37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Naná hogy megint kigyulladok. Vicc már komolyan :D
  • Zegi Norbi HUN
    Meg az is érdekes, hogy még nincs meg a tűzoltó a JT-re, kb állandóan kigyulladok. Bár ez nem lep meg, ez történt velem eddig is a német tankoknál.

Nekem az az érzésem, hogy ez még mindig egy béta játék, mármint a tankos része.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.11. 16:20:16
  • Zegi Norbi HUN
    Csatlakozom hozzád. Engem egy pz IV lőtt ki toronyfronton keresztül, meg kv-2. Te is éppen a rossz oldalon voltál, mert ilyen messziről én is lőttem már ki tornyon keresztül tankot, nem rég egy M103 is horogra akadt :D Vannak ebben is WoT féle anomáliák az tuti.

Ezek szintén ilyen WTF pillanatok:
    1, Eastern Europe-n megyek a folyó melletti kerítéseknél, döntöm őket szépen sorjában, erre ugrik előre meg hátra egyet, aztán oldalra beleugrik a vízbe a tank. Tudom, hogy a Tigrisek szeretnek úszni, szóval ezért mindenképpen plusz pont a fejlesztőknek.

2, Helyszín Karelia, kirak minket, Maus és én gurulunk előre, erre a Maus elpukkan alig hogy kiér a sziklák mögül. Egy !!!!!KV-2!!!! kicsapta....

Van még pár ilyen, de az összeset nem írom le. Szóval VAN még mit javítani ezen a játékon, a tankok és a talaj kapcsolatáról már nem is beszélve (mintha sziklákon mennék, nem is földön, borzalom :D) , na meg a tankok összeakadása, mikor elkezdenek táncot járni.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.11. 16:04:40
  • twi452
    Ja, hogy az a gond hogy nincsenek elegen :)
  • Bratyex
    Attól még hogy semmi nem történik úgy is bele repülnek, esetleg bot repülők lehetnének, mert ez így elég szegényes (véleményem szerint).
  • twi452
    árkádban nem lehet rakétaként használni a repülőt nem történik semmi ha ráesik
    lehet rb-ben is ez lesz vagy most is így van, passz
  • Bratyex
    Kíváncsi vagyok hogy gajin mit fognak kezdeni a kamikaze repülőkkel, mert sok értelmük van így a légvédelemnek. :D
  • Pluskast
    Nem csak a P-nek a Henschel tornyos is az és a 10.5-nek is baromi gyenge. 10-ből nyolcszor simán kilövöd a KT összes variánsát ha szemből a löveg "tövétől" kicsit jobbra vagy balra belövöd.
  • sulyid
    Tegnap gondolkodtam hogy újra el kéne kezdeni a játékot a Szu-152-vel... Tudnátok hozzá pár tanácsot adni, hogy mire érdemes odafigyelni?
  • carp3tm0nster
    ezt észrevettem. mindenki ott lő át, bárhonnan, bármilyen távolságból.
    viszont nem látom értelmét így nemhogy a tanknak, hanem, hogy az ember egyáltalán menjen vele...
    Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.04.11. 09:51:35
  • gstup
    A p-nek nagyon gyenge a toronynál.Szemből is.Egy 100 millis átütéssel is simán ki lehet szedni.
  • carp3tm0nster
    tegnap végre meglett a Ktiger P. Gondoltam megyek vele egy-pár kört. Realistic battle mind:
  • Panlaj
    Szintén.
    Az egyik körben berakott úgy, hogy csak nekem volt IS2 tankom. A csapattársaimnak T34-57, su-85 meg stb.. Az ellenfél USA+Német tankok. 5 perc alatt elhullott a csapat 80%-a. A csövemet egy Jumbo lőtte feketére, a kivégzést Párduc csinálta. Aztán német ágra mentem, kicsi sikerélménnyel. Aztán Kelet Európa. Mi Német+Orosz ellen meg csupa USA Jumbo. Bár Párducomat egy M6A1 vette ki, akit nem tudtam kiszedni, több találattal sem. Az ellentől csak alig haltak meg.
    Az IS2-vel lehetetlenség messzire célozni. Össze vissza lő. Félúton leesik, fölé, mellé. Ha meg sikerül eltalálni, akkor pattan. A vízszintes célzó vonal fölött kezdi meg pályafutását a lövedék. Így hogyan célozzak? Folyamatosan olyan helyen lőnek ki, amit én eddig hiába lőttem.
    Német tankoknál is elkezdett össze vissza lőni. Párduccal kitűnően céloztam. Most meg....
  • carp3tm0nster
    Te még adsz pénzt ezért?
  • Luciferkee
    sajnos ma ismét a fasz a rosszabbik oldalára tett a játék, ezt már 3 kör alapján megállapítom:

