War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a repülõsöknél is így van. A vadászgépen is tehetsz skill pontot a lövészekre, holott nincsenek a gépben, de ha beteszel abba a slotba egy bombert az már használja.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

csaba90
így van

Csaby

Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem ugyan az a helyzet mint a repülõknél ott is lehet minden személyzeten faroklövészt fejleszteni, aztán ha a repült gépen nincs faroklövész akkor nem érvényesül.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

csaba90
egyelõre mindenhol van minden, szóval ugyanúgy van vezetõ, lövész, rádiós, parancsnok, töltõ, és mindegyiken belül jóval több dolgot lehet fejleszteni mint a pilótáknál... szóval a személyzet száma állandó,
de persze lehet hogy egyes tankokban ugye nem vesz részt egy egy illetõ.. amelyik pl 3 fõs volt...

Csaby

PLaci
Lehet, hogy nem volt full wipe, hanem az eddig elköltött GE -t visszakaptad? Vagy vettél GE -t, és Closed Beta -ban is megkaptad?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

És ez változik attól függõen h mennyi a személyzet tankonként?Most pl mennyi a max és a minimum személyzet náluk?
csaba90
nem tudom hogy van nekem minden teszten /frissítés után 86.000-et adnak :S 😄

Csaby

csaba90
3-4000 GE-ért kell váltani hogy 0-áról fullra 😄

Csaby

Azt lehet tudni,hogy egy tank legénységhez mennyi GE kell ha ki akarom maxolni az összeset?Vagy mennyi pont kell a legénység maxolásához?
A CBT-n szokott lenni wipe mikor új rankokat tesztelnek, akkor lenullázzák a legénységet, de adnak mellé 2000-2500 GE-t is amit elkölthetsz szabadon. De ez persze a nyílt tesztkor nem marad nálad, ahogy a legénység skillek és a megszerzett SL se mennek át. Az open bétán mindenki 0 tank crew levellel fog kezdeni (a repülõsök természetesen megmaradnak).

Gottfried
A bétában adtak 2000 arany sast.Ezt csak egyszer kapjuk,vagy a teszt minden újabb szakaszában adnak?(ha nem,akkor nem akarom elcseszni fejlesztgetésekre feleslegesen,hátha késõbb kell majd)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Több manga csaj lenne ott 😊

Már várom az elsõ bohóc-skinek megjelenését. 😄
Igen de elvileg csak te fogod látni. Másokét nem mutatja

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Azt jól láttam a betában, hogy van külön kapcsoló a user skinek láthatóvá tételéhez?
Sok szeretettel az AF állományától
http://www.youtube.com/watch?v=gQKNr3VNx9s#t=0
(Nem én csináltam)
Gottfried
Nézegettem egy kicsit a német és orosz techtreet.Alul talán nincs gond vele de azért a T54/is4 vs. Tiger2/Panther2 egy kicsit furcsának tûnik.

Ajánlott oldal,friss hírek,infók a repcsis és a tankos történésekrõl is,hátha vki még nem látta:
wartunder.hu
Már belekezdtem leírni, hogy ha ignoráljuk a picsogókat... Majd rájöttem, hogy az SG-n vagyok... <#banplz><#gonosz1>
Ulvar
"Dübörögjenek a fogak..."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Gottfried
<#nyes><#nyes><#nyes>

"lesz sírás és a fogak csikorgatása", Cifu sírva fog menekülni a topikból... 😊

Gottfried
Lesz még több is ha kijön a nyílt béta. 😊

hmmm sok ismerõs név van itt WOT fórumról 😄
a 3perc nekem rb-nvolt.
Gottfried

Szerintem még pontos infót nem fogsz találni róla sehol. A zárt béta jellege miatt folyamatosan változik benne minden. Nincs az az elmebeteg szerintem aki ezt folyamatosan követné/ellenõrizné meg a leírást is frissítené hozzá. Majd ha kiadják utána lesz érdemes keresgélni. Legalábbis szerintem

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Gottfried
A javítás éedekes dolog.Egyik meccsen nekem úgy tûnt hogy nem mindig ugyanannyi idõ.Amikor elsõre leszedték a láncomat,úgy 5 sec volt,aztán miután megint lelõtték,már 7-8 körül rakták fel.Ez lehetséges vagy csak benéztem?
Más modult is javítottak úgy 30 sec alatt a T34-en.

Lehet valahol találni errõl valami infot hogy pontosan hogy alakulnak ezek az idõk?
És még egy kérdés a tapasztaltabbakhoz: Mire érdemes rakni a legénységnél? Mivel elég nagy létszámú a személyzet(nem csak egy pilóta)és elég sok skill van,gondolom nagyon nem mindegy hogy mire szórom el a pontokat.

Ja, most látom, hogy Stuko keverte bele a Havocot a grafikai updatebe, benéztem, bocs.
BooMiller
Azért mert a Havok az nem grafikai motor hanem fizikai😊

Azt néztem, hogy Fardin a lánc felrakása egy alap legénységgel több mint 3 perc.
Sajnos megmenteni az se nagyon szokott. Mint a való életben.

