37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #24069 De miért is akarnám a mod.47-es T54-et használni hogyha van mod51-es? Miért állnék meg ott?
Hát tévedsz mert teljesen felesleges 3 darab T-54 a játékba akárhogy nézem. A mod47-el 1 csatám se volt mert nem akartam vele játszani. Így nekem időpocsékolás volt kihúzni. Meg beleverni 270 ezer RP-t. A mod 49-el meg akkor játszom hogyha újra tudok éledni a mod51 után. Az is ritka azér. Meglett a mod49 utánna összegyűjtottem vele 380 ezer RP-t hogy kapjak egy ugyanolyan BR-en lévő harckocsit ami semmivel sem erősebb jobb gyorsabb. Ha szerinted ez nem felesleges akkor mi? Mert szerintem nem kicsit az. -
Max_Andaxin #24068
Welcome in The Jungle!!!!
-
Fél év után sikerült újra felraknom a játékot és egész sokat fejlődött egyelőre nagyon tetszik. Valaki össze tudná foglalni, hogy nagyjából mi történt a játékkal az elmúlt időszakban? -
Nem számít, ahogy mondod, mert ha én el akarom érni a párdcu 2-t akkor bizony át kell mennem 2 felesleges placeholder párducon.
Neked ott az első t-54, rögtön a t-44 után.
Egyébként is rosszul fogalmazod meg, a t-54-ek esetében nem versz el 100ezret feleslegesen, szimplán játszol vele és összegyűlik a 100ezer amit elverhetsz...
A tigris 2 p esetében már igaz lenne ez, vagy a tigris 2 105 esetében.
Meg ugye a párducoknál is, ha el akarod érni a p2-t.
-
t-34.
A nagyján már túl is vagyok, árkád és realisztikus csatákat is mentem vele, de árkádot nem tartom számon, realisztikusban a legrossazbb wr-em 75%, 42-es verzióval eddig 100%, a másikkal 92%.
Komolyan nem nagyon lehet venni a csatákat velük, főleg ha csak a németek az ellenfeleid, mert szerencsételn panzer 3/4-eknek nem sok esélye van ellened.
Ha viszont önfeledten élvezni akarod a játékot akkor ezek azok a tankok amiket játszani kell:)
t-54 meg túl messze van ahhoz, hogy én elmélkedjem arról, hogy meglesz valaha is.
A t-44 viszont nekem tökéletesen megfelel mint rank 4-es t-54.
-
Molot115 #24064 Nyilván a T-54 megint nem számít. Gondolhattam volna. Ez semmi más csak kifogás.
Valóban más a torony de védettség szempontjából sok nem változik. Semmit nem érek vele, ami átüti az egyiket az átüti a másikat is. Nem vagyok rákényszerítve de attól még kicsit durva hogy 970 ezer RP mire megvan mind a három. Úgy hogy kapok egy APCR-t meg egy HEATFS-t, azt jónapot!
A lényeg azon volt hogy felesleges egy típusból 2-3-4 változatot sorba fűzni! Úgy hogy gyakorlatilag semmi nem változik csak az hogy elvertél több 100ezer RP-t úgy hogy ugyanott tartasz. -
Max_Andaxin #24063 Neked a felsoroltak közül mi van meg? Melyikkel hány csatán vagy túl és milyen csatamódban? -
t-54 sort ne evgyük ide, mert egyrészt más a torony rajtuk, másrészt br szerint mindegyik top med, úgyhogy még csak rá sem vagy kénszerítve, hogy elérd az utolsót.
T-34-ek meg egyrészt kis tierben vannak, nem nagy munka átlépni rajtuk, másrészt olyan erősek, hogy a repsawnok miatt akkor is megérné kifejleszteni őket ha nem lenne kötelező.
(egyébként ezeknél is más a torony és az ágyú, a németeknél még ennyi sincs) -
Molot115 #24061 Ja még ki kell húznom az IS-3 LR-t (low rider) ami majd gombnyomásra ugrik orsó manővert. Akkor majd minden a helyére kerül! :D -
Molot115 #24060 Például a T-54 mod.47-49-51 között mi az elégséges előrelépés? Vagy a T34-76mod.40-41-42 között? -
A párducok esete hasonló a tigris 2 esetéhez, semmi egyéb csak töltelék amit plusz xxx ezerért ki kell fejlesztened.
