Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jocking #20284 A GF repülős részét továbbra is egy undorító szemét szarságnak tartom. Egyértelműen csak arra jó, hogy a balfaszok (akik amúgy tankkal nem tudnak normális mennyiségű killt gyűjteni) is szerezhessenek csatánként 3-4 plusz "ingyen" killt.
Az meg különösen irritáló/gennyláda dolog, amikor kilövök valakit a tankjából, aztán 2 perc múlva ő meg "csakazértis bosszú" alapon szétrakétáz fenről.
Ráadásul úgy, hogy semmit nem tehetek ellene, mert ő egyértelműen lát (hisz pirossal ki vagyok neki jelölve), én meg tehetetlen vagyok, mert a német tankokon sokszor még koaxiális géppuska sincs, nem hogy valami nagyobb kaliber a torony tetején.
A repülős rész ebben a formában egy nagy szar. Ha úgy lenne, mint a tesztelések idején (hogy nincs jelölve a repülősöknek az ellenség, és nincs ott a földön a nagy sárga célkereszt), sokkal kevésbé lenne geciség. De csinálhatnák azt is, hogy az attackerhez ne 2 kill kelljen, hanem 5, a bomberhez meg 8, és mindjárt kellemesebb lenne a gameplay.
A WT-GF ben a repülő az, mint ami az arty a WoT-ban.