37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jocking #20308 Te is mondhatsz, amit akarsz. Ground forces-ben szar a repülős rész. Ground forces-be nem kell a repülős rész. Air forces-ben sem lehet tankkal menni, akkor itt is fölösleges ez a repülős buziság és egyébként meg magasról leszarom az egészet (mióta 3 tank a spawn limit, azóta úgyis csak elvétve tankozok).
Írj erre még valami szépet, csak hogy tied legyen az utolsó szó. 'Viszonlátásra. -
bgabor #20307 Mondhatsz amit akarsz, Tank Realistic battlesben, ahol én játszom (mert az Arcade bizony gyerekeknek való) tankos csatában bizony nincsenek jelölők, se a tanoknak, se a repülőknek, a levegőből minden célpontot neked kell észrevenned. Már ha időben kirajzolja a gép. Ha meg Realistic helyett a gyökér Arcadeal jászol, az a te problémád. Az gyerekeknek való, meg azoknak akik éppencsak belekezdtek a játékba. A belinkelt videón pontosan láthattad hogy mi az ábra. -
kissssss #20306 mondjuk -15000 silver/ földhöz vágódásonként már eléggé elgondolkodtatná a vérpistikéket hogy megéri e elcseszni egy jó csata teljes bevételét csak azért mert lusta volt behúzni a botkormányt. -
Lokker #20305 Ezzel a kamikaze dologgal kezdhetnének valamit. Csávó bejön repülővel és első dolga belevágódni valakibe. -
jocking #20304 Holnap reggel 8-ig megy az eksön. -
jocking #20303 Nem emlékszem, hogy bármikor is a saját bénaságom miatti dolgok miatt szidtam volna a játékot. Az meg hogy szar a GF repülős rész, szerintem rohadtul nem az én hibám. Egyszerűen csak az én piros jelemet nézte ki magának a "kedves" pilóta (vagy direkt, bosszúból) és én szívtam meg. Erre nem lehet tudással válaszolni, ez egy rohadt nagy lutri.
Azzal mennyivel vagy előrébb, ha a pozitív dolgokat is leírom a játékról? Egy fórumban általában a problémákat szokták megtárgyalni, nem azt, ami működik. Ha nem lenne "köpködés", akkor az egész topik a "nézzétek a screenshotot de jól néz ki xy tank" meg a "itt a kép a pontokról, 20 kill 0 halál, de jó nekem" típusú hsz-ekkel lenne tele. Annak több értelme lenne?
Egyébként ha neked ez hiányzik, akkor elmondhatom, hogy ma a szemét repülős mozdok 3 halálos meccsemen kívül elég jól "viselkedett" a játék. Zsinórban volt 4 meccs is, amiken 8-11 killt hoztam 0 halállal. A Henschel királytigris gyanúsan jól pattogtatja le újabban a rálőtt cuccokat, régen tuti nem ilyen volt, de most egész jó.
Részemről lezártam a témát. Szerintem mindenki beláthatja, hogy a repülős rész megoldása arcade-ban egy vicc, nyugodtan megcsinálhatnák olyanra, mint ahogy az rb-ben is van. Ha meg valaki mégsem így gondolja, az az ő dolga, attól én még nem fogom meggondolni magam (mint ahogy más sem). Na uff. -
pontosan meddig van időm meg szerezni a boomerángot ? -
vajakos21 #20301 Nekem egy tank slot van így nincs alacsony szintü legênység( szerencsére nem a wotos megoldás hogy minden tankhoz külön legénység kell( Persze stock tankkal nehéz, de inkább simben szenvedek mint arcadeban idegbajt kapjak :-) -
vért izzadva nyertünk, de hogy.. érdemes megfigyelni az ellenfélnél az első 3 helyezettet, közülük is kiemelve a 2. és 3. -at, ugyanis ők (is-3, m46) egyetlen egy tankkal jöttek be (nem is volt bent nekik több) és mekkora pusztítást tudtak véghezvinni.. persze ezek 7.0 -ás tankok, nem számít, mert amikor én akarok is-3 -azni, mindig 8.0 -ba kerülök.. a pattonról meg ne is beszéljünk, főleg a tigerről, hegyes lőszerrel 1.2 -ről kiszedi egy lövéssel az is-4m -emmet.. jah, rá 20mp a szakasztársam mausot is ugyanez érte.. érdekes, hegyes lőszer mindent visz? lol
elegem van az mcsi szarokból, 6.7 br -be az ellennél egy 5.7 -es jumbo 8 kill 0 halál, hagyjuk már baszki..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bee #20299 @jocking: Néha olyan érzésem van, mintha a WoT topic-ot olvasnám. Ha ügyetlen valaki, akkor szar játék, idióta Gaijin.
Igaz, hogy vannak hibák, de összességében ez egy baromi jó és szórakoztató játék.
Ha zavar a noob célkereszttel hatékony ellenfél, akkor mehetnél RB-be, lehetőséged van rá. Ja, hogy ott nehezebb kezdőket ölni? Akkor élj együtt a túl hatékony bombázókkal. Azt írod, hogy az AB szórakoztat. Ehhez képest pozitív kommentet még talán nem olvastam itt tőled. Bár lehet, hogy köpőcsészének használod ezt a topicot.
