War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem épp a pörgés tetszik benne, megyek a tankkal ha összejön a pont átugrom repcsibe lövök/bombázok párat aztán vissza és ha kilőnek a respawn szinte egyből betesz a csata közepére.
Tényleg jobb lenne X nélkül, vagy mint simulationbe még felirat sem kell csak meglátni hogy milyen tank és felismerni hogy ellenség-e csak a pörgés maradna. Nincs már időm arra hogy csak menjek és keressem az ellent aztán 5 perc múlva legyen valami 😄 Mint a repcsis simben meg realisticben hogy 15 percig csak emelkedni kell . Irigylem azokat akiknek ennyi szabadidejük van 😊
Sherman0070
Amúgy 1 kérdés: Aki Arcade battlesban tolja az élvezi? Mennyi xp-t hoz?
Meg aki abban játszik az hogy bírja? Nekem CBT-ben az a pörgés elég volt. Szerintem már túlságosan is "összevissza mindenhonnan tudom hol a gyenge pontod mert ott a kis x".

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Nagyjából ki kell tapasztalnod hogy hol vagy és nincs semmi gond 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Trucker39
Halványan? Még ilyen panaszt nem hallottam. Biztosan jól vannak beállítgatva a grafikai beállítások nálad? Nálam és gondolom mindenkinél hasonlóan néznek ki. Általában csak az szokott gond lenni, hogy kicsi a minimap és összefolynak a pontok(nekem sem túl jó a szemem már).

patchaou
Az ok 😊 De a méretével semmi bajom, csak nagyon halványan jelöl engem és azt merre nézek.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.08. 01:10:23

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ximix
Menu-----Game Options-----Interface----Tactical map scale
Trucker39
Igen. Itt tudod állítani a minimap méretét.

patchaou
Azon lehet állítani valahogy, hogy jobban lássam magam a minimapon?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Trucker39
Kugelblitz-l is lehetünk az elsők, ha gyenge a csapat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#eljen>

Igen úgy próbáltam de már mind1 mert ha maxon van a text akkor mikrolaggol mert csak 1gb-os a videókari, medben meg ugye nem engedné ha mennem sem úgyhogy már nem téma de azért köszi a segítséget
Sherman0070
Dehogynem csak most rank5-ben 😄

Trucker39
Valóban játékostól, meg egy kis szerencsétől függ. <#awink>

EZ be van pipálva?
cockpit

Játékostól függ.

Master91
Most akkor nem az oroszok az op-k? 😄
JethroHUN
Itt van #16153 ennyi a WR jelenleg orosszal.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

mennyi ismerős arc van itt wot-ból 😄DDD
9-et : (
na mindjárt ráguglizom mi lehet a probléma
Mennyi helyet foglal a wt? Ha 3gb körül akkor csak a light van leszedve, ha 9gb körül akkor a teljes.
Ha ez megnyugtat, a KT-t iski tudja szedni szemből (volt mikor egy zsu-nak több kilje volt mint nekem Is-4el)...
Jagtiger viszont op ha nagy nyílt mapra kerül, ha lenne stat reset most megnézném mennyi a wr az orosz tankokkal, de az biztos, hogy javult a helyzet T5-ben. Volt ugye egy kis penetration növelés a német tankoknak, meg jött a 2 nagyobb nyílt map kursk mellé, így német oldalnak is több esélye van.ű
Kérdés: Mozdok map van még? Mert a héten egyszer nem dobott be rá, 90%-ban polland térképen mentem, vagy kursk-on.
Hát fogalmam sincs, csak amit leszedett a downloader, hol tudom megnézni? 😊
Nálam avval bas**a fel az agyamat a gaijin amikor egy 1948-ben használt cuccot (zsu-57) bedob a wh-s dolgok ellen.Mi a fas**ért kellett annak a zsu-57-nek 8.0-nál alacsonyabb br?Most mentem ellene A párduccal.Semmi esélyem nem volt.Egy rohadt spaa ellen.Kb 500-800 méterről szedett ki.

Master91
Aaaaaa köszönöm !
Nézelődtem ott emlékszem rá, nem gondoltam arra hogy ha a 2. gombon hagyom akkor az az aktív xD
Full kliens van letöltve vagy a light? Lehet, hogy a lightban nincs legénység.
Menüben válaszd a a controllsnál a mouse aim-et az, ha jól rémlik az megoldja.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.07. 18:45:48
Sherman0070
Menu---> Controls és ez:

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.11.07. 18:45:12

Master91
Valamiért ilyen lett a repülő irányításom:

Borzasztóan rossz így menni, előzőleg nem kellett a kicsi körrel játszani a nagy kör széléig hogy reagáljon a repülő, mit kéne állítanom... ?
Igen látom hogy csak high-on aktiválható de hiába teszem arra akkor sem látszik sem a repcsiben sem a tankban :/ Aha emlékszem régen gagyi grafhoz is lehetett nem tudom miért vették ki, a legjobb funkció
Sherman0070
E-75 szépen elférne mellette. "de az nem lenne történelemhű" Mert most olyan történelmi a játék hogy az orosz hányadék T54, Is4 Panther és Tigris változatok ellen kerül be. De ha a németeknél lenne ez akkor orosszal senki sem tolná. Most se tolják már mert 1-el kevesebb a respawn és így látszik hogy ezen a 2 OP tankon kívül mekkora hányadék szar az egész nemzet.

