37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ha választanom kellene, hogy melyik élvezetesebb, warthunderben Tigris2-vel játszani vagy gombostűkkel szurkálni magam nem tudom, hogy tudnék-e dönteni... -
Kösz.
-------
A pingálni szeretném a tankom, a lemenő napfény nagyon szép , de sz..t se látokra van valami megoldás esetleg :) -
Max_Andaxin #23987 Biztos egy nagyon "intelllligggens" orosz fiatalember volt. -
Max_Andaxin #23986 Ha már ennyire "realisztikus" játékot akarnak készíteni, ezt tényleg figyelembe vehetnék. Nem volna rossz, mert nem tudhatod mit látsz meg. És ha nem a jó lőszer van betöltve, akkor matekozhatsz, hogy old meg a szitut - ha erre van egyáltalán lehetőség. -
Az ilyenen nagyon fel tudom magam huzni. Multkor kezdeskor egy IS2 lott alam, leszakadt a lanctalp. Annyit kerdeztem: why? Valasz: because. Meg megsorozott a geppuskaval.
Eldurrant az agyam, utana mentem, megvartam amig kitolat lovesre a haz mogul (Poland), es szorosan bealltam moge, en meg takarasban voltam, o viszont leadta a lovest es nem tudott visszajonni, hiaba tekert. Ugy szetkapta az ellenseg, mint a sz*rt. Utana beult valami TD-be es a spawnal vart ram jatek vegeig. -
Brenor #23984 Automatikus TeamKill Büntetési Rendszer
Ami nincs benne, hogy ha a csata közben előhozod a stat képernyőt ott jobb-klikk a delikvens nevére -> "Complain" és kiválasztod a teamkill opciót. Röviden leírod mi történt, a többi meg a GM-ek hatásköre -
A baráti sebzés élbírálása itt hogyan működik, szegény StuG-gal nyomulok végre sikerül jó helyre beállni, majd jön egy baráti T-34 és fenékbe durrant motor, 2 crew minusz azonnal.....és tovább sétál -
foxbat88fx #23982 hahhh 9 játékos kill simulatorban jpz IV-vel :D
ez eddig az abszolút SB rekordom.... -
Molot115 #23981 Hát szerintem minden tierben van értelme lőszert váltogatni. T5-ben pl sima AP-val lövök mindent kivéve a maus-t meg az M-60at szemből. Oda kell a HEATFS, tekintve hogy az AP nem mindig viszi át. Viszont a HEATFS meg egy faágban elakad, arról nem is beszélve hogy ha olyan helyen találod el a harckocsit vele (lánctalp, felfüggesztés, futógörgők) akkor körülbelül egy 20-25 km/h-s széllökéssel egyenértékű sebzést tudsz vele bevinni. Meg ugye vannak akik a légvédelmiket HE-vel lövik. Meg egyébként is azért van több féle lőszer hogy a különböző célok leküzdésére a legmegfelelőbbet lehessen használni. T4-ben viszek sima AP-t meg kemény magvasat a T-44hez mert nem nehéz olyannal összefutni aki feltudja fogni a lövésemet. IS-hez csak AP-t viszek mert annak elég a rombolóereje ahhoz hogy kiváltsa a HE-t. Párduchoz meg Tigrishez is csak AP-t viszek, főleg hogy a Tigrishez ami van még lőszer használhatatlan, a Párduchoz meg csak a sima AP van meg egyenlőre.
