37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • carp3tm0nster
    5öt küldök a jumbo sherman oldalába a motornál, semmi, csak hit
    persze ő egy lövéssel kiszed a párducból
    mekkora szarkupac már ez a "játék"
  • JethroHUN
    A mostani RB módban, a légvédelem sem látja már kijelölve az ellenséges repülőket?
  • e57
    Azt nem tudom SB-ben mi volt, mert én AB-ban játszottam, ahogy tegnap beleírtam az ehhez kapcsolódó első hozzászólásomba.
  • Nohab
    Tegnap az event indulásakor játszottam SB-be ~3 csatát. Rohadt nagy orosz erőfölény. 8-kor kezdtem el újra játszani. Itt is csak orosz nyert.
  • e57
    "Az meg nyilván nem tűnt fel, hogy az esti újraindítás a prémium tankok miatt volt. Csak azután lehetett a PzII és T-26 prémiummal menni. "

Ez nem igaz. Már délután is mentem mindkettővel. DAK-kal, és a BvTr-rel is.
    Mondjuk teljesen mindegy, hogy lehetett-e velük menni, mert ezek semennyire sem befolyásolták a dolgok menetét. Szovjet oldalon inkább a BT tankokat használták, német oldalon meg a DAK nélkül is van PzII választék.

Délután és kora este 100% német dominancia volt.
    Event újra indítás előtt kb egy szűk fél óra erejéig 100% szovjet dominancia volt. Szerintem kb ez az az időszak amikor beszállhattál az eventbe.
    Újra indítás után, amíg játszottam esélyesnek ítéltem mindkét oldalt, de tény, hogy szovjet oldalon minden meccsem győztes volt nekem is.
    Hogy ez után mi történt, nem tudom. Én valamivel 23 óra előtt kiszálltam.
  • Sherman0070
    Ezt még abból a korszakból tapasztaltam amikor mindig T54/IS4 volt az ellenség. Azóta nem tudom mi lehet.
  • Sherman0070
    Ferdi meg egy rakás szar. Motor mindig kigyullad kb.
  • Sherman0070
    105mm-es Tigrisem-et néha használom. Az alap lőszere egy lófasz. T34/85-ről instant pattan a 45mm-es döntött páncélról. A kifullozása nagyjából annyi időt venne igénybe, mint WoT-ban egy egész TechTree kihúzása.
  • Luciferkee
    Véleményeket várok, hogy hogy érdemes a Ferdit / 10,5 cm-es tigrist húzni?

Mert hogy mindih 8.0 ellen megyek velük az kurva érdekes. Még a rohadt javítókészlet sem tudom sehogy kihúzni, nemhogy a legutolsó AP lőszert amivel még talán esélyem is lenne.
  • Nohab
    Igen és itt nagyon jól látszik az esti balanszírozás. Nagyon szembeötlő. A ma reggelinél is sikerült 11-ből 11-et összehoznom.

A szopóágról és a folyamatos pattogás miatt meg egyszerűen játszhatatlan volt. Förtelem, hogy mit meg nem engednek ezek maguknak.

Az meg nyilván nem tűnt fel, hogy az esti újraindítás a prémium tankok miatt volt. Csak azután lehetett a PzII és T-26 prémiummal menni.
  • e57
    Biztosan azért, mert te ennyire ultra pro vagy!

Egyébként semmi gond nem volt az egyensúllyal, csak a másik csapatokba mindenki tudatlan volt. Mind a 15 alkalommal. Egymás után.
  • Nohab
    A tegnapi nap 15-ből 15 win. Semmi bizonytalanság, sima győzelmek. Minden a számok szerint ment.

