37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Bee
    Ez a sofőr hibája, hogy marker nélkül nem szúr ki. Tegnap RB-ben a Tigrisemet nem vette észre egy T-34 városban, pedig nem sikerült első lövésre kikapnom.
    Az a Stug nagyon jó, messziről világít az a piros camo... :D

@Bardocz: a garázsban a képernyő alján találsz egy rádiógombot, ott váltogathatod (army/aviation?).
  • twi452
    de használhatod a presets gombot is.. xDD
  • Marinecorps
    Használd alul a presets gombot. Ott tudsz csinálni több összeállítást.
  • Karónvarjú
    Nem. A garázsban a repcsik/tankok alatt ott van a "presets" gomb. Használd ;-) ! Előre beállított járműcsoportokra használhatod. Én egyet tartok tankokra, egyet az éppen aktuális top repülőkre, egyet a kedvencekre :-) és egyet az eventekhez.
  • Master91
    Alul csinálj 'Presets'-eket

nekem van 1 presets ami csak tankos, és van egy másik ami csak repülős
  • bardocz
    Ha váltogatni akarok tank meg repülő között, akkor teljesen át kell rendeznem a garázst mindig?
  • Nohab
    WW2 event.

Itt egy pár példa, ami egy csatából való:

1: Jön szembe a nyíl egyenes utcán a Pz4, de csak azután vett észre, miután megálltam a T34-el és leadtam rá az első lövést.
    2: Ugyanezen széles utca végén egy Pz4 benézett az utcába (már ha benézett) , majd megpróbált áthajtani teljesen merőlegesen rá. Simán volt időm megállni és kilőni.
    3: Egy Pz4 és egy Stug ment szorosan egymás mellett. 100 méteren belül leadtam egy lövést a Stugra, de egyik se figyelt fel rá, és mentek tovább. Ha a másféle ágyú hang még nem is tűnt fel a Pz4-nek, de hogy még találat hangja se...
    4: Meg úgy eleve. Mit ér itt egy PzIV C? De azért használják bőszen...
    5: Ez az észkombájn várt az egyik utca végén. Ehhez persze van esze...

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.13. 15:41:03
  • kissssss
    front páncélzat alsó része fentről lefelé haladva 94-töl 102mm van effektív páncélzata + ha még forgatja is a tank testét akkor 130 140mm effektív is lehet, az oldal páncélzatot pedig védi a baszomnagy lánctalp... szóval az a heat lőszer csak szerencsés esetben hasznos és nagyon helyzet függő.
  • Bee
    Milyen tierre gondolsz? Az F2 szerintem OP a saját tierjében, a Tigris és a Panther pedig brutális. Orosz vonalon is 6.0 környékén vagyok, de a német ág - legalábbis eddig - jobb. Az IS széria pontatlanabbnak tűnik, lassan tölt, a csőlehajlás borzasztó.
  • twi452
    a torony aljára is lehet lőni közelről ott átmennek a tier 2-es tankok lövedékei is és viszi a forgatógyűrűt meg 1-2 embert belül :)
  • Nohab
    Szemből a torony jobb oldala. ~80 mm effektív, mögötte az irányzó van. ~100 pennel simán lőheted az ágyú tövénél.

Más:
    Egyszer élném meg, hogy olyan emberek kezelnék a német tankokat, akik tudják is őket használni. Az, hogy 16 emberből 4 képes kiszedni legalább egy orosz gépet...
  • Garou
    A haspancelt probald loni ha az elejet mutatja neked. En mar lottem igy ki KV2-t StugA-val, HEAT loszerrel. Mondjuk nem egy eletbiztositas.
  • Yag
    spawn pont vagy mit honnan lehet még szerezni, venni, kapni ? Nem enged dott pályán RB-ben repülővel kezdeni.
  • Master91
    milyen tankkal / lőszerrel lövöd ?
  • Yag
    Ennek a KV -darálónak most akkor mi is a gyenge pontja ? Lövöm hátulról elölről, tornyot, oldalát ... meg se kottyan neki ... cserébe akkora ágyú van rajta hogy belátok a torkolatán a gépházig . Tier III-ban ... hö. Cumi bármi Pz ellene.
  • Bee
    196.000 kredit bevétel full stock Tigris H1 - Panther D kombóval stronknak számít? :D
  • twi452
    holnap már másik event lesz :D
  • bigfootHUN
    megnéztem PIIF-Pz38t kombóval. Ugyanúgy mehettem a T34/Kv1-ek ellen. Kb. 1 percen belül már a pontunkat foglalták, és legalább az egyik sp-nket két Kv-1 kempelte be. Persze nem volt saját aki írta volna hogy ne oda spawnoljak... Mindegy majd holnap visszanézek az oroszokkal jó lesz a sok Kannonenfüttern-el tápolni a tankosaimat...
  • Fura Alak
    AB -ben sem egyszerű a helyzet, mert messziről a KV-1 L-11 nem képes egy másik KV-1 L-11 -et kilőni....
    Persze az arty bejön ALULRÓL, shrapnelként....
  • kissssss
    stug 3A meg a pz4f1 ez a kettő ami úgy ahogy képes felvenni a versenyt az oroszokkal a heat löszerük miatt, de amúgy képen elégé cumi német oldalon játszani főleg most.
  • bigfootHUN
    Vicces a mai sim event, orosz oldalról t34/41 és Kv1 hordák, PzIIIJ és IVF1 ellen. Na vajon ki fog nyerni?
  • AnuluWork #20487
    höh