Simulatorban lehetne olyan is hogy a töltőkezelő csak akkor tölt ha parancsot kap. Mint ahogy a valóságban is üres csővel mennek amíg nem kap utasítást a parancsnoktól hogy töltsön, és hogy milyet, és akkor ha azt akarod hogy töltsön akkor megnyomod a számát a kívánt lőszernek azt hello. Illetve lehetne olyat is csinálni hogy ha sok célpontot látsz akkor egy gombnyomásra gyors egymásutánban betölt 3-5 kiválasztott lőszert. Tehát ahogy ellövöd egyből újratölt és ezt ismétli 3-5 alkalommal. Mondjuk kezdetnek elég volna visszahozni a rendes simulatort. Vagy átdolgozni használhatóra. Mellé még egy közel tökéletes damage modell, a kritikus pontokon egy lövés elég lenne. Ha meghalna a töltőkezelő és nem lenne aki átvenné a helyét akkor meg nincs újratöltés és így jártál. Ez lenne az igazi... -
foxbat88fx #23980 az osztott lőszert nem lehet cserélni tankon belülről.... a hüvelyt ki tudják venni de a lövedék bent marad a töltényűrben :D
amit csak elölről a csőből lehet visszatolni egy szép nagy "bot" segítségével.....
sima lőszeres tankoknál elvileg ki lehetne venni a lőszert, bár ez nagyobb kaliber esetében (85, 88, 100mm) már elég időigényes...
gyorsabb kilőni a bent lévőt és újratölteni másikkal
az már más kérdés, hogy pl. SB módban szépen elárulja vele az ember a pozícióját :D
sima lőszer esetén behozhatnák, hogy dupla töltésidő esetén lehessen lőszert cserélni....
azaz KT 9 sec helyett 18 sec alatt tölse be a másikat, T-44 7 helyett 14 stb stb.
osztott lőszereseknél meg lehetne olyat csinálni, hogy lövés után egy gomb lenyomásával a játékos megszakítja az újratöltés...... azaz "üres csővel" rohangál addig amíg ki nem alakul a harci szituáció...
de kérdés mennyire lenne értelme ennek, mivel osztott lőszeres tankok szinte csak t5-ben vannak, ott meg mindenki szárnyasbetéttel lő, nem nagyon kellene váltogatni :D
a lőszer váltogatásnak inkább t4-ben lenne nagy jelentősége APHE és APCR között váltogatni :P -
kissssss #23979 ezt én is nagyon rühelem hogy a lőszer váltás ilyen hülyén van megoldva. -
kissssss #23978 nem, ha a 3 fős toronyban kinyírtál mindenkit akkor át fog pakolni egy embert a tanktestből, ha ezzel végzet a gép akkor lehet újra lőni a tornyot, minden az időzítésen múlik... ha te gyorsabban lösz mint ahogy a gép átpakolná a legénységet az ellenfél tankjában akkor te lövésed jó esésjel nem fogja sebezni a legénységet.
ez akkor szokott igazán idegesítő lenni ha egy kv-2 su-100y vagy valami többtornyos mutáns tank szörnyet kell kilőni, nagy tágas belső tér 5+fő kezelőszemélyzet,
(t-35re tegnap kaptam -50% így most 1050ge meg jött egy rookie GE wager 10kör) -
Stefan99 #23977 is 1, is 2 tankokat a tornyán lődd, ebben tényleg nincs igazad.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.09.03. 09:26:26 -
Brenor #23976 Ahogy látom a magyarítást használod. Ezen a téren még van javítani valónk, azt hiszem a Szárnysegédre már ki is lett találva valami értelmesebb. Mindenesetre ne lepődj meg ha a következő honosítás frissítésben megváltozik a nevük. Igyekszünk úgy megoldani, hogy minél inkább közérthető legyen :)
1./ Kulcsember: Bemész a csatába, tied az első kill, majd a csata végén tied az utolsó kill is. NAgyon nehéz összehozni, szerencse is kell hozzá.
2./ Szárnysegéd: A csata alatt neked kell, hogy legyen a legtöbb asszisztálásod
3./Legjobb osztag: Ahogy látom ez tudod mit takar. Viszont ami fontos, hogy be legyen kapcsolva, hogy automatán adjon egy random társat, ha tud. Amennyiben nem kapsz, a fogadást inaktívnak tekinti abban a csatában.