Trucker39
Megmondom miért van benn. Ezért, hogy száradna le a lába annak, aki össze engedi ezeket egy csatába. Azért örülnék neki, ha ilyesmire figyelnének kicsit.
Ja, igen, minden tank a sorban, amit viszek csatába 6.7 BR besorolású.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.07. 18:27:17

Sherman0070
Amúgy ez a piszok IS-4M mi a francért van a játékban? E mellé komolyan elférne az E-75 hogy legyen tisztességes ellenfele. Volt hogy 5m-ről a seggét lőve 5 lövés volt kipusztítani.

lehet kiválasztottak titokban tesztalanynak.😊 Most már mindenki mehet ezek ellen D-vel, sőt, is-3 ellen is.
Mostanság tiger 1-el tolom, +1.3 BR lenne az IS3, biztosan fel fog tűnni ha meglátok egyet.😊
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.07. 18:22:07

Sherman0070
Ja erre emlékszem. Én is azok között voltam aki sosem került kb is-2, t-44 duó ellen. De amiután picit kezdtem belejönni dobott oda szépen.

Igen.Én voltam az egyik aki mindig is-2,su-100 és su-122p-k ellen mentem d párduccal. 😊

Sherman0070
IS-2 nek ( az elsőnek) 6-os a br-je, Tigris-nek 5.7 szóval Is-2 nek kb. 60% esély hogy Tiger/Panther D duó ellen kerüljön.
Rank 4 németeknek meg a br-je direkt úgy lettek csinálva hogy 80% esélyben rank5 ellen dobja ( hacsak nem 6.7-es br-ű németekkel tolod amivel nem kerülhetsz rank5 orosz ellen)

Na de az hogy van, hogy tiger 1-el jön a sok is2, ferdivel meg a t54?😊 miért nem ferdivel jön az is2?

Nincs normális leírás erről, amit múltkor linkeltem, nyári hivatalos info volt, az alapján ha gyengén játszol akkor maximum -0.6br kedvezményt kaphatsz, de ott az is meg volt említve, hogy ha jól teljesítesz akkor magasab br besorolással nem fog büntetni a játék. Ezzel szemben elég régóta tapasztaljuk ezt a magasabb br-besorolát. Nem tudom ki emlékszik rá, de anno talán Gotfried ment Panther-D vel, és soha nem ment IS-2, T-44 tankok ellen, mi meg páran itt a fórumon szinte folyamatosan ezeket kaptuk. Már kipróbáltauk ugyan azt a setupot amit ő használt, és akkor is ugyan úgy olyan tankok ellen mentünk amiket ő soha nem látott.
Sherman0070
Lehet hogy a grafikai beállításod nem engedni hogy mutassa úgymond. Pl. 1.43 kijövetelekor medium grafikán repülőben nem láttam a pilótám high-on meg láttam.

Folyamatosan mozogni,nem leállni és lövöldözni.Szinte az összes pályán mögé lehet kerülni az ellenfélnek.

Master91
Nekem a T34 vagy nagyon veszedelmes dög (mindent 1 hitelek, rólam pattognak)
vagy azonnal 1. bekapott lövéssel haszna vehetetlenné válik 😄
Köszi ez be van pipálva de a nem pilótát kéne mutatni hanem sofőrt ilyesmi azt nem jeleníti meg
Sherman0070
Amúgy szerintem ezek a T34 szériák akkora hányadékok. Se páncél se lövegsűlyedés se normális löveg. Aki tudja azokkal hogy kéne játszani az mondja már meg pls mert oroszokkal is szeretnék fejlődni de így nem megy.

Sherman0070
Azért fordul elő a +1 mert nincs elég enemy rank3-4 orosznál és csak az a választása van hogy a rank5 oroszokkal összedobja.

Soha nem tapasztaltam hogy a +-1 BR-től eltért volna nálam az MM. Továbbra is értetlenül állok azelőtt hogy másoknál miért van ez többször...
Az más kérdés hogy mintha a +1 BR jóval többször fordulna elő németekkel menve, mint a -1. Mármint hogy az ellenfél +1.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.07. 17:57:35

Br alapján keres mindig, a tier megnevezés csak dísz. -+1 lenne az alap tier besorolás, de van mikor ettől eltér az mm, de nem tudjuk miért..
Én ezt az régi Panther D skint használom:

Az oldallal is kezdhetnének valamit, hogy lehessen normálisan szűrni, mert sok régi skin-t nem lehet már megtalálni, egy tank típus/nemzet szerinti szűrő nem lenne rossz.
Ki szerezném okosítani magam a br-el kapcsolatban.
Hogy számol? Ha minden slotban van egy T2-es gép, aminek a br-je 3.7 és beteszek mellé egy szintén 3.7br-ü T3-as tankot, akkor t3ban fog keresgélni vagy br szerint?
Trucker39

Sherman0070
Nekem ilyen afrikai skinem volt jó régen ( de pár hónapja furcsa módon az összes letöltött skinem eltűnt)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.11.07. 17:40:48