Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jocking #20303 Nem emlékszem, hogy bármikor is a saját bénaságom miatti dolgok miatt szidtam volna a játékot. Az meg hogy szar a GF repülős rész, szerintem rohadtul nem az én hibám. Egyszerűen csak az én piros jelemet nézte ki magának a "kedves" pilóta (vagy direkt, bosszúból) és én szívtam meg. Erre nem lehet tudással válaszolni, ez egy rohadt nagy lutri.
Azzal mennyivel vagy előrébb, ha a pozitív dolgokat is leírom a játékról? Egy fórumban általában a problémákat szokták megtárgyalni, nem azt, ami működik. Ha nem lenne "köpködés", akkor az egész topik a "nézzétek a screenshotot de jól néz ki xy tank" meg a "itt a kép a pontokról, 20 kill 0 halál, de jó nekem" típusú hsz-ekkel lenne tele. Annak több értelme lenne?
Egyébként ha neked ez hiányzik, akkor elmondhatom, hogy ma a szemét repülős mozdok 3 halálos meccsemen kívül elég jól "viselkedett" a játék. Zsinórban volt 4 meccs is, amiken 8-11 killt hoztam 0 halállal. A Henschel királytigris gyanúsan jól pattogtatja le újabban a rálőtt cuccokat, régen tuti nem ilyen volt, de most egész jó.
Részemről lezártam a témát. Szerintem mindenki beláthatja, hogy a repülős rész megoldása arcade-ban egy vicc, nyugodtan megcsinálhatnák olyanra, mint ahogy az rb-ben is van. Ha meg valaki mégsem így gondolja, az az ő dolga, attól én még nem fogom meggondolni magam (mint ahogy más sem). Na uff.