War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a Stug nagyon jó, messziről világít az a piros camo... 😄
@Bardocz: a garázsban a képernyő alján találsz egy rádiógombot, ott váltogathatod (army/aviation?).
nekem van 1 presets ami csak tankos, és van egy másik ami csak repülős
Itt egy pár példa, ami egy csatából való:
1: Jön szembe a nyíl egyenes utcán a Pz4, de csak azután vett észre, miután megálltam a T34-el és leadtam rá az első lövést.
2: Ugyanezen széles utca végén egy Pz4 benézett az utcába (már ha benézett) , majd megpróbált áthajtani teljesen merőlegesen rá. Simán volt időm megállni és kilőni.
3: Egy Pz4 és egy Stug ment szorosan egymás mellett. 100 méteren belül leadtam egy lövést a Stugra, de egyik se figyelt fel rá, és mentek tovább. Ha a másféle ágyú hang még nem is tűnt fel a Pz4-nek, de hogy még találat hangja se...
4: Meg úgy eleve. Mit ér itt egy PzIV C? De azért használják bőszen...
5: Ez az észkombájn várt az egyik utca végén. Ehhez persze van esze...
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.13. 15:41:03
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Más:
Egyszer élném meg, hogy olyan emberek kezelnék a német tankokat, akik tudják is őket használni. Az, hogy 16 emberből 4 képes kiszedni legalább egy orosz gépet...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Persze az arty bejön ALULRÓL, shrapnelként....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem 1x valaki megcsinálja ezt a skint! 😊
😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.12. 18:32:03
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Annak a lövedéknek a max átütése 0 méterről 79 mm, ahol bement ott 102 mm effektív páncélt vitt át + átment a lőszeren + az üzemanyagon és felrobbantotta a tankot... WTGF fizika <#banplz>#banplz>
Madi92: Test flight/ride alatt lehet beállítani csak. Nem kell elindítani utána a tesztet, ha a kilépsz a beállításoknál, akkor is megmarad. Ezt se képesek megcsinálni, amióta kint a játék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
<#conf>#conf>Nekem egy teljesen más kérdésem lenne. Megtérítettem egy kollégát, hogy a Wot helyett válassza a WT-t. Azonban a "kötelező" bemutató, pontosabban a térning közben - miután először lépett be a játékba - lefagy neki a játék. Azt mondja, hogy mikor a kis videó bejön - ami mutatná, hogy mit és hol talál el - egyszerűen lefagy a játék. Új a gépe is, Inteles konfig NVIDIA-s videókártya, de hogy pontosan milyen paraméterek, azt nem tudom. Tudna valaki valamilyen hasznos ötletet megosztani, a promléma orvoslására? Előre is köszi!<#taps>#taps>
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
175 árkád repülős kill és akkor tuti megkapod
A másik pedig 200 földi célpont kicsapása azzal meg egy bombázót lehet szerezni
Persze ezek repülős küldik ezért is csak abba a topicba írtam reggel 😊
most rámentem a brit prém hellcat-re, az úgysincs meg és azt legalább össze tudom szedni 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.11. 22:31:09
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nekem az az érzésem, hogy ez még mindig egy béta játék, mármint a tankos része.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.11. 16:20:16
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ezek szintén ilyen WTF pillanatok:
1, Eastern Europe-n megyek a folyó melletti kerítéseknél, döntöm őket szépen sorjában, erre ugrik előre meg hátra egyet, aztán oldalra beleugrik a vízbe a tank. Tudom, hogy a Tigrisek szeretnek úszni, szóval ezért mindenképpen plusz pont a fejlesztőknek.
2, Helyszín Karelia, kirak minket, Maus és én gurulunk előre, erre a Maus elpukkan alig hogy kiér a sziklák mögül. Egy !!!!!KV-2!!!! kicsapta....
Van még pár ilyen, de az összeset nem írom le. Szóval VAN még mit javítani ezen a játékon, a tankok és a talaj kapcsolatáról már nem is beszélve (mintha sziklákon mennék, nem is földön, borzalom 😄) , na meg a tankok összeakadása, mikor elkezdenek táncot járni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.11. 16:04:40
lehet rb-ben is ez lesz vagy most is így van, passz
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
viszont nem látom értelmét így nemhogy a tanknak, hanem, hogy az ember egyáltalán menjen vele...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.04.11. 09:51:35
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time