4./ Gyors kezdés: Hasonló mint a Kulcsember, de itt csak az a lényeg hogy tied legyen az első kill a csatában. -
Amennyiben kilovod a legenyseg nehany tagjat -mondjuk ahogy irtad a toltot meg a parancsnokot- akkor a legenyseg tobbi tagjat meg az "eredeti" helyen kell loni ugye? Tehat hiaba maszik fel a tolto helyere mondjuk a radios, ha ot ki akarom iktatni, akkor a radios poziciojat kell lonom, es nem pedig a toltoet meg egyszer ugye?
En amugy ha ilyen a szituacio eloszor a gunnert lovom ki, mert ezzel idot lehet nyerni, utana az agyut probalom, akkor megint nem tud normalisan visszaloni, utana pedig a loader-sofor kozul valamelyiket. -
Max_Andaxin #23974 A taktika nem rossz, az APCR-lőszere az valóban birja...csak nem jön be a KT-II H ellen....tegnap tapasztaltam....sajna. Mert ha feace to face kell vele megküzdeni akkor szívas az M26 11+ -s úrjatöltési sebessége, főleg ha '1'-est is dobsz aznap a gazsi isten asztalán-:)
Viszont itt van a kutya elásva. Mert amíg az M26-al vagy egy Panther A-val, nem kell oldalba támadnom ahoz egy IS-2-t vagy T-44-et, hogy kilőjem szemből, addig egy KT-II-H ellen már úgy kell. Persze erre 80%-ban nincs esély ha szembe jön. (Ha meg nem az APCR van betőltve, akkor nekem plusz 1 lövést le kell adtnom rá) Amúgy ezzel csinálhatnának valamit, hogy lehessen váltogatni a lőszert. -
Max_Andaxin #23973 Abszolút nem állítottam, hogy nem megyek hozzá közel...vagy nem várom meg míg Ő jön közel...legy az KV-1 vagy KV-2....Amúgy az PZ III M-et pont azért szerettem, mert a legtöbben alá becsülik. Csakhogy az a köpeny rajta körben nagyon sok mindent kibír. A tank gyors, mozgékony....és alapban 4,8 alatt tölt újra....Nekem ez bővel elég (volt), hogy a kellő pillantban rárontsak egy ilyen orosz szörnyre. A kis t-34-ek meg....(az nehezebb tészta)-:D -
_8Rendon #23972 Harcostársak! Tudna valaki segíteni a következőkben ?
1./ Hogyan lehet teljesíteni a "Kulcsember" fogadást ? Sok kulcsom van, de főleg GE tartállyal mégse nyerek meccset szinte. RB
2./ Mit tesz egy "Szárnysegéd" ? Már elég régen voltam katona. Ez mit jelet Antonéknál ? A gép mikor hiszi el......? A Wikipédiát is olvastam.
3./ Mi az, hogy "Legjobb osztag" ( 130db a teljesítésem mindeddig ) fogalma itt ? Amikor Antonék "motorja" nem ad mellém osztag-társat !
Adok Nektek MESE-ARANYAT.
4./ Mi a "Gyors kezdés" Antonék szerint ???!!! Az amikor 3 tank start-kor össze van gabalyodva ? Vagy 4 m után elkezdek tolni egy nem látható valamit ? Pedig a gyors kezdést ( eddig 46db ) a Teljesítmények -- Kihívások fejezetben állítólag jutalmazzák !!! ? ANTONÉK a legújabb pályákra oda tehetnének egy " FEHÉR PACÁT" , ahol elő fog bukkanni a késlekedő csapattársam. Ja ez még csak BÉTA ?
Ja. Van ez a fórum is olyan tekintélyes, hogy el jut a süket fülekig a társaink jajongása ......... -
ja persze, 5cm-es ágyúval kv1-et....
Igen 100m-en belülről,tökéletes szögbe, egyébként ezen kívülről megnézném én, hogy lövöldözöl te ki kv1-et 2-500m között.
