War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8-ból 8 orosz győzelem. ~10 percenként egy win. Kicsit unalmas így grindelni. Lehetne néha más pálya is.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Már csak 1-2 óra és rájönnek, hogy a két beállítás értékeit meg kell közölni és akkor kb jó lesz az arány. Tisztára, mintha ez lenne a zárt beta teszt első napja! BR1.0-ás gépeket menet közben balanszolnak! <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.04.08. 20:24:17
Szerk.
Mert nem lehet kivenni, mert ezek a barom oroszok nem tettek be ilyen opciót.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.08. 20:19:53
152mmes lepattan a párduc oldaláról???? Komolyan nem normálisak a készítők. Rohadjon meg az összes!
Ha egy ilyen bejött ma, lépek ki. Ott nyerni már nem fogunk, szenvedni meg nem fogok a sok lepattanóval, majd egy debil oneshotol, mint mindig ilyenkor. Leszarom a statisztikám, elegem van a random sebzés-becsapódásokból. Ami előtte one shot volt, az legyen az most is!
szerk.
De még ha csak ez lenne. Választom a spawn pontot, bebasz tök máshová, jó messzire, fel a faszom sziklák tetejére. stb.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.04.08. 20:14:50
és természetesen a netem is a legjobbkor akarja bedobni a törülközőt.
Azóta szopatás van: IS-2 (sima), nemtudom KT-val átlőni sehonnan, mindenhonnan pattan, ha esetleg át is lövöm, akkor semmi baja nem lesz. Az ellenséges artyk 10 ből 10x felrobbantanak, stb. Mintha 0mm páncélom lenne.
Ő meglő HE lőszerrel szemből a tornynál és átviszi a 180mm páncélt simán (nem, nem lefelé pattant és azért, simán átjött):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.04.08. 19:38:45
éreztem,hogy azért még taknyosra leszek szopatva... hát megkaptam...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
látszik is ilyen 160 német 10 orosz várakozó 😄
a repülős rb eventen meg pont fordítva, mindenki orosszal akar menni 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.08. 19:28:56
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.08. 19:28:06
Szovjet 3 fő ---- Német 108 fő 😊)
Szerintem holnaptól nagy PzII nerfek várhatóak.
Már a RU szerveren sem akarnak szovjet gépekkel menni. <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.04.08. 19:26:21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

németekkel 3 bázisfoglalós map 5x egymás után polandon...
gayjin-nak van érzéke hogyan növeljük játékélményt...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Viszont tegnap volt egy nagyon jó menetem Su-100-al. Több nyertes csatával. Most meg még az induló körből se tudok kijutni. Van egy csomó wagerem. Ezeket nem lehet valahogy elajándékozni?
Aztán bekapcsoltam a Golden Battles Wagert ennek örömére, 3 vereség következett, mind a 3 meccs tele volt 7.0 tankokkal.
Lejárt a Wager egyből visszatett a saját Tier-embe.
0 darab Golden Eagle jött ki.
biztos csak én vagyok üldözési mániás....
Nem egyenlő a küzdelem még annyira sem így. Persze nem a játékos tehet róla hogy gyengébb beállítások mellet ez így muzsikál a játékban , de elég idegesítő tud lenni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Például:
(Minden legénységi tagnak 50/100 a Keen vision a KV-2 -vel.)
1.) Egy M4A3 (105) -re rácélzok, és KV-2 körvonala van... <#wow1>#wow1> Eleresztem a lövést, és biza egy KV-2 lövegét lőttem el...
2.) Befordulok a sarkon a foglalási zóna felé, melyet 2 másodperce csekkoltam, hogy mi foglaljuk, nem-kékből látok egy Pz3 -t meg egy IS -t pár méterre, minimapon 0, marker 0. Ránézek a Pz3 -ra, a célkereszt fehér, halott, megyek előre, és fordítanám a tornyot az IS felé: Kilő.......... <#falbav>#falbav>
Igen is adják vissza a régi módot. Így ők szabályozzák eleve mivel mehetek! Mostha én pz4 G-vel akarok menni pl akkor mi van? Azzal nem mehetek.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Direkt ilyenek miatt tartok minden tankoban 3-5 HE lőszert. De úgy látszik szart sem ér az ellen a papír szar ellen.
2 csatát mentem, 2 kill/3 kill. nem merem menni a harmadik csatát , mert tudom hogy nem lesz meg egyszerűen