, már másnapra szétnerfelték és simán one shottolják azóta.

Orosz fanboyok persze jönnek a marhaságaikkal hogy jajj nem op a T-34 top lõszerrel meg taktikával és gyenge pont lövéssel ki lehet lõni, na de az hol balance hogy az egyik félnek csak úgy van esélye és még úgyse sok hogy ki kell húznia a top lõszert és még azzal is jó párat bele kell lõni, hogy esetleg kifeküdjön míg a másik full alap tankjával könyökölés közben one shottol.

Nem lenne semmi baj a történelmi rankinggal de akkor ne csak egy félnek kedvezzenek hanem hozzák le rank 3ból 2be a Tigrist, ne 1944es IS ellen menjen, és a panther At meg a ferdinandot is vigyék le rank 3ba mert azok se 1944-45ösek. De ez úgyse fog megtörténni.

Lehet itt is mondogatni azt hogy há de zárt béta mint a hivatalos fórumon, de az a baj érdembeli javulást nem láttam az elmúlt 1 hónapban balance terén csak romlást. Ezen sürgõsen változtatniuk kell, mert WoTba pár kivétellel (T18,hetzer,KV-1,KV-1s,Hellcat ezek a kirugaszkodóan OP tankok szerintem) rendben van a balance.

WoT: Nishizumi77

Gottfried
Idézek magamtól: 😊 :

"Ott azért lehet hogy több jelentõsége lesz a grindnek"

nem hasonlítottam össze,csak leírtam a repcsis tapasztalatom.Tankosben nyilván nagyobb jelentõsége lesz a grindelésnak.Egyelõre a zárt bétában ugye nincs mert alig lehet fejleszteni.(bár a héten jöttek új tankok de sajnos most nem tudok játszani a kib. délutános hét miatt 😞)
Tegnap éjjel azért fent maradtam egy órát és toltam pár csatát a t34-el de sajnos nem futottam össze KV1-2-vel,pedig érdekelt volna.Jövõ héten kihúzom a KV2-t,kíváncsi vagyok hogy itt milyen a trollgun.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
T10-ben már rég óta nem játszottam én sem.Az a vicc hogy mindenki t10-eket akar,aztán meg nem lehet velük játszani mert élvezhetetlen.valami nagyon el van ott cseszve.

Nekem is ez a kedvenc tierem, 8 a legkibalanceoltabb, nem véletlenül általában ezen a tieren vannak a versenyek.
T10be nagyon megy a kempelés mert mindenki fél a nagy repair költségtõl(gondolom).

WoT: Nishizumi77

Ráadásul a repülõst összehasonlítani a tankossal...Hát ne b.sszál már ki velem!!! Ott gyakorlatilag nincs páncél, elég ólmot belenyomsz és pá.
A tankok egy kicsit másabbak.
Majd amikor a kis t34-l csak karistolod a tigris, stb páncélját, majd akkor te is akarsz egy olyan "sebezhetetlent"...
Persze kis tier-ba fun lesz, de befog tenni nagyok közé is, és ott -ellentétben a AF-fel- már nem lesz sikerélményed...
Készülj a SIEMA hullámra odaát is 😄

"Azt hiszem az ember azért akar nagyobb tankokat a wotban is mert a kicsikkel nem tudja a nagyobbakat sebezni.(sok esetben) "

Közben pedig folyamatosan az MM ellen sír, hogy legyen inkább csak +-1 Tier, észre nem véve hogy ezzel pont a grindet teszi szükségtelenné (hiszen a nagyobb tankkal nem lesz erõsebb).

T10 számomra nem is létezik a WOTban, T8 környékén áltam meg, sztem T6-T8 a legjobb rész.

60 millió reg, van sok hülye aki több acc-t húz, 1-2 csatás acc-król nem is beszélve. Tényleges játélosok száma szerintem kb 3 millió körül lehet.

A 3 millió játékos bõ fele kétharmada elég gyenge képességû...
Isten óvja a Wt-t ezen millióktól...szerintem.

