Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoRT2195
Én sem értem ezzel mi a baj. Amíg csak olyan dolgokat adnak pénzért, amik később alapból is elérhetőek lesznek, vagy teljesen lényegtelenek a harcban (skin, emote, ruha, stb.), addig nincs semmi gond. Akinek kell a plusz 2 emote, meg pár fegyverhez korai hozzáférés, az had adjon ki plusz 10 dollárt/eurót. Én tökéletesen megleszek a Deluxe verzió nélkül. 😊
Ha olyan dolgokat adnának plusz pénzért amiktől nő az esélyed a csatában (dupla erő a fegyverekre, dupla élet, hosszabb speciális képességek, stb.) akkor megérteném a siránkozást, mert gyakorlatilag Pay2WIn lenne az egész. De az emote-okkal nem lesz előrébb az ember, én nem is fogom egyszer sem használni őket, ez 100%.
szomferi
de nem azért ad ki 10$-t, hanem az early access cuccokért... akinek kell, hadd vegye, akinek meg nem, az megveszi a simát... kötelezve nincs senki, hátrány nem ér az olcsóbb verzióval sem, akkor hol a baj?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Elkezdtem jatszani a Planetside 2-vel miutan kiprobaltam a SW Battlefront betajat, valami sci-fi temaju lovoldozesre vagytam. Eloszor kerultem, mert grafikaban van a PS2-nel sok jobb jatek, de miutan kicsit belemerultem, rajottem, hogy az SWB kozelebe sem er majd a PS2nek, csak grafikaban lesz jobb.
Abban igaza van, hogy aki 10 dollárt kiad 2 emote-ért annak gond van az agyával. Vegyünk sima verziót, mert a játék bizony jónak ígérkezik, de ne vegyünk deluxe-ot.

És abban is igaza van, hogy amíg nem tudjuk a season pass-ben mi lesz addig azt felejtsük is el. Majd ha megéri akkor vegyük meg (lehetőleg azért valami leárazásban ha lehet, mert basszus 50 dolcsi az majdnem egy teljes játék ára..kicsit elrugaszkodtak az árakkal az is teljesen jogos).

120 dolcsi meg az ultimate edition-ért...Na ezen meg fel is röhögtem...Jó a játék, de azért ennyire nem. Ehhez már tényleg kéne a galactic conquest meg az űrharc, hogy én 120 dolcsit kiadjak érte. Így viszont simán kizárt dolog!

Mondom ezt úgy, hogy nagyon várom a játékot.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.10.18. 15:28:50

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

szomferi
pontosan... kutya nem kötelez rá, hogy megvedd, de háborogni mindig jólesik, majd pont az ő kedvéért fogják bővíteni tartalommal a játékot, pláne INGYEN!

az, hogy ezért ezen dolgozik vagy 40 ember, kit érdekel, de neki legyen minden ingyen 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

bosco05
Az de ettől függetlenül mindenki maga dönti el melyiket veszi, most ilyenen háborogni? Vegye az alapot és kész... Ezek a kib*szott ráérős munkanélküliek mindig ráérnek gerjeszteni a feszültséget 😄
BoneDragon
Nem csodálom... g*ci banda.

TBTPumpa
Joe kiakadt ismét:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

szomferi
nekem egy kicsit sötétebb, itt-ott lávás terep rémlett, úgy emlékeztem, hogy mikor Obi-Wan leszállt a hajójával a bolygón, akkor mutattak olyasmi képeket, de mondjuk már rég láttam a filmet, lehet csak megkavart a memóriám 😄

AnuluWork
Szerintem a Tatoohoz hasonlít inkább, mint a Geonosishoz ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

... bár vannak Mustafaros beütései is

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

szomferi
tényleg, a Geonosis volt az... hát a terep szinte egyezik pedig 😄

Master91
Genozósion volt, Sullust nem volt a filmekben.
szomferi
nem itt volt a 2. részben az a kikúrt nagy csata, meg a robotgyár?

MoRT2195
A bétában csak két mód volt és mind a kettő csapat alapú, szóval aki nem szeret csapatban dogozni, annak is muszáj volt ilyen módon játszania. A véglegesben valszeg több olyan lesz aki csapatban dolgozik, mert ugye lesz DM, meg TDM, oda meg mennek úgy is azok, akik csak hentelni akarnak. Persze így is lesznek hülyék, de kevesebben.
MrPredator
Egyetértek.
Remélem nem nagyon fognak belenyúlni a balanceba a Hoth pályán! Rengetegen nyávognak,hogy túl nehéz kilőni az AT-AT-t
( nem nehéz csak tudni kellene játszani, összedolgozni, és nem hülye gyerek módjára COD-ozni. )
Nagyon illúzió romboló lenne, ha a sok vér Pistike miatt agyaggalambot csinálnának egy AT-AT-ből.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.16. 20:37:16
MoRT2195
Akkor minek akarsz sticket venni, amivel az Xbox One kontrollerét tudod vezeték nélkül PC-n használni? Nem nagyon tudlak követni.
Mert kb 4 hónapja van Xboxom de még nem szoktam hozzá a kontrollerhez és nagyon szarul célzok XD

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

AnuluWork
Nekem mondjuk bejött. Talán jobban is, mint a Hoth.