Akkor miért írod, hogy nem változtat a grafikán?
Mostmár lehet a szétlõtt modulokat is javítani, de nagyon lassan és csak éppen használható szintre hozza vissza.
FPS egy kicsit alacsonyabb, mert még az AF-re optimalizált grafikával megy, a tereptárgyak meg itt jobban látszanak 😊 Akinek olyan 50 volt az AF-en annak a GF-ben kb 35-40, szal nem vészes az esés.

Arany lõszer nincs, legalábbis amire Te gondolsz olyan nincs. Volt róla szó, hogy pl a Pzgr40-et majd limitálják a németeknél, mert a valóságban is csak 4-5 volt belõle tankonként, de ezt nem döntötték még el. Minden lõszer mindenkinek elérhetõ. Álcázás kb nincs, akár 2 km-rõl is láthatod hogy mozog az ellenség, max nincs felette marker. Akinek jó a szeme az kiszúr bárkit. A füstöt/villanást látni, de még a nyomjelzõt is, ha épp nem szembõl lõnek rád 😊 Javítás a legénység szintjétõl függ, de csak a láncot lehet javítani. Ha pl kilövik a torony forgatást akkor max a teknõ forgatásával tudsz célozni, de onnantól reszeltek 😊 Menet közben 20m-nél messzebbre nem lehet lõni, itt nincs stabilizátor, a szálkereszt ugrál mint a valóságban.

Javaslom nézz meg pár videót, pl Entak-ét youtube-on, azokban mindenre megtalálod a választ.

BooMiller
Itt a Havokról volt szó aminek semmi köze a grafhoz, ha az alap engine-t próbálják tákolni akkor rossz úton járnak mert az kritikán aluli...

Ha neked ennyire megy vele, mi lesz ha egy igazán jó játékos kezébe kerül...:-)(bocs papa)

FPS-d milyen az AF-hez képest? Lagg szokott lenni? Van "aranylõszer" a tankokhoz? Ha van limitált számmal lehet csak használni?(jó lenne)Álcázás milyen, mit lehet használni(festés, háló, stb) Ha lõnek lehet e már messzirõl látni füstöt, villanást? Javítási sebesség csata közben? Menet közbeni lövések pontossága?
Hmmm... akkor a kolléga hibát követett el a random szó használatával?

Itt nincs random. Ami betalál az üt, a kalibertõl és lõszertõl függ a sérülés mértéke. Ha elég nagy és elég jó helyen talál akkor viszi a szárnyadat. Itt nincs olyan, hogy találat esetén a szerver dob egy kockával és vagy leesik a szárny, vagy csak félig, vagy nem..

"Nem visítasz, ha egy lövéssel lekapják a fél szárnyad, mert itt a random neked is kedvez, és te is csinálsz ugyanilyet."

Mert OTT ez nem így van? (ha te is a "szergej csak engem szivat" kultusz tagja vagy, akkor a kérdés tárgytalan 😊 )

Én fõleg AB-n játszom (tereptárgyaktól/felhõktõl 15-25 között ingadozó FPS-el nem akarom lehúzni RB-n a csapatot) úgyhogy jelölésre nem kell nekem a puska mert ott a célkereszt. Tapasztalatom meg van már annyi hogy RB-n nem is érzem a hiányát ha néha bemegyek.
500m felett szoktam használni a géppuskát hogy ne pocsékoljam az ágyút feleslegesen mert az amcsi gépeken nincs akkora mennyiség belõle, hogy csak úgy elszórjam és vagy talál vagy nem. 500m alatt meg ami a csövön kifér. 😄
Nagy kedvencem az F4U-1c amin csak cnn van de nagyobb mennyiségben. Azzal "lopakodó üzemmód" amíg kb 400 méterre érek. AB-n az esetek nagy többségében már csak arra eszmél a gyerek hogy valaki van mögötte és már szét is esett, de RB-n se ritka 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Én is csak ijesztgetni szoktam a puskákkal ha olyan a helyzet amúgy egyszerre szoktam küldeni mindent és ezen valószínûleg nem fog változtatni, hogy most választhatok még a puskák között is 😄
Coral Springs
Szerintem a kaliberek külön kezelése csak a hatékonyság csökkentésére jó. Sokan a puskát jelölésnek használják az ágyúk mellett, de minek ? Tizedmásodperceken múlik egy-egy találat, ha a jelölésnek használt puska be is talál, nem biztos hogy az ágyú is be fog mert lassabb, mert más pózban lesz az enemy, mert épp nem leszel lövõhelyzetben. Én minden egyes adandó alkalmat maximálisan kihasználok, és arra törekszem hogy az enemy -t minél hamarabb deaktiváljam. A nagy harc közepette nincs idõ jelölgetni, a lõszer mennyiségével mégse volt soha problémám.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gottfried
Sajnos ki kellett lépnem ebbõl a finomságból mert már nem bírok ébren maradni. 😞

