37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AIexx
    amikor 6.7 -es tankok között egy 5.7 -es jumboval szoptatod őket, igazán felemelő érzés.. 4db tiger 2 is ko -t kapott.. :)
  • vajakos21
    Francia tankok lesznek prémnek biztos.Hangjukat nem véletlen vették fel.A repgépek meg a nemzetközi fába mennek elvileg.Oda lesz magyar is ha egyszer elkészül...2-3 év...ki tudja
  • Molot115
    Szerintem semmi baj az automata töltőberendezéssel. Főleg hogy a valóságban is létezik. Lehet hogy a nagy tűzgyorsaság előny de ez jobban számít a wotba ahol lekell szedned 1-2 ezer HP-t a másikról. Amikor 1 lövéssel is megoldod sokszor ott majdnem tök mind1.
  • Sherman0070
    Tőlem jöhetne az összes tank. Legalább lenne valami tartalom a játékban....
  • bgabor911
    Még az is kérdéses hogy repülős ág lesz e francia (valószínűleg nem), nemhogy tankos. Én őszintén szolva nem szeretnék ide autoloadereket meg a többi wotos ökörséget.
  • BaleniX
    Bár legjobban egy AmX 50 foch-ra lennék kíváncsi azzal a bazihosszú 120-as ágyúval...
  • DasIsFuck
    E100 mint a maus.
    bat.chat mint a leopárd,m48,t-62
    Tortois meg hasonlóan mint a t95

E100 viszont úgyis olyan tornyot kapna "történelmi" okokra hivatkozva amivel kb a tigris 2 szintjén lenne.
  • Brenor
    Hangfelvétel 4. rész: A Sherman
  • Panlaj
    Shilka?
    Ez így elég fura lesz, főleg a SAM Simulator után.
    https://sites.google.com/site/samsimulator1972/home

https://www.youtube.com/watch?v=C3V9OXKa3Vs

Esteleg BTR és BMP?
    Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.08.29. 10:54:47
  • foxbat88fx
    hát a Tortoise elvileg jönni fog....
  • BaleniX
    Előre is bocsi hogy felhozom a WoT-ot, de:
    Elgondolkodtam azon, hogy milyen lenne kipróbálni néhány WoT-os tankot itt WT-ben. Pl. egy Bat-Chat-re vagy egy Tortois-re kíváncsi lennék hogy hogy muzsikálna itt. Vagy épp egy E-100.
    Bocsi ha gyerekes az elgondolás, de engem kimondottan elszórakoztatna a dolog.
  • Luciferkee
    MAUS 10 méterről 10-ből 5x üti csak át. Teljesen random az egész.

Néha még a T-44 fronjáról is pattan. (10 ből kb 3-4x). 10-30 méter

VICC kategória.
  • DasIsFuck
    Én ahányszor találkoztam vele a Tigris 2-ben, szemből sebezhetetlen volt az ágyúmnak.
    Sőt még a t-44-et se nagyon tudom átütni a döntött frontján.
  • kissssss
    ezek mind mehetnek br. 9 szintre, még véletlenül se lássam ezeket ww2 tankok között.
  • bgabor911
    Nekem ez keltette fel a figyelmem:
    "Valószínű, hogy be fogjuk vezetni a "Shilka" (Szovjetunió), a "Vulcan" (USA), a "Falcon" (Nagy-Britannia) és talán a "Gepard" (Németország) harckocsikat, de utóbbi nem biztos, elég összetett rendszert használ."

Az igen, radarvezérlésű, nagy túzgyorsaságú csöves légvédelmi fegyverek a játékban? A amcsi Vulcan 100 lövés/másodpercet tud! Érdekes lesz.
  • bgabor911
    T-54 hulladék tervezésének egyik jele hogy közvetlenül a tanktest frontpáncélja mögött van egy lőszerrekesz, mögötte üzemagyagtartállyal.
    Nem sokan játszanának azzal a géppel ha a lőszerrekeszek egy lövéstől durrannának.
  • Molot115
    Hát mindenki máshogy látja. De nekem rengeteget elvesz a játékélményből hogy több lövés kell ilyen kritikus helyekre! A megoldást abban látnám hogy lehetne egy full realistic vagy nevezzük simulatornak vagy bárminek ahol amennyire egy játék keretein belül lehetséges legyen realisztikus. Hogy az olyan "perverzek" mint én kiélvezhessék!
    Főleg az a durva szerintem hogy sokszor nem egyenlőek az esélyek. Például ha nekem kell 2-3 lövés a lőszerrekeszbe de akive szemben állok 1-el megöl akkor miről beszélünk? Olyan nincs hogy kicsit romboltak a forró repeszek a lőszerekben máskor meg szétfröccsen az egész!
    Ha meg arról van szó hogy realisztikus játékot akarnak csinálni akkor ne röhögtessék már ki magukat ilyenekkel hogy egyes csatákban 2-en lövünk egy harckocsit közvetlen közelről és 15 lövés kell neki mire meghal! Meg fekete minden a tankban, de azért még visszalő biztos ami biztos.

