War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
De ha már ez akkor jöhet a Katyusa is :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ez a beszéd :D De azt kifelejtetted hogy V2-es rakétát is lehessen majd vezetni aztán 50 spawn pont 1x bevinni <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Majd a legénység meghal a lövedék zajától akkor :D

DasIsFuck
Akkor már Jagdpanzer 100 a 17cm-es löveggel meg Maus is dukál a németekhez:D

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ximix
Ahham Is-8, T95 vs Ratte, Karl és a SturmTiger lenne a light akkor :)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.05. 20:27:11
DasIsFuck
Ez a poland map a játék legrosszabb pályája ezt nyugodt szívvel kijelentem mostmár.
Kurskon legalább van ai amit lehet lövöldözni unalmadba, de itt semmi.

Ja és messze nem kielégítő a jutalom, ha van épp 1-2 tank amit néhanapján ki lehet itt lőni...repülős részébe legalább ezért is olyan jutalmat ad ami kárpótol a masszív időpocsékolásért.

A német ágon a Kugelblitz nagyon fun.Jó pár killem van már vele.Is-2,t-44,su-100,su-122p.Mindet kilőttem már nem egyszer a kicsi Kugellel.Ha okosan tudod használni simán lehet vele kezdeni.De azért ahhoz nem árt tudni mit hol kell lőni és milyen távolságból.És ismerni kell a térképeket is. (Csak RB)

DasIsFuck
T95-öt nem lenne német ágyú ami ki tudná szemből lőni.
Itt nem lenne opció a kupolát lőni mint wot-ba.

USA-ág majd magával hozza a tornyos TD-ket, Slugger (Jakcson), Hellcat stb. Kíváncsi vagyok rájuk.
Sherman0070
Ha már JT akkor amerikaiakhoz is kell egy jó rank5 TD. Kedves Gaji nem szeretné a T95-öt Amerikaiakhoz betolni? :D Úgy lenne okuk mért kerüljön be az is-8<#hehe>

Jagdtiger még jobb lesz, igaz T5-ben megy, szintén lassú, de amit az eltalál annak vége. Jagdtiger nagyban hozzájárul, hogy a korábbi 90% fölötti orosz T5-ös winratek csökkentek. Ha orossz tankkal megyek T5-ben, szinte csak ez a TD az amitől tartok.
Faluba utálok vele bemenni, nagyon könnyen az oldalába kerülnek ügyesebb játékosok.

Trucker39
A Ferdinandról nem merném azt mondani, hogy nem elég combos. Poland map, benn a faluban, ha megjelenik az utcán, szanaszét szalad az ellenfél. Távolról is nagyon veszedelmes jószág. Tény, hogy nem ideges embereknek való. Mire a helyedre cammogsz vele ( még semmi nincs ugye fejlesztve rajta), nyugodtan meg lehet vacsorázni.
No de ha célra áll és az ellenfél elköveti azt a hibát, hogy mégiscsak ott akar átjönni, amit a Ferdi véd, hát az érdekes szokott lenni. Ilyen helyzetekben szoktam csapat első lenni, pedig csak állok egy helyben vele és 13 másodpercenként azt mondja a TD, hogy "röff" és egy malac az útjára indul, a túl oldalon meg egy ellenfél elhalálozik - többnyire orosz nyelvű- káromkodások közepette. Ami mondjuk nem baj, mert félelmetesen beképzelt játékosok.
Sajnos csak Ab eredményem van vele mert még nincs készen a fejlesztése.

DasIsFuck
Ha húzol vmi akkor az oroszt, azok az igazi op masinát, azok még a párducot meg tigrist is kiszedik szemből.

Trucker39
Akkor én meg írok arról, hogy AB-ben mi a helyzet az AA-kkal. Azért említem meg, mert elég sokan játszanak AB-t mostanában., vagy lustaságból, vagy azért mert valamilyen tankot fejlesztenek. AB ugyan kevesebb pontot ad, de sokkal gyorsabban össze lehet szedni a pontokat mint esetleg RB-ben, ahol percekig csak arra vársz, hogy csatába behívjanak.

