37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • e57
    Megint vereség.... Pz2 eleve jóval erősebb mint a BT-5 és a T-26, ráadásul a német csapat +2 tankkal indul.
  • e57
    Az új WW2 eventben (AB) győzőtt már valaki szovjet oldalon? Hirtelen 3 csatát mentem, és esélyünk sem volt.
  • Panlaj
    Ma gondoltam megyek is2-vel. Rosszul gondoltam. AB mód, hogy gyorsabban mennyen a fejlesztés. I2-vel 3 meccsből 3x Kárpátok. 1 kill összesen. Sima párducot meglövöm, annyit jelez, hogy a csövéről lepattan a lőszer, és kicsit megzöldül. Még a t34-85 is kilőtt nagy távolságból, hogy a testet találta el előröl. Is-2, ha ellenem van alig tudom kiszedni, csak ha az oldalát mutatja. Lőhetem én a cső mellet is. Ha én megyek vele, akkor olyan is kiszed, amiről nem is gondolnám. Átmentem németre és RB-mód. Itt már eredményesebb voltam, de tiszta oldallövéstől nem tudtam kivenni is2. Pedig Tiger2P, 300 méterről csak kiszedi. Másodikra sikerült azért. Következő meccs Poland Battle. A menet már 3 perce ment, már áldozatai is volta. Az éledést követően, jobbra fordultam és mentem összesen 5 métert. Egy Bulldog kb. 800-1000 méterről átlőtte a tornyom elejét és egyből robbantam.

Viszont tegnap volt egy nagyon jó menetem Su-100-al. Több nyertes csatával. Most meg még az induló körből se tudok kijutni. Van egy csomó wagerem. Ezeket nem lehet valahogy elajándékozni?
  • Luciferkee
    Ma egész jól ment a játék. Tiger II (H) + Panther A + Jagdpantherrel mindig 6.7 közé tett be. Semmi tiger I, semmi T32 IS3 és társai fasság.

Aztán bekapcsoltam a Golden Battles Wagert ennek örömére, 3 vereség következett, mind a 3 meccs tele volt 7.0 tankokkal.

Lejárt a Wager egyből visszatett a saját Tier-embe.
    0 darab Golden Eagle jött ki.

biztos csak én vagyok üldözési mániás....
  • andiviktor23
    Ez az ultra low grafika is elég gázos, magas beállításon ott van a bokor alacsonyan meg sehol se. Nem a legjobb így ezt a játékmódot játszani .
    Nem egyenlő a küzdelem még annyira sem így. Persze nem a játékos tehet róla hogy gyengébb beállítások mellet ez így muzsikál a játékban , de elég idegesítő tud lenni.
  • Sherman0070
    Szerintem sosem. Mostantól az a gyökér event mód van.
  • Sherman0070
    Ezt én bugnak hívnám nem változtatásnak :D
  • Fura Alak
    Változtattak az AB -n is! Többször előfordult már, hogy nem volt marker az ellenségen.... A minimap meg 95%-ban nem mutat közelre semmi ellenséget, pedig van, hogy ott van....

Például:
    (Minden legénységi tagnak 50/100 a Keen vision a KV-2 -vel.)

1.) Egy M4A3 (105) -re rácélzok, és KV-2 körvonala van... Eleresztem a lövést, és biza egy KV-2 lövegét lőttem el...

2.) Befordulok a sarkon a foglalási zóna felé, melyet 2 másodperce csekkoltam, hogy mi foglaljuk, nem-kékből látok egy Pz3 -t meg egy IS -t pár méterre, minimapon 0, marker 0. Ránézek a Pz3 -ra, a célkereszt fehér, halott, megyek előre, és fordítanám a tornyot az IS felé: Kilő..........
  • Molot115
    A simulator miatt volt igazán jó ez a játék. Az arcade az szóra sem érdemes a realistic éppen elmegy így! Legalább lenne akkor tierenként simulator event, akkor azt mondom oké.
  • gstup
    Szerintem az RB és az SB megváltoztatásával visszafelé tettek egy lépést.
  • Molot115
    Na ezzel teljesen egyet tudok érteni! Nem tudom kinek fájt a simulator mód! Az új realistic meg se közelíti hangulatban meg játszhatóságban...
  • Garakx
    Igen és milyen szórakoztató hogy oroszként szinte fix Tigris ellen mész...
    Igen is adják vissza a régi módot. Így ők szabályozzák eleve mivel mehetek! Mostha én pz4 G-vel akarok menni pl akkor mi van? Azzal nem mehetek.
  • foxbat88fx
    miért? szinte ugyanaz.... és itt legalább tudod milyen ellenséges tankok ellen mész
  • andiviktor23
    Nem az eventes SB-re gondoltam. Rakják vissza normálisan, ez így gyalázat.
  • foxbat88fx
    vissza? ki sem vették :D
  • andiviktor23
    SB-t nem tudja valaki mikor rakják vissza, vissza rakják egyáltalán?
  • Malarki
    Viszont ez az RB így tényleg egy fos
  • twi452
    alá kell lőni a földbe, szeretik a repeszeket lentről ezek is :D
  • Malarki
    Azért azt megjegyezném, hogy a HE se robban automatikusan ha hozzáér valamihez. Annak is kell egy minimális ellenállás, hogy detonáljon. Na most egy 20 méterről kilőtt ~850 m/s sebességgel haladó gránát és egy 2 milliméter vastag bádoglemez találkozásánál ez nem következik be. Ergo a HE is ugyan úgy átment rajta mint az AP.
  • AnuluWork #20369
    Az meg sosem GAZol be, csak ha debilteam kezd hadműveletekbe.
  • Kurfürst
    Ott a pont, a changelog szerint csak a Panther F/II-n van még csak coax.
  • kissssss
    pz3 ág meg a pz38t ág kapott egy csomó géppuskát németeknél most legutóbb.
  • Sherman0070
    Ha jól tudom a homlokgéppuska nem működik a játékban. A Pantherek tornyára meg emlékeim szerint a Gaijin még nem tett géppuskát.
  • Kurfürst
    A Panthereken emlékeim szerint van (persze lehet h tévedek), a JPanther passz, de mintha oda is bedrótozták volna... a homlokgéppuskát nem lehet aktiválni esetleg?
  • Sherman0070
    JPantheren, többi Pantheren mondj már egy kibaszott géppuskát ami a játékban működik :D
  • Luciferkee
    Azért 3 darab 88mm-es HE lőszertől illene felrobbannia.