Luciferkee.
    Látom nem vagyok egyedül ezzel. Bőven lenne rá igény!
  • Brenor
    Valahol meg kell találni a középutat a valóság és a játék között. Szerintem ha minden lőszerrekesz találat robbanással végződne, nem lenne annyira élvezetes a játék, így is sok a hiszti a one-shotok miatt. Legalábbis szerintem ez egy pont megfelelő átmenet...
  • Luciferkee
    Végre. Talán visszalogok, ha ez bejön.
  • Molot115
    A lőszerrekesz fekete lesz de nem robban fel?
    Amennyiben a lőszerrekesz fekete lesz minden esetben fel fog robbanni!
    Már alig várom. Ennek eddig is így kellett volna lennie!!! Egyedül ezzel nem értek egyet hogy 2-3 lövés kell majd a modul megsemmisüléséhez.
  • Brenor
    Tankos Q&A
  • _8Rendon
    Valóban nehéz értelmezni, mert tele van kiemelt Anton - idézetekkel ill. ahogy igaz is Bre3nor szerint frusztrált okoskodásommal, fantáziámmal
    a #23827 cikken belül #16 és # 20 részletezéssel ( ha érdekel ? )
    Hisz ez a fórum is talán 20 % -ban frusztrált játék -kedv - vélemény szabad kinyilatkoztatása ? Ez is Anton idézet: "A legélvezetesebb és legkifizetődőbb, hogy tudunk közvetlenül a játékosokkal dolgozni, kommunikálni velük ......" , DE MEDDIG ???
  • Molot115
    Személy szerint én alig várom hogy elmenjünk a 70-es évekig. Persze a balance alap kellene hogy legyen. De bármilyen is lesz lesznek akiknek nem lesz jó.
    A sim pedig rendben lenne ha lenne olyan aki játszani akar vele. Meg ha nem event szerű lenne az egész. BR 6 alá nem megyek de főleg BR 8, simet nem is próbálom már meg sokszor nem azért ülök le játszani hogy nézzem a karikát 5-8-10 percig. Pedig Tier5 sim-ben nem is lehet németekkel menni. Legalábbis amikor legutóbb néztem orosz vs usa volt. Az utolsó mondatodra +1.
  • foxbat88fx
    hát pedig a sim nagyon haldoklik....
    egyszer próbálj meg játszani BR 8.0-ban... nem fog bedobni mert orosz sorban áll 50 míg német 2-3 ember :D

de a többinél is alig van játékos.... játékosok 1-2%-ára merek tippelni csak aki sim-ezik
    nem lepődnék meg ha idővel eltörölnék vagy nagyon átalakítanák azt a módot
  • Brenor
    Szerintem nincs azzal semmi baj, ha elmegyünk a 70-es évekig, amíg rendesen ki van balanszolva a dolog. De erre még tényleg várhatunk. Egyaránt játszok IV. rangig némettel, amcsival, orosszal és itt márt úgy látom nagyjából rendben van, egyedül az V. rang a problémás, de ezt ők is elismerték, hogy ott van még bőven mit dolgozni.

Őszintén szólva a szimes csaták szerintem így jók ahogy vannak. Reálban meg van az esélyed, hogy feldobál bármivel a nagyobbak közé. Szimen meg ott a lista, tudod mire számíts, így nincs az hogy bemész a legmagasabb BR-es tankkal és feldob 1.0-val magasabbak közé vele. Bár annyit tényleg el tudnék viselni, hogy egyszerre több szim legyen különböző BR-tartományokban :)
  • Stefan99
    Őszintén szólva elég nehezen értelmezhető a hozzászólásod.. :) Most eljutottam a kérdéses részhez az interjúban, és valamit nagyon félreértettél. Nem volt itt semmi elszólás, a dinamikusan változó időjárásról volt szó, és hogy mik ezzel a problémák.
    Az orosz biassal kapcsolatban meg ja, mióta megismertem itt néhány ember véleményét, már nem lepődöm meg semmin.:)) De azért érdekes volt hallani hogy orosz fórumokon megy a sírás az amcsi&német bias miatt. :D De mint ahogy megtudhattam, amit ki lehet lőni, az nem op:)))
  • Stefan99
    "20% of the other players have lower settings, so yes, they see less bushes and trees - but also have lower visibility on distance due to increased fog. While you on the PS4 and PC players with higher settings can still see players on high distances, they cannot. They only see fog. So while those 20% have an advantage on lower distances, they have a distinct disadvantage on higher distances".