AB-ben máshogyan kell használni az AA-t, mint a többi csatában. Érdemes először azt a tankot behozni, amit fejleszteni szeretnél, majd ha kilövik, másodjára, esetleg harmadjára behozni a légvédelmet. Nagy segítség lehetsz vele a csapatnak az eventek miatt. Sokszor azon múlik egy csata, hogy a bombázónak sikerül-e eljutnia a célterületre és szétcsapni az ellenfél erősebb tankjait. Eventek meg igencsak gyorsan követik egymást, így abban nem lehet bízni, hogy mindig lesz vadász védelem. Biztonságosabb, ha megfelelően helyezkedve követed légvédelemmel az eseményeket és gyorsan leszeded az ellenfél eventező gépeit. Mivel ezzel is tudsz event pontot gyűjteni, három pont után bátrabban mehetsz bombázni, mint az a csapattag, aki az első sorban csikicsukizik az ellenféllel. Neki hiába van meg a három pontja, nem meri otthagyni a tankját és elmenni bombázni, mert mire visszatér, nem marad tankja.
Közben persze a légvédelmed is fejlődik.
Mostani kedvenc légvédelmem:

Master91
abból indultam ki, hogy sose tudtam vele mit lőni

biztos hogy még én vagyok a tudatlan, de akárhova álltam, mindig az ellenfél valami domb mögött volt

akkor tudtam csak vele egyszer szaggatni, mikor ők jöttek szépen kézen fogva vagy heten,mező közepén, akkor volt darálás
ilyet általánosságban nem lehet kijelenteni:) vannak nagyon jó tankvadászok, pl jp IV/70 vagy a ferdinand, most a jagdtigerre gyűjtök, csak azzal leszek tier 5-be hajlandó menni a jelenlegiek közül.

Master91
Értem, köszi.

Jól sejtem, a td-k sem valami combosak? Mentem az orosz 1. td-vel, hát nem nagyon tudtam vele éppen mit kezdeni 3-4 pályán keresztül.
A legkevesebb spawn pontba kerül, így sokszor van az, hogy kilőnek és már csak azt tudsz vinni. Szerintem hasznos, mert ha nincs 1 sem a csapatban, akkor a bombázók iszonyatos pusztítást tudnak végezni. Ráadásul lehet hogy szerzel vele annyi pontot, hogy utána megint tudsz tankot bevinni. A német 2. szintű AA elég szerintem ,amíg nincsenek meg a tankok, amikkel menni akarsz.
Mindez RB-re vonatkozik.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.05. 17:44:31

JethroHUN
Szerintem a spawn pontos rendszer óta semmi hasznuk nincs.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Master91
Légvédelmit mennyire kéne komolyan húzni? Szívesen mennék vele, de azért olyan sűrűn nem lehet vele lőni repülőre (még csak a német 1. AA van meg, mi a helyzet nagyobb szinten? )
Devserver fileok között már régóta ott vannak az usa tankok, tehát a belsős emberek biztosan tesztelik már egy ideje őket, kérdés az, hogy mit szeretnének az 1.44-be, van-e esély rá, hogy durván két hónapon belül két patch is jöjjön. 1.43 utánra igérték a br. szintek kivételét a játékból, meglátjuk, hogy az a patch milyen számozással jön, és majd akkor okosabbak leszünk.
Gajin-t ismerve USA tankok előtt még tuti jönni fog valami exkluzív usa tankcsomag, ha azt elkezdik árulni akkor közeledik a megjelenés.
ximix
1.45 öt év végére mondta az egyik dev (Lassar) .Mondjuk 1.43 at is először aug. ra.;-) .Persze nem tudjuk mennyi tank van kész hisz szeretnek titkolózni.Elôször ru ger ág se volt túl izmos.Meg karira kidobnak 15 tankot és sokan már seggüket főldhöz verik örömükben...
Szerintem addig nem húzzák. Valószínű a modellek kész vannak. Finom hangolás van hátra DM-et kell megcsinálni még. Karácsony előtt szerintem.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Sherman0070
1.45-ben jön az Amerikai ág amit nem nagyon hiszek hogy év végére el tudják készíteni. Szóval szerintem jövő Március körül jöhet.

