War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
User Skin csak az usernek a gépén látszik, más senki nem fogja látni, mindegy, hogy premium vagy nem premium. Ha más festést látsz valaki tankján például, az olyan zászlókból barkácsolt valami, vagy ami szebb, kifejlesztette a gyári skinek közül valamelyiket.
Például a Panther D nálam ezek vannak ki fejlesztve:

Trucker39
Igen létezik sajnos, bár azt mondják róla nem csalás. RB módban biztosan működik. SB módban nem tudom.
Sok mindent megmutat, többek között a cél pontos távolságát.

WT Tactical map

4kill/csata, semmi extra ha jó játékos. Töredék csatával 3+kill/csata az átlagom a Tigrissel.
JethroHUN
Mert a 96 halál - 1000+ kill arány nem furcsa.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

És itt mi az ami furcsa? Mert semmi extrát nem látok.
JethroHUN
Szerintem biztos hogy van. Itt van példának egy elég érdekes stat...

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.11.02. 21:32:59

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Animefox
Ezzel a játékkal hol lehet játszani? Mert csak a repülőset engedi....

Létezik valami cheat ebben a játékban? Simulator módban 1500 méterről lőtt ki egy német F2-es hogy egy erdő mögött és domboldal mögött voltam. Nem létezik hogy láthatott. Bármerre mentem talált...Vagy valamilyen tuti grafikai beállítást kell végezni és nem lesznek fák bokrok stb? Mi a tuti beállítás?

mijki
Sziasztok!

A User skin-je csak prémium fiókkal rendelkező játékosoknak látszik vagy a sima játékosé is látszik a többiek számára?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Trucker39
Sokáig én sem nagyon kedveltem és nem is értettem, minek oda még több Panther a D verzió után. Teszt pályán kipróbálva, kifejezetten megtetszett az összes, amit eddig ki tudtam próbálni. A D-vel sok csatám volt, még SB módban is. Hozzá képest a következő, A de még inkább az az utáni G verzió nagyon megtetszett. Nem a kinézete, mert abból semmit sem látok, szinte mindig parancsnoki torony nézetből játszom, vagy a lövész nézetből. Mind a két verzió (A és G) gyors, és kb kétszer olyan gyorsan forgatja a tornyát mint a D verzió. Igaz, már nem 6.0 BR, hanem 6.7 besorolású, de szinte mindig ugyan olyan tankok jönnek szembe, akár a D verziónál. Mostanában csak AB csatákat megyek, fejleszteni az a mód épp elég. A Panther II-t még nem sikerült kipróbálni, még arra kíváncsi leszek.
Mindegyik verzióra igaz, hogy könnyen kilövik, beragad valami, vagy be feketedik, tolatni egyik sem tud. Ennek ellenére nagyon jó, izgalmasnak is mondható csatákat tudok menni. Különösen a G verzióval. Sajnos még a nagyobb átütő erejű lőszer nincs kifejlesztve egyiken sem. Még arra kíváncsi leszek, hiszen olyan a D verzión nem volt.

Elvileg igen, de csak ha már majd minden más kész lesz. Tehát olyan 15-20 év múlva😄

Sherman0070
Ez a ww mód ki fog jönni? 😄 Azt hittem hogy az csak ott van 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A balance kapcsán még az jutott eszembe, hogy ugyebár most már van a spawn rendszer. Ezzel lehetne szabályozni a dolgokat. Tankok csak olyan olyan tankokkal kerülnének szembe, amikkel a valóságban is szembekerülhettek, ugyanakkor a szovjet tankok lehetnének jóval olcsóbbak. Királytigrisnek nem volt ellenfele a háborúban,igaz. Ugyanakkor keveset tudtak csak gyártani belőle. Játékban kerülhetne olyan sok spawn pontba, hogy csak ritkán tudná a játékos bevinni.
Legalább a ww módtól valami ilyesmit várnék egyébként, bár már felkészültem a csalódásra.😊
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.02. 19:06:47

Erre válasz a repülős részen már megvan.Pl. a hokkaido pálya.Angol vs amerikai.Vagy a korean pálya vagy a kuban.Ott meg orosz vs amerikai,angol.

Be lehet tenni bármit, kérdés mi értelme egy játékba zsúfolni mindent.

Szerintem az ellenfelek maradnak a 2. vh szerint. Na meg németeknél eleve utána volt egy nyugati és egy keleti rész.
Ráadásul lesz ww mód, aligha úgy oldják meg, hogy véget ér a 2. vh, és rögötn utána kirobban a 3. vh. Bár ezekből bármit kinézek.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.02. 18:50:12

Majd migek mennek migek ellen, meg pattonok pattonok ellen, különösen ww módban lesz ez jó, egy nagy katyvasz...
Egyszerűen nem fog számítani a gép, az ellent arról lehet megismerni, hogy pirosan világít a neve😄

DasIsFuck
Én már most ott vagyok, hogy ha elérem a Tigris2-t és esetleg a H verziót utánna semmi értelmét nem látom a további fejlődésnek, mert ugyan azok a tankok, cserébe még erősebb ellenfelek...
Párducnál pl a D verzió után őszintén nem nagyon látom értelmét a többit megszerezni, gyakorlatilag semmi újat nem adnak csak durvább ellenségeket...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Meg mi értelme úgy a német oldalnak rank5-be?