@twinr: alacsony szintű legényekkel inkább AB-t megyek, amíg fel nem fejlődnek értékelhető szintre, mégsem vagyok retardált.
-
twinr #20298 Virtuálisan. És lehet hogy csupán 28 perc volt.
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.04.05. 18:53:37 -
Lokker #20297 Igényes és kulturált a fél órás köpködés.
-
twinr #20296 nem akartam beleszólni a dolgokba, csak olvasgatok csendesen, de most már nem állom meg....
Te miről beszélsz egyfolytában?
"20"perc?????? akár melyik oldalról hozok tankot fél percen belül, de legtöbbször insta bekerülök, eventben is, RB-n is.
Mi van elcseszve RB-n? Arra gondolsz hogy vegyes felvágott? Nos, csak akkor ha nincs elég német tank, ha összejön a létszám, és tapasztalatom szerint 50%, illetve tier függő, de rendesen szétoszt ally-axis csatára. Ha meg nem, elég jól látszik ki a kék, ki a nem kék.
Szerintem az egyetlen problémád, hogy nem mersz szimezni, és a retardált árkáddal játszol. Csak csatlakozni tudok a többiekhez, próbáld ki más módban, nem is ugyanaz a játék.
Minap rávettek egy árkád meccsre, fél óráig köpködtem, soha többet. Tényleg retardáltaknak való!!! (kinek nem inge.. az játszon szimet)
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.04.05. 17:56:07 -
vajakos21 #20295 15mp és csatában vagy...persze ha nem próbálod és csak megkeseredett emberekre hallgatsz akkor hallasz ilyet hogy 20 perc várás 10 perc menetelés.Mivel arcade mapokat is raknak (: sajnos) így mozogni se kell sokat.Segg folyó, kuban.. -
jocking #20294 Nincs nekem arra időm, hogy 20 percet várjak, amíg bedob egy csatába, utána meg percekig menjek az első ellenségig.
Amire kell, arra sokszor elég nekem az arcade is. Az oké, hogy magasabb szinteken nincs jelölés, de ezt igazán megcsinálhatnák akkor AB-ben is (mert ott ez egy giga kib@szás a tankosokkal szemben)... -
vajakos21 #20293 Menj simet...persze ott is kiszednek csak jobb a túlés esélye.Ott el is tudsz bujkálni házak közé , fák közé. Mondjuk bemész arcadba aztán sírsz....aki kurvának áll az ugye ne sírjon.Mindenkinek van célkeresztje,még szinezik is hogy lőj.Oda már csak egy autoplay battle gomb kéne és az MM lejátszaná. -
jocking #20292 És tessék. Nincs 10 másodperce, hogy véget ért a csata. Mozdok, domination. 3 tankot vesztettem. MIND A HÁRMAT repülők nyírták ki. Úgyhogy ennyit szegény pilótákról, hogy nekik mennyire rossz. Részemről továbbra is a qrva anyjukat. -
jocking #20291 Igen, árkádról beszéltem. Ritkán szoktam realisticozni, főleg mióta elcseszték. Nekem az arcade is bőven elegendő szórakozás akkor, amikor épp van időm rá. -
jocking #20290 Mondom én... -
jocking #20289 Az elmúlt héten talán 3x ha beléptem repülős minieventbe. Minden egyes egység látszik a pályán. Kékkel a sajátok, pirossal az ellenség. Ha bombázóval mész, akkor meg ott a nagy sárga kereszt a földön. Lehet, hogy nekem bugos a játékom, és csak nálam van így, de nálam így van, akár hiszed, akár nem. -
Elvileg random, gyakorlatban a sok gyökér 5-15 méterről lövi ki őket, és leszarják, hogy a repülőgépük lezuhan. Folyamatosan szedegetnek ki ilyenek engem, iszonyat idegesítő. -
twi452 #20287 gondolom árkádról beszélt ott a repülős eventkor szépen villognak mint a karácsonyfa, ott már tényleg csak azon múlik hogy a random rakéta célba talál vagy sem :D -
bgabor #20286 Találtam egy videót, ez jól érzékelteti hogy miről van szó. Ez a videó szimulátor csatában készült annó, most a repülés ugyanilyen a Realistic Battleben is, csak annyi hogy kívülről is láthatod a gépedet, nem csak belső nézetből repülhetsz, más különbség nincs. Egyszerű mi? "szinte ugyanolyan" mint az artyzás a Wotban.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.04.05. 16:21:00 -
bgabor #20285 Ezt a rakás ökörséget nem kommentálnám. Teljesen egyértelmű hogy egyetlen esetben sem ültél még a másik oldalon, a repülőgépben, és lövésed sincsen arról amiről beszélsz. Tudod mit? Este ha játéközelben leszek, csinálok majd egy screenshotot neked a repülőgép szemszögéből, hogy lásd már miről is van szó. Hogy mi igaz a pirossal kijelölésből meg az ingyen killből.
