37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ludowik
  • foxbat88fx
    most miattad rá kell szoknom az RB-re meg SB-re :D

hátha összefutok ludowik-al is
  • Ludowik
    Na jó úgy látom hogy A többség egyet ért. Közös nevezőre nem fogunk jutni. Én továbbra sem támogatom a direkt min grófot az esély egyenlőség élve miatt. Ez csak azokra vonatkozik akik direkt húzzák teljesen le a beállításokat. Régebben az ilyeneket egy összefort közösség ki zárta. De nem kavarom tovább a vihart a bilibe. Játszom mindenki a saját erkölcsi értékekhez merten. A játék célja mindenki számára a kikapcsolódás legyen és egy online játékba is kéne hogy legyen egy íratlan szabály amit illene betartni.
  • Sherman0070
    Én olyan szűrőt tennék be hogy T-54eket csak T-54ek ellen tehessen.
  • Droughert
    Csak tudnám, hogy minek hergeled a népet, low-on játszol te dolgod, mi a fasznak posztolsz képet a lebutitott grafról, tovább gerjesztve az indulatokat, mikor amúgy is AC-t játszol, ott meg nem oszt nem szoroz, hogy milyen a graf. beállításod. Már a wot topicban is voltak furcsa dolgaid, de látom, még mindig nem nőtted ki őket....
  • Garou
    En beletennek egy olyan szurot ami kulon veszi azokat a jatekosokat akiknel kivan kapcsolva a vegetacio azoktol akiknel nincs. A tobbi graf beallitas nem szamitana. Ha eleg sokan jatszanak a jatekkal akkor nem none meg nagyon a varakozas ket csata kozott.
  • foxbat88fx
    hát ha a falon átlátás annak számít....
  • Stefan99
    ...és egyéb cheateket is szívesen igénybe veszel, ha lehetőség adódik rá?
  • DasIsFuck
    Egyy fps-ben azért jóval fontosabb, hogy dok fps-ed legyen mint itt.
  • foxbat88fx
    én nem a grafika miatt játszok hanem az alázás miatt :d ami mellé tökéletes ez a lepusztult táj :)
    amióta az eszem tudom mindig minimumom nyomtam lövöldözős online játékokat...
    még régen is amikor még nem adtam el a méreg drága gépemet
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.25. 15:32:28
  • Gilmoor
    Sok fizető játékost veszítenek el? Logikusan végiggondolva többnyire azon játékosok fizetőképesek, akik drága géppel rendelkeznek. Én is vettem prémium tankokat, de sok kedvem már nincs játszani ezek után. Ha magamból indulok ki, akkor sok fizetőképes játékost veszítenek el így.

ludonak akartam válaszolni nem foxnak :) bocs
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.08.25. 15:29:10
  • Brenor
    [Jármű Profil] Pz.Kpfw. 38(t) Ausf. A & F
  • Gilmoor
    Basszus... én nem is gondoltam, hogy ekkora különbség van. Nekem is egy jó drága gépem van, amiért mellesleg sokat nélkülöztem mielőtt még valaki trollkodna, és örültem mikor ultra szép felbontásban tudtam játszani..de ez... ez így gusztustalan.
  • foxbat88fx
    én maradok az ULQ-nál :D
    kilóméterekről látni így az ellenséget
  • Sherman0070
    Az a tankos szarság repülőből nézve engem is igazán zavar.... Szerintem a játék enginje gyenge a kirajzolásához messziről vagy csak valami egyedi Gaijin balance ez is.
  • Panlaj
    Kicsit próbálgattam a beállításokat. High-on a Finn pályán 35-52 FPS, Mozdok-on 40-48FPS-t produkált. Látványra szép, és szeretem is nézegetni így a tankokat.

Low-ra állítva a Finn pályán 49-63 FPS-t produkált. Viszont, hagy némi kívánni valót maga után a kinézet. Custom beállításon van nálam. A fű és fák vissza van véve teljesen. Azért mert jobban szeretem az EGYENLŐ ESÉLYEKET. Korábban baromira felcseszte az agyamat, hogy árkon-bokron és erdőn keresztül kilométerekről kilőttek. Mert másnál low-on volt a grafika. Amíg ezt nem kompenzálják, addig én is leveszem a vegetációt. Meg zavar, hogy repülővel, először el kell mennem a csatatér felett, mert kb. 800 méteren belül villan fel az ellenséges harckocsi. Bár ez lehet az, hogy a pilóta mikor veszi észre.

