37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #20268 IS-2-őn azért brutálisan muzsikál a D25T :)))))
most is mentem vele egy 11 kill-es kört :D pershingek és KT-k ellen -
gstup #20267 És még valami.Akik sírtak a repülők miatt.Hogy állandóan kiszedik őket.Saját maguk alatt vágták a fát.Mert most már rajtuk sincs marker,de a repülőkön sincs.Plusz célkereszt sincs a spaa-nak.Szóval egy álom bombázni.1-2 forduló a csatatér felett és már meg is van az ellenséges tank.Viszont nem kell félni hogy leszednek,mert észrevenni sem könnyű a repülőt,nem hogy eltalálni. -
twi452 #20266 akkor most már körbe értünk ugye?
volt már, hogy az amcsik szarok, a németekre mindig mondjátok h szarok, de akkor már az oroszok is szarok ezekszerint
tessék ott a balance amiért sírtok, mind szar :D -
bgabor #20265 Hát az orosz ágyúk soha nem a minőségükről voltak híresek, a 100mm-es még messze a legjobb köztük.
Csekkold le például a 122mm-es D25T-vel felszerelt IS-3 és IS-4et, hogy azok a félperces töltési idő mellé milyen "komoly" átütéssel bírnak tier5ön, de az ISU-152 is egy vicc. Orosz oldalon a T-54 az egyetlen cucc, amit érdemes tier5ben kihúzni, mert van hozzá rendes APCR lőszer, értékelhető átütéssel. -
20252 -
20219
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.05. 08:33:32 -
nandoxxl #20262 Igen Te bénázol ennyire, és magad köré gyűjtöd a hörcsögöket. 62,9% nyerés, 1476 csata (y____). Vannak sokkal jobb játékosok. Egyedül játszottam mindig, csapatban még könnyebb lenne, és jobb arányom is lenne. Ha nem tudsz érvényesülni, keress egy klánt, tanulj meg játszani. Állandóan itt sírsz, és a warthunder.hu-n. Ha jó vagy akkor a statisztikában is meglátszik, az igazi ászokról pedig még nem is beszéltünk. A hazugságaidat pedig ne terjeszd, dumáltál hogy szerinted nincs 60% felett senki a fórumon, írtam neked, kussoltál. Most már 70-80%-os játékost keresel? Megnyugtatlak találkoztam már velük, na ott lúzernek érezheted magad, de ha kilövöd valamelyiket az sikerélmény, nem pedig sírás hogy csak egy killem van muhaha. -
jocking #20261 Azért megnézném, hogy hogy siklasz te T-54-gyel a Maus mellé úgy, hogy az a csapata gyűrűjében mozog. 1 v 1-ben szűk helyen ok, de ma valahogy a játék nem adott be városi pályát, mindig csak az a rohadt jungle meg a mozdok/ash river kombó jött. És érdekes módon sehol nem volt magányos, becserkészhető Maus, mindig volt körülöttük fedezet. Úgy tűnik, T5-ben már figyelnek erre is a playerek.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.04.05. 00:40:06 -
jocking #20260 Olvasd el újra, amit írtam. Egy szóval nem írtam, hogy ÉN nem bírtam kilőni a Maus-t (bár persze én sem, de nem is számítottam rá, hogy ki tudom). A csapatomból SENKI nem tudta kiszedni! Két csatában láttam csapattársat Maus-t kilőni. Egyszer white fortress-en, IS-3-mal. A Maus jött volna be az egyik leomlott falrészen, és ott lőtte oldalba, amivel kiszedte. A másikat megy egy repülő nyírta ki bombákkal. És ennyi. Egyébként az esti 6 csatámból ha egy ellenséges játékos Maus-szal kezdte el a kört, akkor azzal is fejezte be (a fenti 2 esetet kivéve, de csatánként általában 3-4 Maus volt az ellennél).
A T-54 meg nem azért szar, mert nem tudja kilőni a Maus-t alap lőszerrel, hanem azért, mert majdnem kimaxolt lövésszel is röhejesen pontatlan.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.04.05. 00:35:20 -
Rue East #20259 Már alig várjuk a "véleményed". Azt is borítékolom, hogy mi lesz benne.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.04.05. 00:12:37 -
bgabor #20258 Lol, megszerezted a T-54et, full stockon, alap lőszerrel nem tudtad kiszedni a Maust, és ebből levontad a következtetést, hogy a T-54 a szar, és a Maus a király? No comment!
Azért azt megkérdezném: Az a videó megvolt ugye amit úgy egy hónapja linkeltek be ide, amin a T-54 a gun mantleten(legvastagabb pontján) keresztül lövi ki a Maust egyetlen lövéssel? Vagy amikor egy másik jelenetben háromszor pattan le a Maus a T-54ről, mire az mellésiklik, és oldalról egy lövéssel a pokolra küldi? -
jocking #20257 Kifejlesztettem az első T-54-et. Volt balszerencsém bekerülni high end T5 csatákba, Mausokkal, IS-4-ekkel.
Azt kell, hogy mondjam, nem értem, miért ment itt a rinya, hogy így meg úgy szar a Maus. Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. sebezhetetlen.
- mindig az a csapat nyert, akinek több Maus-a volt
- ha egy Maus bement egy cap pontba, akkor azt a pontot onnantól el lehetett felejteni
- Maus-t csak egy másik Maus, repülő bazinagy bombával, vagy 122 mm-nél nagyobb ágyú (oldalról, közvetlen közelről) tud megsebezni
- a T-54 nem ér semmit, pontatlan ágyú, szar alap lőszer, talán csak a páncélvédettsége az, ami korlátozottan ér valamit.