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Remélem 1x valaki megcsinálja ezt a skint! :)

:)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.12. 18:32:03
  • Yag
    Ja és ami még poén .... 1,18-nál vígaszul azért megkapta a kill asisstot, ha már belelőtt ... majd eltűnt, majd valaki más szedte le. Hm.
  • Yag
    Fogalmam sincs. Szellemből már nem mondom meg, de ha csak egy is talát mitől nem ment szét ? Ja és real battle volt. Nem árkád. Mondjuk a kört megnyertük de azért kérem szépen ebban ezért semmi real nincs.
  • kissssss
    még az első lövésre azt mondanám hogy "overpenetration" de a többi lövés hova ment.....
  • sulyid
    Én most haltam be, a Tigris kb 500 méterről egy M3A1 STUART egy lövéssel KERESZTBE átvitte fronton át. XD
    Annak a lövedéknek a max átütése 0 méterről 79 mm, ahol bement ott 102 mm effektív páncélt vitt át + átment a lőszeren + az üzemanyagon és felrobbantotta a tankot... WTGF fizika
  • Yag
    Tegnap éjjel játszottam pár kört. Már kilőttek, de tovább nézelődtem. Aztán ezzel a mókás dologgal találkoztam. Ez akkor most ennyire Béta ? Mert ez már fájdalmas ... vagy inkább tekintsem viccesnek ?

• Cobra.
    Ha van fent valami hiper-mindenttudó kodecpakk, akkor azt törölje le.

Madi92: Test flight/ride alatt lehet beállítani csak. Nem kell elindítani utána a tesztet, ha a kilépsz a beállításoknál, akkor is megmarad. Ezt se képesek megcsinálni, amióta kint a játék.
  • Madi92
    Lőszersorrendet hol tudom beállítani? Csata előtt néztem, hogy lehetne!!!, de ott valamiért nem engedi.
  • Max_Andaxin
    Elképesztő, hogy milyen emberszabásúak vannak fent néha.....
  • Max_Andaxin
    Üdv mindenkinek!
    Nekem egy teljesen más kérdésem lenne. Megtérítettem egy kollégát, hogy a Wot helyett válassza a WT-t. Azonban a "kötelező" bemutató, pontosabban a térning közben - miután először lépett be a játékba - lefagy neki a játék. Azt mondja, hogy mikor a kis videó bejön - ami mutatná, hogy mit és hol talál el - egyszerűen lefagy a játék. Új a gépe is, Inteles konfig NVIDIA-s videókártya, de hogy pontosan milyen paraméterek, azt nem tudom. Tudna valaki valamilyen hasznos ötletet megosztani, a promléma orvoslására? Előre is köszi!
  • kissssss
    bakker :D akkor most én értem félre? tehát akkor nem a 4vs4 versenyhez van kötve a 175 repcsi/200bombázás jutalom? ezt jól benéztem.
  • twi452
    Az csak egy külön verseny. Ez egy plusz krónikás "ajándék"
    175 árkád repülős kill és akkor tuti megkapod
    A másik pedig 200 földi célpont kicsapása azzal meg egy bombázót lehet szerezni
    Persze ezek repülős küldik ezért is csak abba a topicba írtam reggel :)
  • gstup
    De értem.Habár nem annyira mint Te(orosz,lengyel,spanyol) szinten.Számomra akkor is elszomorító.Mellesleg,olaszul,angolul,magyarul igen ritkán szoktak nekem ilyeneket írogatni.Bővebben az igen ritkán az egyszer sem.Level 89-es vagyok.Kb 2-3 éve játszom evvel a játékkal.
  • kissssss
    sok szerencsét, asszem én kihagyom ezt a 4vs4 ökörködést..
  • twi452
    én 2 ládát húztam ki úgyhogy 30, de nagyon úgy tűnik h nem folytatom :D abban a kettőben pedig egy 10% ezüst bonus volt és 50k ezüst, jó vicc :D

most rámentem a brit prém hellcat-re, az úgysincs meg és azt legalább össze tudom szedni :D
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.11. 22:31:09
  • kissssss
    helyzetjelentés a frontvonalról... a ww2 eventek elindulása óta összesen van 5 győztes csatám.... no coment, amúgy képen van rajtam kívül aki még próbálkozik? ki hol tart?
  • Lokker
    Ilyet az összes társadalom játékosállományából ki lehet emelni. Nem értem, ez új neked? Láttam már orosz,legyen,spanyol, angol, olasz, meg még ki tudja hány nyelven karattyolókat káromkodni. Csak azért nem veszed észre mert nem érted amit írnak.
  • Nohab
    Itt az a kérdés, hogy mit nem bír kicsapni a KV-2. Elég csak meglőnie a tornyát a Mausnak és betörik a robbanástól a test teteje. Vidd el tesztvezetésre. ~2 óra felé van egy Maus, azon gyakorolhatsz.
  • gstup
    Remélem hogy nem egy tükörkép a magyar játékos társadalomról.Természetesen amikor meg már teljesíteni kellett,ott nem volt akkora "szája".