War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp tegnap fejtegettük itt a fórumon, hogy ha túl jól megy valamelyik ágon, egy-egy tankkal, akkor kapsz jobb, nehezebb ellenfeleket. Érdemes ezzel is számolni.
Pár napig nálam nagyon jól mentek a Panther-ek. Nagy kedvencek lettek a D utáni verziók. T-44 jön szembe, nem gond, kilőjük. IS-1 nem probléma, azt is. Utána már Ferdinand jött szembe, meg IS-2. Csak nem adtam fel a dolgot és tovább "erőltettem" a Panther párost. Ekkor jelentek meg a csatamezőn a T-54 és a jagtiger, mint ellenfelek. Még pár csata és "elromlott" a Panther lőszere. Még a T-34-85-ről is pattant utána. Gyakorlatilag használhatatlanná vált a fegyver rajtuk. No ekkor tettem le őket pihenni.
Az általad említett T-44 ha szembe jön, nagyon veszedelmes jószág. Az IS-1-től nem tartok.
Pár csata Ferdinand és Tiger II H-val és már jöttek is szemből a T-54-k és a Jagtigerek. Viszont kilőttem vele egy IS-4M-t. Nagyon meglepődtem rajta.
Tovább erősíti a magasabb besorolásba helyezés érzését, hogy kicsit vissza tértem a német T1 tankokhoz játszogatni, tét nélkül. Nagyon érdekes érzés volt velük menni. Olyan 2.3 BR-nél megálltam. Viszont néhány jól sikerült csata után (ugye itt sokkal több a kezdő játékos) már Su-122 jött szembe az addigi (T-50, T-28) tankok helyett. Itt is érvényesnek látszik, ha jól szerepel valaki, mindjárt letörik a kedvét nehezebb ellenfelek kiállításával.
Pár napig nálam nagyon jól mentek a Panther-ek. Nagy kedvencek lettek a D utáni verziók. T-44 jön szembe, nem gond, kilőjük. IS-1 nem probléma, azt is. Utána már Ferdinand jött szembe, meg IS-2. Csak nem adtam fel a dolgot és tovább "erőltettem" a Panther párost. Ekkor jelentek meg a csatamezőn a T-54 és a jagtiger, mint ellenfelek. Még pár csata és "elromlott" a Panther lőszere. Még a T-34-85-ről is pattant utána. Gyakorlatilag használhatatlanná vált a fegyver rajtuk. No ekkor tettem le őket pihenni.
Az általad említett T-44 ha szembe jön, nagyon veszedelmes jószág. Az IS-1-től nem tartok.
Pár csata Ferdinand és Tiger II H-val és már jöttek is szemből a T-54-k és a Jagtigerek. Viszont kilőttem vele egy IS-4M-t. Nagyon meglepődtem rajta.
Tovább erősíti a magasabb besorolásba helyezés érzését, hogy kicsit vissza tértem a német T1 tankokhoz játszogatni, tét nélkül. Nagyon érdekes érzés volt velük menni. Olyan 2.3 BR-nél megálltam. Viszont néhány jól sikerült csata után (ugye itt sokkal több a kezdő játékos) már Su-122 jött szembe az addigi (T-50, T-28) tankok helyett. Itt is érvényesnek látszik, ha jól szerepel valaki, mindjárt letörik a kedvét nehezebb ellenfelek kiállításával.
Mantrázom, igen, mert még mindig mást látsz a mondandómba mint amit valójában írtam. Te már az első hozzászólásomnál azt kérdezted, hogy az sb az mi, ha nem szimulátor? Egy szóval sem beszéltem arról, hogy a gf szimulátor-e vagy sem, balanszról volt szó, amit előtérbe helyeznék a történelemhű/realisztikus adatokkal szemben. De mindegy, hagyjuk, elberszélünk egymás mellett.
Fejlesztési fán amikor kinyílik egy új tank mindig beviszem a teszt pályára próbálgatni.