Ilyen távolságból még a t-34-ek ellen is teljesen hatástalan vagy.
A nagy pályákon eljutni olyan közelségbe, hogy legyen esélyed a probléma, kis pályákon jó, de ott meg szimplán egy sokkal rosszabb tank vagy mint egy sherman vagy t-34/kv1...
Ezzel az 500m-es taktikával meg csak az a probléma, hogy ezt nem te határozod meg egy német tankba.
Főleg nem egy Tigris 2-vel.
Ilyen szempontból az is-2 annyira nem nagy probléma, mert annál a test is sebezhető.
Egy t-44-nél már ez nem igaz és annak a tornya nem olyan biztos kill, mint az is-2-nél.
De mást nem lehet rajta lőni, így az rng-re kell bízni magad.
-
kissssss #23970 t-44 / pokolcicával egyértelmű hogy oldalba támadnám ezekkel nem is szabad szemtől szembe nekiesni egy KtigrisH-nak, bár a t-44 az bírná egy ideig a strapát, m26-al(ha meglenne) csak apcr lőszerrel esnék szemből neki és már lőném is keresztül a tüzért és a tankparancsnokot(egymás mögött vannak), amíg a játék jóízűen pakolgatja a legénységet a tigrisben én megpróbálnám szétlőni a toronygyűrűt... lényeg az hogy minél hamarabb harcképtelené kel tenni a nagymacskát mert máskülönben whiskas macska kaja lesz az m26-ból.
én legalábbis 1vs1-ben RB modban ezt csinálnám, hiába van az m26 egy br szinten a Ktigrisel de akkor se lesznek egy súlycsoportban, az m26 felső frontpáncélzatáról egyszerűen ordít 2 helyen is az "ide lőj kérlek szépen" felirat. -
Rue East #23969 A páncéllemezek elrendezésével kapcsolatban nyugodtan rá lehet mondani, hogy "megváltozott a látásmód"
Nem a megváltozott látásmód kijelentéseddel volt bajom, de így már pontos. Ahogy először írtad, az félre érthető.
Kösz, ugyanerről beszélek én is. Csináltak egy jobb gépet amivel leváltották a régit.
Te arról beszéltél, hogy a Királytigris azért épült, mert a Tigris már elavult volt a létrejöttének pillanatában. Erre reagáltam, hogy a Királytigris nem ezért épült.
Az lett. Látod, én is tudok ilyet csinálni
Szerintem te félre érted, amit írok. Megfogalmazom újra, máshogy. Ford nem azt írja, hogy a Tigris átmeneti lett, hanem eleve annak tervezték. Te meg most már ezzel nem értesz egyet, mert szerinted nem készült átmenetinek, csak úgy alakult végül. Így azért már erősen szubjektív mi átmeneti és mi nem.
Nem, sikeresen idéztél adatokat a különböző projektek kezdetéről, majd belemagyaráztál a mondandónkba, csúsztattál itt-ott, és a saját elképzelésedet erőlteted, mint kőbe vésett igazságot
A Ford könyvben szereplő hibás állítást, miszerint a T-34 miatt állították le a VK 30 és VK 36 programokat és kezdték a 45 tonnás tankot, adatokkal alátámasztva cáfoltam. Innen indult ki az egész. -
Rue East #23968 https://youtu.be/aq5wWYBvsD0?t=9m55s0
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.09.02. 23:12:00 -
Max_Andaxin #23967 .,...csak mert ma az M26-al igencsak szenvedős volt a németek ellen menni.
