War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Patch óta KV-2-vel szinte alig lőttem ki PzIII/PzIV-et egy lövéssel, rálövök, hit, aztán ennyi. Ilyenkor érdekes módon nincs kamera, ami megmutatná, hogy mi történt.
Segítséget kérnék. Akárhányszor elindítom a játékot, újrapatcheli magát. Idegesítő egy hangyányit...
Vmi megoldás vkinek?
Kösz.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Killcam (vagy shootcam) nagyon jó lett, legalább látszik is, hogy a fizikai motor talán működik is. Számomra a BR változások is pozitívak, illetve a tank belsejében történő damage modell változások is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ja és a zsu 57 is nagyon kellett a játékba, legalább most már azzal is halomra lehet ölni a német tankokat, ha szegéyn pengés orosz játékosnak elfogyott a spawn pontja
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.30. 18:00:37
Az nem megoldás hogy egyrészt ragaszkodunk a realisztikussághoz(tank tulajdonságok), másrészt viszont olyan orosz tankokat eresztünk német tankokra, melyek kifejlesztésekor a német párja már múzeumban volt. Jó hogy nem lovas katonákkal kell menni t72-esek ellen.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Arra nem számítok, hogy fairebbek lesznek mint a szovjetek.
Tigris/Párduc ellen már Pershingek lesznek ebbe biztos vagyok.
De pl az E2-es sherman is nagyon élvezetesnek fog kinézni, de hogy mivel fogja a német oldal kilőni azt nem tudom.
4.3-as br garantált neki.
Rank5-re meg lesz gondolom m103, az se néz ki jobban egy KT ellenfeleként az is4-től..
Persze főleg úgy, hogy a gyenge tornyos kt-val kerül szinte egy szintre...
Egyébként a tigris/párduc párosítással kilőhetetlen az is3 szemből.
De az sem baj, hogy a németeknek nincs nehéz tankja a kv-kal szembe, elvégre az történelmileg így volt, persze a tigris-nek mindenképp az is2-vel kell egy szinten lennie.
Amúgy meg légvédelmet fejleszteni jó nehéz lett. Már Ab-ban is alig lehet eventes gépet látni, nem hogy kilőni.
Akit érdekel, devblogon kint van az újabb usa jármű, most egy aa került bemutatásra az M2 után.
Sok pozitív és negatív.Kíváncsi leszek...
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.30. 11:42:13
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.30. 11:42:11
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.30. 11:39:17
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/187666-update-30102014-143913/
1-2 dologra térnék csak ki.
ISU-122 6.7--->6.0
IS-2 1944 7.0--->6.7
ISU-122S 7.0--->6.7
ZSU-57-2 8.0--->7.0
Na elmennek a f***ba. 😊 Zsu 57-et miért kellett lejjebb rakni?Még lejjebb került pár t-34-es is.De nagyjából ennyi.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.30. 08:56:20
Hiába vagy kilóméter távolságra rank5-re már tele van olyan lőszerrel aminek bőven van akkora átütése még ilyen távolságból is ami átüti azt a 180mm-t.
Ráadásul ha beforgatod akkor még rosszabb, tehát nem lehet semmit csinálni vele annak érdekébe, hogy növeld az effektív vastagságot.
Nekem már az első Tigris 2-re megvan az xp fele így kipróbáltam a tankot és ha más nem is az ágyúja brutál lesz😊
Meg kegyetlen jól néz ki a Porsche toronnyal, csak nem értem miért olyan kevés a front páncél azon a tornyon😞
A 6.7-es br zavar nagyon, de ez még nem találkozhat a 8.0-ás apokalipszis tankokkal ugye?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt arra nem számítottam, hogy ablakokon és falakon keresztül is ki tudnak lőni, de ezek szerint lehetséges. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.28. 18:31:36