2846
-
#1034 Tartalmilag szar, játékmenetileg nem, azért ne szarozzuk le az egészet, mert valami nem jó. -
#1033 Nem tudom ki készítette a képet, nem tudom ki vergődik. Találtam a neten, gondolom valaki összehasonlítotásképpen csinálta, és ha igaza van akkor örülök, hogy megcsinálta.
Mort2195: tehát úgy van ahogy a képen van. Tehát szar. Ennyi, köszönöm. -
Betyar070 #1032 Korrekt! A sok rinya a fórumon valószínűleg azért van mert másra számítottunk (BF3,4), elszoktunk már a 90-es évek lövöldözős játékaitól.
Egyébként a fighter squadron nekem bejött, igaz ez is pofon egyszerű, de működik. tyu-tyu-tyu-tyu.....
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.24. 11:05:53 -
#1031 Én még így is 13 pályát látok. -
#1030 Egy újabb hülye gyerek vergődése? -
ratgab #1029 Kicsit átnéztem a dolgot és nem számolja az űrharc pályákat a Battlefront 2 kapcsán, szóval csak a földfelszíni pályákat vizsgálja. Úgy meg tényleg igaz, hogy 8 pálya van az új játékban.
-
ratgab #1028 Han Solo egy hős a játékban. Valamivel ki kell emelni a tucatkatonák közül. Ahhoz meg kellenek OP képességek. Ennyi erővel abba is bele lehetne kötni, hogy ő miért bírja jobban a golyót, mint a többi alapkatona hiszen ez nem valósághű. Miért tud rapid fire-be kezdeni, mikor a többi katona nem...ez sem valósághű. Nem lehet mással kiemelni a hősöket a tömegből főleg Han-t nem aki a filmben is csak egy sima mezei csempész és nem ért az erőhöz, mint hogy adsz neki pár op képességet. Egyszerű játékmechanikai okfejtés. Egyébként meg egy ilyen lövés 100-ból ha 2x sikerül akkor már sokat mondok. Tehát egyáltalán nem gyakori, hogy egylövésezed hőssel a vadászgépeket (mellesleg Vadertől meg láttam egy olyan videót, ahol fénykard dobással kapott el egyet).
Két lehetőség van: Vagy elfogadjuk, hogy a Star Wars eleve mesés elemekkel van ellátva és nyilván a hősei is különleges képességekkel rendelkeznek, vagy sima Battlefieldnek tekintjük, ami alapján meg el van szabva a játék. Ki-ki döntse el maga. Szerintem egy SW világban nem kell realista dolgokat keresni, mivel ez egy modern sci-fi mese...Mindig is az volt. Játékban meg általában még több kompromisszumot kell hozni, hogy ne legyen túl egysíkú a dolog. -
#1027 Mi az, hogy így lesz? Már megjelent, és így van. Pár apró különbség van, mint mondjuk, hogy nem két hős van, hanem 6, és 13 pálya van, nem 8, de igazából majdnem a valóságot tükrözi. Mindenesetre tartalmilag valóban gyenge a játék, de hát ez 2015, ez a jövő, DLC-be fognak eladni mindent. És még úgy se biztos, hogy lesz annyi tartalom benne, mint az előző részben. Játékmenetben viszont nekem jobban tetszik, mint az előző rész, és szerintem ez a legfontosabb. Hiába van 200 pálya, 50 hős, 800 fegyver, meg hasonlók, ha maga a játékmenet nem tetszik.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.11.24. 09:01:44 -
#1026 Láttátok már ezt a képet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a kérdés, hogy akkor ez most tényleg így lesz avagy sem? :D
Elég érdekes lenne, ha tartalmilag kevesebb lenne a játék, mint az előző részek..
