37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #23829 mégis miből áll ez a ww2 mod? valami vegyes team deathmatch? mellesleg jó nagy a csend az Enduring Confrontation felől is, pedig mekkora csinnadrattával be lett mutatva. -
Nem értem miért nem lesz gyalogság, mármint olvastam az indokot, de az nem AI gyalogságra vonatkozott. A tank AI is full retard, akkor most ilyet gyalogságban miért nem lehetne betenni? De legalább akkor ww2 módba csinálják meg amiket írtam. Ezek nélkül nekem üres ez a játék :/ -
Brenor #23827 A nagy Q&A Anton Yudintsevvel -
bgabor911 #23826 Hát azért legyünk már realisták, srácok. War Thunderben nem szoktak új gépek előrobbanni a semmiből, ha valamit betesznek, akkor arról már hónapokkal korábban van szöveges információ, aztán a kész modellek, képek, aztán béta teszt a tesztszerón és legvégül a megjelenés.
Következésképpen nem fog idén semmilyen francia tankos vagy olasz repülős ág előugrani a semmiből így négy hónappal év vége előtt.
Elmondták hogy a brit tankos ágnak legalább a vázát szeretnék még idén kiadni, remélik hogy ez összejön, de még ez sem biztos.
-
kissssss #23825 én rá érek... -
Valaki 1 óra múlva tudna segíteni Golden Wager misszióban? -
Molot115 #23823 Hát szerintem nem is lenne értelme egy önálló Japán szárazföldi ágnak. Nincs mivel megtölteni. Max. azt tudom elképzelni hogy a németekhez berakják egy mellékágnak. Ugyanígy van értelme az Olasz és a Magyar járműveknek ha egyáltalán valaha felmerül ezeknek a bevezetése.
Meg amúgy is ameddig olyan hibák sorozata van benne a játékban több patch óta amilyenekről itt is szó volt nem egyszer, kicsit hanyagságnak érzem ezt a hozzáállást. Legyen 4 ezer féle földi jármű, az se baj ha nem létezett vagy használhatatlan vagy nem találja a helyét a játékban, az majd lefoglalja a játékosok egy részét. Így már nem azzal foglalkoznak hogy beleakadnak egy fába és nem tudnak továbbmenni, vagy hogy light tankkal felborulnak ha ráhajtanak 1 kavicsra. Arról nem is beszélve amikor út közben eltűnik a lövedék amit kilőttél :). De sorolhatnám estig. -
Stefan99 #23822 Nekem ugyan nem fontos, de tankok nélkül hogy vesznek részt a ww játékmódban?
Nekem teljesen elég lenne akár a mostani 3 ág is, csak jöjjön már a ww. :)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.27. 12:35:32 -
Brenor #23821 Japán tankok nincsenek tervben sem, talán egyszer, de 1 éven belül semmiképp ne számítsatok rá -
Brenor #23820 Ezekről nagyrészt szó van a nagy Q&A-ban addig tőszavakban:
Olasz ág esélyesebb, de az se idén. Franciáról nem beszélnek, de valszeg angoloknál kerülhetnek be prémnek valamikor.
A brit tankok után újra elkezdenek dolgozni a hajókon, bár lehet hogy még előbb az olasz repülők jönnek be. Ez inkább spekuláció
Gyalogság határozottan nem lesz, ne is várja senki.
Azok a rakéták nagyon messze vannak az artyktól, inkább közelharcban jók a pontatlanság miatt.
Arty határozottan nem lesz, mert "unalmas vele a játék, csak lősz egy olyan helyre amit nem látsz"
Később biztos színesebb lesz a játékmenet, de most ugyebár a repülősön dolgoznak ilyen szempontból, az Elhúzódó Összecsapásokkal. -
Tényleg annyira fontos lenne az a pár kistierű japán tank a játékba?
Vagy a japánoknál is tele lesz pakolva fantasy tankal mint a német rank5? -
Stefan99 #23818 Egyébként már azt sem értem miért nem a hajók előtt hozzák a ww módot, szerintem fontosabb lenne, mert ezek a cél nélküli random meccsek kezdenek elég unalmassá válni. -
Stefan99 #23817 Talán előbb az angol és japán ágat kellene megcsinálni aztán a hajókat, majd ww mód... -
Szuper! köszi 
Sajnos én is olvastam, hogy elég lassan haladnak a tankokkal :/ Szerintem idén nem lesz olasz ág sem, talán francia. Felvették pár francia tank hangját is múltkor, csak ebből gondolom. Színesíthetnék a tankok felhozatalát azért gyorsabban is szerintem, mert számomra már kezd unalmas lenni a TD, nehéz tank, SPAA.
Kellenének már a páncélgépkocsik, a flak 88 félék(akár vontatóval együtt is megcsinálhatnák a játékban a járműre telepített verzió mellé), komolyabb, összetettebb csaták a "menj foglalj és/vagy ölj" helyett. Pl: ha lennének katonák, rombolható épületek, akkor mindjárt több értelme lenne a rakétás gépeknek, jöhetnének a rohamlövegek is(mert kicsit kezdünk elmenni a WoT-os tankvadász arty irányába). Na ennél a pontnál minden tanktípusnak/járműtípusnak meg lenne a maga feladata, ahogy egy csatában is.