1. kör: IS-2-44-el vagyok város közepén, megyek megyek, szemből nekem (neki oldalt) megállt egy jagdpanther. Mondom fasza, free kill.... Első lövés lepattan (40mm páncélról) észre sem vesz kempel tovább. 20 sec múlva megint rálövök az oldalára (10 méterről kb), berobban, 100 repesz bent, a machine gunner meghalt a többi él (modulok zöld). Ekkorra már észrevett, rámfodolt 1 lövéssel a torony közepén kivégzett (zöld ammo, bumm).
    2. kör: Ugyanez fordítva, lövöm jagdpantherrel a sima IS-2-t úgy kb 1200 méterről, 2 találat szemből, semmi. rámfordul rámlő 80mm döntött páncélon át, 10 repesz kb megölte az összes legénységet. (semmi lepattanás vagy ilyesmi)
    3. kör: IS-2 1,5 kmről átlő simán 180mm-t.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.04.10. 20:35:39
  • e57
    Lehet megint rubellel vásárolni, de már alig jön ki olcsóbbra.
  • carp3tm0nster
    egylövésből kiszedi a párducomon a felfüggesztést és az ágyút... persze, mert egymás mellett vannak közvetlen
    random hányadék az egész
  • RepeszElek
    Nah igen, de vajon valóban van értelme ennyire komoly realitásokat keresni ebben az online kis játékban?

Én anno úgy vettem észre vagy kinyírok mindenkit,sokszor még úgy is hogy nekem ég a pofám, vagy engem nyír ki mindenki:)
    Ez az mikor az IS-2-vel szemben találjuk magunkat, és sokszor képtelenek vagyunk kilőni (pedig szinte mindegyikünk tudja a gyenge pontját), de amikor mi vagyunk vele akkor szintén sokszor egy találattól megyünk a levesbe effektus:)

Itt nem számít annyira szerintem milyen ügyesek vagyunk ha velünk szemben olyanok állnak akik erősebb tankkal vannak, vagy velük van az erő:)
    ....és hiába tudod a gyenge pontját ha azzal amivel vagy azt sem tudod átlőni, nem volt ez másképpen a háborúban sem, ott ilyenkor megfutamodott a gyengébb, kivéve az oroszokat azok többnyire mindennek neki mentek, jól sokan meg is haltak...

Szerintem inkább valami rést kellene találnunk a gaijin BR. pajzsán.
    Mivel, mikor kell menni vagy valami ilyesmi:)
    Én anno pl. azt észrevettem, hogy a panther-D úgy ahogy játszható.
    Áhh.. nehéz ez én már fel is adtam,csak dumálok itt.:)

Egy biztos! Hiába tanultok meg akár 2 kilométerről eltalálni egy mozgó tankok, attól nem fogtok több csatát nyerni :)
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.04.10. 14:24:35
  • carp3tm0nster
    sokáig realisticben nyomultam, de aztán átszoktam a sim-re. sokkal nagyobb élmény volt, ráadásul nem bombáztak ki állandóan. most meg...
    hiába sunnyogok egy jót jpanzer IV 70V-vel, ha fentről állandóan kipicsáznak.
    bennem csak egy kérdés merült fel, ki kérte,hogy szedjék ki a sim módot? mert nem volt kötelező, aki nem akarta azt csinálni, az nem csinálta.
    ha meg a "fejlesztők" ötlete volt, akkor elindult a játék a lejtőn lefelé?