Ez a nagy megoldásuk :D Kár hogy mostanra szinte az összes pályát kis árkádosra zsugorították, így a nagy távolság ritkán kap szerepet.:))
  • Molot115
    1970-es évek haditechnikája! Hú milyen felháborodás lesz majd mindenhol. Megint a nyamvadt oroszok megkapják a tuti OP gépeket. A többiek meg szar M1 Abramssal meg Chiftainnel meg Leopard2-vel kell szenvedni!
    Egy T-62 T64 vonalat azért elbírnék viselni de talán még a T72 is beférne. Persze nekik megfelelő tierben és BR-ben. Dehát mire ebből is lesz valami, ha lesz! Arról nem volt szó ezekszerint meg fel se merült hogy rendes sim csaták visszakerüljenek. Meg akkor már bejöhetnének a változó körülmények az 1970-es évek technikája már valamilyen szinten meg tudott bírkózni a rossz látási viszonyokkal, erős széllel, stb!
  • _8Rendon
    Szerény véleményem: A Nagy Q&A Anton Yudintsevvel riport

ANTON ELSZÓLTAD MAGAD

....42. Mi a helyzet a dinamikusan változó időjárással?....

2./ "Például elkezdesz valamint csinálni, de meghalsz, majd az újraéledés után szeretnéd kijavítani a korábbi hibádat, De a csata helyzete megváltozott, például........."

1./ "Úgy értem, a játék jelen állapotában be tudnánk kapcsolni, de ahogy említettem, nem lenne túl realisztikus" vagy ETIKUS ??

1./ Tehát Ti is tapasztaltátok a dinamikus játékmenet ki- bekapcsolás lehetőségét és következményét......Pl. Magasrangú, de repülős multú csapattársam mögött sorban szedem ki előle az ellent német középtankkal (tir4), dinamikus bázis körüli takarítás után foglalás.
    Láttam, hogy dühös rám a "főnök orosz vassal" azért, mert körbe lövöldözött, pedig ez a dinamikus meccs neki lett szánva ? Azóta alig volt a német ágon hasonló parti. Nem is volt etikus így az első helyezésem!

...33.Orosz Elfogultság (Russian Bias)!...

2./ Erre a pontra Anton meg is adta a választ: " Ez gyakran hangzik el a fórumokon és a közösségekben..."

Az én meg a játékos-társam korábbi hibánk, hogy pl.a Ferdinánd közelről nem hatástalanít 2 lövésből egy T-44 -es tankot !!?

Furcsa dolgokat akkor generál ez a "játék", amikor velünk játékosokkal játszanak mintha a bolondok napja még most is tartana, vagy PRÉMIUM FIÓKKAL ENNYIT KERESHETTÉL VOLNA vastag megjelenése után.

"A legélvezetesebb és legkifizetődőbb, hogy tudunk közvetlenül a játékosokkal dolgozni, kommunikálni velük ......"

Összegezve: Gratulálok Antonéknak. Köszönjük előre is a ködmentes építkezést.
  • DasIsFuck
    Az kőkemény egy tank, a többi mi a fenének van akkor benne?

Ez egyébként azért sem lehet így, mert a németeknél kb a leon kívül nincs is semmi, de a többihez viszonyítani sem érdemes.

A szovjeteknél és amcsiknál megszámlálhatatlan alapanyag van erre,briteknél is több mint a német oldalon, de így nézve még a franciáknak is jobb felhozatala lehet a németnél.
    Ez inkább úgy igaz, hogy a leo indokán be lehet az amcsi/szovjet/brit későbbi dolgokat is hozni.
  • bgabor911
    Miért? Közkívánatra van már Leopard I-esük a hatvanas évek közepéről. Nekem úgy tűnik hogy pont a németek kedvéért lépték át a fejlesztők a tankoknál az eddigi cutoff date-et.
  • Luciferkee
    Gyalogság a PEGI vagy ESRB rating miatt nem lesz. Azt hiszem most 12+, nem szeretnének e fölé menni.

Márpedig ahol már vér / emberi halálok vannak 12+-t tuti nem fog kapni.

(egyébként nem értem, hogy miért ragaszkodnak a 12+-hoz)
  • AnuluWork #23837
    Valami olyasmi volt pár hónapja, hogy évre fogják belőni a britek megjelenése után a tiereket a BR-el, valahogy így, a végére már nem emlékszem, de pár emberrel anno erről csevegtünk és mintha a top tier csak egymaga lett volna külön. "Akik találkozhattak egymással" felállást emlegetettek valahogy úgy, hogy lesz egy-egy típus nemzetenként, ami több tieren jelen lesz. Gondolom a T-34/PzIV/Sherman ágról futunk majd bele valamelyik verzióba.