Múltkor, már a tankra nem emlékszem biztosan vagy a Pz.38t, vagy valamelyik Pz.III. volt, elkezdtem lőni a KV2-t (ami amúgy szépen szokott pukkanni) közel kellett mennem hozzá a kis kaliber és átütés miatt, így jobban szemügyre tudtam venni.
Lövöm a torony jobb alsó sarkát oldalról, a lövedék átmegy szépen látszódik a röntgenképen ahogy telibe kapom a lőszereket, de semmi mondom oké majd a következőre semmi zöld a lőszer 3. még mindig 4. már narancs 5. narancs 6. piros 7.bummm
Tehát van HP ja a lőszerrekesznek és ha a lövedéked kicsit sebez vagy sokat veszít az energiájából és ereje elnyelődik a páncélátütés közben akkor nem sebez eleget az egy lövéses kill-hez.
Én is ekkor értettem meg, hogy rendes csata közben a Pz38 fegyverével szitává lövöm az ellent, látom sérül a váltó a legénység a lőszerrekesz, de kevés mert csak zöld vagy narancs és attól biza nem murdel meg.
Múltkor, már a tankra nem emlékszem biztosan vagy a Pz.38t, vagy valamelyik Pz.III. volt, elkezdtem lőni a KV2-t (ami amúgy szépen szokott pukkanni) közel kellett mennem hozzá a kis kaliber és átütés miatt, így jobban szemügyre tudtam venni.
Lövöm a torony jobb alsó sarkát oldalról, a lövedék átmegy szépen látszódik a röntgenképen ahogy telibe kapom a lőszereket, de semmi mondom oké majd a következőre semmi zöld a lőszer 3. még mindig 4. már narancs 5. narancs 6. piros 7.bummm
Tehát van HP ja a lőszerrekesznek és ha a lövedéked kicsit sebez vagy sokat veszít az energiájából és ereje elnyelődik a páncélátütés közben akkor nem sebez eleget az egy lövéses kill-hez.
Én is ekkor értettem meg, hogy rendes csata közben a Pz38 fegyverével szitává lövöm az ellent, látom sérül a váltó a legénység a lőszerrekesz, de kevés mert csak zöld vagy narancs és attól biza nem murdel meg.
Azt hiszem nem érdemes tovább görcsölni a tankozással. Nem régen vettem meg az IS1-et és a T44-et, és az összes csata hasonlóan végződik jelenleg. Mindenki első német lövésből kilométerekről ki van lőve. Míg egy Tiger 1-nek 3-4 páncélon átmenő 85 mm-es lövedék sem elég, hiába mutatja a lövés kamera, hogy mindent ért a találat a tankban. Volt ma szerencsém 10 perc várakozás után némettel menni, és tényleg... bárhol is éri a lövés a ruszki tankot annak annyi.

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.11.04. 00:46:10

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.11.04. 00:46:10
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sajnos minél részletesebben vannak kidolgozva a járművek, annál kevesebb van. A másik probléma, hogy egy repülőgépet/helikoptert 1 személy irányít, olykor egy másik asszisztálása mellett (másodpilóta, fegyver operátor, stb.), de többé-kevésbé elmondható, hogy szorosan összefüggő tevékenységet végeznek. A harckocsinak 3-4-5 fő a személyzete, akik elég különböző cselekvéseket végeznek egymással párhuzamosan.
Azért nájsz lenne minden csata előtt így kellene indítani 😊
http://www.youtube.com/watch?v=HFCneyWuho8
Digital Combat Simulator
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.03. 23:55:58
http://www.youtube.com/watch?v=HFCneyWuho8
Digital Combat Simulator
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.03. 23:55:58
Nagy felbontású textúrák és jobb minőségű hangok a különbség. Kérdés melyikben akar játszani, ha a gépe csak az alacsonyat viszi, nyilván elég az, de ha jobb gépe van, akkor mindenképp érdemes a nagyobbat letölteni, mert nagy a különbség.