Már megyek is vissza a németekkel tolni, hogy minél előbb legyen Maus, mert az minden, csak nem szar. -
twi452 #20256 ezt az első lépcsőnél megkapod automatikusan az mk1-re és a 2-re is
a másodiknál 50%-osat is kapsz rájuk
a harmadiknál meg ugye megkapod az egyik gépet a másikat meg megveheted fél áron :)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.04. 22:22:46 -
flashpointer2 #20255 nahát nem is tudtam hogy ilyen is eshet
Még jó hogy előtte meg kell venni hozzá az mk1-et :D
Utoljára szerkesztette: flashpointer2, 2015.04.04. 22:20:13 -
Összejön az :D Királytigrissel nekem nem volt gond a kill :D -
Köszi :) -
N E V E T S É G E S ami ennél a szarnál folyik ! ! ! N E V E T S É G E S ! ! !
Legalább a random leosztást ismernék el! A WoTnál ott van a random %. Itt meg realistic, meg miszar.
Legalább tegyenek be egy olyan opciót, hogy betett fiszemfaszom kivétele! Mert a +30% lószart se ér, ha csak veszítesz. Ráadásul 10 csatás, és eddig csak vereség. Mire ez lejár, többet vesztek, mint nyerek. :D
Azóta 122es stugról rico :D Oldalról. Muhaha. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.04. 19:57:12 -
5.7 (ha a repcsist néznénk 5.3) BRes csapatom ellen full 6.7es kláncsapatok jönnek szembe, meg ilyenek.
Tényleg rohadjanak meg! -
Aha. KV2 jobbik lövedéke pattog a pzIII oldaláról amikor be van nyomva a +30%rp. Aha.
Hát gazsi, b.szd meg az any.d! -
bgabor #20249 Meg lehet szokni, de nagyon nem könnyű. Most már nyilván nem lesznek 8 killes csaták többet.
A jó oldalát nézve, végre van értelme TD-be ülni. Mostmár egy helyett akár három lövést is le lehet adni velük mielőtt kilőnék őket. :D -
gstup #20248 Igen.Számomra így játszhatatlan lett. -
kissssss #20247 meglett a bumeráng mk 2 mindjárt ki is próbálom.
-
vajakos21 #20246 Nyugalom lesz új yak 9... -
bgabor #20245 Egyetértek. Három játékmódból lett kettő, pedig senki se kérte. -
T54 1947
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gstup #20243 Mekkora sz*r lett az rb.Aki nem akar markert meg térképet miért nem megy SB-be??Köszönöm gaijin,csináltál egy fél sb-t az sb mellé.Árkád és szimulátor között most már nincs egy átmenet.Bravo...Retardáltak. -
kissssss #20242 nem :D nem kapod meg(ezt már kipróbáltam) közben megvan a 139 tank kill, és azt eddig is tudtam hogy a 3 nem prém t34 tank brutális de most igazi mészáros vagyok ezekkel, nincs olyan csata hogy 5 kill alatt lennék. -
foxbat88fx #20241 LOL XD jól eldugták bakker :D
legalább már látom hogy 50 tanknál és 6 repcsinél tartok....
ha megcsinálom a 10 repcsi kill-t akkor ugyanúgy megkapom a boostert még egyszer? :D -
twi452 #20240 le lehet nyitni mindegyik szakaszt és ott a csík alatt írja az utolsónál pl, hogy 150 kill kell
ha ráviszed az egeret akkor kiírja számszerűen is, hogy x/150 -
foxbat88fx #20239 achievement-ek között a Throw a bumerang-ban vagy mi?
csak mert nekem az meg sem mozdul :)
most értem el a 40-et :D de sajnos nem mutatja csak amikor megvan az adott kill :( -
twi452 #20238 számolja, már tegnap leírtam, hogy hol -
foxbat88fx #20237 én még annak is örülnék ha számolná egyáltalán hol tartok XD -
twi452 #20236 gyakorlatilag is :) vagy a repülőkből szeded össze vagy a tankokból, persze az igazi az lenne ha egybe számolná a kettőt de hát na..:D -
kissssss #20235 na a bumeránghoz vezető úton eddig 150-böl már megvan 63 kill repcsikből eddig csak 10 szedtem össze... ha arcade modban mentek és repülős event közbe leszedtek gépet az égről azt is beszámítja, de elég a 2 közül az egyiket teljesíteni..... elvileg. -
foxbat88fx #20234 nem nagyon figyeltem, hogy milyen tankkal..... oroszékat nyomom mostanában, de most már ezt is tudom :D zsír....
nem hiszem el hogy nem lehetne ezt a bugot javítani :D pláne ha azt írod hogy régi -
Szpecnyaz #20233 És ez a bug csak az isu-nak van. -
Szpecnyaz #20232 Nekem patch előtt is volt ilyen. Csak ritkán lehet vele találkozni, mert az isu instant szokott halni. -
foxbat88fx #20231 király.... peccs előtt soha nem volt....
most hogy jött a peccs sokszor előfordul :D
azt hittem már nekem kell manuálisan áttenni vagy valami...
mindenesetre köszi az infót ;) -
Szpecnyaz #20230 Ez egy régi bug. -
foxbat88fx #20229 na erre adjon nekem valaki választ....
bug ez vagy mi a faszom?!?!?! már nem egyszer történt meg peccs óta....
kapok egy találatot... jelen esetben ISU-122
4 személyes....
meghal a vezető és parancsnok...
marad a töltő és a lövész
mi a f***mért nem mászik be az egyik a vezető helyére? :D
nem tudok menni semerre de ott van 2 rohadt ember a tankban pfffff