Tikal
meg nyilván még máshol is, de a filmekről volt szó...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AnuluWork
Meg a Star Wars Rebellionban ... 😊

Tikal
??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MoRT2195
Elméletileg működnie kéne, persze ugyan úgy osztva lesz a képernyő, hiába két képernyőn nézitek. De nem értem, ha adott egy Xbox, akkor mért nem szimplán azon játszotok osztott képernyőn? 😄
Lenne egy érdekes kérdésem... a PC-s változatban nem lesz osztott képernyős mód, csak az Xbox One-on. A kérdésem az lenne, ha megveszem a játékot Boxra valamint veszek egy október végén megjelenő sticket amivel kábel nélkül lehet csatlakoztatni a pc-hez az xbox controllert és streamelem a játékot boxról pc-re akkor a haverommal játszhatunk coop-ban nem? mert akkor elvileg az osztott képernyőt is stremeli a gépre. Először PC-re akartam csak megvenni de jó lenne haverokkal is játszani boxon, szóval ezt találtam ki, szerintetek működne?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

MoRT2195
Mivel 7 mód lesz, és 12 pálya, így biztos nem csak 1-1 pálya lesz. Azt már nem tudom, hogy ez a 12 pálya játékmódonként szétoszlik-e, vagy mindegyik módban elérhető lesz a 12 pálya kisebb-nagyobb formában.
Arról lehet tudni valamit ,hogy az egy hónap múlva megjelenő alap játékban minden multiplayer módhoz 1-1 map lesz ?

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Tikal
Valószínűleg igen, de pl Sullust a vulkános pálya az csak az új trilógiában volt...

Snexi
mapokról mit lehet tudni?csak az első trilógiát dolgozzák föl?

MoRT2195
Nyomtasd ki, azt rakd ki poszternek.
AnuluWork
Valahogy úgy ébredtem, hogy ez kicsit hiányzik.

MrStokes
Lejjebb nem biztos, hogy fog menni, de ugy mar jartam, hogy kiadast kovetoen hirtelen felugrott a hivatalos ar kozelebe minden ilyen "szurke" oldalon.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Szabi
majd megjelenés előtti nap.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

G2A ~12500Ft
G2Play ~ 13600Ft
CdGalaxis ~ 14000Ft

Ha valaki tud ennél olcsóbb helyet, kérem, ossza meg velünk. Köszi.
AnuluWork
Aha. Nem nagyon töltött fel senki semmit. Ritka. 😊

SzirmosSzisza
Open béta révén nem hiszen, hogy volt bármi megkötés.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Sokan töltöttek fel videókat, meg volt pár képfelrakás eredményekről. Hogy van most ez a képekkel kapcsolatban? NDA?

lac coo
Az szerintem rendben !

De az emberke animációja, kb a Tom és Jerry szintjén van...Ha már csak ez lenne normális, már dupla ilyen jó lenne 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na ez trollkodás.
Az annyát, pedig most akartam belépni kicsit lövöldözni. Aki látja valahol a játékot 15-20 euroért, szóljon. <#duhos2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MoRT2195
Ja, ma 17:00-kor vége lett. A következő béta megjelenése november 19-én várható, csak ezért már fizetni is kell.
SötétBarom
Vége a betanak?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MrPredator
A lépegető mozgása rendben van koma? Én láttam egyet Szentgotthárd mellett, kb úgy mozgott mint a játékban.
Az esetek nagy %-ban igen, ebben van igazság.
Alliance-ban amúgy nem az űrben kellett irányítani ezeket?
g2play

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

adam46
Igazából, mivel nem létezik, ezért senkinek lövése sincs, hogy hogyan kéne működnie. Szóval felesleges felhozni, hogy x játékban, hogyan funkcionál, mert Te azt már megszoktad...
Master91
lol
A légiharc egy különbejáratú vicc, mint mindig a dice játékokban a bf2 óta, azóta sose csinálták meg rendesen. Valaki sw x-wing alliance? na úgy kell működniük a sw járműveknek, nem úgy ahogy itt, vagy ahogy a a dice gondolja, hogyan is működik a vadászgép, a 700 méteres magasságplafon mellett.....