A wot-nak sok hibája van, de a játékosállomány minõsége ami leginkább elveszi a kedvét az embernek a játéktól. Nem lenne jó, ha itt is ez történne.
Gottfried
😊

állítólag 60 millióan játszanak a wottal.A fele(bár szerintem szinte szinte mindenki)biztosan kipróbálja a GF-et.Ha csak azt nézzük hogy nem laggol,és emiatt a játékosok 10%-a hagyja ott a wotot,akkor az hat millió.😊(magáról a játékról akkor még nem is beszéltünk.Nagyon különbözõek de gondolom nem leszek egyedül a tankos játékokat szeretõk közül akinek a gf jobban tetszik.)
Szóval a több millióval még óvatosan is fogalmaztam. 😊

Fura Alak
Aztán eljut (WoT-ban) T10 -ig, és szitkozódva veszi észre, hogy még mindig csak 20-25% eséllyel lesz csak átütõ találata, amelybõl nagy szerencsével sebzés is lesz, és nem csak 0dmg + a lánc sem esik le. <#falbav>

Persze...persze...
Gottfried
Lezs az több millió is. 😊

Gottfried
Nincs! Hogy miért,azt nem igazán tudom.Talán az lehet az oka hogy ha ügyes vagy,egy egyes vadásszal is simán leszedhetsz több magasabb szintût is egy csatában.Én egyelõre a kettesekig jutottam minden nemzetnél és egyáltalán nem sürgõs a tovább lépés.A másik dolog hogy valamiért a csapat és a vereség sem olyan idegesítõ.Itt még egyetlen egyszer sem szidtam senkit ha kikaptunk.(a wotban rendszeresen kaptam csetbant emiatt 😄)
Persze ez a repülõsre vonatkozik.A tankos ugye még csak zárt béta,ami igazán arra való hogy az ember próbálgassa a játékot.Ott azért lehet hogy több jelentõsége lesz a grindnek.Attól függ majd hogy milyen szinteket rak össze egy csatába.Azt hiszem az ember azért akar nagyobb tankokat a wotban is mert a kicsikkel nem tudja a nagyobbakat sebezni.(sok esetben)

Nincs. War Thunderban az emberek a játékélményért játszanak, és a gépek fejlesztése egyáltalán nem idegõrlõ grindelés mint a World of Tanksban.

Figyelve a két játék fejlõdésének tendenciáit, ha tavasszal kijön a Ground Forces rész a War Thunderhez, akkor a WoT borítékolhatóan elveszít többtíz(száz?)ezer játékost.

Fura Alak
GF -ben nem tudom, de repülõsben én pl. egy idõre leragadtam a németeknél T1 -ben, az amcsiknál meg T2 -ben. 😊

Kedves Gottfried! War Thunder-nél megvan ez a mindenáro tier10-ig vgay hasonló szintig eljutás? Mert ez a laggaming szégyene. Egy hülye dogmájukhoz ragaszkodva cseszik el a tartalmat.

angelus1991ster.blogspot.hu

Videók alapján a ZiS-30 kötelezõ darab lesz, nagyon jónak tûnik. Fõleg amikor lõ... majdnem felborul 😄

Gottfried
Van akinek semmi nem jó.Szar lehet neki az élet 😄

Buzik mert nincs még benne tankos tutorial amikor a GF sincs még kiadható állapotban? Elárulom neked, a tutorialok elkészítése a lista legvégén van a játék készítése során.

Jelen állás szerint nem is lesz FRB játékmód a tankoknál, csak RB.

Gottfried
Nekem még egyszer sem laggolt.Fullon van minden és így is simán fut.
Ezzel szemben a wot az utolsó pecs óta teljesen játszhatatlan.Laggol,kidobál,fagy.
A saját accomat tiltattam hogy ne is lássam azt a vacakot de ma egy körre beléptem a fiaméval.Olyan lagok voltak hogy 20-30 métereket ugrált a tankom míg ki nem lõtték.Egy vicc az egész.

Ez is laggol, mint a laggaming nevû vicc?