A WoT-os artyhoz hasonlítani a repülőt szintén nevetséges, óriási tudatlanságra vall. -
jocking #20284 A GF repülős részét továbbra is egy undorító szemét szarságnak tartom. Egyértelműen csak arra jó, hogy a balfaszok (akik amúgy tankkal nem tudnak normális mennyiségű killt gyűjteni) is szerezhessenek csatánként 3-4 plusz "ingyen" killt.
Az meg különösen irritáló/gennyláda dolog, amikor kilövök valakit a tankjából, aztán 2 perc múlva ő meg "csakazértis bosszú" alapon szétrakétáz fenről.
Ráadásul úgy, hogy semmit nem tehetek ellene, mert ő egyértelműen lát (hisz pirossal ki vagyok neki jelölve), én meg tehetetlen vagyok, mert a német tankokon sokszor még koaxiális géppuska sincs, nem hogy valami nagyobb kaliber a torony tetején.
A repülős rész ebben a formában egy nagy szar. Ha úgy lenne, mint a tesztelések idején (hogy nincs jelölve a repülősöknek az ellenség, és nincs ott a földön a nagy sárga célkereszt), sokkal kevésbé lenne geciség. De csinálhatnák azt is, hogy az attackerhez ne 2 kill kelljen, hanem 5, a bomberhez meg 8, és mindjárt kellemesebb lenne a gameplay.
A WT-GF ben a repülő az, mint ami az arty a WoT-ban. -
bgabor #20283 -
kissssss #20282 fujj gepárd? ó hogy én azzal menyit szenvedtem, egy rohadt gépet nem sikerült leszednem vele pedig az összes modul már ki lett fejlesztve hozzá. -
bgabor #20281 Nagy ostobaság a lőszer miatt leírni az amerikai heavyket. Nyilván nem olyan hatásosak mint a páncéltörő-robbanó lőszerek, de az ami tankok páncéltörő-repeszhatású lőszere így is elég szép rumlit csinál odabent, itt sem ritka a one-shot kilövés. Messze nem akkora probléma ez, mint amekkorának beállítják.
Itt robbanás helyett behatolás után a repeszek kúp alakban beterítik a belső teret, elég hatásos.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.04.05. 13:41:26 -
bgabor #20280 Hát igen, a pontosságot orosz dimenzióban másként kell értelmezni. -
bgabor #20279 Én megnyújtanám a BR rendszert, hogy jóval finomabban lehessen balancolni a dolgokat. Így hogy 7.0 BR.el mehetek elvben Tiger I E és IS-4M ellen is, mert 1.0 BR különbségen belül esnek, baromira nem lehet balancolni. Az egyik nevetségesen kevés ellem, a másik meg nevetségen erős ellenem. -
jocking #20278 Jó is a 100 milis, már ha véletlenül épp el is talál valamit... -
Panlaj #20277 Azért sikerül néha.
Volt régebben, hogy Panzer 4/70V-vel 3 gép is egy realistic menetben. :) Mikor szembe támadnak, úgy könnyű. Jelenleg visszamentem alacsonyabb Tier-be. Eléggé élvezem, nem kell is-2 meg Tiger 2-vel szórakoznom. Valahogy, most jobban kedvelek légvédelmet adni. -
Stefan99 #20276 Miért, te milyen BR-re raknád az 1946-ban legyártott, háborút nem látott, tömeggyártásba soha nem kerülő tankot?:) Ami mellesleg jobb mint a Ferdinand vagy a tiger 2? -
annak van a legjobb ágyúja - elméletben.. ha nem lősz legénységet akkor semmit nem ér.. -
bgabor #20274 Érdekes a T32, akinek van az mind imádja. Egyetlen baj van vele, a mocsadék USA gyűlölő orosz fejlesztők gondosan berakták 7.0 BR-re, hogy a csaták felében a játék top tankjai ellen menjen.
Egyesek szerint a T32 még az M103-nél is jobb, pedig annak van a legjobb ágyúja a az egész játékban.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.04.05. 12:26:01 -
twi452 #20273 talán 2 hete itt még a t32 volt a legnagyobb hulladék a világon...:D
a repülőket tényleg most már csak a térképen néha felbukkanó piros nyilakkal lehet megtalálni vagy folyamatosan az eget kémlelve magasan, emiatt a vakító effekt miatt csak úgy véletlenül észrevenni szinte lehetetlen
rb-n engem sem lőttek le repülőből azóta, hogy nincs célkarika -
bgabor #20272 Jocking nyivákolt folyton a repülők miatt, nekem korábban sem volt velük bajom. Most sokkal nezebb védekezni ellenük, hogy nem látod őket közeledni a térképen. -
twinr #20271 + -
bgabor #20270 Igen, a problémájuk alapvetően az hogy ugyanazt az ágyút használják BR 6.0-án és BR 8.0-án is. Ami a tier3-asok ellen jó, a tier5ösök ellen már alig ér valamit, hiába javítanak a lőszerek minőségén. -
bgabor #20269 Nem tudom az amerikaiak miért lennének szarok. Legjobb medek és heavy tier5-ben, a T32 a legjobb heavy tier4ben. Csak odáig el is kell jutni, bár a 76os Jumbo Shermantól már sima az út.