War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az egyik körben berakott úgy, hogy csak nekem volt IS2 tankom. A csapattársaimnak T34-57, su-85 meg stb.. Az ellenfél USA+Német tankok. 5 perc alatt elhullott a csapat 80%-a. A csövemet egy Jumbo lőtte feketére, a kivégzést Párduc csinálta. Aztán német ágra mentem, kicsi sikerélménnyel. Aztán Kelet Európa. Mi Német+Orosz ellen meg csupa USA Jumbo. Bár Párducomat egy M6A1 vette ki, akit nem tudtam kiszedni, több találattal sem. Az ellentől csak alig haltak meg.
Az IS2-vel lehetetlenség messzire célozni. Össze vissza lő. Félúton leesik, fölé, mellé. Ha meg sikerül eltalálni, akkor pattan. A vízszintes célzó vonal fölött kezdi meg pályafutását a lövedék. Így hogyan célozzak? Folyamatosan olyan helyen lőnek ki, amit én eddig hiába lőttem.
Német tankoknál is elkezdett össze vissza lőni. Párduccal kitűnően céloztam. Most meg....
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
1. kör: IS-2-44-el vagyok város közepén, megyek megyek, szemből nekem (neki oldalt) megállt egy jagdpanther. Mondom fasza, free kill.... Első lövés lepattan (40mm páncélról) észre sem vesz kempel tovább. 20 sec múlva megint rálövök az oldalára (10 méterről kb), berobban, 100 repesz bent, a machine gunner meghalt a többi él (modulok zöld). Ekkorra már észrevett, rámfodolt 1 lövéssel a torony közepén kivégzett (zöld ammo, bumm).
2. kör: Ugyanez fordítva, lövöm jagdpantherrel a sima IS-2-t úgy kb 1200 méterről, 2 találat szemből, semmi. rámfordul rámlő 80mm döntött páncélon át, 10 repesz kb megölte az összes legénységet. (semmi lepattanás vagy ilyesmi)
3. kör: IS-2 1,5 kmről átlő simán 180mm-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.04.10. 20:35:39
random hányadék az egész
Én anno úgy vettem észre vagy kinyírok mindenkit,sokszor még úgy is hogy nekem ég a pofám, vagy engem nyír ki mindenki😊
Ez az mikor az IS-2-vel szemben találjuk magunkat, és sokszor képtelenek vagyunk kilőni (pedig szinte mindegyikünk tudja a gyenge pontját), de amikor mi vagyunk vele akkor szintén sokszor egy találattól megyünk a levesbe effektus😊
Itt nem számít annyira szerintem milyen ügyesek vagyunk ha velünk szemben olyanok állnak akik erősebb tankkal vannak, vagy velük van az erő😊
....és hiába tudod a gyenge pontját ha azzal amivel vagy azt sem tudod átlőni, nem volt ez másképpen a háborúban sem, ott ilyenkor megfutamodott a gyengébb, kivéve az oroszokat azok többnyire mindennek neki mentek, jól sokan meg is haltak...
Szerintem inkább valami rést kellene találnunk a gaijin BR. pajzsán.
Mivel, mikor kell menni vagy valami ilyesmi😊
Én anno pl. azt észrevettem, hogy a panther-D úgy ahogy játszható.
Áhh.. nehéz ez én már fel is adtam,csak dumálok itt.😊
Egy biztos! Hiába tanultok meg akár 2 kilométerről eltalálni egy mozgó tankok, attól nem fogtok több csatát nyerni 😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.04.10. 14:24:35
hiába sunnyogok egy jót jpanzer IV 70V-vel, ha fentről állandóan kipicsáznak.
bennem csak egy kérdés merült fel, ki kérte,hogy szedjék ki a sim módot? mert nem volt kötelező, aki nem akarta azt csinálni, az nem csinálta.
ha meg a "fejlesztők" ötlete volt, akkor elindult a játék a lejtőn lefelé?
az egész olyan, mint amikor volt a WoT-ban a nemzeti csaták. Settingsből ki lehetett kapcsolni, hogy ne dobjon olyat a random, mégis kiszedték, mert a nyomi oroszok sírtak, hogy 15 tiger kicsipázza a 15 IS-1et nagyon durva módon...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
De akkor 2-3 naponta jöttek az új eventek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
És akkor még voltak olyan hírek h sim-et nem is nagyon terveztek, vagy legalábbis nagyon nem volt előtérben.
Most errefelé léptek. Én nem bánom, igazából még árkádba is be szoktam már menni ha olyan a kedvem, nem olyan rettenetes az 😄
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.04.10. 12:05:40
volt egy időszak amikor egymás mellett volt több érdekes event is
most hogy így változtattak alap dolgokon még inkább indokolt lenne de nincs semmi
lehet nincs elég játékos és gáz lenne ha még azok is szétszóródnának
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1.) Critical! (ki se gyullad) <#wow1>#wow1>
2.) Undamaged! <#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#falbav>#falbav>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
persze ő egy lövéssel kiszed a párducból
mekkora szarkupac már ez a "játék"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez nem igaz. Már délután is mentem mindkettővel. DAK-kal, és a BvTr-rel is.
Mondjuk teljesen mindegy, hogy lehetett-e velük menni, mert ezek semennyire sem befolyásolták a dolgok menetét. Szovjet oldalon inkább a BT tankokat használták, német oldalon meg a DAK nélkül is van PzII választék.
Délután és kora este 100% német dominancia volt.
Event újra indítás előtt kb egy szűk fél óra erejéig 100% szovjet dominancia volt. Szerintem kb ez az az időszak amikor beszállhattál az eventbe.
Újra indítás után, amíg játszottam esélyesnek ítéltem mindkét oldalt, de tény, hogy szovjet oldalon minden meccsem győztes volt nekem is.
Hogy ez után mi történt, nem tudom. Én valamivel 23 óra előtt kiszálltam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mert hogy mindih 8.0 ellen megyek velük az kurva érdekes. Még a rohadt javítókészlet sem tudom sehogy kihúzni, nemhogy a legutolsó AP lőszert amivel még talán esélyem is lenne.
A szopóágról és a folyamatos pattogás miatt meg egyszerűen játszhatatlan volt. Förtelem, hogy mit meg nem engednek ezek maguknak.
Az meg nyilván nem tűnt fel, hogy az esti újraindítás a prémium tankok miatt volt. Csak azután lehetett a PzII és T-26 prémiummal menni.
Egyébként semmi gond nem volt az egyensúllyal, csak a másik csapatokba mindenki tudatlan volt. Mind a 15 alkalommal. Egymás után.
Ja és tök jó volt a 48. helyen látni a nevem a listában 😄

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.09. 10:13:32
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.08. 22:40:50
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Sajnos a random csapattársakban nem bízhatsz egy percig sem. Pont nem érdekli őket, hogy pontot kéni húzni, ő atom biztosan áll valamelyik sarok mögött, és várja, hogy valaki kiszambázzon a csöve elé.
És ma délután-este egyértelmű volt, hogy menet közben változtatják a gépek tulajdonságait, hiszen érezni lehetett, hogy bizonyos dolgok pár perccel ezelőtt másképpen viselkedtek.
Aztán az előbb került az egészre korona.... Még így sem ment a dolog, kivették a tankos eventet. Vajon vissza indítják-e?
És még egyszer, mert döbbenet (számomra).... a kezdő tankokról van szó!