War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hogy megint mutassa az embereket pl a légvédelmen hogyan lehet bekapcsolni?
Trucker39
Vagy ugyan ezt magyarul is meg lehet nézni.

Nézd meg a linkelt képet, rögtön a második sor ezt írja.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.07. 17:14:40
JethroHUN
Azt, hogy nagyobb tierű jármű fejlesztésére alacsonyabbal kevesebb RP-t ad, nem nagyon említi a játék amúgy sehol.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Valamint ha fejleszteni kívánt tank előtti tankkal gyűjtöd az rp-t, akkor egy kis bónuszt is kapsz.
A képen a T54 mod 1947 fejlesztése látható, és ott a negyedik sorban olvasható, hogy a T-44-el +rp a jutalom ha ezt a tankot fejleszted.

Trucker39
Kérdésedre a válasz "színesben". IS-2 a célod, a pirosakkal jelöltekkel nem húzzuk, mert marha lassú lesz a dolog. A sárgákkal már lehet, de a legoptimálisabb a fejlesztés szempontjából a zöld jelzés.

Elnézést, hogy szájbarágós stílusban mutatom be a dolgot, de erről elég gyakran elfelejtkeznek a játékosok, amiről viszont nem a játék tehet.

Kettes szintű járművel fejleszted a négyes szintűt, ezért csak fél (52%) RP-t kapsz.
Ez mondjuk inkább user error, mintsem a Gaijin ármánykodása... :)

JethroHUN
<#falbav> ez rohadt vicc ez a játék. Minden meccsben csak agyatlan low csapattársak. Másik az, hogy rohadt 350 RP 7 killért, ez mi a franc? Amerikaival még T2-be sem lehet majd eljutni prémium tank nélkül. Star Conflictot is ugyan ez nyírta ki...minden patchel a duplájára nőtt a grind.

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.11.07. 16:15:55

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Trucker39
Azt hiszem itt előfordult valamelyikből, szerencsére úgy meg ijedtem, hogy szerintem kilőttem őket.

http://www.youtube.com/embed/KXQeRwaaeS4
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.07. 14:53:18

Azért egy is-2,su-100 sem egy könnyű ellenfél.Ha valaki jól tud célozni velük simán egylövés bármi.T-44 meg nagyon jó kis rush gép.Én szeretem nagyon.+ most már néha-néha egy is-3-as is betéved tier IV csatákba.

Trucker39
Én nem ezeket a szavakat használtam, mikor szembe találkoztam két T-54-l, miközben egy Panther-t terelgettem. Inkább nem írnám le ide.

Akik nem tudnak játszani azoknál ez így van...

Jó ideje nem játzottam már de látom a kocka nagyot fordult. Ruszkik... béka segge alatt sincsenek.
sim - rb német megy orosz ellen.AB n vegyesen.
Ja meg egy kérdés még single player mit takar?
Érdemes vele vergődni?
Üdv
Már ugy gondoltam ezt a Nemzetek szerint,hogy német oldal vagy orosz oldal,nem rak össze PZIV-t 1 T-28-al egy oldalra. Skinere majd ránézek,nem rossz az hogy csak én látom!
Kössz!
Üdv
Ezek letölthető festések, csak te látod őket. War Thunder oldalán van fent nagyon sok, lehet miből válogatni. RB és SB csatában nemzetek küzdenek egymás ellen.
Nemzetek szerint.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Hali!
Ezek a sivatagi festést,hogy lehet elérni,eseteleg ehez a gaméhoz is vannak különböző modok?
Szimulátor modban ott nemztek szerint van a két csapat (Nemzetek szerint),vagy ott random?
Üdv
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.11.07. 07:59:04
Trucker39
Ez is tetszik. Kár, hogy magát a járművet nagyon utálja az ellenfél, mert továbbra is elsődleges célpont a repülőknek.

Szerintem is elég pontatlan ez a kill-cam. Gyakorlatilag MINDIG távolról lőnek ki szerinte, mindegy mennyien lőnek épp közelről, akkor is. Illetve valóban, olyan helyeken/olyan szögekben megy be a gyilkos lövés, ahol ránézésre képtelenség lenne. Jól mutat ez a nézet, de hosszú távon inkább bosszantó...
Gottfried
És a mai napig a kedvencem a ferdin:

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Mi az hogy!! Nagyon is!! :)

Két szép afrikai:

Egy szép KT:

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

futóhomok, túl jó a realitás : D
Master91
így spawnoltam le :DD
ximix
Eeekapart a homokba :)
Master91
Mondom megyek egy kört az orosz 1. légvédelmis trakesszal

Ja nem megyek.
ximix
Tegnapi extra szendvics

egy Pz.IV. két szovjet között nem hittem, hogy élve kikerülök :)

Egy kis anti aliasing többet dobna rajta : P
Sherman0070
Amúgy az kedves lenne a Gaijin-től hogy mondjuk akik a CBT kezdetén megvették a starter pack-et azok tesztelhessék az amcsikat is. Végülis 3000 emberrel többre mennének max titoktartás lenne mint akkor.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

DasIsFuck
Az első képen a modell indokolatlanul ronda...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Trucker39
Egy-egy jó skin milyen sokat dob a játék hangulatán.

