War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a statisztika GF+AF együtt véve, nincs külön választva a kettő. Ha többet repültél kevesebb sikerrel akkor az lehúzhatja (vagy fordítva)
Igazad van.Nem is a jelenlévőkre gondoltam, és akik látogatóba járnak.( mondjuk " meglepő" módon Bgabor ugrott be elsőre)Csak az ilyen e-penis lóbálásról eszembe jutottak az ottani élmények.
ximix
Nálam azt írja még nagy ÁSZ lehetek, minden lehetőség nyitva áll előttem <#zavart1> ennél lejjebb már nincs innét már csak felfelé vezet az út

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.25. 15:05:54
Persze, csak a legnagyobb flamer itt is Bgabor volt, aki nagy wt-fan volt. Amióta nem posztol ide, nem volt flame. Kicsit unalmas, hogy ha béna játékosokról ír valaki akkor az csak hülye wot-os lehet, ha flamel a fórumon akkor az csak "wot szökevény" lehet. Szerintem akik kevesen maradtunk gf-et játszani, normálisan elbeszélgetünk, még akkor is ha többen wot-al is játszanak a gf mellett, mert nem csak a két véglet van. Valakinek mindkettő játék bejön, és nem a másik játék/játékosok fikázása a célja fórumozás közben.
Tapasztalat.( nem a játékról,azt nem szidtam és nem is tervezem mert jókat szórakoztam vele, hanem az sg fórumozókról)Akinek nem inge ugye...
Egynéhány WT-s úgy gondolja hogy felsőbb rendű, pedig csak ugyanannak az állatfajnak egyik alfaja :D
<#circling>

Ez a wot-os dolog nálatok valami üldözési mánia?
Sherman0070
Ja mert igazából "epic" vagyok szóval valami hibádzik :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem kéne mindent elhinni! :D

Juhéjj ...jöhetnek a wotosok...és a szinvonalas hozzászólások..
Sherman0070
Hah nekem azt mondja hogy Good Player vagyok :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Jó lenne tudni, hogy mégis mi alapján számol... :D
Nekem pl. good player jött ki, haveromnak excellent, de több a win ratem mindkét játékmódban.
Neki 3.3 ill. 3.5 a Frags/battles aránya (AB,RB), nekem 4.8 ill. 4.3.
Nagyon nem érdekel egyébként, WoT-ban sem izgatott különösebben. :)

Szerk.:
Azt hiszem, hogy rájöttem.
Mentem 6 csatát SB módban, amivel csak 22.56 effit értem el, ez húzza le. :((( <#idiota>
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.25. 14:10:25

WinT
Eddig csak sejtettem, hogy 'Bad Player' vagyok... most megkaptam a megerősítést is, köszi. :D
Kellene még bele egy nemzetenként való felosztás, illetve kedvenc tankja. Sokkal beszédesebb lenne. :)

Trucker39
Nohát. Most már itt is lehet lóbálni virtuálisan, nem csak a Wot-ban. :)

http://warskill.ru

Így van. Nem a tankokkal van a probléma, hanem a csapattal. Ha agyhalottak, akkor mindegy milyen oldallal játszik az ember... Ma is mentem 8 kilövéses kört oroszokkal, aztán sikerült egy 6 killes kör T-34 1941-el, simán zúztam a PzIII-Stug ellenfeleket. Orosz oldallal egyből kijött a szorzó, német oldallal 5x kellett bemenni mire sikerült... És nem a tankok miatt, hanem mert pl a retardált csapat képtelen elfoglalni egyetlen pontot a Poland városban, míg én kilövök 5 tankot az egyik oldalon egyedül...
Sherman0070
Á dehogy már rég nem tettem be a lábam abba a módba :D Ha jó meccset megyek realisticbe+prémiumban vagyok 50-100K lion a haszon :D

Sherman0070
Szerintem a killen van a hangsúly. Ha sokat lövök ki sok lion-t is ad.

DasIsFuck
Tényleg a misszió reward mennyiségét mi befolyásolja?
A kreditre gondolok, mert ugye a találatokk/killek és egyebeket külön jutalmazza.

Azért kérdezném, mert észrevettem, hogy realisztikusba bizonyos repülők sokkal több jutalmat adnak, míg arcadeban ezek ilyen 80,90%-ok csak.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szerencse
Arcadeban farmolsz? :D
Az a 150k mi? Mire kaptad? Nekem 1500-akat szokott battle Trophyként adni. Hogy lehet növelni? Mi befolyásolja?
Kursk. 1500m. A T34-85 átlövi a Tigrincsem csövét hosszában. Robban. "OP németek, he?"
Na, ha gstup nem ellenem van, akkor még talán szerencsét is hoz :D Jól sikerült trophy roll=epic bevétel tankkkal.

Sherman0070
Előbb lett meg az első de már itt a második :D

Legutóbbi köröm, ebből is látszik, hogy baromira nem kell rusholni orosz tankokkal, ugyan úgy lehet messziről operálni mint a németekkel.
Replay ha valakit érdekel.

