37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
BaleniX #24029 Pedig szemből nehéz lenne kilőni a tornyot...
Más:
Ma meglett az IS-2, mentem vele egy RB-t, egyből 6 kill. Hogy mekkora mocsok OP az a tank... Ez már nem élvezetes -
foxbat88fx #24028 kizárt!!!! -
a játékba be fogják tenni a Löwe tankot? tud erről valaki valamit? :) -
_8Rendon #24026 Köszi az okos tippet. Szerinted újra, minden és csak is minden körülmények között érdemes - e ??? ( Q&A Közlemény ) ott is eljajongani, elsírni sok játékos bosszúságát: Idézek a #23972 sz. hozzászólásomból "
4./ Mi a "Gyors kezdés" Antonék szerint ???!!! Az amikor 3 tank start-kor össze van gabalyodva ? Vagy 4 m után elkezdek tolni egy nem látható valamit ? Pedig a gyors kezdést ( eddig 46db ) a Teljesítmények -- Kihívások fejezetben állítólag jutalmazzák !!! ? ANTONÉK a legújabb pályákra oda tehetnének egy " FEHÉR PACÁT" , ahol elő fog bukkanni a késlekedő csapattársam. Ja ez még csak BÉTA ? " TUDOM, hogy mi okozza ezt az ORDÍTÓ HIBÁT --hisz Antontól olvastam.....vagy inkább "Mariozzunk" ?
-
foxbat88fx #24025 nehezebb kilőni... ennyi :D -
Semmi értelme a jp és ferdinek egy br szinten.
Miért használnám mind a kettőt egy sorban?
Ráadásul nincs is előrelépés a ferdivel inkább csak visszalépés van, mert még inkább immobilis.
Különösen annak fényében nem értem, hogy ha az Isu-k 6.3-on meg alatta vannak akkor a JP-nek miért kell olyan magasan lennie.
Mert így semmi másra nem jó csak arra, hogy a ferdit teljesen feleslegessé tegye. -
kissssss #24023 én is észrevettem hogy legtöbbször az emberek csak azért lépnek be hogy 2 perc autózás után ki is lőjék őket, a legtöbbje még arra se veszi a fáradságot hogy megjegyezték hol nem szabadna előre nyomulni vagy hol lenne érdemes lő pozíciót felvenni és így tovább. -
foxbat88fx #24022 elmegy :D árkádban sokkal többet össze lehet szedni....
itt meg úgy hullanak a német csapattársaid mint a legyek :D rohadt óvatosan kell menni ezzel a KT-vel :S -
kissssss #24021 8kill? az szép. -
foxbat88fx #24020 na jó annyira nem szar.... csak rohadt nehéz nyerni velük :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #24019 na megint németalázó Simulator-t kaptunk..... :D 500 sorban álló is-2-vel vs 10 sorban álló német szutyok KT XDDD -
vajakos21 #24018 Ha egyébb info is érdekel, akkor itt is érdemes körülnézni
https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/265-h%C3%ADrek/ -
Brenor #24017 [Jármű Profil] SU-76 -
Brenor #24016 Ohh köszönöm szépen :)
Nem hinném, hogy ez egy reális cél a közeljövőre, de később....ki tudja?! Egyenlőre legyen magyar nyelv a játékban, ami nagyobb magyar játékosbázist vonz be, hogy jobban érdekeljük őket. Aztán majd meglátjuk mi lesz :) -
_8Rendon #24015 Köszönöm Brenor a gyors és kiadós választ. Ez itt egy életképes fórum és szórakoztató is egy-egy beszólás, párbeszéd. Szívesen delegálnálak Brenor, hogy Te legyél a mo.-i képviselőnk a WT csiszolgatásában (ha újra lehetne). Ezt sok egyéb aktivitásod és bölcs meglátásaid indokolná. Ismételten köszönöm. -
Igen:) -
Lokker #24013 készítsd a vazelint :DD -
foxbat88fx #24012 gyűjtöm a barátokat :D :D
-
Rákattintottam az event csatára azt láttam hogy szim és nációkra van osztva, játék közben a minimappon semmilyen infó nem jelenik meg, értem ezalatt a baráti tankok pozíciója vagy egyéb ..ez így ok ? -
Molot115 #24010 Soha semmivel nem ment annyira rosszul a játék. Szerintem az összes azzal leadott lövésemnek a fele lepattanó volt, ha nem több. Szó szerint agyérgörcsöt kaptam attól a harckocsitól. De érdekes módon ugyanazzal az ágyúval felszerelt T-34-85el meg szó szerint élvezet volt a játék.. -
Molot115 #24009 Mert más a konstrukció. Ebben a játékban próbálják élethűen ábrázolni a harckocsikat, így mindegyiknek mások az előnyei, hátrányai. Kénytelen az ember máshogy játszani velük. Szerintem pont ez a jó benne mert így a játékosok a saját stílusukhoz igazodó harckocsikat választhatnak. Éppen ezért nem lesz sose olyan hogy balance. Arra ott van a wot amiben tologatják a potmétereket hogy melyik harckocsi mit tudjon. Hozott anyagból dolgoznak ez van. Az esetleges reklamációkat szerintem az eredeti tervezőkhöz lehet benyújtani... Vagy tud játszani vele az ember vagy nem, esetleg kínozhatja magát, majd csak belejövök felkiáltással. De nem biztos hogy így lesz. Van aki akkor se játszana az oroszokkal ha nem lenne más nemzet, van akinek meg azok a kedvencei. (jöhet a noobozás hogy csak azzal tudok érvényesülni :D).