angelus1991ster.blogspot.hu

Mentem egy kört PzkPf II-vel, full stock volt szegény, de kill meglett. T34-et oldalról sem sebzi rendesen, de a wotos trükkök itt is mûködnek azért. Fedezékbõl oldalazva kitolatva szépen nyelte a track a t34 lövéseit is, ezzel a körrel majdnem fullos is lett a tank. T34 nagyon imbe ezen a szinten, de hát valamivel kedveskedni kell azoknak is akik megvették prémtank formájában 😊
[/url][/img]
Szerintem egy legénységi tag nem tud teljesen harcképtelenné válni (még?), pl. ha a töltõt kilövik, attól még betölti a tank a löveget, csak sokkal lassabban. A vezetõvel is hasonló lehet a helyzet, ha kilövik, akkor nem lesz mozgásképtelen a tank, csak nagyon lassan reagál és nagyon lassan is mozog. Legalábbis nekem ez jön le a videókból amiket eddig láttam.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Tudom hogy mûködik a heat de ha átüti a páncélt és hitelem akkor miért nem döglik meg benn vki? Mert pl ha 3szor átlövöm a driver hatchet az elején és a 5-6000 fokos rézpalza a driver pofájába csapódik hát kérem nincs az a vodka mennyiség ami enyhíti a fájdalmát hogy tovább tudja végezni a dolgát...
az megvan rég. csak Rb-t megyek tankokkal. Nem tudom ezt akartam kirpóbállni. Mert múltkor még azt mondta hogy eza játékmód nem elérhetõ most engedteba tutoriált.
Õ AP-val lõ téged, ami bemegy a páncélodon, és odabent robban. Te meg HEAT-tal lövöd, aminek a töltete kint robban, és a gránát kinetikus és a töltet kémiai energiájával "befecskendez" egy nagyon forró rézcsóvát a tankba, ami fõleg a legénységben tesz kárt. Szerintem neki nagyobb esélye van elsõre kilõni a tankodat, mint neked az övét.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

De a tankosban van FRB? RB van az biztos, ahhoz meg elég az RB tutorial ahol felszállsz+le és kész is.
Megnézem bár én azokat is nyomkodtam és tuti vagyok bene hogy Qre lamerát váltott külsõ nézet amin meg is lepõdtem mert FRB ott iylen nem kéen hogy legyen
A repülõsnél a rudder alapból a Q és az E betû.

Nem mert buzik ha RB vagy FRB-t akarok hiába csak a tankot szeretném repülõ tutorial...
Vki elmagyarázza nekem hogy ezt hogy gondolták? Pz 1C 75mm gun HEAT lõszer 81es pen átviszi a T34et de kinevet. 6szor meglövöm talán meghal Ha õ meglõ a 76.2es ágyújával meg instant meghalok...
FRB-t akaram kipróbálni. Van e már vki írt vmi iylesmit ott a chaten...
Ez nem a repülõshöz menne?

Az minek neked? Ha tankos realistic battle a cél, akkor csak az RB tutorialt kell megcsinálni (vagy változott a dolog?).
Üdv all!

FRB Tutorial-t hogy kéne megcsinálnom? Motir indíto oké. Aztán asszondja use a ruddereket de ott elakadok mert az összes gombot végig nyomom de semmi. Amúgy a nyilakon vannak...
Néha pakol Ash Riverre is engem, ott is változott a mód: 2 bázis a pálya 2 végén, mindenki a bázisról indul és vagy kinyírjátok egymást, vagy bázisfoglalással nyertek. Ez csak sima Battle néven fut.

Amúgy jobb ez a Domination az egy bázissal mint a régi a hárommal >.> Csak lehetne kicsit több pont, túl hamar elvérzünk, ha befoglalják.
Sherman0070
Állandóan dominationba tesz ami eléggé zavar -.-'

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Új tankok, új játékmód (domination), de az L11-es T-34 még mindig OP. És még mindig 2.0 a ratingje... remélem majd feltolják minimum 3-ra, mert ez így tarthatatlan. Alig mennek németekkel... >.> Ezt leszámítva látszik a fejlõdés, határozottan halad elõre a játék.

Közös lesz.

Azt lehet tudni, hogy az ezüst arany, free XP közös lesz a repcsis résszel?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Danke!

Köszi! Bár a jetek messze vannam, azok nem érintenek. Azokon kívül nem lesz új gép?

Már béta teszt alatt van a kövi repülõs peccs, szerintem két héten belül kijön.

A War Thunder Hungary elkezdett egy élõ adásos mûsorsorozatot, amelyben rengeteg kérdésre választ kaphatunk. Azt említették, hogy az egyedi festés valószínûleg korlátozva lesz, pl a 18+ esetek. AF-ben a köv. patch mikor jön?

És amúgy az ki van írva,hogy az adott tankban milyen személyzet van?
Gottfried
Tankoknál mire érdemesebb rakni? Van már velakinek tapasztalata?

Gottfried
Köszi,a CBT-re gondoltam.Szóval ez a 2000 mehet a levesbe,a következõ rankok tesztelésénél újra indul minden.
Azt gondoltam hogy a nyíltban majd minden alapról indul.

Baker.. vajakos, twi, õ a ti tanítványotok? 😄