-
Max_Andaxin #23966 Tudod mi a titok....a jó legénység. Főleg a gunner-nél a távoság becslés, meg a célzás illetve a látótávolság. Az utóbbi nálam maxon van, a másik kettő is olyan 80%. Gyakorlatilag 500 m alatt ahova akarok oda lövök. Nekem valahogy nem okoz gondot becélozni és meglőni a torony azon részét a cső melett jobb vagy bal oldalon. Nem csúszik el feljebb vagy lejjebb. Nagyon ritkán lövöm az alvázat a orosz gépeknél. a frontpáncélra egyáltalán nem célzok. Mondjuk így már értem, miért mondják többen is, hogy a T44-et milyen nehéz kilőni.... Hát úgy valóban az...Eszembe sem jut, hogy nem a tornyot célzom. Mivel az rám néz. Szembe van velem. Minden más nagyobb eséllyel szögben áll. Ha meg nem rám néz a torony...akkor még jobb.Max kivárom még teljesen elfordul. De szerintem az a másik, hogy nagyon nem egy a játékstílusunk. Emiatt (is) látjuk máshogy.
Akkor kérdezek valamit! Ha szembe találod magad egy Tiger II H-val, és Te T44-el vagy M26-al( vagy ne adj isten Hellcat-el mész, hol lövöd meg?
És sim vagy real-ról beszélünk, nem arcade-ról ahol segít a kis kereszt!!! -
kissssss #23965 "Vagy egyébként hol kell meglőni az orosz tankokat?"
js tankoknál értelemszerűen az alsó páncélzatot kel lőni ha el akarunk érni valamilyen kézzelfogható eredményt.
orosz t-34 tankoknál szemből szinte mindegyiknél a felső és alsó frontpáncélzat illesztéseihez közel kell célozni ott ahol a legkisebb az effektív páncélzat, a lövedék áthalad a páncélzaton keresztülmegy a sofőrön és a padló közelében robban ahol a legnagyobb az ammorack, ez általában oneshot de nem mindig, figyelembe kell venni hogy lőszertípusonként változik az ammo/fueltank robbanásának az esélye is, ez pedig ugye gajjob által leprogramozott RNG istenség kezében van....
nem tudom ki hogy van vele de én nem szeretem a szerencsére meg kockadobásra bízni a lövéseket.
márpedig a végső cél az lenne hogy kilőjük az ellenfelet és lehetőleg ne kapjunk be egy válaszlövést se, de az ellenfél támadását csak akkor tudjuk majdnem 100% biztosan elkerülni ha rögtön a toronyra célzunk és kilőjük a fő fegyvert, német tankoknál ez ugye nem probléma mert majdnem mindegyiknek függőleges vagy csak enyhén van bedöntve a torony frontpáncélzata, de a t-34/85 js-1 és az ezek után következő orosz tankoknál ezt már nem lehet eljátszani, szinte mindegyiknek gyönyörű szépen le van kerekítve a toronypáncélzat eleje... ha egy kicsit is mellécélzol máris kapsz 130+ effektív páncélzatot 30°+ valahány szögben ami kb egyet jelent az auto bounce-el nagy távolságon.
magyarul továbbra is csak a frontpáncélzat alsó részét fogjuk majd serényen lőni ha szembekerülünk egy js/t34 tankkal és rábízzuk magunkat az RNG-re.
-
foxbat88fx #23964 tier5-be amúgy sem tudsz menni :D -
Max_Andaxin #23963 Mondjuk ezt még meg lehet szokni - bár azért nem értem miért baj ha legalább a saját csapattársak látszanak. Inkább ezzel a "majd én megmondom mivel játszál haver!" hozzáállással nem értek eggyet. Vagy ha már mindenképpen meg akarják határozni, akkor minden nap lehessen menni az összecsoportosított járművekkel minden Tierben...Ne kelljen várni több napot pl a Tier IV-V-ös csatákra....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.02. 22:24:57 -
foxbat88fx #23962 ja :)
nekem az is elég lenne ha a térképen látszódnának..... -
Molot115 #23961 "Egyrészt az összes német harckocsiban hasonló módon van elrendezve a belső tér. Ha a belső elrendezés köré építik fel a testet, már nincs értelme ennek az összehasonlításnak."