Ja és soha nem a harckocsik nyújtanak kimagasló teljesítményt hanem akik játszanak vele. -
kissssss #24008 pedig volt idő mikor a js1-et nem lehetett kilőni szemből egy tigrissel akár közvetlen közelről se, ez még a lőszeradatok megváltoztatása előtt volt, kwk36 10méteren átütött 130mm páncélzatot ha jól emlékszem.... na akkoriban SB modban szó szerint vért kellet hugyozni ha el akartál kapni egy js tankot.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.09.03. 20:37:25 -
kissssss #24007 "Más stílust követel meg a két harckocsi. "
ohh de még menyire mást bizony, js 2-vel simán meg lehet csinálni a wot-ban is bevált csiki csuki taktikát, kidugom az orrom az utcasarkon lövök tolatok újratöltök és így tovább, Ktigrisel ilyet nem nagyon tudok játszani ezzel inkább sidescrapelni szoktam vagy megvárom amíg az ellenfél csinál valamilyen hülyeséget.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.09.03. 20:19:17 -
O hogy ez a kezdőhely szívatásba mindig belefutok, az enemi Berlin pályán északról kb 1 perc alatt elér a romházak széléig ahonnan tiszta rálátása van a déli kezdőhelyre ami a pusta közepén van és lövi rommá a csapatomat. -
Nyilván ezeket eddig én nem tudtam...
egyébként meg az esetek 75%-ban muszáj vagy bemenni a közelharcba ha csinálni is akarsz valamit.
A csapatnak meg ugyan úgy semmi hasznára nem leszel eggyik esetben sem. -
Molot115 #24004 Valamennyire ismerős amit mondasz. Csak én biztos vagyok benne hogy az adott típussal én nem tudok játszani. (IS-1) Részemről annyit róla hogy magasan a leghasználhatatlanabb orosz harckocsi. Kifejezetten utálom a mai napig. Páran mondták itt is hogy pedig jó az, úgyhogy valószínűleg nem szar az se. Sőt a T-44nél is beletelt majdnem 200 csatába mire azt mondtam rá hogy ez pedig az egyik legjobb T4 harckocsi, de érdekes módon a Párduc A-nál az első pillanattól éreztem hogy ez durván jó. A második realistic csatámba 7 kill meg 2 assist jött össze. Úgy hogy még a festék se volt megszáradva rajta annyira stock volt. -
Droughert #24003 A német tankok nem közelharcra valók, ez nem kérdés. KT hiába heavy, fedezékról fedezékre haladok vele, mert nyilt terepen minden keresztülhugyozza a tornya gyenge sajnos, de cserébe van egy olyan löveg rajta ami nagy távolságra is hatásos, mellé egy jó reload time párosul, ezt kihasználva szépen lehet vele aratni. Már nincs az mint az indulás utáni hónapokban mikor ezek a tankok csak célpontként funkcionáltak. Meg lehet nézni, hogy ezen a br-en az esetek nagy többségében tiszta német csapat játszik a másik két nemzet ellen, nem hiába olyan népszerűek. -
Ahogy mondod 
Hagyjuk a "kivételes"/"jó" eredményeket, nekem is szoktak lenni ilyenek csak nem átlagba, sőt átlagba pont a másik véglet szokott lenni.
Amikor 5 csatából van 1 jó/normális és 4 kritikán aluli,élvezhetetlen,időpocséklás szintű akkor nem ér semmit az az 1 jó csata.
De még ha azt érezném, hogy én vagyok hülye a tankhoz, de nem így van.
Egyszerűen egy olyan pontot nem tudok felhozni ahol látnám ezt vagy ahol azt mondhatnám, hogy ha itt ezt meg azt csinátam volna akkor más lett volna az eredmény.
-
Már ha túléli, ergó rng.