OKK! Dánke ALL! Neki veselkedek!
Kezdj nyugodtan simen.Hamar bele lehet jönni.És oda elég egy tank + személyzet nem kell többet kihúzni.Olyan sokat nem kell várni. ( hol van ez af hez ahol amig nem volt JIP negyed óra is simán volt..de akár többszöröse is)
DasIsFuck
Érdekes a Tigris 2 mennyivel mozgékonyabb meg kezelhetőbb mint a tigris pedig jó 10 tonnával nehezebb és csak 50 lóerővel nyom többet a motor.
Még a tornya is gyorsabban fordul mint a tigrisnek...

Mondjuk azt tényleg nem értem miért kell a tigrisnek IS2-k meg t44-ek ellen mennie állandóan, ha a Tigris 2 is ezek ellen megy.
A tigrisnek semmi keresmi valója nem lenne ezek ellen a maga lepkefing átütésével.

Nincs semmi követelménye. Sajna sokat kell várni. És lehet szakaszba mind három módba játszani. Csapat játék ritkán jön össze mivel random csaták, de néha igen élvezetes csatákat lehet menni.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Trucker39
Üdv!
Ha most kezdted érdemes először pár csatát menni AB-t, majd Rb módot. SB módban (simulator mód) sajnos elég kevesen játszanak, főleg ebben az időszakban.
Csapatban tudtommal nem, szakaszban viszont lehet itt is menni.
Magyar nyelvű segédleteket a játékhoz meg a banner alatt találsz: Fontos infók kezdőknek

AB módban ilyenkor is lehet bosszantani az oroszokat.

Hello mindenki!
Nemrég raktam fel a gamét nekem eléggé bejön,mondjuk a wot is ,de ez valahogy simulátoros jellegűebb számomra(jó nem 1 steel fury),azt szeretném kérdezni a simulátor modot még nem sikerült kipróbálnom,annak van valami követelménye ,vagy csak szimplán sokat kell rá várni,és ezt lehet szakasz,illetve csapatba játszani mint a wotot?
Előre is kössz!
Üdv
Lt.Rodlee
DasIsFuck
Mai nap nagy győzelmi szériába vagyok:D
Csak sajnálatos a rettentően kevés credit jutalom amit a GF ad:S

Akit érdekel esetleg Magyar szervezésű Air Race Bajnokság Tier 1-2-es gépekkel jövőhét szombat-vasárnap:
http://kopasz442pcgames.hu/race
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2014.11.06. 07:33:12

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

DasIsFuck
Nézd meg a lőszer elhelyezéseit x-ray módba, akkor mindent megértesz:D

Itt kicsit máshogy működik mint a wot-ba.

Trucker39
Igen. Azért nem kell idegeskedni nagyon miatta. Még egyáltalán nem pontos sem a találat jelzése, sem a visszapattanás.

Master91
hát nem tudom

nem nézem ki sok játékosból hogy tudják az ammot hogy hol van a tankoknál, annyira seggarcúak

biztos random, mert ha első lövésre nem kaptam ammot, másodikra ki gyújtott, ha mázlim volt akkor hosszú ideig égtem (míg berobbant az ammo), ha nem, akkor rövid időn belül ammo.. :D
ma egy ilyen nap volt, ez van, cumiztatás mindenhonnan
Random?
Btw nem nehéz ammo-t lőni játékban, pláne mióta látni is lehet, hol van lőszer. Mondjuk kb mindenhol..:D
Ki lehet kapcsolni ezt a halál utáni killcam dolgot? Sokkal idegesítőbb lett a játék. Már ha egyáltalán tudják hova fokozni.

Legutóbb csóri Marder III-al úgy haltam meg hogy a toronylemez csücskét eltalálták és onnan a repesz az egész tankba bejutott szinte mindent szétcsapva. Persze szigorúan killcam szerint.
Master91
Az miért van, hogy ma szinte mindig ammo lövéssel / robanással halok meg ?
Előző csatában a 3 tankomat 3 ammo robbanással buktam...
Pont hogy a legjobb, pont azért, mert itt nem tudnak messziről lődözni...:)
P-1000

Esetleg Gustav?

Gustav
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.11.05. 22:03:28
ximix
Végül is amin lánctalp van jöhetne csak a helyét nehéz volna megtalálni a játékban.
http://ww2db.com/images/vehicle_katyusha12.jpg másold az URL sávba nem müxik link ként

PL a tüzérség tűzet nem a MI adná hanem a Karl, SturmTiger és egyéb járgányok , megmaradna kérelem a karikával csak a Karl-hoz futna be, hogy oda kérnék egy pukkantást és .. most kéne valami okosság nem olyan mint ami a WoT-ban van....mondjuk megjelenne az a karika a minimapon és te azon belül választanál egy tetszőleges pontot vagy megjelenne a karika a minimapon és csak azon belül látszódnának a tank ikonok és akkor klikk a piros heavy-re és tűz, persze megfelelő lövedék szóródással.
A lövést viszont követné a kamera mint a bombát itt lenne a az élvezet, hogy talál e mennyire tudom jól beállítania járgányt és egyebek.
A térképen kívülről kezdenének, hogy ne trollkodjanak a nagy gunokkal és még lehetne agyalni a végtelenségig.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.05. 21:29:04