War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
WW2 event Sim:

8-ból 8 orosz győzelem. ~10 percenként egy win. Kicsit unalmas így grindelni. Lehetne néha más pálya is.
Mentél ma délután a WW2 eventen?

valójában mindkét tank egész jó, pz2-vel végig kell szántani az ellen tornyát egy sorozattal a maradék lőszer meg mehet a testre, bt tankoknál meg az alap robbanó lőszert kell használni mert a fejlesztett ammo csak keresztülmegy a papirpanzeren a he ammo meg csak 6mm tudna átütni így ez is kieset.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Legalább jó látni, hogy nem csak engem szivat a játék. Wagert nem aktiválok már. 😊 Is2-vel mentem még ma egy kicsit. Lövök, gondoltam biztos találat. 100 méterről párduc oldala csak nem kihívás. Eltűnt a lövésem. 2 kör után viszont elkezdett normálisan üzemelni. Su-152-vel is a végére sikerült kilőni a másikat, és nem csak a sofőr periszkópját.
AnuluWork
Ha be kellene lőni a mai napot játék szempontjából, akkor 12 vereség, 1 győzelem ... Köszi gay!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Nem. Csak totál debilek vannak, és sajna nem tudok délelőtt játszani, amikor nincsen ennyi gyökér.

Oké, mindenki nyugodjon le! A fejlesztők megoldották a problémát! Pöcköltek kicsit a beállításokon, és fordult a kocka. Most a BT-5-ök vertek minket nullára. <#hehe><#violent>

Már csak 1-2 óra és rájönnek, hogy a két beállítás értékeit meg kell közölni és akkor kb jó lesz az arány. Tisztára, mintha ez lenne a zárt beta teszt első napja! BR1.0-ás gépeket menet közben balanszolnak! <#crazya>
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.04.08. 20:24:17

AnuluWork
Ja, bent van a wager. T5ben játszom, elvileg nem is aktív, de a teljesítményen és a lepattanókon látom, hogy mennyire gecimód csal a gép.

Szerk.
Mert nem lehet kivenni, mert ezek a barom oroszok nem tettek be ilyen opciót.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.08. 20:19:53

AnuluWork
NEM IGAZ MENNYIRE FOS LETT EZ A SZAR!

152mmes lepattan a párduc oldaláról???? Komolyan nem normálisak a készítők. Rohadjon meg az összes!

Ha egy ilyen bejött ma, lépek ki. Ott nyerni már nem fogunk, szenvedni meg nem fogok a sok lepattanóval, majd egy debil oneshotol, mint mindig ilyenkor. Leszarom a statisztikám, elegem van a random sebzés-becsapódásokból. Ami előtte one shot volt, az legyen az most is!

szerk.

De még ha csak ez lenne. Választom a spawn pontot, bebasz tök máshová, jó messzire, fel a faszom sziklák tetejére. stb.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.08. 20:14:50

egy rakat elmeroggyant ellepte a ww2 eventet rb, sb, tökmindegy, az első csatám úgy kezdődőt hogy rögtön kétszer is saját csapattárs lőtt ki bent a városban, kérdem tőlük miért? válasz: " jah nem tudtam hogy ez sim battle" *facepalm*

és természetesen a netem is a legjobbkor akarja bedobni a törülközőt.

Ma akármit csinálok, akárhogyan, akármekkor, egy nyavajás killért is meg kell kűzdeni. Ez azóta ilyen mióta bekapcsoltam a Wagert.

Azóta szopatás van: IS-2 (sima), nemtudom KT-val átlőni sehonnan, mindenhonnan pattan, ha esetleg át is lövöm, akkor semmi baja nem lesz. Az ellenséges artyk 10 ből 10x felrobbantanak, stb. Mintha 0mm páncélom lenne.

