37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stefan99
    Egy 4 éves gépen ez a játék el kell hogy fusson még normálon, ha csak ulq megy, akkor az a gép már 4 évvel ezelőtt is elavult volt. a jelenlegi gépemet én is kb 4 éve vettem, és elmegy még movie-n is, érdekes....(igaz, úgy már alacsony az fps). Majd hamarosan veszek új gépet, ami játék jelenleg nem megy el legalább normál felbontáson esetleg, akkor azt félreteszem, jó lesz az később is...
    Értem én egyébként, hogy valaki nem tudja fejleszteni a gépét, mondtam hogy meg kell próbálni találni valami olyan megoldást, amit még elbírnak a régebbi gépek. Azért valami alacsony felbontású füvet bokrot csak elbír még...
    Akinek meg tényleg csak ilyen ulq-t bír el a gépe, ami jelenleg van, az elégedjen meg az árkáddal, bocs. Azt sem lehet elvárni hogy minden működjön egy 20 éves mikrohullámú sütőn, már az is nagy szám akkor hogy egy új játéknak az árkád részén tud játszani, az elvárásokat a lehetőségekhez kell szabni. És az sem megoldás hogy akkor szopjanak azok, akik áldoznak egy normál játékgépre.
    Mikor még iskolás voltam, nekem sem volt pénzem új gépre, úgyhogy ismerem az érzést, játszottam én is min beállításokkal játékokat hogy még úgy is szaggattak, de elfogadtam, hogy az én régi masinámon már nem mennek a legújabb játékok.
  • Lokker
    2015... érdekes védekezés. Ott kezdődnek a bajok, hogy olyan ütemben fejlődnek a dolgok hogy kb. évente lehet cserélni a dolgokat és az nem nekünk lett kitalálva. Nekem 4 éves a gépem de már van olyan játék ami csak low-on fut el vagy még azon se. Pedig még legalább 2-3 évig nem tervezem és lehetőségem sincs a cserére/fejlesztésre.

Azt meg egy cég se engedheti meg magának hogy kirekesszen egy adott réteget a játék feléből mert azon felül hogy őket elbukják még jó pár játékost veszítenek rajtuk felül is.
  • AIexx
    tudom hogy op, meg páncélzat nuku, meg árkád, meg minden, de ez tiszta 16 kill, nem mentem át a másik oldalra kempingezni, hanem az a -t védve ütöttem ki az összeset.. ennyi!
  • Szeret6996
    Persze ez teljesen igaz, hogy mégis kiszúrás mással főeg RB és SB, de sajnos semmitsem fognak vele kezdeni!
    Gondolom nagy réteget vesztenének el vele.. de szinte ugyanaz a teljesítmény low-on és ultra lowon, max behatárolnák a mapokat picivel kissebbre és már is nem kéne az az "ULQ".
    DE! Ettöl függetlenül akkor is van, aki azért játsza olyan beállításokban mert nem engedhet meg magának mást, stb!
    Maximum akkor lehetne igazából felháborodni ha fizetős lenne az a "minőség", de igy hogy mindenki számára elérhető sokáig, NAGYON sokáig így fog ez maradni, ebben biztosak lehetünk.
    Utoljára szerkesztette: Szeret6996, 2015.08.24. 19:18:42
  • Stefan99
    Bocs, de az sem érv, hogy akkor mindenki játsszon ULQ beállítással... Akkor ezzel az erővel lehetne még ma is c64 grafika, mert valaki meg csak azt engedheti meg magának. 2015-öt írunk. Nem kell maxon játszani, de az ULQ lehetőség egy baromság egy ilyen játékban. Árkádban be lehet kapcsolni, mert ott nem számít, de RB és SB módokban igenis legyen egy min. követelmény, ahol nekem valami gaz takar valamit, akkor az takarja mindenkinek. Lehet az egy alacsony felbontású kis kapacitást igénylő 2D-és akármi is felőlem, de takarjon.
    De emiatt felesleges a játékosoknak összevesznie, az oroszoknak kellene erre valami megoldást találni.
  • Molot115
    Azt mondjuk elhiszem hogy a te szemszögedből ez egy jó szándékú, építő jellegű kritika volt. De pl. ahol én ülök ott ez nem úgy nézett ki! Ennél azért jóval komolyabb problémák is vannak. Ha ki vagy akadva ezen ha nem kénytelen vagy elviselni! Ha nem tudod akkor nem neked való ez a játék. De továbbra is azt mondom hogyha nem így kezded akkor nincs ez az egész!
  • Luciferkee
    Hogy legyen más is:

Ez mi a picsa? Ma akármit csinálok, egyetlen egy repesz a tartályba / lőszerbe felrobban. Egy szaros T-34-et 5x oldalba lövök, de még csak ki sem gyullad.