Gottfried
Tudjátok mire leszek kíváncsi? Hogy fogják megoldani RB-SB módban úgy BR7 körül hogy az amcsik ki ellen menjenek.Mert ugye a háború alatt a német volt az ellen,utána meg az orosz.Most akkor egy olyan csatában ahol lesznek háborús és háború utáni tankok is,ki lesz az ellenfél?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

DasIsFuck
SZU és az USA a háború után szuperhatalmak lettek, a németek meg megszállt ország.
Persze, hogy az előző 2-től lehet kismillió harci technikát beletenni egy ilyen játékba.

Ez csak úgy tudna működni, ha a elérhető német top gépekhez mérten raknának be a hidegháborús nagyhatalmaktól tankokat.

Mert az látszik, hogy ha csak megépült gépekről van szó a németek még ezt a kis fejlesztési fát sem tudják elég típussal megtölteni, nem hogy még rank5-ben egyenrangú ellenfelei legyenek a hidegháborús technikáknak.

Nem értem ezzel a kérdéssel mit akarsz, szerintem nem értetted meg miről írtam.
Így meg most bepattansz majd a Pattonba RB módban, és amikor kilőnek, átülsz egy mig-be. Ez mi a f*sz?

Szerintem is hiba egy játékba tenni a 2. vh és az az utáni időszakot, ha a játékban nemzetek harcolnak egymással. Hisz ugyebár a németek és a japánok leálltak a fejlesztésekkel '45-ben. ebben a játékban ezek a nemzetek majd kapnak amerikai meg orosz 'zsákmány' gépeket a háború utáni időszakra, aminek szerintem semmi értelme és illúzióromboló. El kellett volna dönteni, hogy miről szóljon a játék: hogy 2. világháború, és akkor az ismert felek harcolnak egymás ellen, vagy egy elképzelt 3. vh, ahol a nato megy a vsz ellen. Ebből az utóbbiból is lehetne egy nagyon király játék, csak a kettőt nem kellene összemosni.

1945! véleményem szerint éppen jó határvonal lenne........csak az Orosz fejlesztőknek kell az elégtétel.......,de felőlem legyen akár 2010 esMerkava vagy Leo is,de a rohadt Tiereket csinálják meg fair módon! ez az m103 már way too much
Akkor az SB az mi?

Nem értem, hogy miért kell annyira lovagolni a realisztikusság mellett egy pvp orientált játékban. Ha realisztikusság a szempont, akkor keresni kell egy szimulátort, ott megtalálja az ember a számítását, de egy csapat alapú pvp játékban én valahogy többre értékelem a balanszot, túl tudok lépni olyan apróságok felett, hogy egy tank pl. gyengébb armorral rendelkezik mint a valóságban, ha ez kell ahhoz, hogy játszható és élvezhető legyen a csata mindkét fél számára. Meg lehet nézni mi van most T5-ben, biztos nagyon fasza realisztikus az IS-4 páncélja, csak éppen a mellé berakott, szintén biztos realisztikus páncélzatú KT nem igazi ellenfél neki. Valahol meg kell húzni egy határt.
Bunkerek, erődök.

Szia! még egyszer........szerinted az melegháború akkor,hogy a fekete tengeren USA rombolók járőröznek vagy stratégiai orosz bombázók repkednek az USA területére? ,de igazából mindegy is,mert az volt a poén része a hozzászólásomnak,de az már nem poén,hogy egy 1953-ban épitett 1957-ben hadrendbe állitott harckocsinak szerinted nincs köze a hidegháború és az az utáni időszakhoz.....
Utoljára szerkesztette: Crsújreg, 2014.11.02. 17:41:14
A KV2-őt mi ellen készítették az Oroszok? A játékban nem igazán tudom hasznát venni a hatalmas reload time miatt, de azt az egyet nagyon durván oda teszi...