az egész olyan, mint amikor volt a WoT-ban a nemzeti csaták. Settingsből ki lehetett kapcsolni, hogy ne dobjon olyat a random, mégis kiszedték, mert a nyomi oroszok sírtak, hogy 15 tiger kicsipázza a 15 IS-1et nagyon durva módon...
  • Kurfürst
    A III L/M-nek szemből van két rétegből álló páncélja - egy külső 20 mm-es és mögötte asszem egy 50 milis. Lehet hogy a szemből jövő lövésed az elsőn átmegy és pukkan, de a másodikon már nem mennek át a repeszek. Oldalt nincs ilyen, csak egy nagyon vékony kötényezés. HE-al abszolút nem érdemes szemből lőni, vagy esetleg csak olyan helyen, ahol ilyen két külön réteg nincsen (oldalt, illetve a haspáncél is ilyen lehet).
  • DasIsFuck
    Én meg mielőtt szétbaltázták a játékot már csak event simet játszottam, sokkal jobb volt mint a sima, ha épp alacsonyabb tier event volt akkor volt okom azokkal menni..stb.
    De akkor 2-3 naponta jöttek az új eventek.
  • carp3tm0nster
    olyanok is. használhatatlanok olyan szempontból, hogy ők szabják meg mivel mehetsz...
  • gstup
    Igen.Csináltak nagy okosan egy se nem rb se nem sb-t (jelenlegi rb).És lettek ezek az eventek.
  • carp3tm0nster
    mennénk ha lenne sb... az eventeket ne nevezük annak...
  • Fura Alak
    A KV-2 -vel sokszor találtam már el Pz3 M/N -t vagy Pz4 H -t oldalról, és pukkantak... ez szemből volt... és telibe...
  • Kurfürst
    Nem kell a kis aimbot bogyó légvédelemmel a repcsikhez, csal gyakorolni kell. Az első körökre jó tanács, hogy tarts 2x annyit előre, mint amit gondolsz hogy kellene - legfeljebb belefut egy pár lövésbe így is.

• twi452
    Az volt anno a hivatalos koncepció, hogy tankoknál az ab és az rb között kb akkora lesz a különbség mint a repülősnél az ab és a sim között.
    És akkor még voltak olyan hírek h sim-et nem is nagyon terveztek, vagy legalábbis nagyon nem volt előtérben.

Most errefelé léptek. Én nem bánom, igazából még árkádba is be szoktam már menni ha olyan a kedvem, nem olyan rettenetes az :D
  • Stefan99
    Sokan (köztük én is) azért részesítik előnyben a jelenlegi RB-ét, mert a szimulátoros repülő rész túl sok nekik. Ugyanakkor nem akarunk nametaget, szeretnénk flankelni stb. A régi rendszerben sokkal közelebb állt a tank rb az árkádhoz, lényegében csak a zöld kereszt volt a különbség. Ezért az sem igaz, hogy a 3 játékmódból csináltak volna kettőt. Most nagyobb a különbség az árkád, rb és szim között, mint ezelőtt.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.04.10. 12:05:40
  • Stefan99
    Más meg mondhatja, hogy akinek hiányzik a nametag, menjen árkádba...
  • twi452
    én csak azt nem értem, hogy az eventekkel miért álltak így le (most erre a krónikás őrületre nem gondolok)
    volt egy időszak amikor egymás mellett volt több érdekes event is
    most hogy így változtattak alap dolgokon még inkább indokolt lenne de nincs semmi
    lehet nincs elég játékos és gáz lenne ha még azok is szétszóródnának
  • gstup
    Annak akinek az volt az menjen sb-be királykodni...
  • Szpecnyaz
    Én szerintem meg a régi RB volt retardált a nametaggel. Ami lenullázta a TD-k és flankelős tankok értékét.
  • Kurfürst
    A Pz III a többrétegű páncél miatt tud vicces dolgokat csinálni.
  • Fura Alak
    KV-2 -vel odapörkölök 2x egy Pz3 M -re:

1.) Critical! (ki se gyullad)
    2.) Undamaged!
  • gstup
    Igazi retardáltak akarták ezt az rb-t....
  • carp3tm0nster
    mert annyi látszott ki belőle:)
  • Karónvarjú
    Lehetetlen? :-) Ma a lengyel eventen PzII-vel is szedtem le izsákot (I-16) sim-en. Még csak nem is légvédelemmel :-) . Csak képzeld elé nyugodtan :-) azt a fránya karikát, aztán már egy idő után képzelődni se kell, menni fog az egy kis gyakorlással ;-) !
  • Sherman0070
    Ott lődd ahol a legénysége van :D Akkor gyorsabban kipusztul :D
  • Malarki
    Nem, és nincs elétartás karika se. Szóval kb. lehetetlen lelőni bármit is légvédelemmel.
  • Master91
    miért motort lövöd oldalból ?