11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Jeffjohnson
    Nyilvánvalóan neked nem ez a játék tetszene/tetszik, hanem a WOT a hülyeségei nélkül. Itt viszont ez a rendszer van, amit nem hiszem, hogy lecserélnek, ha már ennyi ideig fejlesztették.

Minden játékban van random faktor mint ahogyan a valóságban is. Ennek ellenére nekem nincs gondom egyetlen német jármű kilövésével sem a saját tieremben. Megtanultam hova kell lőni és garantáltan 1-2 lövéssel kiszedem. Azért ez WOT-ban nem így van/volt és remélem ezen a WT nem fog változtatni max arcade-ban.

Persze a játékban sok ökörség van, ezért is pihentetem és várom a "csoda" patch-et de már most sokkal jobb mint a WOT annak ellenére, hogy itt meg új baromságokat találtak ki.