Mondom.Remélem Neked beválik.Én is csak nagy távolságra használom,vastag páncélzat ellen.De ott is van hogy simán pattan. Itt meg mindenki csak statiszta volt...

Trucker39
Egyenlőre használhatónak tűnik ez a lőszer. 4-5 tankot folyamatosan használhatatlan állapotban tartottam ezen a pályán és nagy távolságból. Szerintem egyáltalán nem örültek nekem. Igaz, kevés volt a kilövésem, de azért a pontokat így is elszámolta szépen.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.04. 22:34:13

Terawatt
Ha a realisticre olyan gyors lenne az mm mint az arcadere jó lenne, nem ritkán 2-3 percet várok, hogy bedobjon. Valszeg amikor megjelenik majd véglegesen a tankos részleg be fog indulni. :)

Arcade is jó szerintem, de a könnyű célzás miatt túlságosan hamar kukázni lehet a 3 tankot amit beviszel és hamar vége a csatának. :) MIndezek mellett kismillió pozitívumot tudnék felhozni, de előttem már eléggé össze szedtétek. <#eljen>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Én IS4M ellen szoktam csak használni az apcr-t:) Ezzel is ki lehet ütni tankot, bár a robbanótöltetes hatékonyabb ebben, kétségtelen. Általánosságban elmondható, hogy APCR-t akkor kell használni, ha a sima nem üt át. Nagy páncél és/vagy nagy távolság. Nagy távolságra még érdemes lehet használni a HEAT-et, ha az átütőereje alapból adott tank ellen elégséges. Mert annál meg nem számít a távolság.

Nem sokat ér.A sima lőszer a leghatékonyabb.Ez is simán lepattan.Viszont ahol ez beüt ott a sima is és a sima robbant mindent.Ez nem.Max critet ad és gyújt.De azt eloltja.És közben még lőni is simán tud.Szóval próbáld ki nyugodtan.De kb 2-300 csata után én hagytam .Remélem neked beválik.

Animefox
Mégis csak bejön nekem ez a tankos rész.... hozzászoktam hogy nehezebb észrevenni az ellenfelet de ők is nehezebben vesznek észre, meg úgy valahogy sokkal fairebb hogy valós alapú amit látsz és nem pedig spot alapján az uccsó 5 méteren belül a semmiből előjön egy tank mint a wotnál. Meg hogy a wotban állok egyhelyben és a mozgó támadó ellenfélt nem veszi észre a legénységem de az ellenfél mozgás közben érzékel engemet és lő a semmiből én meg nem tudok visszalőni mert nem jeleníti meg a játék az ellenfelet.... szóval ez így nekem jobban fexik. Szeretem a wotot jó a hangulata de valahol ez a játék inkább hasonlít a valóságra és reálisabb egy fokkal... tetszik hogy nincs az a nagy pörgős aréna játék. Amerikai tankok mikor jönnek?

Trucker39
Érdemes volt kifejleszteni ezt a lőszer típust. hatékonyabb lett vele a tank. Nem véletlenül lett el dugva a legalsó sorba. Valahogyan egyik csatába elé keveredett egy T-50, nem tudom mit keresett magas szintű csatában. 500 m-ről, hosszában átvitte a tanktestet, közben amit talált, azt mind kivitte, hátul meg kijött a lövedék.

Azért írtam, hogy félreértettél valamit, mert nem utaltam egy szóval sem az SB-re.
ipon-ban most 10k aranyat adnak gtx 750 kártya vásárlásához ami 30k-tól van ha mást is érintene :)
Értsd már meg, hogy én nem a balanszhoz szóltam hozzá! Egy kérdést raktam fel, hogy lehet abból azt kihozni, hogy nem értem a hozzászólásod meg mást látok bele? Pontosan azért kérdeztem rá az SB-re, mert nem írtál róla, csak utaltál rá, hogy nem tartod szimulátornak és azt akartam tudni miért nem. Már megbántam.