"közelharcban" a tornyot és az alsó lemezt is simán beüti a 122mm-es ágyú.
Az sem mindegy, hogy miket visz ki az első lövés.
-
Molot115 #24000 Pontosan. A számokat át tekintve látszik hogy a KT-nak jobb a front páncélzata, az ágyúja nagyobbat üt át és gyorsabban is tölt. Ráadásul pontosabb is az az ágyú mint az orosz 122-es (Akkor mitől is nem a KT az OP?) A mobilitása mindkettőnek elég gyér szerintem bár az IS-2 elég jól tolat. KT-nál nem tudom mi a helyzet. Más stílust követel meg a két harckocsi. Hiába OP-zák az IS-2-t nagyon csúnyán meg lehet szivatni azt is. Mint ahogy a KT-t is. Ki kell tapasztalni hogy mit bír a vas és meg kell találni az erősségeit. A harckocsik nagy részének van erőssége és ha ez megvan akkor már az alapján lehet lavírozni.
Azér leszarozni egy KT-t kicsit erős. Mert ha a Porsche tornyosra mondod hogy szar az még akár védhető is valamilyen szinten de a Henschel tornyos azért jobban teljesít azok szerint legalábbis akik rendelkeznek vele.
foxbat88fx.
Szerintem meg Polandon a Párduc A-val kettesével lövöm ki az IS-2-ket, ha kicsit is megy a játék. :D
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.09.03. 18:52:52 -
foxbat88fx #23999 hát sztem IS-2 fényévekkel jobb utcai harcra mint a KT
Poland-on Is-2vel kb. mindig 8-10 killem van.... KT-vel örülök ha van 2 :D -
kissssss #23998 közelharcban Ktigris simán lenyomja az orosz nehéz vasakat( már ha túléli az első lövést) 88mm full kimaxolt töltővel menyi idő is? 9mp? js-2 meg 22mp?, nagyon mázlis esetben akár 3 lövéssel is meglehet kínálni a ruszkikat mire azok lövési pozícióba kerülnek egy utcai harcban. -
Molot115 #23997 Közelharcban egy rakás szar. Már mivel szemben? Másik heavy-vel szemben? Ott közel egyenlőek az esélyek, (itt lehet jönni a szokásos szar OP orosz szöveggel). Medek ellen? Tegye fel a kezét aki látott már olyan heavy-t ami lenyomja a medeket közelharcban nyers tudásban. Nem ér nyilvánvalóan az RNG számlájára írható történeteket hozni.
Bár teljesen felesleges leírni de ugye más stílust kíván mindegyik nemzet és a nemzeteken belül az osztályok is. -
foxbat88fx #23996 közelharcban tényleg egy rakás szar a KT :D
sniper tanknak egész jó -
Molot115 #23995 Szar tank ja. Nyílván mindig a tank a szar... Bár eddig csak ellenfélként volt szerencsém megismerkedni vele. De van pár játékos aki elég jó dolgokat hoz ki belőle. Úgyis hogy lassú meg nagy, és túl gyenge páncélzata van... -
Mert szar a tank.
Nagy vagy és lassú, pont!
A nyers páncél túl gyenge, a nagy lőhető felület miatt pedig nem elég flexibilis.
A párduc a-val sikeresebb köröket lehet menni átlagba tigris 2-vel párosítva, mint magával a tigris 2-vel.
-
:) első csata br 4.7-ben Stug-gal becélzok egy 700+ méterre lévő KV2-öt ép lőnék mikor látom lő, na ezt megvárom azzal a mozsárral mit tud vajon eltalál ? és bumm talált süllyedek,csoda röntgen visszajátszás mutatja amint a sofőr kémlelőnyílásán beszambázik a 152 millis szép :P -
Droughert #23992 Mindig jössz ezzel a KT hulladék szöveggel de igazából szerintem baromira nincs alapja, németek a csaták nagy részét nyerik 6.7br-en pont ott nincs nagy szükség német buffra szerintem. P2, KT mindkettő nagyon jó tank, csak megfelelően kell használni. Ami azon a br-en kicsit op az a T54 a gusztustalan turret és a döntött front miatt. -
Csak a szokásos...
Pedig tegnap 3 csatából 2-t nyertem vele és abból mind a 3 normálisan sikerült, ma is nyertem kettőt az 5 vagy 6 csatából, de mindegyik olyan volt, hogy igazából ha végig afkolom az egészet sokat akkor sem vesztek rajta.
Mondjuk legalább a suspensiont kifejlesztettem rajta, ha élvezni nem lehetett, legalább valamit haladtam a fejlesztésével.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.09.03. 16:26:39 -
kissssss #23990 mesélj nekünk, mi nyomja a lelkedet.