Első bekezdésben megint elmantráztad azt, amit eredetileg is mondtál. Ezek szerint még mindig nem érted, hogy én nem ahhoz szóltam hozzá.
Részemről a Red Orchestra már szimuláció. Attól meg nincsen nagyon messze az SB mód. Gyakorlatilag a térképes ikonok és a parancsnoki nézetes célkereszt eltüntetésével egy szinten lennének, sőt. Persze nem hardcore szimulátor, ezt senki nem is állította, de mondj nekem még egyet, ahol lehet játszani például Jagdpantherral.
Részemről a Red Orchestra már szimuláció. Attól meg nincsen nagyon messze az SB mód. Gyakorlatilag a térképes ikonok és a parancsnoki nézetes célkereszt eltüntetésével egy szinten lennének, sőt. Persze nem hardcore szimulátor, ezt senki nem is állította, de mondj nekem még egyet, ahol lehet játszani például Jagdpantherral.
Faszán fel van buffolva a Tiger, nyeli a lövedéket minden oldalról...
És full nêlkül cockpit nézet sincs..
Launchernél van egy olyan opció, hogy full klient, gondolom az a 9 giga, a light változat lehet a 3 gigás. LIghtban nicnsenek festések, skinek ha jól rémlik, de kipróbálásra az is tökéletes.
Hali
Régen nyomtam a repülőst, de most ki akarom próbálni a tankost.
Launcher 3 gigát akar letölteni, torrentel viszont 9 gigát.
Kb. akkor 9 giga az egész?
Bármelyiket is töltöm, tudok repülőzni és tankozni egy kliensből, vagy valamit hegeszteni kell ?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.03. 22:20:56
Régen nyomtam a repülőst, de most ki akarom próbálni a tankost.
Launcher 3 gigát akar letölteni, torrentel viszont 9 gigát.
Kb. akkor 9 giga az egész?
Bármelyiket is töltöm, tudok repülőzni és tankozni egy kliensből, vagy valamit hegeszteni kell ?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.03. 22:20:56
Előző héten vettem 1000Ft e-csodát hát mire lőttem 3. a levegőbe addigra vége lett a csatának 😊 nem egy WoT .
Szerintem a mai játék felhozatalt nézve én ezt szimulátor kategóriába sorolnám, a sok arcade fps one shoot vérpistike korszakban. Még akkor is ha én ettől többre vágyok. Ez van, szük réteg vagyunk nem hozunk sok pénzt...
Közben mit találtam:
Ott a jó öreg T1 heavy is 😄
Ott a jó öreg T1 heavy is 😄
Azt írtam, hogy egy ilyen pvp játéknál a balansz fontosabb a realisztikus adatoknál (amihez itt sokan ragaszkodnak), ha valaki a realizmust tartja fontosnak akkor az keressen egy szimulátort mert ott megtalálja, de egy pvp orientált játékban a túlzott realisztikusságra törekvés nem biztos, hogy jót tesz a játék élménynek, sokan nem szeretik az ebből fakadó egyenlőtlen küzdelmet, a balansz sokkal fontosabb szerintem. Meg lehet nézni t5-ben mennyi német játékos áll sorba, ők biztos élvezik, hogy pl. az IS-4 történelemhű adatokkal rendelkezik.
Az meg, hogy mennyire szimulátor a GF, hát nagyon messze van tőle. Ha már játszottál korábban normális szimulátorral (mondjuk tank szimulátor nem sok van) pc-n akkor beláthatod, hogy ez azért annak kevés.
Az meg, hogy mennyire szimulátor a GF, hát nagyon messze van tőle. Ha már játszottál korábban normális szimulátorral (mondjuk tank szimulátor nem sok van) pc-n akkor beláthatod, hogy ez azért annak kevés.
Azt írod, hogy keresni kell egy szimulátort ha realizmusra vágyik valaki. Én erre kérdeztem tőled, hogy az SB-t te miért nem tartod annak, mert ezek szerint nem. Még mindig várom a válaszod.
