War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ez kifejezetten pont nem a papírtank kategória, de a problémát én is értem.... ez most olyan lesz mintha IL-2-vel végigrakétáznám a fél pályát csak lánctalpon.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sherman0070
Szerintem elszállt a Gaijin esze. Most már jöhet az arty, nem létező papír tankok, tankok melyekből készült 2, HP rendszer bevezetése és ott lesznek ami ellen készítették a játékot.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

bardocz
Árkádban is van egy hasonló mód, ahol mindkét csapat egy ponttal indul, és ha elfoglalod, akkor lehet menni a következőért.
most is van hasonló rb-ben, igaz csak 2 "váltás" van
egyik pontot elfoglalod akkor hátrébb lesz az ellenségnek egy új és ha azt is elfoglalod akkor megy le a ticket kb azonnal 😊
És ezeken a pályákon milyen jó lenne egy ilyen frontlines szerű mod. Pl. az amcsik indulnának a partról, onnan kéne elfoglalni egymás után a pontokat egyre beljebb a térképen, a németeknek meg ezt megakadályozni. Ugyan ez Berlinben, a folyó túloldaláról indulnának az oroszok és egészen a Reichstag lábáig kellene előretörünk. Na ez lenne badass 😄
És ezek végre nem ilyen üres semmi mapok mint Mozdok vagy Karelia, hogy van egy bazi nagy nyitott tér tele dombbal és kész.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

kiba durván néznek ki!
egy kis ízelítő az új pályákról phly-től a devserveren
Zegi Norbi HUN
Ennyi erővel akkor a Jagdtiger is kaphat 6.7 BR-t... Amúgy szerintem ez ilyen mézesmadzag csak, pont mint a WoT-ban az "új tankok véletlenül OP-k lettek, majd később nerfeljük őket". Már veszik is az aranysast, hogy kihúzzák, aztán később felnyomják a BR-t, legalábbis szerintem adja magát ez az elképzelés.

A KT 105 "balanszolása" meg... Még szót sem érdemes rá pazarolni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.24. 21:12:20

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

A repeseknek jò cèlpont lesz.Nem fog fedezèkbe èrni sokszor
Az nem változtat a tényen, hogy a legtöbb tanknak kilőhetetlen lesz, ellenben ő bármit kiszed egy lövéssel. Kurskon kívül meg nem nagyon van olyan pálya, hol akkora hátrány a lassúsága. Ez nem WoT ahol 5 perc alatt eldől a csata, bőven lesz ideje odaérni.

Garou
A lenti videot megnézve, ezt a T95-öt oldalról sem lesz annyira egyszerű átlőni.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

oda el is kell jutni..😊
én még csak az első 76-os shermant fejlesztettem ki meg 10k hiányzik az m6-ból.. úgyhogy messze még a pershing számomra 😊

viszont ráálltam a prém repülős bónusz küldetésre.. úgyhogy nekem ugrott a tankozás most 😄
DARK_HUN
Ha gold wager van, csak Persing-el megyünk. Eddig mindig bejött (500 gold ; 600 gold)
prém repcsiket lehet most beszerezni, akit érdekel itt megnézheti liknk

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

mire bármilyen akcióhoz odaérne vége a meccsnek 😊
arról nem beszélve, hogy állítólag csak egyhelyben tud fordulni, mozgás közben nem 😄
Igen. 6.7.. Uram Isten...

Sherman0070
Mármint a T95 br-je?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez ugye csak valami rossz vicc?

Sherman0070
Na mind1... Csak azért fogok 6.7 br-be menni hogy egy 1000kg-s bombát basszak a nyakába.

Sherman0070
T95 6.7 br..... Tigris II 105mm 7.7... Szerintem jól megy a balanceolás Gaijin-nek.

Nohab
Az esti szakasz engem is érdekel, ha RB-t, vagy SB-t játszotok. Hubabacsi20 a nevem.
Jaj Foxy, ezt te sem gondoltad komolyan... 😄

Madi92, ez neked is szólt Bee! 😄
ez szánalmas 😄 nem tipikus 😄
minden csatában AFK vagyok.... leteszem a tálcára a gamet és eddig 0 lose XD
na ilyenkor tudnék szétverni valamit de nagyon 😄
Zegi Norbi HUN
Tipikus XD

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

hallod azóta minden csatába csak TK-zni megyek be meg AFK-zni de eddig mind győzelem XDDD
ekkora egy rakás szart 😄
Zegi Norbi HUN
Én most aktiváltam, de segítek szívesen 😄 Akartam is kérdezni, hogy nem-e csinálunk ilyen fórumos golden wager összefogást 😄