Ja és tök jó volt a 48. helyen látni a nevem a listában :D

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.09. 10:13:32
  • e57
    Na most kb "jól" van beállítva az egyensúly. Mindkét oldal tud győzni. Én úgy érzem, hogy most a szovjetek van egy kismértékű előny.
  • kissssss
    hogy mi volt dél után arról én nem tudok nyilatkozni, viszont amit most este láttam az kb a totális káosszal van egy szinten, azon pedig nem tudok meglepődni hogy képtelenek egy normális eventet összehozni(mint írtad) hiszen ruszkikról van szó mindent akkor csinálnak meg ha már elkéstek vele vagy ha épp kedvük van hozzá, és ezt el lehet mondani a legtöbb kelet európai játékfejlesztőkre is(tisztelet a kivételnek).
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.08. 22:40:50
  • DARK_HUN
    A wagert lehet hozni szerintem. Persze kell hozzá pár jó barát :) Legutóbb 500 arany esett le...
    Sajnos a random csapattársakban nem bízhatsz egy percig sem. Pont nem érdekli őket, hogy pontot kéni húzni, ő atom biztosan áll valamelyik sarok mögött, és várja, hogy valaki kiszambázzon a csöve elé.
  • e57
    Megint van event.
  • e57
    Na, akkor nem tudod miről írtam. Nem arról van szó, hogy a játékosok tudják-e mi a különbség a lőszertípusok között, hanem arról, hogy a fejlesztők képtelenek voltak balanszírozni egy BR1.0-ás csatát, ahol oldalanként 4-4 fajta konkrét tank szerepelt, egy, azaz 1 féle pályán.
    És ma délután-este egyértelmű volt, hogy menet közben változtatják a gépek tulajdonságait, hiszen érezni lehetett, hogy bizonyos dolgok pár perccel ezelőtt másképpen viselkedtek.
    Aztán az előbb került az egészre korona.... Még így sem ment a dolog, kivették a tankos eventet. Vajon vissza indítják-e?

És még egyszer, mert döbbenet (számomra).... a kezdő tankokról van szó!
  • kissssss
    vááóó kivették a tankos ww2 eventet :D nehogy vétlenül is nyerjen valaki.... szánalmas.
  • kissssss
    nem, én most mentem az előbb néhány kört de képtelen vagyok normálisan játszani a net miatt(tankom össze vissza ugrál :D), azt hiszem bukni fogom ezt az eventet pedig még mindig több az esély a nyerésre mint a prém pz4 tanknál(pfujj)

• twi452
    már variáltak, most az oroszok komoly létszámfölénnyel mennek így a németeknek védekezésre kéne beállni de hát... az ugye nem megy ilyenkor :D
  • Nohab
    WW2 event Sim:

8-ból 8 orosz győzelem. ~10 percenként egy win. Kicsit unalmas így grindelni. Lehetne néha más pálya is.
  • e57
    Mentél ma délután a WW2 eventen?
  • kissssss
    valójában mindkét tank egész jó, pz2-vel végig kell szántani az ellen tornyát egy sorozattal a maradék lőszer meg mehet a testre, bt tankoknál meg az alap robbanó lőszert kell használni mert a fejlesztett ammo csak keresztülmegy a papirpanzeren a he ammo meg csak 6mm tudna átütni így ez is kieset.
  • Panlaj
    Legalább jó látni, hogy nem csak engem szivat a játék. Wagert nem aktiválok már. :) Is2-vel mentem még ma egy kicsit. Lövök, gondoltam biztos találat. 100 méterről párduc oldala csak nem kihívás. Eltűnt a lövésem. 2 kör után viszont elkezdett normálisan üzemelni. Su-152-vel is a végére sikerült kilőni a másikat, és nem csak a sofőr periszkópját.
  • AnuluWork #20404
    Ha be kellene lőni a mai napot játék szempontjából, akkor 12 vereség, 1 győzelem ... Köszi gay!
  • AnuluWork #20403
    Nem. Csak totál debilek vannak, és sajna nem tudok délelőtt játszani, amikor nincsen ennyi gyökér.
  • e57
    Oké, mindenki nyugodjon le! A fejlesztők megoldották a problémát! Pöcköltek kicsit a beállításokon, és fordult a kocka. Most a BT-5-ök vertek minket nullára.

Már csak 1-2 óra és rájönnek, hogy a két beállítás értékeit meg kell közölni és akkor kb jó lesz az arány. Tisztára, mintha ez lenne a zárt beta teszt első napja! BR1.0-ás gépeket menet közben balanszolnak!
    Utoljára szerkesztette: e57, 2015.04.08. 20:24:17
  • AnuluWork #20401
    Ja, bent van a wager. T5ben játszom, elvileg nem is aktív, de a teljesítményen és a lepattanókon látom, hogy mennyire gecimód csal a gép.