Akkor nem tudom, mi lehet, de egyértelműen látszik, több képet is linkelhetnék, de minek, más is tapasztalt ilyet gondolom. Amikor fel adtam a Pantherrel való játékot, már Jagtiger is szembe jött és majdnem ki is lőtt. Megelőzte egy T-54. <#violent>#violent>
Inkább beülök a Ferdinand ba és meglátjuk mi lesz.
Amúgy igen, AB csatákról van szó. Itt legalább mindenkinek ugyan az a csalása van meg és legalább gyorsabban lehet tankot húzni.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.03. 20:04:26
Inkább beülök a Ferdinand ba és meglátjuk mi lesz.
Amúgy igen, AB csatákról van szó. Itt legalább mindenkinek ugyan az a csalása van meg és legalább gyorsabban lehet tankot húzni.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.03. 20:04:26
Ezt találtam fórumon:"BR cannot be and is not increased for players performing good (before you all ask) 8)" Community manager írta (2014.április 15-én). Most akkor döntsd el, hogy hogyan kerültél össze T54-ekkel...
Tudtommal nincs átlagolás, a legmagasabb tierű tank számít.
Szerintem ha az AB nézzük, tiszta T10 -et csak 4 tankkal lehet elérni JT,IS-4 és a két T-54, ha már pl te vagy az ellenfeled tankjai közt lent a tálcán van akár egy Br 7-es tank, már besorol a T9-es csatába ?
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.03. 18:47:47
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.03. 18:47:47
Arcade csatára találtam infot, de az is csak a csökkenésről ír:"Player BR can be lowered if player has low efficiency. When this happens players BR can be lowered and not more than 0.7BR." Jó lenne, egy friss, hivatalos összefoglaló erről, hogy ez most feature, vagy csak bug.
Ebben lehet valami. Az elmúlt két napban egész jól ment a Panther párossal a játék. Folyamatosan az első 5-6-ban benne voltam. Ma már folyamatosan jöttek szembe a T-54 tankok. Azt hiszem félre kell tennem őket egy időre.
Összekerülhetsz, bár eddig nem volt jellemző. Alap br besorolás +-1 br szint, ez alapján nem találkozhatsz vele, mert te megállsz 7.7br értéken. De itt jön a csavar, hogy a megjelenített br érték nem fix, attól elvileg letérhetnek pl. a teljesítményed függvényében. Ha például sorozatosan gyengén teljesítesz akkor alacsonyabb br besorolással segít neked a rendszer. Ha jól játszol akkor ez emelkedhet (valahonnan a 0.3-as érék rémlik), de a pontos éréket meg kellene nézni valahol a hivatalos oldalon.
Probáld ki simulator battleban a tankokat, ott nem lesz piros név, se ikon, csak vizuális észlelés. Ha probáltad Wotot és egy picit is többre vágysz azt csak SBben kapod meg a WTben.
Nem egészen értem azt a táblázatot. Én olvasatomban elvileg nem kerülhetnék szembe T-54 tankkal, 6.7 Br tankokkal. Valahogy mégis ez van, vagy nem értem a táblázatot. Amúgy úgy kilőtt a T-54-s, hogy sebezni sem tudtam rajta természetesen. Pedig még elég játékos is van most a szerveren.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.03. 17:00:52
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.03. 17:00:52
Itt valami anomália van 😊
Félre értelmezted az infót szerintem AB-re és a KV1-nél a KV1/L11-re gondoltak ?
Én a hétvégi két napon kis tier-ben AB játszottam, kettő 2,3BR-es és egy 1,3BR tankkal.
Simán jöttek szembe KV1 L11-ek ezekkel a kis tankokkal szinte átlőhetetlen Pz38t Pz.II,Pz.III., itt elég OP. kategória csak az orosz ellenfelei vagy a Stug HEAT lőszerrel képes komolyabb kárt okozni benne.
