War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Crews of vehicles not used in battle will not be locked if there were no available crews (due to not enough spawn points) when the player left the battle. Note: Certain loadouts (such as rockets) can influence spawn cost. Regarding the locking of crews, the system will always take the base spawn cost of the vehicle into consideration.
Per Aspera Ad Inferi.
Igazad volt rég voltam fent és a configom megvadult!
Nem tudom miért a tank irányításban kerestem a távcsövet meg a driver soffört,a Nézet beállba volt de config nélkül! Kössz!
Sim modban ez a váltó kapcsolgatás 1 NEW feeling!
ÜDV
Rég voltam fent csak egy olyan kérdés a távcső meg a soffőr nézet nincs már? Be volt állítva most nem találom!
Mivel változott a sim rész?
előre is kössz a választ!
Üdv!
Kíváncsi leszek, hogy majd mikor a németek lesznek az erősebbek, akkor is le fogják-e szarni az egyensúlyt.
ha nem sikerül semmit elérni az első tankoddal akkor reszeltek annak a körnek, oda kell figyelni 😊
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ferdi 6.7-ben: Személy szerint örülök neki, 8.0-ba nem való, 6.7-be túl OP lesz.
Tiger I E: Maradt 6.0 (facepalm).
Ami ide kellett volna, hogy az 5.7-et, 6.7-et, 7.0-t, 8.0-t külön venni. Ennyi semmi több, de ez megint nem sikerült nekik
Aztihittem talán lesz 9.0 BR és 7.0 és 8.0-t különválasztják, stb, de ez így lófasz
More on: http://bit.ly/enwtbrchanges