11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • twinr
    nem akartam beleszólni a dolgokba, csak olvasgatok csendesen, de most már nem állom meg....
    Te miről beszélsz egyfolytában?
    "20"perc?????? akár melyik oldalról hozok tankot fél percen belül, de legtöbbször insta bekerülök, eventben is, RB-n is.
    Mi van elcseszve RB-n? Arra gondolsz hogy vegyes felvágott? Nos, csak akkor ha nincs elég német tank, ha összejön a létszám, és tapasztalatom szerint 50%, illetve tier függő, de rendesen szétoszt ally-axis csatára. Ha meg nem, elég jól látszik ki a kék, ki a nem kék.

Szerintem az egyetlen problémád, hogy nem mersz szimezni, és a retardált árkáddal játszol. Csak csatlakozni tudok a többiekhez, próbáld ki más módban, nem is ugyanaz a játék.

Minap rávettek egy árkád meccsre, fél óráig köpködtem, soha többet. Tényleg retardáltaknak való!!! (kinek nem inge.. az játszon szimet)
    Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.04.05. 17:56:07