• Ludowik
    Köszönöm de nem fogok ilyet tenni mert az a másik társammal kiszúrás! Már megint ez a jobb játékos ne mérjük inkább össze kinek nagyobb ! Köszönöm ezt én nem így akartam de itt csak személyeskedni meg köcsögözni meg okosítani tudják a másikat meg ,hogy húzzon el ! Nem nekem van itt bajom a modor az na az nincsen! Úgy ugrik itt mindenki mint éh tyúk a nyálra.:) Klimaxoztok vagy mi?:)
  • Szeret6996
    Egyetértek!

Sherman0070: Ma találkoztam ilyennel.

Ludowik: Mindenki elött ott a lehetőség hogy ultra low-on tolja, neked mibajod van ezzel? Igen, mióta tönkrement a processzorom és a videó kártyám énis ultralowon játszok, mivel fontosabb dolgokra kell költeni a pénzt mint egy új gép vagy alkatrészek!
    Ha nem tetszik? Játszál te is úgy! De ne felejtsd el hogy nem leszel jobb játékos! :)
  • Ludowik
    Oké én gúnyos,a igen persze jó neked van igazad. Kritika az nem mindig nyájas hangnem a kritikát azt nem bírjátok elviselni! Én nem osztom az észt csak kijött belőlem az ami elég sok játékosnak bántja a lelkét! Ha megteheted próbáld ki magasabb grafikán a játékot kérj meg valakit menjen ellened minimum beállítással és tadám már érteni is fogsz engem is. Nem voltam ám gúnyos én csak méltattam a kollégát.

Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.08.24. 17:54:04
  • kissssss
    50+ hsz... ki jött valami új combos frissítés?
  • foxbat88fx
    vegyél már nekem akkor egy olyan számítógépet amin elfut max-on a WT....
    ja, hogy nem veszel, akkor meg húzz el innen.....
  • Molot115
    Mondjuk a rakétás "matchbox"-nál engem személy szerint jobban érdekelne pár hiba javítás. De elképzelhető hogy ezzel a kisebbséghez tartozom...:D Osztom a véleményed, nagyobb gond hogy nem a fontosabb dolgokra megy el az energia!
  • Molot115
    Játszál ultrán vagy costumon. Kit érdekel? De te jöttél ide beszólogatni gúnyos hangnemben. Ezek után meg csodálkozol ha visszaszólnak!
  • Ludowik
    Lehet hogy baj a stílus, de a köcsögölés, meg a kicsinyes személyeskedés (Stat) az jó stílus értem okés.Nem mondom hogy milyen beállításon játsszál, de aki erre ugrik annak van gondja evvel szerintem. Mert aki nem ezt használja az higgyétek el mind a minimum beállítás ellen voksol! Szóval ha egy embernél észreveszed igen is eléggé zavaró.
  • Dagohun74
    Ohhh engem már nem zavar, abba hagytam a WT-t. Majd ha jönnek a hajók akkor újra. Igazából mikor játszottam kib@ottul zavart. Volt erről már sok vita itt is és a hiv. fórumon is. Az igazi probléma hogy szarik rá a gazsi és fontosabbak az új tankok mint a jelenlegi hibák javítása.
  • Molot115
    Hát pl a stílus nem volt megfelelő! Nem volt eddig egy értelmes hozzászólása. De a beszólogazás az megy. Valószínüleg mást is zavar a low grafikás játék. De ameddig be lehet állítani a játékban addig legális, hiába megy a beszólogatás meg a lenézés.
    Lám te se vagy megelégedve a low grafikás playerekkel, de mégse minősíthetetlen stílusban nyilatkozol...
  • Dagohun74
    Már elnézést de mi bajotok van? Igen nagy szívás low grafikai játékos ellen SB-n. De sajna nem lehet kitiltani őket fizetős vendégek. Én meg tanultam minimális szinten játszani de a low beállítást nem lehet kivédeni kivéve ha te is low-ra veszed a beállítást, de akkor elvész az egy megmaradt előnye, szépsége is a játéknak.
  • Lokker
    Tehát akinek gyenge gépe van és nem megy neki high beállításokkal az a közelébe se menjen a játéknak, értelek én...