Ettől függetlenül jó kis csaták kerekedtek ki belőle volt, hogy csak repcsiről bombával takarították el persze volt, olyan is, hogy két KV jött szembe a sarkon én meg piszkosul feszítettem Pz.38tF-ben, de nem ijedtek meg 😊
Az BR táblázat (RB/S😎 szerint pont kakukk tojás a Kv1 Zis5 mivel5,6,7 tier-be is mehet
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
DasIsFuck #16126
TIPP
Szerintem nemcsak azzal van a baj hanem, hogy bármelyik tankkal bármi húzható pl találok egy ütős triót és azzal kihúzom a Tigrist és a Párducot úgy, hogy pl csak T2 csatákban játszok majd zsupsz egyből Tigrisbe, így azok a tankok nem játszanak játékot amik a Tigris alatt szerepelnek és ezért hiányoznak a MM-ből.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egy noob kérdés a baráti tankok nevének megjelenítésére AB-ben van valami gomb, pl mint WoT-ban az ALT ?
Félre értelmezted az infót szerintem AB-re és a KV1-nél a KV1/L11-re gondoltak ?
Én a hétvégi két napon kis tier-ben AB játszottam, kettő 2,3BR-es és egy 1,3BR tankkal.
Simán jöttek szembe KV1 L11-ek ezekkel a kis tankokkal szinte átlőhetetlen Pz38t Pz.II,Pz.III., itt elég OP. kategória csak az orosz ellenfelei vagy a Stug HEAT lőszerrel képes komolyabb kárt okozni benne.
Ettől függetlenül jó kis csaták kerekedtek ki belőle volt, hogy csak repcsiről bombával takarították el persze volt, olyan is, hogy két KV jött szembe a sarkon én meg piszkosul feszítettem Pz.38tF-ben, de nem ijedtek meg 😊
Az BR táblázat (RB/S😎 szerint pont kakukk tojás a Kv1 Zis5 mivel5,6,7 tier-be is mehet
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
DasIsFuck #16126
TIPP
Szerintem nemcsak azzal van a baj hanem, hogy bármelyik tankkal bármi húzható pl találok egy ütős triót és azzal kihúzom a Tigrist és a Párducot úgy, hogy pl csak T2 csatákban játszok majd zsupsz egyből Tigrisbe, így azok a tankok nem játszanak játékot amik a Tigris alatt szerepelnek és ezért hiányoznak a MM-ből.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egy noob kérdés a baráti tankok nevének megjelenítésére AB-ben van valami gomb, pl mint WoT-ban az ALT ?
Ebbe szinte biztos vagyok, hogy a játékosok 85%-a tigrsi vagy párduccal vár R3-ba.
De miért várna mással, a legtöbbel egyszerűen nincs értelme játszani Tigris és Párduc mellett.
Rossazbb ágyú/gyenge páncél ennyit adnak a PZ4-ek,Stugok
De miért várna mással, a legtöbbel egyszerűen nincs értelme játszani Tigris és Párduc mellett.
Rossazbb ágyú/gyenge páncél ennyit adnak a PZ4-ek,Stugok
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Tényleg,a tank lemaradt. 😄 A KV1zis5-ről van szó. Az is1 nem gond ha tigris ellen megy. A KV1-et tegnap állítottam szolgálatba(megvolt de átugrottam,nem mentem eddig vele),Azóta 9 csatát mentem vele és talán egyben nem voltak tigrisek. Elég flusztráló ha az ember nem tud hozzátenni semmit a csatához. Persze éjjel és ma délelőtt mentem,lehet hogy délután ha többen vannak online akkor normálisabb az MM.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Milyen tankkal? IS1 5.7 BR mint a Tiger H1, és nem igazán rosszabb tank. IS2 BR 6.
Én azt vettem észre tegnap egész napi játékom során hogy reggel, é s éjfélkor mikor ismét 6v6 os meccseket játszottunk Tigrisekkel rakott össze a KV1 ZIS 5 el.
A német oldalon mindíg volt várakozó fél, az oroszban kevésbé. Nem lehet hogy a német oldalon mindenki Tigrissel akar menni az Orosz oldalon pedig már nem akarnak játszani, így az MM kénytelen összerakni a Tigrissel ha azonos a BR besorolásotok.
