War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
egyik pontot elfoglalod akkor hátrébb lesz az ellenségnek egy új és ha azt is elfoglalod akkor megy le a ticket kb azonnal 😊
És ezek végre nem ilyen üres semmi mapok mint Mozdok vagy Karelia, hogy van egy bazi nagy nyitott tér tele dombbal és kész.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A KT 105 "balanszolása" meg... Még szót sem érdemes rá pazarolni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.24. 21:12:20
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
én még csak az első 76-os shermant fejlesztettem ki meg 10k hiányzik az m6-ból.. úgyhogy messze még a pershing számomra 😊
viszont ráálltam a prém repülős bónusz küldetésre.. úgyhogy nekem ugrott a tankozás most 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
arról nem beszélve, hogy állítólag csak egyhelyben tud fordulni, mozgás közben nem 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Madi92, ez neked is szólt Bee! 😄
minden csatában AFK vagyok.... leteszem a tálcára a gamet és eddig 0 lose XD
na ilyenkor tudnék szétverni valamit de nagyon 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
ekkora egy rakás szart 😄
2 TK / battle megengedett 😄
asszem a közeljövőben kifogom használni
Arcade Battles (A😎
3 TK per session - auto kick from session
8 TK per day – auto kick from session and 1 day ban
17 ТК per week – 7 day ban
25 ТК in two weeks – 1 month ban
35 TK per month – 2 months ban
Historical Battles (H😎 / Full Real Battles (FR😎
2 TK per session – auto kick from session.
5 TK per day – auto kick from session and 1 day ban
17 ТК per week – 7 day ban
25 ТК in 2 weeks– 1 month ban
35 TK per month – 2 month ban
If players teamkill you, they get a penalty (depending on what type of aircraft you're flying).
@Bee
az este még nem biztos nálam de ha fent vagyok nyugodtan keressetek aztán meglátjuk
Csodabogar néven el lehet érni 😊
tudja valaki miért jár itt bann a gameben? 😄
és mennyi ideig?
a fél csapatomnak kilőttem a motorját XD de nem kaptam semmit 😄
igaz az egyik bele is patkolt, de csak -5000 credit
ezek meg nem járnak le úgyhogy elfér a raktárban 😄
@twi, Norbi: ha este ráértek, tolhatnánk egy golden wagert szakaszban. 6.0 BR-ig jó vagyok, bár tapasztalataim szerint 3.7-es BR lenne az ideális (Pz IV F2 és tsa), OP azon a szinten. 8-10 killt vállalok csatánként. 😊
nekem is 4-5 lett ellőve, hát lett belőle talán 300 aranyam XDDD
a sok geci orosz miatt
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.04.24. 11:05:58
azóta csak gyűjtöm.. most 3 van belőle ugye 😄
én is hozom a 10-12 kill-eket tankokkal árkádban, de baszhatom ha nem védik meg a seggem, meg nem segítenek capolni
ha jól emlékszem a felét teljes szakaszban tolta a többit meg egyedül meg párban
de ő hozza árkádban a 20 killeket csatánként repülővel simán 😄
legalább vinnék fel 5-re a vereségek számát...... vagy 10-re
de 3 pfffffff az vicc, alapból úgy kell számolni hogy a legjobb gamereknek is 50% alatt van a winrate--jük 😄
aki eléri az 50-et az már profi
1- Kb 500 Gold ugy, hogy az elso gyozelem utan 2 vereseg jott. Mazli.
2- 50 Gold
3- 100 Gold, tegnap csinaltam, iszonyat flk*rt, hogy a csapat leszarta a capot.
PnzIV/70-PantherD-Tiger I/H.
Oroszokkal tobb eselyed lesz.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
hát a kurva anyját a gajin-nek.... nagy kamu ez a golden wager....
oda azért kellene egy jó gamer 😊
egyből le TK-zott egy szlovák geci....
persze az enemyhez bedobott egy Tigrist ami szarrá alázta a low br-es csapatomat -.-"