Még jó hogy nem te mondod meg ki, hogy és mivel játszon.
  • Molot115
    Ja téged ez nem is érdekel... Látszik!
  • Ludowik
    Köszönöm a tanítást de ezzel nem én vagyok ám elfoglalva hanem maguk a fejlesztők meg elég sokan.
  • Molot115
    Előny a low grafika? Meg kellene tanulni legalább minimális szinten játszani. Akkor nem ilyenekkel lennél elfoglalva hogy ki milyen grafikával játszik...
  • foxbat88fx
    vagy ha kigyullad a géped :D
    poroltó legyen a közelben.....
  • Toby0501
    Az b*zdmeg! Toljad full grafikán, még akkor is, ha diavetítés hatása van tőle a játéknak!
    Persze nekem azzal sincs bajom, ha valaki izmosabb gépen játszik ilyen grafikával, szíve joga.
  • Sherman0070
    Előny? Ez kb. olyan mint WoT-ban a goldnoobozás. Itt mi lesz? Low Graphics noob?...
  • foxbat88fx
    az ilyen csalók miatt van 45.2%-os winrated? :):)
  • Ludowik
    Semmi baj nem haragszom a köcsögölésért mindenki magából indul ki. A megjegyzésem nem neked szólt de biztos már kaptatok eleget ezek szerint ez az sg fórum szintje. A játékban előny a minimum grafika használata és mint olyan elég olcsó trükk, de természetesen legális. Csak aki azon játszik az hogy is mondjam.... rátok bízom a jelzőt és kész.
  • foxbat88fx
    hála istennek nem te mondod meg, hogy milyen grafikai beállításon játsszak :D
    ehhez annyi közöd van mint lónak a szúnyogcsípéshez.....
  • foxbat88fx
    igen, mert ugye az a fehér kis célkereszt csak a függőleges vonalon mozog :)
    legközelebb nézd meg, hogy leviszed a keresztet a tankról és még mindig zöld :D
  • Garou
    Ertem mit mondasz. A furcsasag, amit leirtam, hogy arcade-ban elvileg mindegy hogyan allsz, az aim asszisztens mutatja, hogy hogyan megy a lovedek. Tehat nem kell kalkulalni meg figyelembe venni ezt-azt, csak raviszed a kis celgombot, aztan amikor zold, akkor jo helyen talalod el. Ennyi. Namost, amikor ilyen kitekert pozicioban allt a tank -mar tobbszor elofordult - ravittem a celgombot, mutatta, hogy oke, zold, lottem, es meg a tankot se talaltam el. Legordultem a dombrol, es utana mar siman ujra oda ment a lovedek ahova mutatta.
  • Sherman0070
    Most miért vagy ekkora köcsög? :)
  • Lokker
    Gratulálok az elmés hozzászóláshoz biztos sok barátod van. Kérlek ne is válaszolj mindent elmond a hozzászólásod amit ideokádtál.
  • Ludowik
    Gratulálok a minimális grafikai beállításhoz nagyon szép így a játék biztos élvezetes is . Kérlek ne is válaszolj mindent elmond a kép amit beküldtél.
  • foxbat88fx
    látom még mindig nem értitek :D:D

itt a kép:
    nem a függőleges osztás mentén fog repülni a lövedék
    hanem a középpontól a (jelen esetben egyenes) talajra vetített 90fokos vonal mentén

nem olyan bonyolult ez :P
  • AIexx
    T32 tapasztalatok? 10-ből hányszor dobja 8.0 -ba, mire kell figyelni a páncélzatát illetően, stb..
  • Garou
    En arcade-ban tapasztaltam ilyet. A tank erosen dontott pozicioban allt, oldalra volt elforditva a torony, tehat teljesen elforgatott pozicioban lattam a terepet, es ugy celoztam. Mivel arcade, ezert ugye no problem, ott a segitseg, de ennek ellenere melle lott, pedig a segedcelzo talalatot mutatott. Nem gunnery skill-en mult a dolog, mert hasonlo tavolsagbol normal vagy enyhen dontott helyzetben talalatot ert el. Hm, illetve lehet, hogy gunnery skillen mulik a dolog, a valosagban is nehezebb lehetett igy celozni, elofordulhat, hogy ezt is beleszamolja a gep...
  • foxbat88fx
    így van :P
    régen sokat lőttem nagyteljesítményű légpuskával, már ott is eléggé számított, hogy jól döntsük "vissza" az irányzékot
    persze itt WT-ben ilyet nem tudnak a tankok :D
    aztán, hogy a mai modern tankok tudnak-e ilyet az jó kérdés :)
  • Stefan99
    jó oké, megértettem, gyakorlatilag érzéki csalódásról van szó. :D
    tehát a lövedék nem tér el vízszintesen, csak az egyéni perspektívából tűnik úgy.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.24. 11:04:00
  • foxbat88fx
    menj be gyakorló pályára :D
    ott is tudsz próbálkozni, ott is belehet szépen dönteni a tankot valami buckán és akkor gyakorolhatsz :D
  • Toby0501
    Függőlegesen hat, a Föld középpontja felé, s nem a talajhoz képest függőlegesen. :)