War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.20. 21:06:58
Most ez komoly???? ide is gyünnek az artyk??? bllááááá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A csata első percében 7 tankot vesztettünk, saját tankot, meg 6 ait. Egyet nem lőttünk ki, engem pedig egy-egy lövéssel szedtek ki úgy, hogy az ágyúmat se sütöttem el.
Thx GAYJIM!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hogy lehet kivenni? 😄
Köszi
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Természetesen a játék engedi, ergo semmi baj nincs vele.
1. Eljutottam az ellenfél pontjára
2. Kilőttem az ott campelő 3 tankot.
3. Mentem tovább.
Vagy az egerekre gondoltál? Na mert ők tényleg azt csinálták, meg is kapták a büntetésüket miatta.
A torony egy icipicit jobb, mint az előzőek. Nem mintha pár tíz mm páncél osztana vagy szorozna a lób*szó ágyúk ellen 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.20. 13:51:58
Mondjuk azt nem értem mit keresett ott az a két egér ennyivel a csata kezdete után.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.20. 12:47:39
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.04.20. 12:32:04
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
de jónak tűnik a brutál páncélja miatt (wot-ban ugye nem nagyon van páncélzata a tankoknak)
csak csiga lassú lesz, nem sok pálya fog feküdni neki
Kb annyi értelme van, mint a Tigris E-nek.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.20. 10:12:08
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Sajnos az engine így számolja a páncélvédettséget. A páncélt csak a felületen számolja, és nem veszi figyelembe a tömörségét vagy azok illesztését. Pl.: A Tigris 2 döntött frontpáncélja oldalról 80 mm, míg a valóságban ~150 mm szélesen ~ 3500 mm vastag lenne. Ugyan ez igaz a KV széria frontpáncéljára is.