A szovjeteknél nem igazán vannak ilyenek, mert ott mindegyik rendelkezik elégséges előrelépéssel a korábbihoz képest. -
Max_Andaxin #24058 Há'ja---végülis, ha egy fél palástorsóval a hátára fordítod a gépet, mint a repcsiknék, akkor a pozitív máris negatív....és az már nem is rossz...ha onnan nézzük! -:D -
Molot115 #24057 Nem számít a lövegsüllyedés, ha elég vastag vagy páncélba! :D hiába vagy akkora célpont mint egy metrószerelvény ha úgyse tudnak átlőni... :D Amúgyis úgy kell manőverezni hogy emelni kelljen a csövet ne ereszteni, és hopp nincs is gond.:D -
Max_Andaxin #24056 Sajna....nekem tényleg nem. Bánom is nagyon, hogy emiatt a hülye igényem miatt - LÖVEGSÜLLYEDÉS - nem tudok az OP orosz járgányokkal "csapatni" a sztyeppén!
-
Molot115 #24055 Hát konkrétan fel kell tolatni vele egy rámpára hogy a veled egy síkban lévő ellenfélre rá tudj lőni. Ha meg mondjuk ráhajtasz egy kavicsra akkor bele is halhatsz :D. Mert mire letolatsz róla már kapod is a találatot, és akkor hello. Szóval ja nem mindenkinek pálya az biztos! -
Max_Andaxin #24054
Először is! Te így nem beszélhetsz velem!
(Még ha igazad van akkor sem!)
Bár, fején találtad a szöget....pontsabban hogy az orosz heavy-nek - meg egy-két mednek - ez az érték 0 a lövegsüllyedés vonatkozásában. Pontosabban majdhogynem pozitív tartományba esik.
-
Molot115 #24053 Csak látnám már azt a T-62-őt! Alig várom! Nem kell majd tőle tartani mert akkor majd kapnak az amcsik M60A3-at meg a németek Leopard 1A5-öt, azt jólvan. Csak ne a wotból ismert tévesen T-62A-nak hívott verzió kerüljön bele a 100 milissel. Hanem a rendes sorozatgyártott változat a 115millis simacsövűvel!
Max_Andaxin: hát pedig ha túlteszed magad a lövegsüllyedés teljes hiányán akkor jó vele a játék! Persze aki lightokkal brillírozik annak nem tetszik a hosszú újratöltés meg a statikusnál nem sokkal jobb mozgékonyság. :D -
foxbat88fx #24052 orosznál majd a T-62 fog alázni :D
asszem akkor majd totál abbahagyom a tier5 játékot.... -
Max_Andaxin #24051
...na majd kiderül. Bár még szó sincs róla, de mi minél többet emlegetjük, annál szívesebben látnám a játékban. (Még akkor is, ha jómagam nem nagyon rajongok a Heavy-k ért. Legalább a Német nehéz ág újra értelmet nyerne számomra. Az Amcsiknál ott a T32, a Britteknél -remélem - lesz Caernarvon,...a Németeknél meg egy LÖWE...ez így nem rosz. (Orosz meg nekem nem pálya....bocsi Molot115
)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.05. 11:16:17 -
foxbat88fx #24050 mert ezek a panzerek valóban léteztek.... míg a löwe egyáltalán nem, komoly összeget merek arra tenni, hogy soha nem teszik be a WT-be -
figyelembe véve, hogy a játékba az összes panzer bennt van, pz1,2,3,4,5,6,8 pont a 7-es hiányzik, a Löwe.. szerintem van rá esély hogy be kerüljön, és akkor teljes legyen a kép.. :) -
bgabor911 #24048 Ez így van, a Tier5 mind a repülős, mind a tankos résznél jól láthatóan fizetős prémium tartalomnak van szánva. Nem magukat a gépeket kihúzni gáz, hanem a moduljaikat kifejleszteni, és azok nélkül bizony alig van harcértékük, legyen az top jet vagy top tank.
Repülős részben egy stock top jettel, ami alig emelkedik, alig rollol, alig sebez a deault lőszerrel, kábé semmit sem tudsz kezdeni. De tankos részben is lejátszani 30 csatát javítókészlet nélkül például elég vicces.