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.11.24. 06:52:03 -
Betyar070 #1025 Rendben, hogy ez egy képesség, de ne lehessen már ilyen voodoo szarsággal egy lövéssel kilőni a vadászgépet. Pontosan az ilyen szarságok miatt lett ez a játék nevetséges és GAGYI ! Lehet vele játszani ,de attól még ez a játék igencsak vicc. ( Remélem nem ez lesz a DICE&EA irányvonala a jövőben! Bár én leírtam őket. Mindig az a kurva pénz pénz pénz.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.23. 23:24:26 -
#1024 Mai .:
-
-
ratgab #1022 Csak hogy tisztázzuk akkor teljes mértékben: 4 bolygó van eltérő környezettel. A 4-4 pálya azt jelenti, hogy Supremacy-ban és Walker Assaultban (ezek a legnagyobb pályák) ugyanazok a pályák vannak csak más a feladat....Bolygónként tehát 1-1 pálya van ezekben a módokban..Vannak még kisebb pályák, melyek kisebb méretűek, de nem ezekből a nagyokból vannak kivágva, hanem teljesen egyediek nyilván a környezethez illesztve, illetve vannak még légiharcra tervezett pályák is, melyek szintén egyediek (nyilván egy légteret nehéz izgalmasra megalkotni). Ma még nem léptem be a játékba, hogy pontosan megszámoljam, de ezen gondolatmenet alapján bolygónként 3-3 pályával lehet számolni összesen, melyek tényleg eltérnek egymástól....Persze különböző módokban ezeknek léteznek variációi is, de ezt már tényleg nem fair külön pályának számolni.
Egyébként semmi gond nincs. Mint írtam ez már szinte szállóigének számít, hogy Battlefrontban 4 pálya van és kész :-D. Teljes őszinteséggel azt tanácsolom neked most 20 órányi játékkal a hátam mögött, hogy ne vedd meg ennyiért. Ha van időd várni, akkor várj még, hogy mennyivel bővül a játék (jön-e még a beharangozotton kívül ingyenes tartalom)...Jön ugye a Yakku dlc dec 8-án, úgyhogy akkor már lesz egy 5. környezet is (szerintem sivatagos lesz szóval nagy valószínűség szerinte tiszta tattoine lesz).
Kedvelem a játékot mostani állapotában is, de ha nem vagy nagy SW fan és nem tudsz elmenni az esetleges nem teljesen lorehű vagy nem a filmben tapasztalt megoldások mellett, akkor egyelőre ne vedd meg semmiképp a játékot. 15 000 Ft tényleg nem kevés pénz. Ahogy lentebb írták is mások a Battlefront egy könnyed lövölde. Nem akar hardcore játék lenni, nem is annak szánták. Arra való, hogy star wars környezeteben és hangzással lődözz egy jót különböző érdekes (Supremacy-ért és Walker Assaultért megőrülök, de egész jó a légiharcos dolog is) és kevésbé motiváló játékmódban (hero hunttól konkrétan a szőr feláll a hátamon annyira nem jön be).
Tényleg számomra is a legnagyobb negatívum, hogy kevés ez a 4 bolygó, mellesleg a játékban lévő 11 fegyver se túl acélos.... De a legnagyobb probléma tényleg a bolygók száma...Ha valaha lesz a játékban 7-8 bolygó és még lesz aki játszik vele akkor bátrabban javasolnám a vételt, mondjuk egy barátibb 10 000 Ft-os árcímke mellett még inkább.
Nézz videókat is egyébként. Ha amit látsz úgy érzed szórakoztatna, akkor esetleg veheted. Ha már attól elhúzod a szád, akkor inkább várj vele az az őszinte és teljesen objektív jótanácsom most számodra. -
#1021 Bocsánat, olyanba p*fáztam amiről nem bizonyosodtam meg. Csakhát énis gondolkodom a játék megvételén és kb 3 hozzászólásban 4 pálya volt említve.
Jobban utánanézek a dolgoknak mielőtt hülyeséget írok legközelebb. -
ratgab #1020 12 az a 4, de úgy látom ez már lassan szállóige. 4 különböző környezetű pályáról beszélhetünk ha korrektek akarunk lenni. -
ratgab #1019 Nem hiába hívják a képességet lucky shotnak.... -
ratgab #1018 Nem lehet azzal vitatkozni, hogy 4 bolygó bizony tényleg halovány mennyiség. Még akkor is ha valószínűleg jön ingyenes tartalomként is pár, hogy a szezonbérletet ne bolygassuk. -
ratgab #1017 Ilyenkor lepődnek meg, ha felszállsz a hátuk mögött a jetpackkel és shotgunnal közelről 1 lövésezel mindenkit....XD -
ratgab #1016 A spawn szerintem is rossz. Lehetne rajta állítani nyugodtan. Legkirívóbb példa még az általad említetteken felül (volt már nálam is minden: ellenfél tömegek közé spawnolás, hero mellé spawnolás, rossz helyre spawnolás, lerak a pálya másik végébe mikor gyorsan ott kéne lennem a csata közepén spawnolás) Hoth Supremacy-ban a Felkelők második állomása. A hangárból pont be tud úgy állni a birodalmi csapat, hogy spawn után 3 méterrel már lőhető is a felkelő kolléga (10+ killt lehet így összszedni és nincs az az isten, hogy ott valaki bejöjjön innentől fogva!).