Ő meglő HE lőszerrel szemből a tornynál és átviszi a 180mm páncélt simán (nem, nem lefelé pattant és azért, simán átjött):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.04.08. 19:38:45
AnuluWork
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy mifaszt keres az ISU-152 6.7ben? 😄

tegnap mentem realistic-ben panther D-vel egy 8kill-es meccset kurszkon...
éreztem,hogy azért még taknyosra leszek szopatva... hát megkaptam...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

nem, teljesen esélytelen az orosz oldal
látszik is ilyen 160 német 10 orosz várakozó 😄
a repülős rb eventen meg pont fordítva, mindenki orosszal akar menni 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.08. 19:28:56
én a kárpátok pályával jártam így, tegnap mást se kaptam csak ezt és még az nem számított hogy milyen modban mentem.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.08. 19:28:06

WW2 event várólista:
Szovjet 3 fő ---- Német 108 fő 😊)

Szerintem holnaptól nagy PzII nerfek várhatóak.

Már a RU szerveren sem akarnak szovjet gépekkel menni. <#circling>
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.04.08. 19:26:21

AIexx
Na, ennyit az összes Maus -os ászról.. egyébként az összes szakasztársam Maus -al jött be, de valamiért nekem a klánnevet nem mutatja.. :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AnuluWork
Nevetséges, hogy CSAK T4ben és T3ban lehet wagerezni, és kivenni nem lehet azt, ha betetted.

Végre simulator event tier-4be! Mondom megyek párat azér amikor 4x egymás után nem bírok menni 6 métert mert lebombáznak, finoman szólva érdekes... Meg amikor kursknál nem találok el senkit!!! A 3 pixellel feljebb állított irányzéktól már túl hosszú! Addig túl rövid volt. Méghogy nem a játékba van valami...
ha a játék sz*patni akar, úgyis megteszi.
németekkel 3 bázisfoglalós map 5x egymás után polandon...
gayjin-nak van érzéke hogyan növeljük játékélményt...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Megint vereség.... Pz2 eleve jóval erősebb mint a BT-5 és a T-26, ráadásul a német csapat +2 tankkal indul.

Az új WW2 eventben (A😎 győzőtt már valaki szovjet oldalon? Hirtelen 3 csatát mentem, és esélyünk sem volt.

Ma gondoltam megyek is2-vel. Rosszul gondoltam. AB mód, hogy gyorsabban mennyen a fejlesztés. I2-vel 3 meccsből 3x Kárpátok. 1 kill összesen. Sima párducot meglövöm, annyit jelez, hogy a csövéről lepattan a lőszer, és kicsit megzöldül. Még a t34-85 is kilőtt nagy távolságból, hogy a testet találta el előröl. Is-2, ha ellenem van alig tudom kiszedni, csak ha az oldalát mutatja. Lőhetem én a cső mellet is. Ha én megyek vele, akkor olyan is kiszed, amiről nem is gondolnám. Átmentem németre és RB-mód. Itt már eredményesebb voltam, de tiszta oldallövéstől nem tudtam kivenni is2. Pedig Tiger2P, 300 méterről csak kiszedi. Másodikra sikerült azért. Következő meccs Poland Battle. A menet már 3 perce ment, már áldozatai is volta. Az éledést követően, jobbra fordultam és mentem összesen 5 métert. Egy Bulldog kb. 800-1000 méterről átlőtte a tornyom elejét és egyből robbantam.

Viszont tegnap volt egy nagyon jó menetem Su-100-al. Több nyertes csatával. Most meg még az induló körből se tudok kijutni. Van egy csomó wagerem. Ezeket nem lehet valahogy elajándékozni?
Ma egész jól ment a játék. Tiger II (H) + Panther A + Jagdpantherrel mindig 6.7 közé tett be. Semmi tiger I, semmi T32 IS3 és társai fasság.

Aztán bekapcsoltam a Golden Battles Wagert ennek örömére, 3 vereség következett, mind a 3 meccs tele volt 7.0 tankokkal.

Lejárt a Wager egyből visszatett a saját Tier-embe.
0 darab Golden Eagle jött ki.

biztos csak én vagyok üldözési mániás....
Ez az ultra low grafika is elég gázos, magas beállításon ott van a bokor alacsonyan meg sehol se. Nem a legjobb így ezt a játékmódot játszani .
Nem egyenlő a küzdelem még annyira sem így. Persze nem a játékos tehet róla hogy gyengébb beállítások mellet ez így muzsikál a játékban , de elég idegesítő tud lenni.
Sherman0070
Szerintem sosem. Mostantól az a gyökér event mód van.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ezt én bugnak hívnám nem változtatásnak 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Fura Alak
Változtattak az AB -n is! Többször előfordult már, hogy nem volt marker az ellenségen.... A minimap meg 95%-ban nem mutat közelre semmi ellenséget, pedig van, hogy ott van....