Például Szimulátorban természetesen: a 7 es besorolásba bele tartozik a KV1 ZIS 5, T-34-57 1941 és ez ellen jöhet Német oldalon a Pz.Kpfw. VI Tiger Ausf. H1. Ez a két véglet ebben a tierben. HA a németek oldalán csak Tiger van...akkor jön a szivatás.
Pl senki sem akar StuG III Ausf. G vagy Pz.Kpfw. M4-748(a)- el játszani ha azonos a Tigerrel a besorolás...
Persze a Tigriseket berakhatná akár a 2-vel nagyobb 9 es BR MM szerint is...de mégsem teszi
Akárhogy is, ha sokkal több játékos lenne ( szimulator), az MM jobban tudná pároztatni adott oldalon a tankokat.
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2014.11.03. 12:48:11
A német oldalon mindíg volt várakozó fél, az oroszban kevésbé. Nem lehet hogy a német oldalon mindenki Tigrissel akar menni az Orosz oldalon pedig már nem akarnak játszani, így az MM kénytelen összerakni a Tigrissel ha azonos a BR besorolásotok.
Például Szimulátorban természetesen: a 7 es besorolásba bele tartozik a KV1 ZIS 5, T-34-57 1941 és ez ellen jöhet Német oldalon a Pz.Kpfw. VI Tiger Ausf. H1. Ez a két véglet ebben a tierben. HA a németek oldalán csak Tiger van...akkor jön a szivatás.
Pl senki sem akar StuG III Ausf. G vagy Pz.Kpfw. M4-748(a)- el játszani ha azonos a Tigerrel a besorolás...
Persze a Tigriseket berakhatná akár a 2-vel nagyobb 9 es BR MM szerint is...de mégsem teszi
Akárhogy is, ha sokkal több játékos lenne ( szimulator), az MM jobban tudná pároztatni adott oldalon a tankokat.
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2014.11.03. 12:48:11
Tigrisek feneke üvegből van ám.....csak szólok
Erről sírok itt én is . 😄 Az utolsó pecs óta teljesen megfordult a helyzet.Az orosz csak kínlódás és csak mazochistáknak ajánlott,a némettel meg nagyon sok a várakozás. A pecs előtt pont az ellenkezője volt.Hogy lehetnek olyan balfaszok a fejlesztők hogy ugyanabba a hibába esnek bele folyamatosan. Én nem preferálom egyik nemzetet sem különösebben,egyszerűen csak élvezetes csatákat szeretnék menni,kiegyenlített esélyekkel.Itt jelenleg ha 10-ből 1 olyan,már sokat mondtam.A maradék kilencben semmi élvezet nincs.Vagy esélytelen célpont vagyok,vagy céllövöldében lövöldözök az esélytelenekre,attól függően hogy mivel játszom.Rohadtul bosszant mert az az egy csata meg nagyon tetszik,ezért kínlódok még mindig ezzel a szarral.A remény hal meg utoljára....
Hát akkor nekem nincs alap eset.Ma eddig megint 4 csatát mentem és mind a négyben tigrisek ellen,teljesen esélytelenül.Pontosabban hármat mert a 4.-ben kiléptem amint megláttam az első tigert.Természetesen mind a 4 vereség lett.
Szeretném ezt a játékot ha ezek az esélytelen meccsek nem lennének de így szart sem ér az egész.Semmi élvezet nincs abban ha az ember csak célpontot játszhat.Ugyanez van t5-ben német oldalon.Szánalmas az egész br rendszerük.
Szeretném ezt a játékot ha ezek az esélytelen meccsek nem lennének de így szart sem ér az egész.Semmi élvezet nincs abban ha az ember csak célpontot játszhat.Ugyanez van t5-ben német oldalon.Szánalmas az egész br rendszerük.