Aztán ilyenkor nyúl a játékos az aranyért történő modulvásárláshoz, hogy valahogy használhatóvá tegye a kemény munkával kihúzott top gépét, pontosan ahogyan a készítők eltervezték. -
Molot115 #24047 Valóban T4 végéig elég jól lehet haladni. T5-ben viszon durván lelassul a dolog. Azért mondom mert az Ausf.A-tól Z F.ig 384 ezer RP-t elversz és szinte semmit nem fejlődsz! Ugyanez a T54nél 270 ezer az első aztán 320ezer és 380ezer. Ott is kapsz 2 plusz lőszert amiből az egyik használhatatlan. Úgyhogy csak költöd de nem haladsz. Legalábbis ezekben az esetekben.
A modulok pedig tényleg pofátlanul drágák. Azzal is lehetne kezdeni valamit. Főleg hogy a jobb lőszerek amivel lehetne kezdeni valamit a sor végén vannak. -
Itt nem a harckocsik kihúzása az, ami sok(koló), hanem a moduljaiké T5ben. Anno szerencsém volt, mert korábban húztam ki a magasabb tiereket, és akkor még nem így adta az rpt és volt napi dupla, néha 25-30k rpvel. T5 tankot kihúzni prémmel cirka 55-65 csata max. Ennél nem több. Ez kb. 5 nap. (Én ha tudom nyomni, napi 50kt teszek bele, anno a régi rendszerben 100k/nemzet is összejött, de az új rendszer ezt nem engedni. Viszont, modult gyorsan kihúzni csak úgy lehet, ha nyered, kapsz rá talizmánt, vagy egész nap ua tankkal mész, ill. ugye ha veszel.
Régen jó kis leárazások voltak: felére csökkentett áron tudtál modult venni, és gépre rpt átkonvertálni. Na az marha jó volt. Főleg a modul opció. Tankot talán ha 1x húztam így ki, hogy tudjak rá féláron az idő lejárta előtt még modult venni. Most ez már lehetetlen, de a P2, Leo esetében se az a probléma, hogy most mennyi rp kihúzni, hanem hogy mennyi rp kimaxolni/modul.
T5ig ez az egész rp kérdés egy nagy bohóckodás, egyik sem tétel, ráadásul 6.7ig kb. játszható a game. 7.0val köszönt be a szopás, főleg az amcsi ág elqurt BRje miatt, ahol NINCS 3 6.7es tank ami nem prém. A szovjeteknél a td ág között vannak irreális modul összegek, de igazából azon is át lehet esni. -
Max_Andaxin #24045 Valaki tudja esetleg, hogy miért nem lehet aranyat venni a Wt-Store-ban??? -
Max_Andaxin #24044 Én azért örülnék a LÖWE-nek. Nekem tetszik. A Wot-ban is majdnem megvettem, mikor volt rá akció, de aztán inkább az WOT-ttal hagytam fel végleg. Itt a WT-ben szerintem az L/60-as ágyúval BR.8-ban megállná a helyét. A torony szemből 120mm "csak" - ahogy a forn is -, viszont az a lövegpajzs.....
....az tudna pattintani - már ha "gazsibá" is úgy gondolja. Talán lehetne úgy használni mint a T-32-t az amcsiknál. A front is döntött...szóval az effektív értékkel talán még érte is valamit. Oldalról meg a 80 mm a test is torony is. Onnan meg minden tank lőhető!!! ( Heavy-ként -számomra -, inkább mint a "KISegér")...ami a lassúságát a csúnyasággal is tetézi. Jó igaz sokat kibír - állítólag, mert én még nem találkoztam vele csatában -, de akkor is, hogy néz már ki? Lehet én vagyok "túl vizuális", de azért nem árt ha valami mutatós is!-:) És a LÖWE az!...bár ez is szubjektív.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.05. 07:35:52 -
Molot115 #24043 Mondjuk hogy tele van főleg a német de az orosz ág is töltelék harckocsikkal az tény. A párducból 4 típus alig eltérő paraméterekkel. Ráadásul az Ausf.A 75000 RP az Ausf.G 89000 az Ausf.F meg már 220000, és még csak ezután jön a Párduc 2 380000-ért. Ugyanannyi mint a Leopard 1. Ezt meg lehetett volna oldani egy Párduccal és több modult berakni hogy ahogy kihúzod őket Ausf.D-ből végül Ausf.F lesz. Ugyanezt meg lehetne csinálni a többi ilyen harckocsinál aminek 3-4-5 típusa is bent van. Vagy pedig úgy ahogy az orosz ágon van 2 harckocsi egybe és akkor kiválasztod hogy melyik tetszik és azt húzod. -
Azért nevetséges ez, most nézem a zis-5-ös kv-1et 2 napja szereztem meg és eddig 92%-os a wr-em vele.
