37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Karónvarjú #20188 Kivették a kliensből a lehetőséget, hogy kiválaszd a renderelési módot, mostantól automatikus. Nekem dx11-el voltak fps esések, áttéve dx9-re stabil lett. Mostantól újra bajok vannak nálam emiatt, szerintem dx11-en megy a játék, de nem lehet megnézni sem, nemhogy kiválasztani. Fasza. -
flashpointer2 #20187 Lövésnél talán az a blúr effekt? Vagy a füst. -
Nem tudjátok melyik volt az a grafikai beállítás ami legutóbb bekerült a grafika menübe? Iszonyat gáz, hogy minden lövésnél lemegy olyan fps drop van, hogy csak nézek. Más is panaszkodik a fórumokon, de ma javítottak valamit. Nos, ebből semmi sem látszódik. -
RepeszElek #20185 Nem sokat számít szerintem hogy kezdő vagy. Ha majd 2 kilométerről eltalálsz egy mozgó tankot retard
kereszt nélkül akkor sem lesz annál a számnál sokkal nagyobb a győzelmi arányod mint ahol most áll. Ha megtanulod a tankok gyenge pontjait és 6 csatából 6szor IS-2 és pershingek közé dob be te pedig egy panther D-vel vagy mondjuk akkor aztán lőheted, ők meg ott fognak átlőni ahol a legvastagabb vagy egyetlen egy lövéssel, ebben a játékban a BR. besoroláson van a legtöbb hangsúly, ahogy az igazi életben a háborúban úgy a játékban is cseszheted ha szembe jön veled egy Tigris és te egy t3457-ben üldögélsz, bár azt legalább oldalról kilehet lőni még azzal a szarral is..ez a rész élethű a játékban és mind ki is vesszük belőle a részünket úgy 50-50%-ban nehogy bárki is megsértődjön vagy ne tudjon nyerni egyszer sem, Gazsi szeretné ha mindenkit köztük a legbénábbakat is szórakoztatná a játéka.
Nagyon rendes ez a Gazsi...
Jó játékot! :D
A tévedés és az elírás jogát fenntartom! -
Bee #20184 3,7 BR-es német tankokkal AB-ben nem lehetetlen, talán még nehéznek sem mondható, pedig én kezdő vagyok még.
AB-ben 3 tank a limit játékosonként, amiből azért egyet meg lehet ölni. -
Akkor nem nyavalygok tovább :D Kipróbálom majd RB-ben :) -
Két event van! :D:D:D:D:D
Az eddigihez itt vannak a lőszerek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez meg a másik event!
FUN FUN FUN! :D:D:D:D
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2015.04.01. 15:19:28 -
bgabor #20181 Nyerni igen, de ne feledd el, hogy ha győztök ugyan, de te nem lősz ki egy ellenséget sem az adott körbe (mert csak asszisztod ad csak, vagy éppen nem kerül elég senki egy nagyobb mapon) azt is failként számolja el a drága. És ugye a harmadik failnál ennyi volt. Ha négyen mentek és csak két ellenséggel találkoztok, lesz akinek nem jut majf kill.
Az 1000 aranyat meg húsz nyertes és killes csatára adja. És nem lineárisan növekszik, tehát 10 győzelem után nem 500 aranyat kapsz, hanem csak 300-at. Egy átverés egy szóval a golden wager, na. -
Jó poén, nekem tetszik!
Belső felépítés:
"Hivatalos" adatok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #20179 elég gagyi így ez a krumplilövölde.... legalább hozna kreditet..... körönként 10k-t :D akkor megérné vele nyomni....
de így csak idegelés a sok TK miatt -
ROFL..... "mindenhol ugyan olyan gyenge a páncélja".... 
Szerk.: Tényleg, tényleg bent van!! :D:D:D Aki nem látja lépjen ki, és patch -elje fel a kliensét! :D
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2015.04.01. 14:25:33 -
kissssss #20177 apcr répával könnyen le lehet vadászni a papírrepülőket. -
http://warthunder.com/en/news/2974-event-unrealistic-battles-en -
GálTomi #20175 Jelen..... Nekem 1 Misi ezüstös jött osszeq úgy hogy nem is figyeltem rá.
-
flashpointer2 #20174 Dettó.
