War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.05. 20:27:11
Kurskon legalább van ai amit lehet lövöldözni unalmadba, de itt semmi.
Ja és messze nem kielégítő a jutalom, ha van épp 1-2 tank amit néhanapján ki lehet itt lőni...repülős részébe legalább ezért is olyan jutalmat ad ami kárpótol a masszív időpocsékolásért.
Itt nem lenne opció a kupolát lőni mint wot-ba.
No de ha célra áll és az ellenfél elköveti azt a hibát, hogy mégiscsak ott akar átjönni, amit a Ferdi véd, hát az érdekes szokott lenni. Ilyen helyzetekben szoktam csapat első lenni, pedig csak állok egy helyben vele és 13 másodpercenként azt mondja a TD, hogy "röff" és egy malac az útjára indul, a túl oldalon meg egy ellenfél elhalálozik - többnyire orosz nyelvű- káromkodások közepette. Ami mondjuk nem baj, mert félelmetesen beképzelt játékosok.
Sajnos csak Ab eredményem van vele mert még nincs készen a fejlesztése.

AB-ben máshogyan kell használni az AA-t, mint a többi csatában. Érdemes először azt a tankot behozni, amit fejleszteni szeretnél, majd ha kilövik, másodjára, esetleg harmadjára behozni a légvédelmet. Nagy segítség lehetsz vele a csapatnak az eventek miatt. Sokszor azon múlik egy csata, hogy a bombázónak sikerül-e eljutnia a célterületre és szétcsapni az ellenfél erősebb tankjait. Eventek meg igencsak gyorsan követik egymást, így abban nem lehet bízni, hogy mindig lesz vadász védelem. Biztonságosabb, ha megfelelően helyezkedve követed légvédelemmel az eseményeket és gyorsan leszeded az ellenfél eventező gépeit. Mivel ezzel is tudsz event pontot gyűjteni, három pont után bátrabban mehetsz bombázni, mint az a csapattag, aki az első sorban csikicsukizik az ellenféllel. Neki hiába van meg a három pontja, nem meri otthagyni a tankját és elmenni bombázni, mert mire visszatér, nem marad tankja.
Közben persze a légvédelmed is fejlődik.
Mostani kedvenc légvédelmem:

biztos hogy még én vagyok a tudatlan, de akárhova álltam, mindig az ellenfél valami domb mögött volt
akkor tudtam csak vele egyszer szaggatni, mikor ők jöttek szépen kézen fogva vagy heten,mező közepén, akkor volt darálás
Jól sejtem, a td-k sem valami combosak? Mentem az orosz 1. td-vel, hát nem nagyon tudtam vele éppen mit kezdeni 3-4 pályán keresztül.
Mindez RB-re vonatkozik.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.05. 17:44:31
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gajin-t ismerve USA tankok előtt még tuti jönni fog valami exkluzív usa tankcsomag, ha azt elkezdik árulni akkor közeledik a megjelenés.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.04. 22:34:13
Arcade is jó szerintem, de a könnyű célzás miatt túlságosan hamar kukázni lehet a 3 tankot amit beviszel és hamar vége a csatának. :) MIndezek mellett kismillió pozitívumot tudnék felhozni, de előttem már eléggé össze szedtétek. <#eljen>#eljen>
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Engem csak a késés zavar a replayekben de az nagyon. Saját szemszögből nézve látható, hogy a tank baromira nem oda céloz a visszajátszásban mint ahogy az a valóságban történt. Olyan mintha a célkereszt a finom mozgásokat nem követné le, de ez látszik a tank torony forgatása közben is. Pl. af-es visszajátszásoknál ugyan ez van, ott még viccesebb is a dolog.
Mondjuk mivel nekem egy gtx770-em van ezért a shadowplay-el veszek fel,ha kell.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.11.04. 13:03:33
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.11.04. 10:50:00
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A magyar fordítás viszont jól sikerült. Az Ab eventes rész-t néztem meg, teljesen rendben van.
Tegnap én is játszottam orosz oldallal.nagyon fun volt.Csak úgy pukkantak a tigrisek és a párducok.Nekem nem jelentenek nagy gondot.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.11.04. 09:18:24