Direkt ilyenek miatt tartok minden tankoban 3-5 HE lőszert. De úgy látszik szart sem ér az ellen a papír szar ellen.
  • Master91
    4 kill, wager bukta 0 ezüstel , röhej
  • Kurfürst
    Mighty GAZ. Én imádom - mindenki ágyúval lövi a papírmasé felépítményt, ahelyett hogy egyszerűen géppuskával szórná. ;)

• Master91
    wagert TILOS használni, 5 killt kéne össze szednem , mondom hozom Kv-2őt, azzal olyan átlagba 5+ killem van körönként...

2 csatát mentem, 2 kill/3 kill. nem merem menni a harmadik csatát , mert tudom hogy nem lesz meg egyszerűen
  • andiviktor23
    Ez a játék hihetetlen, mondom belemegyek az ellenfélbe hátulról, erre nem átmegy a tankom az ő tankján, és kilő hátulról . Golden Wagerból kemény 0 arany jött össze.
  • carp3tm0nster
    azt akarod mondani, hogy OP-ok az oroszok? :-D
  • Dagohun74
    Nem értelek? Hol a gond?
  • Luciferkee
    Mai realistic battle:

72-K GAZ-t lövöm jagdpantherrel 20 méterről 3 explosive shell, 4 AP lövedék. Semmi, mindene fekete, 2x felgyújtom, ég, közben tunkol mint az állat szemből, bumm, tank burnt down.

"Realistic" battles.
  • foxbat88fx
    igen :D
    írtam is de nem vetted észre :D
  • Zegi Norbi HUN
    Hát nem szoktam nagyon nézni a neveket, inkább a játékra figyelek :DD Ugyanaz a neved, mint WoT-ban volt? Mert akkor fokozottan figyelem és bosszút állok majd XD
  • foxbat88fx
    amúgy Te észre szoktad venni amikor találkozunk játékban? XDDD
    múltkor kétszer is kilőttelek egy nap :D
  • Lokker
    Bugos az egész rendszer. Elvileg feketére lőtt motorral ugyan úgy száguldoztam tovább a t34-57ben, feketére lőtt torony gond nélkül forgott tovább a tigrisen. Nincs mit csodálkozni ezen, ez már a játék megjelenése óta van.
  • gstup
    Lehet hogy az.Viszont nekem volt hogy feketére lőtték a sherman lánctalpát.Na mondom,ennyi,javíthatok.Nyílt terepen.De simán mehettem vele tovább.Pedig,úgy tudtam ami fekete lesz annak már annyi.Természetesen ez csak a sherman-el fordult elő. :)
  • 99lufi
    nekem is lőttek már párszor lánctalpat tudom milyen az amikor egytalpazol de amiről beszélek az olyan mintha nem is lőttem volna le a talpát, csak megy tovább és nem pár métert... bugos a lövedék nézet ?
    Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2015.04.07. 09:19:58
  • Zegi Norbi HUN
    Én szeretem az IS tankokat, mert egy lövéstől halnak és számomra free kill :D (nem a mellemet verem, csak tényleg nem tartom ellenfélnek egyiket sem, Királytigrissel meg pláne nem) Szóval még örülök is, mikor ilyenek jönnek szembe, mert hiába a Királytigris gyenge pontjai, nem tudnak csak úgy lazán kiszedni. Bár más Királytigriseket a tornyukon keresztül rengetegszer egy lövésbe kerül kilőni, meg nagy ritkán én is bekapok egy-egy ilyet. Az meg hogy lomha... oké, de ~67 tonnával versenyautó legyen vagy mi? Szerintem bőven mozgékony tank, az ágyúja kiváló, páncél szintén remek.

Most is kaptam 38 hitet, meg 9 kritikust 15 kilőtt tank és 4200 fölötti score mellett :D Pár napja meg beálltam egy házhoz a 2 utca végénél, aztán az enemy vérszemet kapott, de nem tudtak kilőni :D 3-4 IS-1,IS-2 biztos jött rám, Tigris , Panther meg volt KT is :D Nagy részét már roncsolódott ágyúval kellett kiszednem :D Szóval számomra a legjobb tank eddig, imádom :D Remélem a Jagdtiger még ennél is jobb lesz :P