Szerk.
    Mert nem lehet kivenni, mert ezek a barom oroszok nem tettek be ilyen opciót.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.08. 20:19:53
  • AnuluWork #20400
    NEM IGAZ MENNYIRE FOS LETT EZ A SZAR!

152mmes lepattan a párduc oldaláról???? Komolyan nem normálisak a készítők. Rohadjon meg az összes!

Ha egy ilyen bejött ma, lépek ki. Ott nyerni már nem fogunk, szenvedni meg nem fogok a sok lepattanóval, majd egy debil oneshotol, mint mindig ilyenkor. Leszarom a statisztikám, elegem van a random sebzés-becsapódásokból. Ami előtte one shot volt, az legyen az most is!

szerk.

De még ha csak ez lenne. Választom a spawn pontot, bebasz tök máshová, jó messzire, fel a faszom sziklák tetejére. stb.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.08. 20:14:50
  • kissssss
    egy rakat elmeroggyant ellepte a ww2 eventet rb, sb, tökmindegy, az első csatám úgy kezdődőt hogy rögtön kétszer is saját csapattárs lőtt ki bent a városban, kérdem tőlük miért? válasz: " jah nem tudtam hogy ez sim battle" *facepalm*

és természetesen a netem is a legjobbkor akarja bedobni a törülközőt.
  • Luciferkee
    Ma akármit csinálok, akárhogyan, akármekkor, egy nyavajás killért is meg kell kűzdeni. Ez azóta ilyen mióta bekapcsoltam a Wagert.

Azóta szopatás van: IS-2 (sima), nemtudom KT-val átlőni sehonnan, mindenhonnan pattan, ha esetleg át is lövöm, akkor semmi baja nem lesz. Az ellenséges artyk 10 ből 10x felrobbantanak, stb. Mintha 0mm páncélom lenne.

Ő meglő HE lőszerrel szemből a tornynál és átviszi a 180mm páncélt simán (nem, nem lefelé pattant és azért, simán átjött):

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.04.08. 19:38:45
  • AnuluWork #20397
    Meg tudná valaki mondani nekem, hogy mifaszt keres az ISU-152 6.7ben? :D
  • carp3tm0nster
    tegnap mentem realistic-ben panther D-vel egy 8kill-es meccset kurszkon...
    éreztem,hogy azért még taknyosra leszek szopatva... hát megkaptam...
  • twi452
    nem, teljesen esélytelen az orosz oldal
    látszik is ilyen 160 német 10 orosz várakozó :D
    a repülős rb eventen meg pont fordítva, mindenki orosszal akar menni :)
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.08. 19:28:56
  • kissssss
    én a kárpátok pályával jártam így, tegnap mást se kaptam csak ezt és még az nem számított hogy milyen modban mentem.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.08. 19:28:06
  • e57
    WW2 event várólista:
    Szovjet 3 fő ---- Német 108 fő :))

Szerintem holnaptól nagy PzII nerfek várhatóak.

Már a RU szerveren sem akarnak szovjet gépekkel menni.
    Utoljára szerkesztette: e57, 2015.04.08. 19:26:21
  • AIexx
    Na, ennyit az összes Maus -os ászról.. egyébként az összes szakasztársam Maus -al jött be, de valamiért nekem a klánnevet nem mutatja.. :S
  • AnuluWork #20391
    Nevetséges, hogy CSAK T4ben és T3ban lehet wagerezni, és kivenni nem lehet azt, ha betetted.
  • Molot115
    Végre simulator event tier-4be! Mondom megyek párat azér amikor 4x egymás után nem bírok menni 6 métert mert lebombáznak, finoman szólva érdekes... Meg amikor kursknál nem találok el senkit!!! A 3 pixellel feljebb állított irányzéktól már túl hosszú! Addig túl rövid volt. Méghogy nem a játékba van valami...
  • carp3tm0nster
    ha a játék sz*patni akar, úgyis megteszi.
    németekkel 3 bázisfoglalós map 5x egymás után polandon...
    gayjin-nak van érzéke hogyan növeljük játékélményt...