13 csata, ennyi alatt letudtam a 3.3-as t-34-eket szintén hasonló eredménnyel.(már meglett a kv-2-is +2-3 csatával később)
az 1942-es t-34(3.7 br) az most 100%-on áll...
A legrosszabb a l-11-es kv-1 a maga 66-os wr-ével.
-
kissssss #24041 ez a játék direkt szívat engem, most az orosz fw-190 d9 kaptam -75%-ot valahol 1800ge környékén van, múltkor meg az amcsi A8-ra kaptam -75% leárazást, úgy látszik a gép nem érti meg hogy én nem szoktam zsákmány gépekért aranyat adni.
-
Csak egy Tigris 2-es erősségű toronnyal látták volna el, szóval sok örömöd nem lenne benne.
Meg régebben mondták, hogy az oldalkötényt nem ütnék be a tankok és a németek ilyet nem kaphatnak.
-
Németeknél nincs mitől félni, oda megfogják oldani, hogy ne legyen túl jó.
Meg még mindig inkább jöjjenek a papír dolgok, mint a 20. totál felesleges panzer 2/3/4, ráadásul a németeknél oda jönnek ahol egyébként is sok ilyen felesleges kacat van már eddig is.
Pl a löwe nem több mint egy gyengébb tigris 2.
Gondolod, hogy beraknák oda ahol hasznos lenne, ha még a tigris is jóval magasabban van, mint ahol indokolt lenne?
Dehogy is, beraknák 6.7-re ahol úgy ahogy van felesleges idő és pénzpocséklás lenne nem több. -
foxbat88fx #24038 A löwe létezett, nem a WG találta ki....
csak az a gond hogy papíron létezett amit hamar összegyűrtek és kibaszták a kukába.... 42-ben -
Micsoda élmény stock Tigrissel meg Párduccal (5.7) olyan csatába kerülni, ahol az ellenfélnél csak 6.3 meg 6.7 tankjai vannak. Tigris 2 oneshotolt 700m-ről, miután kapott tőlem egy 5 pontos hitet a tornya oldalába... -
Molot115 #24036 Még mindig azt mondom hogy nem kellenek új harckocsik amíg megtörténhet olyan hogy az M42 duster szemből 2 lőszer kilövésével robbantja vasreszelékké az IS-3-at. Talán majd ha nem lesz ennyi nevetséges/felháborító/vérlázító eset játék közben akkor neki állhatnának új harckocsiknak. Csak ezzel is az a baj hogy ha beleraknak minden ilyen harckocsit amiről fenn maradt 1 darab skicc egy megsárgult papírfecnin, akkor milyen tulajdonságokat rendelnek hozzá? Majd kitalálnak valamit persze, de attól meg már csak egy lépés hogy majd a létező típusokat is úgy alakítják ahogy nekik tetszik. Mert miért ne alapon. Vagy mert a játékosoknak nem tetszik valami, és hogy ne elégedetlenkedjenek majd átírjuk a paramétereit. Mert a kitalált típusok túl erősek vagy túl gyengék lesznek, és nem lesz elég őket nerfelni vagy buffolni mert akkor át kéne "tervezni", ezért majd az adott BR többi típusát is állítgatják. -
Azt a Lowe-t amit a WG-nél láttál szerintem nem, mert azt ők találták ki és le van védve ha jól tudom és még van jó pár "állom" harckocsi vagy harckocsi elem (torony ,test) ami hozzájuk tartozik.
De pl az E-100 az lehetne akár csak nem azzal a toronnyal, mert a test az valóban létezett. -
kissssss #24034 no comment
-
Lokker #24033 Te mázlista :D -
Sikerült belenyúlnom Yess
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.04. 20:41:47 -
Lokker #24031 Ne kezd... -
vajakos21 #24030 Lehet nem mindenki ULQ-n nyomja...