Nekem úgy tűnik, nem magával a replay-el van gondja, csak egy ehhez hasonló oldalt keres, ahol a warthunderes visszajátszásokat meg lehetne nézni.
Engem csak a késés zavar a replayekben de az nagyon. Saját szemszögből nézve látható, hogy a tank baromira nem oda céloz a visszajátszásban mint ahogy az a valóságban történt. Olyan mintha a célkereszt a finom mozgásokat nem követné le, de ez látszik a tank torony forgatása közben is. Pl. af-es visszajátszásoknál ugyan ez van, ott még viccesebb is a dolog.
A játékon belüli replay-el mi a baj?Szerintem teljesen jó.A közeledben lévő ellenfél szemszögéből is megnézheted a visszajátszást.Visszafelé tekerni nem lehet,ami nekem nem tetszik.

Mondjuk mivel nekem egy gtx770-em van ezért a shadowplay-el veszek fel,ha kell.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.11.04. 13:03:33

Én eddig nem találtam, nagyon hiányzik, pedig sokat lehetne tanulni belőlük. Ez a része teljesen el van szúrva a wt-nek, már eleve a lejátszott replay file is érdekes dolgokat mutat, nem azt látod ami valóban történt a játék során.
én nem játszom szovjet tankokkal, úgyhogy tapasztalatom nincs benne. De én is1 mellé a t34-85-öt és/vagy isu-122-őt tenném be. Vagy a t44 mellé is2-őt.

Trucker39
Nem tud valaki valami Replay szervert? Olyasmit, mint a Wot-ban. Néha történnek olyan dolgok csatában, amit én is szívesen megosztanék. Esetleg megnézném, más mit és hogyan csinál, jobban vagy rosszabbul.

JethroHUN
T-34-57 és -85(D5T) volt helyette bent. De mivel már elegem lett a szívásból, beraktam a T-44-et, hát nem sok sikerrel.

IS1 és t44 tankokat nem igazán érdemes együtt csatába vinni(bár nem említetted hogy együtt viszed e).

JethroHUN
Azt észre vettétek, hogy a High-Explosive lövedék mennyire jó lett, amióta van rendes területi sebzése. Az IS2, SU-122 és SU-152 (<- pont nem próbáltam, csak az előző 2vel) szemből ki lehet lőni még a Jagdtigert is első lövésből <#crazya>
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.11.04. 10:50:00

Egy jó dolog van abban hogy jönnek az amcsik, mindenki velük fog játszani igy kevesen lesznek a némettel. Mert ugye majd mindenki az M103-al akar majd menni, mert az mennyire OP lesz. Ezért némettel könnyebb lesz csatába kerülni. <#eplus2>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Trucker39
Vissza ülve a nagyobb Tier-be, semmi nem változott tegnap óta. Erős ellenfél, buta csapattárs és persze magyarok ellen vagyok kénytelen harcolni.

Trucker39
Mintha a Wot-ban lenne valami hasonló megoldás. Mondjuk abban sem szerettem, ha valaki jól teljesít, a játék "kiegyensúlyozása " jogcímen, jól letörjük a játékos kedvét.

A magyar fordítás viszont jól sikerült. Az Ab eventes rész-t néztem meg, teljesen rendben van.

Ebben az egészben az a durva, hogy arról írnak, hogy nem fogsz nehezebb ellenfelet kapni ha jól teljesítesz, a valóság meg egészen mást mutat.
Nem kicsit volt retardált a csapat.Senki nem tudott kiszedni legalább 1 tankot...OMG

Tegnap én is játszottam orosz oldallal.nagyon fun volt.Csak úgy pukkantak a tigrisek és a párducok.Nekem nem jelentenek nagy gondot.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.11.04. 09:18:24

Trucker39
Köszönet az új magyar fordításért. Épp most töltöttem le, mindjárt ki is próbálom. Elnézést, hogy itt köszönöm meg, a másik fórumon elfelejtettem, a jelszavam.