War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

75%-on áll a wr-em vele, valamit rosszul csinálsz.
A WoT jó móka? Részeg vagy? :-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Realisticben nyomom, illetve nyomnám.
Egy hányadék az egész, nem hiszem el, hogy ilyen fos ez az egész.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Nem menj olyan ellenfelek elé amik amúgy is átlőhetnek. Nagy, magas célpont vagy, keress egy védettebb helyet és onnan lövöldözz. Ha arcade csatát játszol akkor nem tudok segíteni, ott úgy is ki fognak lőni, mert ott van célzás segítő célkereszt, így még a távolság sem fog a segítségedre lenni.
Sherman0070
A WoT szerintem jó móka nagyon amikor 1 hónapja játszottam rajta nekem nagyot tetszett. Ott a tankok itt a repülők a fun.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

megvettem a JPz 70A prém csodát. 8 meccsből még nem nyertem egyet sem... IS2, IS2, ellenfelek, de gyakorlatilag oneshot vagyok mindenkinek bárhonnan Ugyanaz a hányadék "játék" ez is mint a WoT....

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/186182-us-ground-forces-sneak-peek-during-paris-games-week/#entry3556034
Nemsokára bemutatják az us tech treet...gondolom kiváló br-ezéssel..
érdekesen műkösik ez az mm hogy Ferdivel 80+ százalékban tier 5 ellen megyek... gondolom a tier 4 szovjetek meg mennek a tier 3-as csatákba...

peccs elején nagyon pörögtek az új mapok, most meg jungle, kárpátok vagy karelia :(
Sherman0070
Ilyet nem találok. Screenshotot nem tud vki küldeni aki tudja hol van?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hm... meg lehet osztani ezt a kill cam röntgen dolgot? Mert érdekes volt. T-54 rálő a ferimre. Ding a páncélról. Telibe a cövet arról megpattan bemegy a "tankba" ott is megpattan telibe a motort és kigyúlladok...
Toby0501
Ehhez pedig kapcsold ki a Catalyston belül a VPU vagy GPU recovert (ha van ilyen).

ximix
A jó öreg kártya ki-be 10-szer nem segít ? az a "device removed" szöveg érdekes, nem lehet csak kontakthiba ?
Azt tudom, hogy az én kártyám vége is picit lehajlik ezért finoman a 2x6 eres vezetéket felkötöttem a gépházba, hogy egyenesen álljon.
Chipset driver?
Az árnyékok kikapcs ?

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.23. 18:54:56
Toby0501
Módosíts a Launcheren belül valamit a beállításokon és próbáld újra.

Sherman0070
Szóval nem tudom mit tegyek lecheckelem még1x ha nem működik akkor kár volt mára prém accot vennem mert így csak pazarlok.

Sherman0070
Én épp előbb checkeltem le a fileokat amielőtt beléptem....

Check files vagy mifene nálam megoldotta a problémát de vicces hogy pár órája még működött. :)
Sherman0070
Ja nálam is ez van. Írány WoT-ozni. Úgyis kiakartam fejleszteni az új T49-et.

Sherman0070
Így tönkrebaszni egy játékot. Komolyan mondom egy éve előrrébb voltak mint most.

Sherman0070
Na most..... ahogy írod hogy Fatal Errort kapsz amikor belépsz belépek én is erre ez fogad.

Már ebbe a szarba be se tudok lépni. Így van Gaijin hátha az egész játékot elkúrod!

3+1 alkalommal próbáltam belépni, nem ment. Rá is hagytam.
Sherman0070
Én tank battlesban kapom de ott csatánként.

Most engem is utolért a Fatal error.

Fatal error: could not load mislist.blk

Most tapasztaltam először és bejelentkezéskor dobja.
Sherman0070
Nincs szóval én sem értem mi a baja a játéknak.

Cobra.
Pedig itt nem lenne szabad gondnak lennie. Nekem is 7770 van és sose dobott hibaüzenetet. Más játék alatt nincs probléma?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Trucker39
Térképes célzás továbbfejlesztése (unatkozó játékosoknak). Minimap Sniper 2.0

Sherman0070
Régen CBT alatt minden okés volt. Utána egyszer elkezdte azt hogy Kurskon Fatal Errorozik most meg majdnem bárhol képes fatal errort kapni.