Pontosan erről van szó! Teljesen mindegy hogy milyen a páncéllemezek elrendezése, a belső tér szempontjából. Ahogy a példa is mutatja sikerült szinte ugyanolyan belső teret kialakítani egy főleg függőleges lemezekből kialakított testben és egy döntött lemezekből kialakított testben is. Körülbelül ezen a ponton dől meg az elméleted arról hogy a Tigris a belső tér miatt lett doboz!
"Ugyanolyan effektív páncélozottság megléte mellett a döntött lemezekből álló tanknak, ha ugyanakkora a külső mérete, mint a doboz szerű testtel rendelkezőnek, akkor kisebb a belső térfogata. Meg lehet közelíteni másik oldalról is, ha ugyanakkora belső térfogatot szeretnénk, döntött lemezekből nagyobb harckocsi lesz. A vasút miatt a harckocsi szélességek többé-kevésbé adottak. Ha döntött a harckocsi oldala, akkor kisebb a toronygyűrű, kisebb toronyba pedig kisebb löveg fér."
Hát azt gondolom hogy ez így annyira alap hogy említésre se méltó! Nem is értem hogy jön ez ide most?
-
Max_Andaxin #23960 és a saját csapattársaid látszottak. -
foxbat88fx #23959 csak annyi volt a különbség, hogy nem voltak meghatározva a vihető tankok, nem? -
Max_Andaxin #23958 Uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! 

-
Rue East #23957 Teljesen új típust írtam. Arra utalva, hogy nem nulláról kezdték. Való igaz, hogy így hülyén hangzik, mert ettől még a Tigris egy új típus, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az új típusjele.
#23921. "Viszont ezzel a doboz felépítménnyel sokkal jobb belső teret tudtak kialakítani, mint a T-34-esben, ami egy nagyon ZSÚFOLT harckocsi"
#23891. "...Akkoriban még nem tulajdonítottak ennek olyan nagy előnyt hogy megérje feláldozni a jól kihasználható belső teret."
Tehát akkor ezek szerint mégis ez volt az elsődleges szempont? Továbbra se hiszem hogy lemondtak volna a döntött páncélzatról a belső tér miatt!
Továbbra se szerepel a mondatokban, hogy elsődleges szempont volt! Nem rangsoroltam, nem véletlenül. Annyit írtam, hogy fontos szempont volt.
Hogy emlékszel, hogyan vannak elhelyezve a lőszerek a Párducban meg a Tigrisben? Azokon a képeken amiket én láttam kb ugyanúgy! Ráadásul az alap lőszerjavadalmazás is közel van egymáshoz. Persze ebben segít az is hogy a Párducnál kisebb a kaliber. A felépítésük alapjaiban ugyanaz. Az elrendezést nem befolyásolta ebben az esetben a döntött páncéllemez.
Úgyhogy a belső tér kialakításától úgy látszik teljesen független a lemezek döntöttsége!
Egyrészt az összes német páncélosban hasonló módon van elrendezve a belső tér. Ha a belső elrendezés köré építik fel a testet, már nincs értelme ennek az összehasonlításnak.
Ugyanolyan effektív páncélozottság megléte mellett a döntött lemezekből álló tanknak, ha ugyanakkora a külső mérete, mint a doboz szerű testtel rendelkezőnek, akkor kisebb a belső térfogata. Meg lehet közelíteni másik oldalról is, ha ugyanakkora belső térfogatot szeretnénk, döntött lemezekből nagyobb harckocsi lesz. A vasút miatt a harckocsi szélességek többé-kevésbé adottak. Ha döntött a harckocsi oldala, akkor kisebb a toronygyűrű, kisebb toronyba pedig kisebb löveg fér. -
Max_Andaxin #23956 Ha azt a régit visszahoznák, csak abban a mod-ban játszanék...Az volt az igazi tankos élmény! -
foxbat88fx #23955 akkor még nem volt sok tankom..... nem nagyon mentem vele csak pár kört
valahogy nagyon át kellene dolgozni ezt, hogy játszható legyen..... -
Max_Andaxin #23954 A régi sim mod kéne vissza...az nagyon jó volt!!! -
foxbat88fx #23953 ez a szimulátor tényleg egy nagy rakat fos :D
mentem 10 kört kiváncsiságból némettel..... 9 lose 1 win -
"Te harckocsi tervezésről írtál. A harckocsi tervezés nem egyenlő a páncéllemezek elrendezésével."