Például:
(Minden legénységi tagnak 50/100 a Keen vision a KV-2 -vel.)

1.) Egy M4A3 (105) -re rácélzok, és KV-2 körvonala van... <#wow1> Eleresztem a lövést, és biza egy KV-2 lövegét lőttem el...

2.) Befordulok a sarkon a foglalási zóna felé, melyet 2 másodperce csekkoltam, hogy mi foglaljuk, nem-kékből látok egy Pz3 -t meg egy IS -t pár méterre, minimapon 0, marker 0. Ránézek a Pz3 -ra, a célkereszt fehér, halott, megyek előre, és fordítanám a tornyot az IS felé: Kilő.......... <#falbav>

A simulator miatt volt igazán jó ez a játék. Az arcade az szóra sem érdemes a realistic éppen elmegy így! Legalább lenne akkor tierenként simulator event, akkor azt mondom oké.
Szerintem az RB és az SB megváltoztatásával visszafelé tettek egy lépést.

Na ezzel teljesen egyet tudok érteni! Nem tudom kinek fájt a simulator mód! Az új realistic meg se közelíti hangulatban meg játszhatóságban...
Igen és milyen szórakoztató hogy oroszként szinte fix Tigris ellen mész...
Igen is adják vissza a régi módot. Így ők szabályozzák eleve mivel mehetek! Mostha én pz4 G-vel akarok menni pl akkor mi van? Azzal nem mehetek.
miért? szinte ugyanaz.... és itt legalább tudod milyen ellenséges tankok ellen mész
Nem az eventes SB-re gondoltam. Rakják vissza normálisan, ez így gyalázat.
vissza? ki sem vették 😄
SB-t nem tudja valaki mikor rakják vissza, vissza rakják egyáltalán?
Viszont ez az RB így tényleg egy fos

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

alá kell lőni a földbe, szeretik a repeszeket lentről ezek is 😄
Azért azt megjegyezném, hogy a HE se robban automatikusan ha hozzáér valamihez. Annak is kell egy minimális ellenállás, hogy detonáljon. Na most egy 20 méterről kilőtt ~850 m/s sebességgel haladó gránát és egy 2 milliméter vastag bádoglemez találkozásánál ez nem következik be. Ergo a HE is ugyan úgy átment rajta mint az AP.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

AnuluWork
Az meg sosem GAZol be, csak ha debilteam kezd hadműveletekbe. <#idiota>

Ott a pont, a changelog szerint csak a Panther F/II-n van még csak coax.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

pz3 ág meg a pz38t ág kapott egy csomó géppuskát németeknél most legutóbb.

Sherman0070
Ha jól tudom a homlokgéppuska nem működik a játékban. A Pantherek tornyára meg emlékeim szerint a Gaijin még nem tett géppuskát.

A Panthereken emlékeim szerint van (persze lehet h tévedek), a JPanther passz, de mintha oda is bedrótozták volna... a homlokgéppuskát nem lehet aktiválni esetleg?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Sherman0070
JPantheren, többi Pantheren mondj már egy kibaszott géppuskát ami a játékban működik 😄

Azért 3 darab 88mm-es HE lőszertől illene felrobbannia.

Direkt ilyenek miatt tartok minden tankoban 3-5 HE lőszert. De úgy látszik szart sem ér az ellen a papír szar ellen.
Master91
4 kill, wager bukta 0 ezüstel , röhej
Mighty GAZ. Én imádom - mindenki ágyúval lövi a papírmasé felépítményt, ahelyett hogy egyszerűen géppuskával szórná. 😉

Master91
wagert TILOS használni, 5 killt kéne össze szednem , mondom hozom Kv-2őt, azzal olyan átlagba 5+ killem van körönként...

2 csatát mentem, 2 kill/3 kill. nem merem menni a harmadik csatát , mert tudom hogy nem lesz meg egyszerűen
Ez a játék hihetetlen, mondom belemegyek az ellenfélbe hátulról, erre nem átmegy a tankom az ő tankján, és kilő hátulról . Golden Wagerból kemény 0 arany jött össze.