Továbbá amitől még a szőr feláll a hátamon (gránáttal szoktam megölni megszoktam, turbó lézerrel is...ez viszont járműre van kitalálva szóval belefér....egyébként nem csak AT-ket lehet vele kilőni, hanem repülőket is, sőt Y-winget is szedtem már le vele). Az Supremacy-ban az eszetlen rusholás. Értem, hogy pontokat kell elfoglalni, világos, hogy ez az egész játékmód lényege, de kérdem én abban mi a jó ha lezavarsz egy Supremacy kört 1-1,5-2 perc alatt mert végigrohansz a pályán. Azon kívül, hogy nyersz semmi értelme.
Indokolnám: Rövid a meccs, tehát nem nagyon tudsz challenget teljesíteni, sőt nagyon achit se. Azt ne mesélje be senki, hogy ennyi idő alatt 60 killt lehet összegyűjteni, mert ez kizárt....Ilyen meccseken top playereknek szokott lenni vagy 10...Ergó a győztes csapat legjobb játékosa is kap max 3-400 creditet és ne mondja nekem senki, hogy ezzel így jól is szórakoznak mert az kizárt...Sokkal jobb ha kicsit kiélezett a harc és akár az utolsó másodpercekben dől el a csata. Most nem azt mondom, hogy ne próbálják gyorsan megnyerni a meccset a rushlók, de szerintem semmi értelme ennyire rohanni. A vesztes csak bosszankodik, a győztes meg szinte semmit nem kap és kizárt, hogy ez szórakoztató is számára....Persze ilyenkor nagypofával tolják a GG-t, amit sose értek. Szerény véleményem szerint egy kiélezett meccset jobban élvez még a vesztes fél is ha lát némi esélyt a győzelemre és jó kis csatát vívott az ellennel.
Repülőgép ellen meg: Turbólézer, Ion torpedó, smart rocket és beugrani egy saját gépbe és ledurrantani az égből a delikvenst. Valamelyik nap lekaptam Han Solo lucky shotjával egy birodalmi vadászt...szerintem agyvérzést kapott azon nyomban XD.
AT-ST: Ion torpedo vagy fix lőállásokból játszi könnyedséggel kiszedhető, esetleg légifölénnyel vagy ion shottal. Vagy turbólézer,eseleg sunyigenyó helyre lerakott vehicle turret is jó lehet. Én azt tapasztalom, hogy könnyebb vele gyorsan elhalni, mint jó teljesítményt nyújtani (sulluston csináltam azt vele, hogy beálltam a "konténerek" közé így a turbólézer nem tudott eltalálni...hátam mögül a gyalogság fogta az ellenséget én meg lőhettem a gyalogságot...repcsiktől szintén rejtve voltam).
Turbolézer: Ion torpedó, repülők, rakéták, ion shot...könnyen kilőhetőek, ha látja a csapat a problémát és erre fókuszál.
ÉN inkább azt látom egyelőre nem nagyon érzékelik a játékosok, hogy honnan lövik ki őket. Kell egy kis idő, hogy letisztuljon a dolog és utána már jobb lesz a csapatmunka és az odafigyelés az ilyesmire.
