11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Már bocsi Kisssssssssssssssssssss! De abban a BR-ben nem tudok olyan tankot mondani, ami nem üti át szemből az IS-2 tornyot - oldalról meg ne is beszéljünk. Az a tnak egy páncélozottabb T-34.....az ágyúja meg...pffff Nekem megvan és gyűlölöm, mert abszolút nem fekszik nekem az a stílus ahogy azzal játszani kell. Gondolom arcad-csatát mentél - mint általában szoktál!? Hagyjuk már ezt az OP-orosz dumát légyszi. Nincs olyan hogy OP egy tank. Csak az adott tank erősebb vagy gyengébb egy-két paraméterben a másiknál!!! Akkor a Hellcat is OP? Mert még nem volt olyan tank a BR-jében, sőt feljebb sem, - és nem a Super Hellcat-ről beszélek - amit nem tudtam volna vele szétlőni? Igaz, hogy egy légvédelmi ágyú darabokra tépi. Ha megtanúlsz használi egy tankot és ki tudod használni az erősségeit, akkor tökmindegy milyen BR-ben milyen tankkal mész....(főleg a 6-ost dobsz a Gazsinál is) ...ha nem, akkor úgyis mindenről lepattansz tök mindegy mivel lősz rá!