De mostanában annyit játszom hogy még az előző hetit most mente le :D
Utoljára szerkesztette: flashpointer2, 2015.04.01. 12:44:45 -
kissssss #20173 "100 aranyat"
üdv a 100 arany elit kluban
-
foxbat88fx #20172 jaaaa, hát az nekem nincs :)
egyszer szakaszoztam... az is csak 2-es szakasz volt, de az nem olyan nagy szám, ha balfasz a csapat akkor nem elég -
Malarki #20171 Vagy egyáltalán olyan ember, aki a nagy ládából 1 milka creditet vagy 1000 aranyat nyitott ki? Nekem természetesen harmadjára is ezt a fos aranywagert dobta ki... -
Bee #20170 Nem, Nohab szakaszra gondolt ismerősökkel. Ha 4 jobb játékos együtt tolja, akkor nem nehéz nyerni. -
bgabor #20169 Ne gyötörd magad, a Golden Wager egy nagy átverés, úgy van megcsinálva a feltételrendszer hogy alig lehet vele aranyat szerezni. -
foxbat88fx #20168 együtt játsszak ezekkel a hülyékkel? :D
mit értesz együtt játszás alatt? :) kempeljek velük hátul és nézzem ahogy az enemy behúzza a bázisokat? :D
sokkal jobb lenne egy olyan golden wager ahol a top3-ban kellene benne lenni.... akkor szerintem még az 1000 gold is simán meglenne ennyi agyhalott barom között :D -
Szpecnyaz #20167 Az új realisticben kifejezetten jól használhatóak, főleg a kis alacsonyabb TD-k. Pl egy SU-100 nagyon, de nagyon gonosz tud lenni. -
Egy valamit nem értek. Rengeteg "folyton ott vagyok a legjobbak között, de a csapat miatt elvesztem a wagereim" ember. De egyiknek se fordult meg a fejében, hogy együtt játszanak. Nem is kell együtt mozogni a pályán, mert ha minden ember ~3 tankot kilő (RB, SB). akkor is lényegesen megemelkedik a győzelem lehetősége. (Gyengébbek kedvéért: ez sem garantálja a győzelmet.)
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.01. 11:48:37 -
foxbat88fx #20165 heroikus küzdelemmel összeszedtem 100 aranyat pffffff, na ez szép volt :DDDD -
foxbat88fx #20164 oké második lose :( -
foxbat88fx #20163 jól kezdődik... kaptam golden wagert....
naná hogy egyből egy agyhalott csapat zero eséllyel :D
átdolgozhatnák ezt a golden wager-t is.... 3 lose után elveszíti az ember pffffff
lehetne 5 lose minimum -
Bee #20162 Április elseje van, a WT-s srácok trollkodtak kicsit... 
Forrás: warthunder.com
Utoljára szerkesztette: Bee, 2015.04.01. 10:04:28 -
bgabor #20161 Hát pedig részben ez választja el a profi játékost a gyengétől, meg a gyakorlat.
De az életben is az boldogul legjobban a kihívásokkal, aki legjobban felkészül rájuk.
Azért egy 76-os ágyús Jumbo Shermant sima Shermannak nézni éppen olyan fatális hiba, mint egy Tigrist Panzer4-nek nézni. És ugyanúgy szinte mindig végzetes. -
Szpecnyaz #20160 Pedig ha eleget játszol velük/ellenük akkor nem egy nagy dolog megjegyezni, meg ott van amit bgabor is mondott, nézegetni a menüben a páncélját. A játék megad minden lehetőséget, csak élni kell vele. Aki erre nem hajlandó az megérdemli hogy szopjon csata közben. -
kissssss #20159 igen az ember megnézi a tankok gyenge pontjait... és kb ennyi mert holnapra jó ha az átlag ember 1 tanknak a gyengéire emlékszik nem pedig 12+ tegnapi ellenfélre és azok tankjaira, tudod az egy dolog hogy az ismertebb tankokat(idővel) megjegyzi az ember tiger pz4 t34 m6a1 stb de azt elvárni hogy az összesnek megjegyezni a nyavalyáját és napi 4+ órán keresztül seggelni a játék ellőt na az már röhejes, az ilyen ember már erősen kívül esik az átlag játékos kategóriából.
nem értem mi olyan hihetetlenül nehéz megérteni ezen.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.01. 01:00:01 -
bgabor #20158 Csak annak aki életben akar maradni, meg killeket csinálni.
Repülős részben ugyanígy vágni kell hogy melyik géptípus miben erős és miben gyenge. A győzelem többnyire ezen múlik.
Amúgy nem tudom mi az ördöngősség neked benne. Mész az új tankoddal öt kört, megnézed mik jönnek szembe általában, majd a menüben megnézed hogy hol érdemes lőni őket. Ennek magától értetődőnek kéne lennie szerintem.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 23:17:13 -
bgabor #20157 E2 Sherman tornya oldalt is 150mm, mint írtam.
Tiger hol visz át 150mm páncélt? Esetleg az új E model, az is csak APCRel.
Mint írtam, a legtöbb hőborgésnél utólag kiderül hogy a kedves játékos volt a hülye.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.31. 23:13:02 -
az kemény, kíváncsi vagyok rá :D -
Ahol kiírták, hogy lesz Maus, ott szerepelt egy T28/T95 is. Pár hete olvastam utoljára, de akkor is még benne volt a listában.
Személy szerint nem fogok meglepődni, ha bekerül. -
foxbat88fx #20154 e2 sherman is eléggé el van cseszve a game-ben :D
vicces hogy a torony oldalát közvetlen közelről sem viszi a Tiger.... -
legtöbbjüknek ugyan az, csak máshol helyezkednek el :D
-
kissssss #20152 aztán majd te szerinted itt mindenkinek fejből vágnia kéne 400+ tanknak minden egyes gyenge pontját csata kellős közepén.... -
carp3tm0nster #20151 aztán igen... meg tudom, aztán tudom hol kell lőni, aztán...
-
szerintem Maus mozgékonyabb mint a T95 -
bgabor #20149 Valószínűnem tartom hogy az M36 Sluggerrel lesz vége az amcsi TD ágnak.