Még problémám a Walker Assaulttal van: Olyan szinten nehéz birodalmi oldalon nyerni, hogy az valami iszonyat. Konkrétan a minap volt egyetlen szituáció, amikor az utolsó pontig jutottak a birodalmiak és akkor sikerült az utolsó AT-t épphogy kinyírni. Mióta kijött a játék én Walker Assaultban nem láttam győztes birodalmi csapatot. Vagy nagyon kéne tartani a Y-wing hívó pontokat, vagy nagyon durván lelövöldözni a felkelőket nem tudom. Egyelőre még ötletem sincs mivel lehetne nyerni ezeket a meccseket birodalmi oldalon. -
ratgab #1015 Szépen összefoglaltad a dolgot! -
ratgab #1014 Halálom egyébként mikor lelőnek és még néznem kell 5-10 másodpercet annak a jó édes pofikáját, aki kilőtt...Már CSGO-ban is marhára idegesít...Ki a jó istent érdekel. Mennék vissza bosszút állni nem a gyilkosomat nézegetni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.23. 15:41:48 -
#1013 "Van pár negatívum, mint pl a pályák hiánya (4 pálya???), vagy a csapatkeverés/egyensúly nem léte.
De mindezekért kárpótol hogy Star Wars játék"
Lol
4 pálya tizenezezért F*ck no!
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.23. 13:37:43 -
Bandicoot #1012 Közelítsük akkor meg onnan, hogy egy Battlefieldet kiadnak úgy hogy van 4 pálya amin mehet a Conquest illetve a Rush.... Persze ott a többi mòd ami a kutyát nem érdekli maximum az első hetekben a kisgyerekeket....Szerinted mosolyogna a sok Bf tulaj?
Aljadék mòdon kiherélték ezt a játékot és még aljasabb hogy a season pass aminek jòrésze arra lenne jò hogy benne legyen az alapjátékban és ne legyen jogos szájhúzás, annyiba kerül mint a játék maga....
Az EA most nagyon lesüllyedt, joggal húzta le az összes kritika főként kiemelve a kiherélt tartalmat....
28ezer forint a játék + Season pass. Ennyi pénzért kapsz egy féljátékot és hozzá a kivágott tartalom jòrészét, + 1-2 dlc-nyi tartalmat (ez az ami a season passbòl megmarad, legyen a fele...).
Ennyi pénzért más sokkal tartalmasabb játékokbòl korrekt gyüjtői csomagot lehet venni..... -
Betyar070 #1011 "Szerintem fasza játék, agykikapcsolós lövölde"
Az bizony !!! https://www.youtube.com/watch?v=1kUJVab39KU
Boldogok a lelki szegények.....
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.23. 12:48:07 -
#1010 4 palya van, abbol aztan vegtelen sokat lehet kivagni.... -
#1009 13 pálya van. Ha csak a 20v20-as pályákon játszol, akkor valóban 4 pálya van, de ha szétnézel más módokon, akkor találsz ott még bőven. :) Persze megértem, ha ez így nem jó, szerintem is szarul van felosztva az egész, úgy volna jó ha minden módban lenne 13 pálya és lenne kisebb-nagyobb változatuk, attól függően, hogy milyen módon játszik az ember. -
Thaddeus #1008 Szerintem fasza játék, agykikapcsolós lövölde, nekem 3 napba telt megszokni, hogy zoomot (ironsight) felesleges használni, csípőből lőve is fekszik mindenki. A grafika meseszép, Endoron, Tatooine-on fantasztikusak a textúrák, öröm játszani ott.
Van pár negatívum, mint pl a pályák hiánya (4 pálya???), vagy a csapatkeverés/egyensúly nem léte.
De mindezekért kárpótol hogy Star Wars játék, pokoli régen jött utoljára játék, én kiélvezem minden percét. -
#1007 -
#1006 Nem én csak nem akarom átszerelni a motort egy sugárhajtóműre, mert az már nem autó ;) -
Betyar070 #1005 Ott a pont! -
nortsen #1004 Semmi bajom a gránátokkal, persze kapok én is, de adok is, és nagy részük kiszámítható, azaz el sem talál.
Nyilván kevésbé tapasztalt játékosok beszopják, de majd megtanulják, ki hamarabb, ki később.
Ne vedd meg a voodoo cuccokat, mert az ellennek kellenek az olyan könnyű killek mint te.
Szükség van az ilyenekre is, mert ettől fogok én is gyorsabban lépkedni a rankon. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2015.11.22. 20:37:27 -
Chris #1003 Na ezért is egy jó példa ez a lenti sirámok értelmetlenségére. :)
Te 1-es sebességben akarsz 160-al menni, tehát nem az autóval van a baj, hanem a sofőrrel. ;)
-
#1002 Jah, én eleve nem nyúlok semmi voodoo cucchoz, meg sem veszem őket, elég nekem a fegyver, legalább magamnak csináljak SW játékot, nem állok be én is a bohócnak a sok agyatlansággal :D -
Chris #1001 Been there, done that... :)
Tényleg jók a powerupok, nagyon jól lehet őket használni ilyen és ehhez hasonló szituációkra.