Arról is volt szó, hogy totál átalakítják a játékmenetet , pl. arcadeban sem a három tankod közül kell majd egyet választani, hanem egyet választasz és 3x bemehetsz vele, de pontokat kell szerezned. Ezzel egyben lelassítják majd a játékot, egyet gyúrhatsz arcadeban is, nem három különböző típust, viszont egyben fel is gyorsítják, mert nem lesz várakozás csata előtt. Mondjuk ennek viszont ellent is mondott azonnal a hülye sorsolási rendszer bevezetése, de majd meglátjuk. Most is emlegetett pár újítást. Minden esetre valami ilyesmit emlegettek, de azóta kijött ugye a sorsolásos rendszer.

A felállás valami ilyesmi volt:

A háború előtti évek fejlesztései (0), első háborús év (1), 1940 (2), 1941 (3), 1942 (4), 1943 (5), 1944 (6), 1945-46 (7), 1946-1949 (8), 1950-1954 (9), 1955-(10).

Ebből akadna össze a 0-2, aztán a 3-5, 5-6, 5-6-7 (itt pl. altípusokat tennének be egy-egy tankon belül), 7-8, 9, 9-10, 10 (gondolom itt lennének azok amelyekről most is írt a 70-es évek gépei).

A Cariusos megemlékezéses héten volt ez bent, volt bent tree is a még mi kerül majd be részről.
  • gstup
  • DasIsFuck
    Kérdés, meddig akarják ezt a 1940 tech vs 1950 tech rendszer fenntartani.

Mert ezt figyelembe véve a németeknek sok értelme nincs a játékban.
  • AnuluWork #23834
    "Meddig tervezitek bővíteni a fejlesztési fákat? Eddig láttunk repülőgépeket és harckocsikat az 1950-es, 60-as évekből, szóval lesznek majd olyan gépek is mint a Lightning, vagy a Vulcan? Vagy visszafelé terveztek menni az időben?
    Anton: "Általánosságban a válasz igen egyszerű, de ez most a hosszabb verzió lesz. A War Thunder egy eléggé realisztikus játék, ami a fizikát és a sebzésmodellt illeti, és szeretnénk ha ez így is maradna. A repülőgépeknél ezt a határt a jó minőségű Levegő-Levegő rakéták jelentik, amik teljesen megváltoztatnák a játékmenetet - vagy néha teljesen meg is szüntetnék azt. Csak befognád a célpontot, kilőnéd a rakétát, és nagyjából ennyi lenne az egész harc. A modern harci repülőgépeknél nincs a klasszikus értelemben vett fordulóharc, így a pilóta egyéni képességei kevésbé számítanak, mint a II. Világháború, vagy a Koreai Háború korszakában. Valószínűleg a korai sugárhajtású gépek maradnak a fejlesztési fa végén, mivel a későbbiek már mind levegő-levegő rakétákkal rendelkeznek.

A harci helyzet a harckocsiknál is megváltozott, de sokkal később. Még az 1970-es évek járművei sem rendelkeztek hatékony rakétákkal, így látniuk kellett, és saját kezűleg az ellenség felé vezetni őket. Szóval a tankokkal valószínűleg eljutunk majd az 1970-es évekig, míg a repülőgépekkel megállunk az 1960-as években - amikor a rakéták vették át a harcok uralását. A harc rakétákkal, egy realisztikus játékban, egyszerűen unalmas lenne."
  • AIexx
    dől a léé.. :)
  • kissssss
    én nem lepődnék meg rajta ha ww2 mod néven jönne a mostani enduring confrontation szárazföldi megfelelője, nagy pálya sok tankkal és jó pár küldetéssel, raktárak bunkerek lerombolása, kijelölt pontok védése, felderítés, stb.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.27. 20:32:01
  • Zegi Norbi HUN
    Én semmit nem tudok róla kb :D A nevéből feltételeztem, hogy tömény 2. világháborút kapunk híres csatákkal, mindenféle tankokkal, repülőkkel, hajókkal, gyalogsággal, tüzérséggel stb :D
  • Zegi Norbi HUN
    Tudom, hogy nem most jönnek ezek, mert lassan haladnak.Remélem azért éveket nem kell várni a francia, olasz és japán páncélosokra. Engem pl. az sem zavarna, ha csak rank 3-ig menne el az olasz ág, mert papíron létezett tankokat nem akarnak, csak jöjjenek már. Meg én speciel hiányolom a többi harci egységtípust is(legalább a páncélozott felderítők végre jönnek).
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.08.27. 19:50:29