Tüzérség viszont elvileg nem lesz, pedig szerintem betehetnék, hogy legalább akkor az AI katonákra lövöldözzenek, vagy az AI tankelhárítókra és hasonlók.(bár mondjuk ezeket is meglehetne csinálni szerintem vonatóval együtt) Remélem pár(vagy inkább az összes! :D) felvetésem azért visszaköszön majd a játékban :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.08.27. 11:57:13 -
Brenor #23815 Szerintem itt meg is állunk. Azt mondták minden nemzetnek lesz egy rakétás harckocsija (mind prémium) és ezzel meg van mind3-hoz. Legkorábban max az 1.55-ben jön még több szerintem, plusz talán az angoloknál még előtte, de az elég kényes téma, mert még mindig nincsenek kész vele, úgyhogy az 1.53-ra is elég necces az angol tankok kérdése, de Anton a nagy Q&A-ban elég részletesen beszélt róluk. Ma elvileg kész lesz a fordítása és megy a hivatalos fórumra, meg belinkelem ide is :) -
bgabor911 #23814 Szerintem sem hibátlan, messze nem, de azért ennek máris tovább tartott a szavatossága, mint a WoTé annó, és itt még lesznek hajók is. -
foxbat88fx #23813 hmmm ez jó hír :D
ha megunom akkor ezt is eladom yo pénzé :D -
Droughert #23812 Ott sem láncolták örökre, írtál egy mailt valamilyen indokkal és cserélték amire kérted. -
bgabor911 #23811 Szerintem jobban mint a wotnál, tudtommal itt nem láncolják hozzá az email címhez az accountot örökre. -
kissssss #23810 én már azon se lepődnék meg ha a Ktigrisemmel fennakadnék a faépítésű pottyantós budin.... -
foxbat88fx #23809 a rombolható épületek? vagy a kerítésen felrepülő walker bulldog? :D
van azért sok idegesítő dolog ebben a gameben, de amíg számomra több az a dolog ami kikapcsol addig játszok
ha már több lesz a szar mint a jó akkor úgy jár ez a game is mint a wot :D
csak kérdés, hogy itt mennyire lehet accountot eladni -
Szeret6996 #23808 Ha ennyire zavar minek játszol? -
Hm.... Lassacskán szivárognak a rakétás gépek. -
foxbat88fx #23806 remélem ez még vagy 2 éve mire bejön a rombolható épület :D
remélhetőleg ultra low grafikával ki lehet majd kapcsolni azt is.... -
Brenor #23805 [Fejlesztői Napló] T25 Közepes Tank & Panzerwerfer 42 Auf.Sf -
Lokker #23804 Mellé még ki is fog gyulladni... -
Na majd amikor az épületeket rombolhatjuk majd.... :D Valami gyors heavy nekimegy egy faháznak azt crew knocked out. :D -
foxbat88fx #23802 megbaszhatják a fejlesztők is a bugos peccseiket...
eddig semmi gond nem volt a walker bulldoggal
most 2 nap alatt 3szor borultam fel szaros fakerítés miatt!!!!!!!!
megyek h áttörjem erre a tank felrepül a levegőbe pffffff a kurva anyjukat :D -
értem kösz kösz..
#Sherman0070
#kissssss -
Ha megveszed az M46 "Tiger" Pattont ez a matrica aktiválódik és bármihez jó lesz. A pokolcicám elején is ez virít :) -
ROFL XD -
kissssss #23798 azt hiszem ha megveted a decal-al díszített prém tankot akkor a rajtalévő festéseket már szabadon használhatod más tankokon is.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.25. 18:04:40 -
ezt a tigrist hogyan festette fel a tankjára? ugyanaz a matrica mint a prém m46 tigeren, EGY IS-2 -ŐN?? WTF??? incs sehol ilyen matrica..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #23796 commander golden wagerben minimum 3 játékost ki kell lőni? 
na az fasza :D kár volt beaktiválni XD -
Ludowik #23795 Hagyjad feneketlen kút. Máshoz szokott más az értékrend nincs kivel beszélni. -
kissssss #23794 egyértelmű hogy a hajók ;) -
Dagohun74 #23793 Hajók! :) -
Droughert #23792 Hajók -
Droughert #23791 Miattam ugyan nem kell, csak megjegyeztem, hogy szítod a feszültséget feleslegesen és össze vissza írkálsz a témával kapcsolatban. Először azzal jöttél, hogy majd ha vesz neked Ludowik egy olyan gépet amin elfut a WT normálisan akkor majd nem low-on játszol vele, utána közölted, hogy amúgy meg volt fasza géped de elattad, de amúgy is mindig minden ilyen multi játékot low-on játszottál... -
Luciferkee #23790 Szerintetek a hajók jönnek előbb, vagy a Tiger II-höz a géppuskák?