Kurva op németek... Ja nem, csak ők mentek foglalni az egyetlen pontra amit lehetett, és még lőni is tudtak..
Velem is előfordul, hogy kilőnek 0 killel, de ahogy nézem orosz oldalon a legtöbb játékos ezt csinálja, Várom a buffot...

Lősz,elbújsz.Lősz,elbújsz. :)

Nekem az orosz oldalon játszók játékosok azok... 7 vereség zsinórban.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.24. 15:22:01
Nem sok az a kb 20 sec reload time neki?
Is-2 jungle map:

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.24. 13:56:40
Német oldalról sokat láttam, hogy az orosz tankok simán rohamoznak a nyílt mezőn, aztán ha kilövik őket akkor jön az op. németek rizsa.. Előbb én is simán nyertem Kursk-on, ahol most foglalni sem kellett, pedig ez a mód a németeknek fekszik, nem kell rusholni, szépen lehet lövöldözni, na ezt is tudták bukni.
Mert nem tudnak vele játszani.Mármint az orosz oldallal.Egyáltalán nem Op a német oldal.Jók a német tankok.De az orosz tankok is.Kurskot is nyertük.2 kill 1 crit ami assist lett.Pedig a fele csapat berohant középre A-hoz.Agyatlanok.Pontos nagyon a 122mm-es.De ha kiszedik ott az su-100.Az is nagyon pontos.És jó járgány.

De még mindig nem játszanak annyian az orosz vasakkal. Most a német ág az op, vagy nem érdekli az embereket az orosz ág? Mert simán lehet nyerni az oroszokkal is, nekem napok óta semmi gondom ezzel, de azért jön még buff, mert nem játszanak velük?
Sherman0070
Tudom tankos fórum de ide teszem ki mert repcsisen nem szoktam sokat írni :D

Így hogy prémium nap is be van kapcsolva több pénzt hozok ezzel mint a német P-47emmel. :D
Amúgy csak tegnap 1 millió liont farmoltam K4-el :D

Is-2. nagyon jó tank.4 Kt porsche tornyos.És 1 párduc.

Sherman0070
Ez nem WoT hogy a lövegpajzs valami csoda és mindent felfog ;) Ja és a T-34et ha eléd jön és nem egylövésezed nagyon rossz helyen akarod kilőni ;)

A játék egyébként továbbra is béta... Az évek óta kész, nem béta wot simán hozza ugyanezeket, szóval...
Megnéztem tegnap a Harag című filmet.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Ha szerencsés vagy féláron is lehet prémet venni.7500 goldért egy êvet vettem...akciós goldból.Miközben egy prém gépért is elkérnek ennyit.Prém gêpet csak nagyon akciósan és jól megfontoltan
A user error-t egy darabig aláírom. De mikor a városban elémtoppan egy t34, telibeverem és csak +1hit ő pedig oneshotol, vagy 1000 méterről a lövegpajszon keresztűl lőnek át, vagy Stug-nál eltalálják a periszkópot és meghal mindenki, vagy látom,hogy belelő előttem a földbe majd 1 mp múlva meghalok, vagy kigyulladok, benyomom azonnal a tűzoltás de azért vígan leégek... Az ne legyen már user hiba

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Sherman0070
Azt a doboz tankot én az életben nem venném meg. Azt amibe az került inkább vennék prém accot mert szerintem az sokkal többet ér.

Nem inkább user error-ról van ott szó mint sem a játék szar? (jó tényleg szar de most itt tegyük félre) Elégy gyerekes hozzá állás ha nem megy jól akkor a játék a hibás. Nekem is volt ma olyan köröm hogy több mint 1000 méterről első lövésre kiszedtek, utána meg nekem adta a játék. Ez van nagyon random az egész.
Hát igen, ez elég undorító, nem lehet RB-t nyomni, csak árkádot a némettel, az meg fos... Pedig nem értem miért, ma ötödszörre tudtam kivenni a szorzót a németekkel, mert állandóan bedaráltak, orosz oldallal meg egyből kijött, szóval nem érzem OP-nak a németeket, igaz csak 3-as szinten megyek, orosszal meg kettesen. Fatal error nekem se volt még, és ma többször adta a városi Poland pályát, amit szeretek, mert a sok wotos gyökér ott nem tud a horizontról lődözni, be kell jönniük a városba, ott meg hamar kihalnak, mert megszokták, hogy védi őket a hp, ami itt nincs...:)
Sherman0070
Hát jóhogy 5mp alatt betesz orosszal ha mindenki némettel van.

Trucker39
Ma délután és este végig futott ez a játék a gépemen. Egyszer sem volt semmi program hiba.

egy db fatal error-om nem volt még ezzel a játékkal, se a repülős részen, se a tankos fronton.
most mentem egy T2-es csatát orosszal 5mp alatt berakott.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Sherman0070
Hát a Fatal Errorok a 0 orosz várakozó az unbalance miatt igen a WoT jó móka ehhez képest.

ezek szerint...