Sherman0070
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs)
Videókártya: AMD Radeon HD 7700
Oprendszer: Windows 7 Home Home Premium 64 bites

Igen af kb 5x annyit ad, csöppet aránytalan.
Ma volt egy sb csatám, 4 játékost lőttem, bukta lett, 13000-et kaptam, ebből 5-6 a javítás és ez tier 4-ben, egy 5-ös tank 600k, köszi gaijin!
Cobra.
Kellene a géped specifikációja (cpu, videókártya, oprendszer).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Régebbi vga driverrel is csinálja? Mintha a driverrel vagy kártyával lenne valami gebasz (vagy nem szereti a kártáydat, vagy a driver nem jó neki).
Tank csatában prémiummal 10k-50k sikver között lehet átlagban keresni, nem olyan rossz az, de ha jól repülsz akkor AF biztos, hogy ott jobban hozza pénzt.
Nem mai kör, de az egyik legjobban sikerültek között van anyagi szempontból:

Sherman0070
És ezt miért csinálja ha tankokkal megyek?

Trucker39
Sherman0070
Vki tud linket küldeni DX11 letöltéséről? :D Mert ami én találok mind 9.0c pedig 11 van írva :D

A nagy update óta ma mentem először tankkal és ledöbbentem hogy mennyire kevés kreditet hoz, farmolni eddig is csak af-ben lehetett, de az hogy tier 4 sb-ben prémiummal 2500 pénzt kapok egy killért.... durván nevetséges. Komolyan nem tudom elhinni hogy ezzel akarják megölni a játékot, pont most amikor már kezdene valamelyest kiforrott lenni, pl. az új pályák nagyon jók, új tankok, légvédelem stb. egy pillanatra fellelkesedtem, de hamar elmúlt...
Sherman0070
Azt nem tudom csak azt hogy 4GB ddr2-es RAM-om van :D

Mennyi a VRAM-od?
Most mentem 2 kb 10 vs 10 meccssett.Előtte 6 vs 6-ot.

Sherman0070
Én egyáltalán orosz oldalon várakozót sem látok. Max 3-an vannak ha meg betesz 5vs5-be fatal errort kapok.

Még mindig szánalom az orosz oldal.Noskill és buta játékosok tömege.Nagyon kár érte.Mert iszonyat jó dolog menni is-2-vel. :(

Sherman0070
Kártya drivert 1 hete frissítettem szóval az kilőve. Dx drivert frissítem úgy hátha jó lesz.

Próbáldmeg frissíteni a kártya drivert, dx drivert aztán kiderül, hogy ez megoldja a problémát vagy sem (nekem is amd kártyám van de soha nem fagyott még ki a wt). Ha ez nem segít, akkor majd lehet tovább próbálkozni más irányba.
Sherman0070
Amd a videókártyám. Dx-et mostanában nem frissítettem. Lehet ez ellen vmit tenni?

Nvidia kártya? Dx-et frissítetted? Úgy tűnik patch óta másnál is van ilyen, fórumon van róla pár post.
Sherman0070
A DirectX 11-emmel valami baj van? Sokszor ilyen DX11-es hibaüzeneteket adott ki.

Nekem még nem fagyott ki soha, nem tudom mi lehet az oka nálatok.
Még a végén mumust csinálsz belőlem! :)

Sherman0070
Neked hogy nem fagy ki naponta 20x a tankos részleg? Haveromnak és nekem csak úgy kapja a Fatal Error:Freeze Detected-eket. A Laucheren belül többször is rámentünk a Check files-ra de ugyanaz a probléma.

Nem akarok ünneprontó lenni, de ha csatát vesztek akkor valahogy gstup valahogy mindig feltűnik a színen :D Visszanézem a replayt,de fogani mernék, hogy megint ő lött ki :D

Megint lehetne sírni, hogy op. németek, de csupán annyi történt, hogy a kedves csapattársak mentek a vársoba ahol semmi nem volt. Meg is kérdeztem, hogy úgy mégis mi a faszt kerestek ott, mikor az A pont még a közelbe sem volt.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.22. 21:22:18