• gstup
    Én is anno megemlítettem ezt a low graf dolgot.De akkor hozzátettem,hogy csak azokról kívánok negatív véleményt alkotni,akik tudnának magasabb grafikai beállításokkal játszani mégsem teszik az előnyszerzés céljából.És igenis nagy előnye van belőle,amikor egy domb mögött lévő játékost a fű miatt nem látsz,Ő viszont téged igen.
  • foxbat88fx
    sok értelme nincs.... aki ért hozzá 2 perc alatt "átkonfigurálja" a gép adatait és kész is a régi gép miközben core i7 van benne :D
  • Szeret6996
    Szerintem a megoldás egyenlőre az lehetne, hogy a játék felméri a számítógép dolgait, proc, ram stb.., és mindössze akkor engedélyezni az ULQ-t ha egy bizonyos minimum alatt van a hardwer.
  • Ludowik
    Na csak megerte beszélni róla. Igen ha valaki nagy erős géppel lowbanyomja az másokkal szemben prosztosag, de szíve joga. Mivel arctalan az egész mindenki az tesz amit akar. A játékon belüli morál az ami hagy kívánni valót maga után. De ez minden online játékkal így van. A játék meg mindig béta, hiszen akkor lesz teljes ha kijon az utolsó patch aminek a végén ott az F azaz final vagy full. Addig meg minden anomáliák bugok és minden amit felsoroltunk a fejlesztés folyamatának a részei. Lehet egyik héten romlik a helyzet, de a következő pillanatban még jön egy másik. Az meg helyre eszi, de megint lesz valami. Való igaz ha a grafikai beállításokat szabályozzák azzal sok fizetős játékost fognak veszíteni. Mivel nem öngyilkosok ezzel most meg nem fognak csinálni semmit. Köszönöm hogy beszélgetés a helyes irányba terelődött.
  • foxbat88fx
    sztem sem fognak hozzá nyúlni az ULQ-hoz....
    amúgy ha megnézed minden ilyen online gameben megy a sírás, hogy miért low-on nyomja az ember :D
    ugyan ez volt cod2-ben, cod4-ben, wot-ban... meg most itt is....
  • Szeret6996
    De amíg mindenki számára elérhető, tényleg nem hiszitek hogy hozzá se fognak nyúlni?????????
    Mert mindenki elött ott a lehetőség? "Nem tetszik? Akkor ellehet menni...."
    Mivel szerintem senkinek a fejéhez sincs fegyver tartva hogy játszon.

"Ludowik:Azonkívül ha már kifizettem legyen hasítson is ha úgy akarom nem?"
    Ha azt akarod hogy hasítson, hát játsz! De ne sírj azért mert másnak nincs lehetősége.

Biztosan van olyan akinek menne Full extrán 8k felbontásban is mégis ULQ-n tolja, erre szerintem annyit lehet mondani csak hogy, ő tudja mi tetszik neki!
  • Dagohun74
    Nem az utolsó porszem a lényeg SB-n. Hanem ha én nem láttok egy rohadt bokortól akkor te sem láss. Ezért fontos a grafika SB-n. És igen nem játszok. És igen leszarom hogy kinek milyen gépe van egy játék mód ahol igenis rajzolja ki amit ki kell. Nekem sincs 300 ezres gépem de de highba játszom és elvárnám a fairplay-t.
  • Lokker
    Oh, szóval a bugos sebzés és a tömérdek pályahiba javítása mellett fontosabb hogy lásd a legutolsó porszemet is a tankon... oh wait te már nem is játszol.
  • Stefan99
    Ez nem alkalmazkodás kérdése: Ha ott van egy tereptárgy, ami takar vagy nehezíti az észlelést, az takarjon vagy nehezítsen ugyanúgy mindenkinek. Hogy ezt hogy oldják meg az nem érdekel. Ez tényleg olyan nagy elvárás?
    Egyszerűen nem fair az a válasz, hogy akkor játsszon mindenki 20 évvel ezelőtti grafikán. Akkor ezzel az erővel lehessen minden tereptárgyat kikapcsolni, mert valakinek már az épületeket, sziklákat, fákat sem bírja a gépe. Lehessen kikapcsolni a hegyeket, dombokat is. De jajj, valakinek a gépe nem bír el a fizikával sem, akkor az menjen minden terepen úgy mintha úton menne, mindegy hogy domboldal, sár vagy víz. ja és persze lehessen kikapcsolni a napot is. A füstöt.
    De mi van azokkal, akik nem engedhetnek meg maguknak egyáltalán semmilyen gépet. Követelem hogy lehessen mobilon is játszani. Lehetőleg 10 évesen is. Valami PAC MAN grafikai szintet igazán csinálhatnának. Ott majd be lehet állítani hogy egyszerre csak egy ellenféllel bocsátkozol harcba. Mert többet ugye nem bír a gép.
    Igazán nem lehetne ez ellen senkinek sem kifogása, hisz bárki levehetné pac manre a grafikai beállításokat.
  • Dagohun74
    SB-n pont nem harmadlagos a grafika..
  • Dagohun74
    Már kint van. Béta? Mikor volt az már... .
  • Dagohun74
  • Lokker
    Én is mondom akkor, hogy béta majd ha kijön lesz rá megoldás...
  • Ludowik
    Hidd el tisztában vagyok ezekkel az anomáliákkal és igen bosszantó is. De ez t elfogadom mert ez a játék még csak beta. A képi látvány harmadlagos ezt is értem .De akkor hagyjuk a francba a felbontásokat, a színeket meg a rombolható épületeket , a felhőket a havat és sima barna kopár dombokon hasítson mindenki a kék ég alatt, élvezetes nem mondom . A pörkölt is finom de csak ha minden benne van!
  • Ludowik
    Na ezt hagyjuk miért van ilyen gépem. Nem a játék miatt hidd el:) és tegyél még hozzá
    Szeret6996: pontosan én sem értem miért én igazodjak másokhoz? Nem azokkal van baj akik nem képesek máshogy játszani hanem azokkal akiknek bőven jobb a cuccuk mint az enyém mégis ULQ ban tolják. Azonkívül ha már kifizettem legyen hasítson is ha úgy akarom nem?
  • Lokker
    Az a baj, hogy rosszul állsz a dologhoz, olyasmi miatt hisztizel ami a játék élvezhetőségi faktorában harmadlagos. Amíg olyan ordító bugok vannak benne, hogy a semmitől felborulsz, elakadsz a semmiben, a modulsebződés egy trágyadomb és így tovább, addig lényegtelen ki milyen beállításon játszik. Maga a játék lesz játszhatatlan.

