War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
"Szolgálatban 1957-74".......
thxGaijin Germany will be interesting to play with 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És egy új térkép lenne? Városi map, folyóval, híddal.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.02. 12:20:33
a sár a keréken pedig csatánként sokasodik ,és ezt nem tudom lemosni
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Köszönöm a választ
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:52:07
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.11.02. 11:51:11
Ezt a koszolódást le lehet takarítani a Páncélosomról ?
Mer a Tigrisen nincs kosz

a PC -k világában kevesen foglalnak helyet ,ezen személyek közül
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.02. 11:41:09
Utoljára szerkesztette: Crsújreg, 2014.11.02. 10:26:56
Persze a gazsinak gondolom mindegy hogy ki hol játszik,csak költse a pénzt.Azt meg árkádban is lehet.
Sherman0070 a KV1 prémium járgány egy terminator, orosz armor+német löveg. Kell ennél jobb kombináció?
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.01. 21:32:58
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.01. 18:41:02
Mivel kevés időt játszok ezért csak egy nemzetnek kezdtem neki annak idején.
Tactical map
Olvasd el a hsz-kat.
16012-re ment.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.01. 12:36:36
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sok esetben viszont semmi értelme újabb járművet bevinni egy teljesen reménytelen csatába.(az előbb említett csatámban pl. csak légvédelemmel tudtam volna visszamenni aminek az eredmény szempontjából az ég világon semmi értelme nem lett volna)
Szerintem ez a szabály nem azokat sújtja akik ellen hozták.