Szerintem, ha hülyeséget beszélsz, akkor ne neked álljon feljebb. 😊
Nem, elméletileg sem tart még a hidegháború, csak el kellene olvasnod a "gagyi wikipédiás okosságot".

gstup:
Arra próbáltam egyébként célozni, hogy hol van a határ a realizmusban?
Járművek tiszta műszaki paraméterei? Vagy ahogy írtad, a legénység is számít?
Sok dolog van, amit egy játékban nem lehet lemodellezni... 😊

jaj miért kell valakinek mindig nagyon okosnak lenni??? természetesen én az 50-60 as ERA-ra gondoltam......ezzel a gagyi wikipédiás "okossággal" hasonlóan akkor elméletileg akár most is tart a hidegháború hiszen hónapok óta péniszösszemérés és fenyegetőzés folyik USA vs RUSSIA meg CHINA között napi szinten......
Vagy éppenséggel tök képzetlen orosz legénység.Vagy harcedzett SS katonák ellen újonc amerikaiként. 😉

Meg ha már realizmus, az is mekkora lenne, hogy csata elején lerobbannál a német tankkal és csata vége... <#nevetes1>

Azt érdemes lenne észben tartani az általad vélt realizmusban is (ahol a német tankok mindig győznek), hogy a német páncéloserők zöme a háború végéig PzKpfw IV volt. Ami nagyjából a Sherman/T-34 kategória.

Hidegháború <#whatever>

Senki nem kényszerül árkádozni. Még senki nem halt bele abba, hogy x percet várt. Sőt, vannak, rajtam kívül is, akik kivárják, mert számukra az az élvezhető.

Elég szánalmas lenne ha egy matricától jobban teljesítene egy gép :-)
a matricáknál az a feladatot jelöli amivel fel lehet oldani őket 😊
ha pl 30 kill kell hozzá árkádban akkor rb-ben 15 sb-ben 5 kell
ezt jelölik a szorzók 😊
Sherman0070
Jöhet de németekhez a Maust meg a többi papíron létezőt nyugodtan behozhatják. Szerintem az nagy baromság lenne ha "csak létező tankokat teszünk be mert az realisztikus" mert így az életben nem lesz balance németek számára vagy a tech tree 2 féle tankból fog állni amit ki élvez? Régen az elején én is ennek a "realisztikusságnak" voltam a híve de ez egy rakat baromság. Ha realisztikus akarna lenni akkor mindig a német tankok győznének az orosz/amerikai kombó ellen hacsak nem hatalmas túlerővel indulnának hogy 8vs30.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

De kipróbálták és rájöttek, hogy ott nem tudnak érvényesülni, mert nincs kiírva az ellenfél neve már messziről, illetve a lövedék röppályát és a távolságot is ki kell számolni színes célkereszt nélkül. Így inkább árkádban beállnak egy szikla mögé, becélozzák a neveket és kilőnek mindenkit aki előbukkan... Ezért panganak az RB-SB módok, és ezért kényszerülnek sokan árkádozni, mert az legalább elindul 1 percen belül... Tényleg kéne valami erős akció RB-SB módra. Vagy látom egyes matricáknál amiket a tankokra lehet tenni, hogy "RB-SB 2x-3x multiplier", csak halványan vannak odaírva, nem aktívak. Gondolom ezek valamit jobban hoznának e módokban. Ezeket aktiválhatnák.
10.000 goldot eu shopban 15100Ft-ért veszed, orosz shopban megúszod 8900Ft-ból. Szóval nagy a különbség.
Legalább 800,ha nem 1000 forint különbség van 2500 goldos csomagnál.

Rubelban venni a goldot mennyivel olcsóbb mint az eurós?
1957-től.......12 évvel bármilyen német technikától.......francért tesznek be ilyeneket
ximix
Attól tartunk, hogy ami adatokat nem ismerünk a terv rajzon lévő, nem lévő tankokról azt ők saját szájuk íze szerint adják meg és utána reklamálni sem tudsz, mert te sem tudod.
Hát igen... csak a wt rákényszeríti a játékost hogy mindent dive bomberként használjon. Ráadásul valamit elcseszhettek a kijelölésben is, én legalábbis bombázóban már nem látom messziről a kijelölt tankokat, kb 500 méterről viszont hirtelen minden tank megjelenik, csak akkor már nehéz korrigálni. A taktika most az hogy rárepülök a területre, megjegyzem hol van amit ki akarok dobni, majd 2. rárepülésnél kidobom egy 500 kilóssal. Nekem ez ahogy most van nem tetszik egyébként, jobb lenne ha nem jelenne meg pirossal minden tank, viszont legenerálná a tankokat, és szabad szemmel kéne észrevenni. Jelenleg semmi értelme bozótba bújni, pl. 1000 méterről le sem generálja a tankot, közelről viszont automatikusan kijelöl mindent. Remélem ez csak egy bug, és nem marad így.

Sajnos valamit kezdeni kell a németekkel magas szinten, ha behozzák az M103-at és ott az IS-4 probléma is. A Tiger 2 kevés ezek ellen. De ha elkezdik behozni a tervtankokat, akkor vajon lesz megállás?
Az M103 nem hideg háború utáni.

ximix
Lehet azt az évet nézték amikor a fejlesztéseket elkezdték. T43E1 ?
Gugli fordító 😊
Ordnance bizottság jegyzőkönyvet (OCM) 32530 A december 1, 1948 évben vázolt követelmények új tartály, amely a súlyos, ami neki a nevét a T43.

Odpowiedź na “Staliny" - amerykańskie czołgi ciężkie programu T43/M103