Játszon low grafikán, valakinek ennyire futja és neki így is kikapcsolódás. Ez is olyan hogy egy csóró családnak van pénze lemenni a Balatonra de beszólsz nekik, hogy a vízbe ne menjenek be mert elkapsz valamit, mert csórók.
  • foxbat88fx
    senki se mondta, hogy költs 300e-t egy gépre azért hogy SB-n lealázzon egy olyan játékos akinek 25e ft-os gépe van :) :) :)
  • Szeret6996
    Átálíthatod ULQ-ra nem?
    Akkor, mi ez a felháborodás?
    Sose fogom megérteni miért várja mindenki azt hogy más igazodjon hozzá....
    Szerintem te még mindíg jobb helyzetben vagy mint azok akik ULQ-n játszák, főleg azokkal szemben akiknek azon KELL játszani!
    Te megteheted hogy lentebb veszed a játékot, de sokan nemtudják FENTEBB venni!!

Utoljára szerkesztette: Szeret6996, 2015.08.24. 23:15:16
  • Ludowik
    Nem tudom ma percenként ha akartam mehettem sb-t .Igen rb na pont az ami semmi más mint az ab csak csavartak rajta egyet . Aki akar és a gépe nem bírja az tényleg addig nyújtózzon ameddig a takarója ér azzal játsszon amivel lehet. Nekem se volt mindig olyan gépem ami 100+ fps tud movien. Kemény pénzt fizettem érte amiért megdolgoztam. És akkor valaki lemeszel sb-n mert kb olyan grafikával játszik mint a 80 as évek végén? Ne akadjak ki? És én butítsam le a gépemet na nem,ezt ne várja el senki tőlem. Szar játékos vagyok, biztos. Hiszen a statisztika mindent megmutat ,hogy van hogy hetekig nem játszom és van hogy belépek és 0 val véget ér a küldetés számomra mert más dolgom lett és csak áltam a spawn ponton vagy a repülőm kirepült a semmibe. Na ezért vagyok én pl szar játékos.
  • _Kondor_
    Sokkal lassabban avul el a hardver, mint 8-10-12 éve.
  • _Kondor_
    Mindenki ott játszik szeret.
    Néhányszor haver becsal árkádba, egyébként be nem tenném a lábam oda.
    Ameddig volt normál sim csata, csak ott játszottam.
  • Lokker
    Én azt mondom hogy ez maradjon a végére, mert amúgyis a játék hemzseg a bugoktól és a kiegyensúlyozatlanságoktól. Amíg ezekkel nem foglalkoznak addig lényegtelen ki milyen beállításon játszik maga a játék marad élvezhetetlen.
  • foxbat88fx
    SB-nek semmi értelme a játékban kb.
    dög unalmas, kurva sokat kell várni mire bead egy csatába...... alig játsszák....
    RB már elmegy kategória, de az se nagy szám, 10/9 orosz oldal nyer, németek szopnak
    legjobb az árkád :))))))
  • Lokker
    Elfut rajta csak céloztam hogy már egy 3 éves géppel az ember gondba kerül pár játékkal.