Kő-papír-olló meg egy kis találékonyság: Pl. Bodyguard trait + Personal shield + Implosive gránát + miegymás = te vagy a nap hőse a 6-os killeddel, aki miatt egy másik forumón meg ők fognak anyázni, hogy "milyen szar a játék"... :D
-
#1000 Francokat....Ki se lehet menni addig hogy gránátot tudjak dobni felfelé ! Se semmit. Épp hogy a lábukat látom, ahogy fent szaladgálnak jön az áldás ami csak van :)
-
Chris #999 Köszi, remek példa a szűklátókörűségre, mert az a csapat, amelyik ezt csinálja, már vesztett is.
Cargo módban ugyanis két oldalról lehet elkerülni a középső részt a folyosókon. Ha sima deathmatchről beszélünk, akkor egy implosive gránát és mindenki halott, vagy telepített állás, amivel simán lekaszálhatók.
-
#998 Nekem egyedül az nem tetszik, hogy a nagyobb pályákon (ahol 20v20 van) mindenki abba a turbolaser vacakba veri magát, meg a repülőkbe és a tyúklépegetőkbe (AT-ST). Persze ez könnyen kiküszöbölhető azzal, hogy olyan szerverre megyek ahol nincsenek ilyen dolgok, de ezek csak a kisebb pályákon vannak 6v6-ban, vagy 8v8-ban. Nekem a drop zone a kedvenc módom, de hát ez csak 8v8-ba van. Tök jó lenne, ha lenne ez is 20v20-ba, ahol nincsenek ilyen hülye gépek, amikkel simán kiszedhetőek a gyalogosok. Szóval kompromisszumot kell kötnöm, vagy olyan szerverre megyek ahol 20v20 van (ami jó), de hülye robotgépek is vannak (ami nem jó), vagy olyan szerverre megyek ahol 8v8 van (ami nem olyan jó), de nincsenek robotgépek (ami jó). Jó lenne, ha mindenki igényéhez szabnák a játékmódokot, nem csak 1 módon.
Fegyverekről meg annyit, hogy tényleg mindegyiknek megvan a saját erőssége. Én nem is fegyverek által halok általában, hanem úgy 75%-ban gránáttal szórnak meg, 15%-ban star card fegyverekkel (homo launcher, okos rakéta és hasonlók), a maradék 10%-ban pedig rendes fegyverrel ölnek meg. Azt hiszem ez elárul mindent. Természetesen én is sokat használok ilyen kütyüket, de jobban örültem volna egy olyan játéknak, ahol nincs ennyi spéci kütyü. Inkább több alap fegyvert raktak volna bele, ez a 11 számomra nagyon gyenge.
Szerk.: Ja és a spawnolás BORZASZTÓ. Feléledek tűzharcba, AT-ST mellett, turbolaser mellett, és rögtön meg is halok. Nagy szar az egész spawnolás, nem értem miért nem lehet rendesen megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.11.22. 20:23:35 -
#997 Hat ... van az a palya tatuin talan, ahol a falcon all a doccban, nos ott az a szitu , hogy 4_6 ember felrepul azonnal a falcon tetejere, onnan kempeli a kijaratokat, egyreszt granatzapor vegtelenitve, masreszt ahogy kinezel azonnal jelez, hogy befogott valami.....
Szoval nem hulyek a jatekosok, amivel szet lehet alazni a jatekot azt megtalaljak sajnos . -
Betyar070 #996 Az a legjobb amikor még be se ér a pályára a vadászgép (fighter squadron belépő intro) de már sebezhető a madárka. Mire átvettem az irányítás csak 60% volt a HP. Gratula, remek munka!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.22. 20:08:45 -
Chris #995 Elképesztően zsibbasztó ezt a sok önáltató hisztit olvasni. A teljesség igénye nélkül némi életviteli útmutatás az "okok" kezeléséhez:
- "Túl drága, ennyit nem ér, mindenki kapja be." - Ez egy játék, ami nem nélkülözhetetlen a létfenntartásodhoz, ergo luxuscikk. Ha egy luxuscikkre sokallod a pénzt, akkor értelemszerűen az nem neked készült, nem neked való, tehát költsd inkább kenyérre, tejre a pénzt.