Egy órát azért loptam magamnak éa a T34-nek. Eddig 7 csata és 32 kill a stat vele.Na ez az OVERPOWERED vas is hozzájárul a jó kedvemhez.
De finom lesz majd a Tigrisekkel menni.......hmmmmmm......😊

ximix
Szerintem sokkal egyszerûbb a válasz
-elõször is kevesebb az ismeretlen játékmechanikai tényezõtényezõ
Pl: nem frusztrál a felvillanó eltûnõ enemi, ami egy öngerjesztõ folyamat, mert bár tudod miért van így technikailag megszokni nem igazán lehet.
(ott az enemi ,becélzom és eltûnt áhh kiment a spotból, ott egy másik ráfordulok ééés ne most meg elõjött amaz mindegy most már erre lövünk mellé eltûnt nem baj elõjött a másik ráfordulok ó hogy az a megint eltûnt, de nem baj egy malacot eleresztek oda ne bammeg erre amaz kiáll a prérire az oldalával és most meg töltök ... lehetne folytatni a végtelenségig, de a lényeg, hogy még eszre se vettek, még nem sérültél, de már a pumpa elindult, mert egy tõlem kívül álló ok miatt sikertelennek érzed magad

-másodszor ami szerintem a fontosabb, ha kilõnek visszamehetsz a csatába egy másik géppel és akár revánsot vehetsz a lényeg, hogy a meccs végén elégedettebb vagy, mert bár a csata elején lekaszáltak, de utána a másik géppel milyen jó voltam és hasonlók
Gottfried
Igen,az RB lesz érdekes a GF-ben is.
Azt hiszem ez a játékmód az erõssége a WT-nek és ezzel tudják elcsábítani a konkurenciától az igényesebb játékosokat.Mivel itt már sokat számítanak a képességek,úgy gondolom hogy nem fog felhígulni a játékosállomány.
amen

Azt tudom, hogy SZÁMOMRA miért olyan élvezetes ez a game. Hátha neked is segít szavakba önteni (ha más nem, legalább magadban)

Mert felemelõ, ha egy gépet sikerül a megfelelõ módon használni (BnZ, energy-fighter, stb) és lelõni valakit. Felemelõ, ha totál rosszul használod és sikerül lelõni valakit. Örülsz, ha lelövöd a csapattársad felé közeledõ, biztos halált jelentõ FW-190-et, majd a csapattársad megköszöni a segítséget. Örülsz, ha lelövi a társad, de az örömmámorban úszva nem figyel a háta mögé és szétkapod, a társad pedig megköszöni, hogy legalább próbálkoztál.
Nem visítasz, ha egy lövéssel lekapják a fél szárnyad, mert itt a random neked is kedvez, és te is csinálsz ugyanilyet.
Szavak nélkül, a társad mozgásából tudod mire készül és tudod benne támogatni. Vagy épp neked segítenek ilyen módon.
Összetartanak a játékosok, elismerik egymás képességeit és nem vágnak fel, ha csak mázlijuk volt.

Ja! És nincs annyi retardált.

(Ezeket RB tapasztalataim alapján mondom. AB ugyanolyan kalap kaki mint a wotban, sok az ovis.)
Gottfried
Érdekes dolog ez de az air force nekem is fun.Aki ismer,az tudja miért "érdekes" ez. 😄
A wotban mindkét karakterem tiltva van TK miatt mert az utóbbi idõben már olyan szinten idegesítettek az idioták hogy nem egyszer szedtem ki õket a saját csapatból.A csetban mindennapos volt a sok anyázás miatt.
Itt a WT-ben még egyetlen egyszer sem szidtam senkit,egyszerûen úgy is élvezetes a játék ha kikapunk.Hogy ezt mivel érték el,hogy miben más ez a játék mint a wot,azt nem tudom,egyszerûen csak más.Hogy a GF milyen lesz majd élesben,azt persze még nem tudom.Csak remélem hogy szórakoztató.Végül is azért játszik az ember hogy kikapcsolódjon,nem azért hogy még stresszesebb legyen.
Csak be kell nézni a wot fórumára hogy az jelenleg hol tart.A fele post a játék szidásából áll.

"A Gaijin az AirForce-bam gyakran változtatta a repülõk tulajdonságait, így gyakorlatilag 2-3 havonta új op-járgányt teremtve"

Igen, de hogy? Nem egyszer új featurek jelentek meg a játékban és az változtatta meg a metát. Persze az is elõfordult hogy néhány befejezetlen FM-el rendelkezõ gépet raktak be, de idõvel mindig jön rá javítás vagy nevezzük balanszolásnak. Az állandóan változó képlékenység teszi érdekessé és erre még plussz adalék, hogy az AF mint játék élvezetes, nem a grindre megy az ember. Elég magasra kihúztam minden nemzetet AF-ben és mégis sokszor low tierrel megyek. Kit zavar ha a játék fun? Remélem ezt a filozófiát GF-be is át tudják ültetni. A földi jármûvek miatt átkozott nehéz dolog lesz. Ötletekbõl nincs náluk hiány csak idõbõl.
HD modellektõl viszont igen.