Bee_HUN a nickem, keresni foglak.
na majd kipróbálom, de kétlem, hogy összejönne a szakasz 😄
húha ez elég light-os 😄 köszi
2 TK / battle megengedett 😄
asszem a közeljövőben kifogom használni
Nincs kivel? Ugye tudod, hogy ezt a WT-vel foglalkozó topic-ba írtad, ahol 10-20 aktív játékos szokott postolni? Ez kb. olyan, mintha egy működő szökőkút mellett halnál szomjan. 😄
így működik elvileg automatikusan

Arcade Battles (A😎

3 TK per session - auto kick from session
8 TK per day – auto kick from session and 1 day ban
17 ТК per week – 7 day ban
25 ТК in two weeks – 1 month ban
35 TK per month – 2 months ban

Historical Battles (H😎 / Full Real Battles (FR😎

2 TK per session – auto kick from session.
5 TK per day – auto kick from session and 1 day ban
17 ТК per week – 7 day ban
25 ТК in 2 weeks– 1 month ban
35 TK per month – 2 month ban

If players teamkill you, they get a penalty (depending on what type of aircraft you're flying).

@Bee
az este még nem biztos nálam de ha fent vagyok nyugodtan keressetek aztán meglátjuk
Csodabogar néven el lehet érni 😊
az igaz....
tudja valaki miért jár itt bann a gameben? 😄
és mennyi ideig?

a fél csapatomnak kilőttem a motorját XD de nem kaptam semmit 😄
igaz az egyik bele is patkolt, de csak -5000 credit
egy másik játékból átcsábítottam pár finn barátomat, hogy próbálja ki a wt-t és bejött nekik, most még tanulgatják meg szokják aztán hátha beleugranak komolyabban ebbe is vagy még áthoznak a közösségből pár embert aztán itt is alakítunk valamit 😊
ezek meg nem járnak le úgyhogy elfér a raktárban 😄
mert talán nincs kivel?!?!!?!? 😄
Ha könnyű, akkor miért nem szakaszban csinálod?

@twi, Norbi: ha este ráértek, tolhatnánk egy golden wagert szakaszban. 6.0 BR-ig jó vagyok, bár tapasztalataim szerint 3.7-es BR lenne az ideális (Pz IV F2 és tsa), OP azon a szinten. 8-10 killt vállalok csatánként. 😊
minek gyűjtöd? annak nem sok értelme van.... aktiváld be

nekem is 4-5 lett ellőve, hát lett belőle talán 300 aranyam XDDD
a sok geci orosz miatt
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.04.24. 11:05:58
én eddig kettőt próbáltam.. az első kísérletnél 3 vereséggel gyorsan le is tudtam a másodiknál sikerült 100 aranyat összekaparni valahogy
azóta csak gyűjtöm.. most 3 van belőle ugye 😄
Zegi Norbi HUN
Upsz :/

szakaszban könnyű...
én is hozom a 10-12 kill-eket tankokkal árkádban, de baszhatom ha nem védik meg a seggem, meg nem segítenek capolni
most nem keresem vissza 1 hónappal ezelőtt volt 😄 ott voltak a képek a topicban 😊
ha jól emlékszem a felét teljes szakaszban tolta a többit meg egyedül meg párban
de ő hozza árkádban a 20 killeket csatánként repülővel simán 😄
na tudod ki hiszi el 😄
repülőkkel árkádban múltkor Alex megcsinálta az 1000 aranyat 😊
ennek így semmi értelme az ég adta világon....
legalább vinnék fel 5-re a vereségek számát...... vagy 10-re
de 3 pfffffff az vicc, alapból úgy kell számolni hogy a legjobb gamereknek is 50% alatt van a winrate--jük 😄
aki eléri az 50-et az már profi
köszi de már késő, megvan a 3 vereség 😊
Garou
En eddig 3-szor probaltam Golden Wagert.
1- Kb 500 Gold ugy, hogy az elso gyozelem utan 2 vereseg jott. Mazli.
2- 50 Gold
3- 100 Gold, tegnap csinaltam, iszonyat flk*rt, hogy a csapat leszarta a capot.
PnzIV/70-PantherD-Tiger I/H.
Oroszokkal tobb eselyed lesz.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Zegi Norbi HUN
Én megyek veled, akkor én is aktiválom 😄 Talán több esélyünk lenne 😄

na eddig megvan a 2 vereség....
hát a kurva anyját a gajin-nek.... nagy kamu ez a golden wager....
és kivel? ezzel a sok agyhalott faszkalappal?!?!?!
oda azért kellene egy jó gamer 😊
Zegi Norbi HUN
Próbáld szakaszban, hátha összejön 😄 Én még nem mertem elindítani 😄

hát ez eddig marha yo 😞
egyből le TK-zott egy szlovák geci....
persze az enemyhez bedobott egy Tigrist ami szarrá alázta a low br-es csapatomat -.-"