- "Szar az egész, mindenki kapja be, aki vele játszik" x 10 - Ha nem szereted a brokkolit, akkor nem eszed. De pláne nem hisztized tele az összes főzőblogot azzal, hogy a brokkoli mennyire szar és aki szereti, az csak kretén lehet. Ugye nem kell bemutatni, hogy ki is az igazi kretén ebben az analógiában?
- "Mindig x-el meg y-al ölnek meg, pedig már lvl 3 vagyok, szar az egész" - Ha lövésed sincs a kvantumfizikáról, akkor nem állsz neki hittéríteni a kvarkok osztályozásáról, mert teljesen egyértelmű, hogy halvány lila segédfogalmad sincs a dologról. Ha nem tettél még bele megfelelő időmennyisége, nincs releváns tapasztalatod, akkor nem kell kapitális ostobaságokat állítani.
Néhány tapasztalat a játékkal kapcsolatban, újfent a teljesség igénye nélkül, a lenti sirámok többségéhez címezve, mivel sajnos betegség miatt sikerült több mint 8 órát beletenni a játékba az elmúlt néhány napban:
- A játék NEM szimulátor, nem tudom mit várnak egyesek, talán hogy a katona lépéseit és keringési funkcióit is egy minigame keretein belül nekünk kelljen irányítani? Ez egy arcade-szerű lövölde és annak kitűnő. Van 1-2 dolog amit balanceolni kell, de - és most mindenki kapaszkodjon meg - az elmúlt BF-ekhez képest sokkal több taktikai és csapatjáték lehetőség (!) van a játékban, nem beszélve az üdítően sok játékmódról.
- A gránátozás az elején baromi zavaró, de akárhányadik szinten jönnek passzív hatású trait kártyák, amik között van olyan, ami jelentősen és lépcsőzetesen csökkenti a gránátok sebzését, amivel már közel sem annyira zavaró, sőt egyenesen könnyen kezelhető. Azt már meg sem említeném, hogy van personal shield kártya is. Továbbá ott van taktikai elemként a félreállás és felregenerálódás lehetősége is, nem kell ész nélkül előre menni. DE, a gránátokat balanszolniuk kell, néhány mp plusz cd rendbe tenné a dolgot.
- Nem, NEM halsz meg lépten-nyomon rakétától és homing shottól, sem explosive shottól... Sőt, olyan ritkán történik ez, hogy fel sem tűnik, valószínűleg azért, mert vannak ezeknél sokkal hasznosabb kártyák is. A rakéta játszi könnyedséggel kivédhető bármilyen fedezékkel, sokkal "zavaróbb" mikor vki jól céloz és távolról két pisztolylövéssel elintéz.
- Jó a fegyverek egyensúlya, ugyanúgy lehet ölni alap blaster pisztollyal, mint magasabb szintű targeting blasterrel, csak célozni kell és figyelembe kell venni a lövedékek szokásosnál hosszabb és más-más utazási idejét, a fegyver felmelegedés gyorsaságát, stb. Vannak jó kombók, pl. shotgun cooling kártyával belső terekre, amivel 3 helyett akár 7-8-at is lehet sorozni, focus kártyás heavy blaster ami a nagy rate of fire-rel egy pontba küldi az összes lövést, stb.
- Nagy hiba a szokásos netcode probléma. Tized mp-el előbb lövök, de a jobb ping nyer, a lövésem pontosan mögötte csattan a falba (shotgunnál jól megfigyelhető és egyben rohadtul idegesítő). Jó ha minden 20. esetben fordul elő, de ettől még ott van és nem kellene ott lennie. Egy ilyen hiba sokszorosan nyom a latba.
- Nem tudom, hogy ez is netcode probléma-e, de szintén többször előfordul, hogy ha a már eldobott gránát után lőnek le, az a gránát az esetek negyedében becsapódik és semmit nem sebez.
Összességében jó ez, egy kis figyelemmel/patcheléssel még jobb lehet, csak nem arra kell számítani, hogy egy fantasy szerepjátékból jó autós játék lesz.