37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    kurva értelmes.... legalább mutathatná valahol hol tart az ember :D

3 csatát mentem... életem legszarabb csatáit eddig :( 3 csata 1 kill :(
  • kissssss
    oké..... packet loss 34, 50, 68% aztán újra vissza esik nullára utána újra emelkedik :D wth??

így nem lesz könnyű elkapni azt a bumerángot.
  • twi452
    de ír az mindent az acsiknál a Throwing a Boomerang részben
    csak nem fér ki ezért ilyen lenyitható minden része és ott ha ráviszed a csíkra az egeret akkor popup-ban ki is írja szám szerint, hogy hol tartasz
  • Zegi Norbi HUN
    Ahaaa... lehet hülye kérdés, de elvileg ma kezdődött igaz? Hol látom, hogy mennyinél tartok stb? Vagy ebben nem olyan mint a WoT-ban?

Megleltem a választ :D Nem írja sehol hol tartok, de az Inventory-ban ott vannak a booster-ek. Szóval akkor stage III-ig megcsináltam már :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.03. 20:16:35
  • twi452
    150 árkád kill és megkapod ingyen valamelyiket a két bumerángból
    rb-re és sim-re van kétszeres szorzó szóval ha csak ott nyomod akkor 75 kill

és vannak közte szintek ahogy haladsz ott még kapsz ezt azt
  • Zegi Norbi HUN
    Ez most hogy van? Nem világos a szövegből :/
  • Zegi Norbi HUN
    Velem is ez volt :D De én idegrohamot kaptam, aztán észrevettem hogy megadta... Feleslegesen idegeskedtem :D
  • AnuluWork #20221
    Egy szívroham fázisai:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Megkapod:

Ledöbbensz:

Keresed a gyógyszered:

Hála istennek sikeresen hatott:

:D

Ezek teljesen hülyék? Már majdnem kurvaanyáztam. :D
  • kissssss
    ingyen bumeráng? na ná! cuppanjatok rá mert elvileg csak 3 napig érvényes.
  • AnuluWork #20219
    Mindjárt befejezem az egeret. Meglepődnél, ha tudnád miket bír ki, átütési érték ide v. oda. :)

Igazából egy olyan pont van, ahol tényleg pity-puty ki lehet lőni, de azt szemét módon simán el lehet rejteni. Minden más csak papíron létezik, még M103al is, pedig az tényleg mindent átvisz, no rico. :)

Szóval húzd csak ki Plusi, nem fogsz benne csalódni, bár az elején nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de ha elfogadod, hogy ha nem egyedül vagy Maus, első számú célpont vagy, akkor hamar megszereted, mert ettől elvonatkoztatva iszonyat durva tank. :)

Más.

Dev Q&A
  • bgabor
    Csak sajnálom hogy az embereknek szegény Einstein helyett ez a bohóc ugrik be erről a mondásról. :D
  • bgabor
    Aztán a Maust minek húzod? :D
    Láttad már tier5 ön az átütési értékeket? A Maus tornya elöl 220 mm, ezt tier5-ben az orosz heavyken kívül bárki átüti APCR-el, amerikai gépek már tier4en is.

Nem kötekedni szeretnék, csak érdekelne hogy mi visz rá valakit annak a csődtömegnek a kifejlesztésére.
  • Fura Alak
    Isten megbocsájt...
  • Nohab
    Bocs, csak marha magas labda volt. :D
  • Nohab
  • Master91
    tornyot szoktam ilyenkor, hatásosabb
  • Fura Alak
    Neeeeem, a Gazsi nem szól bele a csatákba... Lófaszt nem... T-34 -el 5-7x lövöm a Pz3 -at seggbe, és csak zöldül a motor........
  • e57
    Szerintem +30% boost volt neki aktív, így 100k +30% + valami kerekítési dolog miatt jött ki így. :)
  • Pluskast
    El is gondolkoztam rajta, hogy ez vicc akart lenni vagy tényleg ennyire köcsögök a fejlesztők, hogy azt az 1 forintot lespórolták.
  • WinT
    De ilyent, hogy 99999 és nem kerek összeg, még képen is csak most látok először. :)
  • twi452
    az csak lottó :)
  • kissssss
    néhanapján jó lenne tudni hogy mégis miféle trophie-t teljesít az ember.
  • Pluskast
    Ritka kiváló köröm volt, ilyen sem fordul elő velem túl gyakran.