És ki mondta, hogy egyenlő? Viszont az is a része. És a látásmód megváltozása ezt is jelenti amit írtam. Továbbá azt, hogy speciális céljárművek megtervezésekor mire lehet rámondani, hogy "megváltozott a látásmód" azt nehogy már te akard nekem elmagyarázni ember. A páncéllemezek elrendezésével kapcsolatban nyugodtan rá lehet mondani, hogy "megváltozott a látásmód", oke?
"A Királytigrist eredményező program célja a KwK 43 löveg harctérre vitele volt, nem a Tigris leváltása. Az csak a következmény volt, nyilván az újabb típust fogják gyártani."
Kösz, ugyanerről beszélek én is. Csináltak egy jobb gépet amivel leváltották a régit.
"Ford szerint a Tigris átmeneti megoldásnak készült, nem az lett."
Az lett. Látod, én is tudok ilyet csinálni. :)
"Te pontosan a Királytigrisre hivatkoztál."
Hadd idézzem magamat, még a kezdetekkor: Mindekozben ezzel parhuzamosan mar folyt az uj dontott testu hk fejlesztese, es 42 tavaszan a Daimler mar be is mutatta a sajat valtozatat (egy T34 masolat kvazi).
"Nem értem hogy jön ez ide és ez mit bizonyít"
Azt, hogy amint végeztek a T34 vizsgálatával rájöttek, hogy a dobozforma idejétmúlt, és döntött páncéltestben kell gondolkodni.
"Cáfoltam, érveltem ellene."
Nem, sikeresen idéztél adatokat a különböző projektek kezdetéről, majd belemagyaráztál a mondandónkba, csúsztattál itt-ott, és a saját elképzelésedet erőlteted, mint kőbe vésett igazságot. Odáig nem jutsz el, hogy felfogd mint jelent az, hogy "elmélet", illetve belásd, hogy egy ilyet bizonyítani vagy cáfolni mennyire relatív.
"Viszont mellette még mindig nem szól semmi azonkívül, hogy "lehet, hogy igaza van". "
De. Világosan leírtam. Többször is. Te ezt ignorálod, tegyed. -
Max_Andaxin #23951 https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/260370-t92-light-tank/
Ez a tank kell nekem!!!!
Amit az ágyúról írnak....
A Buldog ágyúja:
+20/-10 fok a csőlehajlás?
12 lövés/perc?
15 mp alatt forog körbe a torony?-:)
és mindemellé 35 mérföld/óra sebesség-:D
Csak jöjjön be az első Tier V-ös amcsi gépem lesz!-:)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.02. 21:44:48 -
Max_Andaxin #23950 Nekem bejön...én kifejezetten szeretem a mozgékony gyors járműveket. Főleg ha van hozzá adva egy jó ágyú. Még ha nem is nagy kaliberű, de kellő átütéssel rendelkezik és 8-10 mp alatt újratölt. A WBuldogot szeretem, de kevés csatám van vele. A Hellcat, na az nálam a No1. (ha lenne fölös 8-10 000 forintom beneveztem volna egy Super Hellcat-re) Az a 90 mm-s ágyú azzal mozgékonysággal....Waaaaaaaa!-:D
Hogy mennyire páncélozott???...amíg nincs olyan tank, amit nem lehet kilőni ebben a játékban oldalról vagy hátúlról addig nem számít! NEKEM!!!!