Teljesen játszhatatlan az orosz jelenleg... tegnap óta amikor elkezdtem vele megint, 30 vereség. IS-1 is Tiger 2 H ellen megy. Javíthatnák már, mert így értelme nincs az egésznek. Némettel nem rak be, orosszal meg csak ingyen kill vagy...
Valaki tudna nekem linkelni egy BR táblázatot? Kíváncsi lennék milyen tankokat kikkel hozhat össze a sors, és google ban nem találom sehol, csak a repülőket
Ezért mondtam, hogy nem értetted meg miről írtam. Egy hosszú mondatból kiragadtál egy szeletet, teljesen más volt a mondandóm lényege.
Alap esetben KV-1 et nem Tigrisekkel kellene össze rakni. Én tegnap kb 30 kört mentem KV1-Zis 5 el és max 4 kört mehettem Tigrisek ellen. Egyszer sikerült is 1 Tigrist kilőni, ment is a pezsgő bontás 😊 Mindezek ellenére nekem tetszik hogy egy Tigrist még ezen a szinten nem tudok kilőni, részemről nincs baj. Én attól félek hogy T3 ban szinte csak Tigrisek lesznek a Németek oldalán ez az ami nem fog tetszeni.
Szerintem izgalmassá tudja tenni a játékot ha van EGY azaz 1 db erősebb tank az aktuális játékban amiért meg kell küzdeni.
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2014.11.03. 06:10:30
Szerintem izgalmassá tudja tenni a játékot ha van EGY azaz 1 db erősebb tank az aktuális játékban amiért meg kell küzdeni.
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2014.11.03. 06:10:30
Csak tudnám miért kínlódom az oroszokkal hogy leduplázzam őket....
Írták itt páran hogy a KV1 milyen OP.Na gondoltam a sok br6 vereség után lejjebb megyek,aztán jönnek a győzelmek. 4 csatát mentem vele,mind a négyszer tigrisek ellen.Természetesen 4 vereség lett.Még megkarcolni sem tudtam őket.Hát elmennek ezek a retkes kurva anyjukba a balanszukkal!! Fasszopó nyomorékok!Persze én vagyok a hülye hogy még mindig próbálkozom.Már rég a kukában lenne a helye ennek a játéknak.
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.11.03. 02:34:51
Írták itt páran hogy a KV1 milyen OP.Na gondoltam a sok br6 vereség után lejjebb megyek,aztán jönnek a győzelmek. 4 csatát mentem vele,mind a négyszer tigrisek ellen.Természetesen 4 vereség lett.Még megkarcolni sem tudtam őket.Hát elmennek ezek a retkes kurva anyjukba a balanszukkal!! Fasszopó nyomorékok!Persze én vagyok a hülye hogy még mindig próbálkozom.Már rég a kukában lenne a helye ennek a játéknak.
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.11.03. 02:34:51
Én egy mezei játékos vagyok,sokszor olyan csatákkal hogy csak a saját idiota AA-kat ritkítom az elején,mégis majdnem megvan a pantherrel a 4 kill/ csata.(na jó, a 3-hoz azért közelebb van) Egy jó játékos aki nem komolytalankodja el a csatái egy részét,simán hozhatja a 4 killt.Ráadásul az Ai kill is beleszámít,így még könnyebb ha az a gyerek szokása hogy pár AI légvédelmet kiszed az elején.Szóval közepes játékosként,mindenféle segédeszköz nélkül hozjató ez a stat.:
Hát ez eléggé érdekes.... az úgy normális hogy az ellenséget nem is látom? Csak valami piros név táblára lőttem egy fán keresztül, a T28-as szembe jobban láthatott valamit mert kilőtt.... Asszem nem nekem való ez a játék.... a repcsis rész jobb... ott látom mire lövök...
Azt írod keresni kell egy szimulátort. Arra reagáltam.
Egyelőre csak német és orosz ágon vannak tankok.
mielött csatába lêpnêl, tudsz választani repülő vagy tank csata.A research tree nêl pedig bal fölül tudsz váltani
tsnk vagy repülő
tsnk vagy repülő