• carp3tm0nster
    a chat nem jó erre, leírták a többiek,hogy miért.
  • twi452
    azokkal általában amúgy sem mennél semmire, tökmindegy hol vannak :D
  • Master91
    és szarnak a chatre
  • Toby0501
    Arról nem is beszélve, hogy rengetegen nem beszélnek angolul a játékban.
  • kissssss
    félmegoldás, míg te verset írsz addig valaki szépen kilő téged.
  • flashpointer2
    chat
  • carp3tm0nster
    Csak én gondolom hülyeségnek, hogy a sim battle részben a saját csapattagokat jó lenne látni? Hiszen elvileg rádión megadhatják a helyzetüket(ha reálisan gondolkodunk). Jó lenne, mert pl egy 3 bázisfoglalós pályán tudnánk, hogy ki merre indult el, vagy elindult-e egyáltalán.
  • jocking
    Hát igen, nagy szopatás az ab-ben, hogy csak 3 tankot lehet összvissz bevinni.
  • e57
    Nekem közeli bombarobbanáskor, vagy ha nagy kaliberű robbanó lőszerrel találják el a lánctalpat, akkor szokott leesni.
  • e57
    A járműre váltható pontokat a járműválasztó képernyő jobb felső sarkában láthatod.
  • flashpointer2
    Azt hol láthatom mennyi pontom van játék közben?
  • nandoxxl
    Ez az egész gold ládás dolog, egy rakás sz... tönkreteszi a játékélményt a nyerési kényszer. Undorító amit művel a Gajin.
  • e57
    Nagyon jó a lépegetős és a gumitankos event is. Sajnos időhiány miatt csak 1-1 kört bírtam menni velük. Jó lenne ha bent hagynák húsvétra őket.

A lépegetős event spawn rendszerét áttehetnék normál AB csatákra is, mert sokkal jobb a mostaninál (RB pontrendszere). A repülőzés is sokkal élvezetesebb így.
  • Master91
    bakker lépegetősről nem is tudtam, hogy tudok vele menni? :D
  • Karónvarjú
    Ugyanez másként:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    For those that want to play on DX9 render this is the simplest way:

1. backup "config.blk" in War Thunder folder, simply copy-paste it in same folder

2. open "config.blk" in War Thunder folder, using notepad

3. find these these two lines which start with renderer (both near the top) and change them to:

renderer2:t="d3d9ex"
    renderer3:t="d3d9ex"

("dx9" might also work, but this looks prettier with no FPS cost for me)

4. save and close the file, continue to run the game as you normally do

If any problems arise you have your backup. Launcher renderer box will be empty so you wont be able to tell which rendered is actually being used but in my case the effect was immediately noticeable in-game by having exact same FPS as my usual dx9ex (25% more than dx11).

This way also prevents potential future problems by having to ready-only the config file, as suggested in link in previous post (http://forum.warthun...cher/?p=4410911), and forgetting to untick read-only when the patching starts. You may have to check if a future patch rewrites those two lines and change them back if needed.
  • Karónvarjú
    Ha valaki másnak is fps-eséses problémája lenne.
  • jocking
    Na, kipróbáltam a két április 1-ei eventet. Azt kell, hogy mondjam, az egyetlen különbség a normál játékmódokhoz képest, hogy különvették a ruszki birodalmi szuperfegyvereket a többi nemzet krumplilövő gumitankjaitól. Eddig ezek mindig egy csatában mentek, most a változatosság kedvéért 2 külön eventben.