-
ratgab #1022 Csak hogy tisztázzuk akkor teljes mértékben: 4 bolygó van eltérő környezettel. A 4-4 pálya azt jelenti, hogy Supremacy-ban és Walker Assaultban (ezek a legnagyobb pályák) ugyanazok a pályák vannak csak más a feladat....Bolygónként tehát 1-1 pálya van ezekben a módokban..Vannak még kisebb pályák, melyek kisebb méretűek, de nem ezekből a nagyokból vannak kivágva, hanem teljesen egyediek nyilván a környezethez illesztve, illetve vannak még légiharcra tervezett pályák is, melyek szintén egyediek (nyilván egy légteret nehéz izgalmasra megalkotni). Ma még nem léptem be a játékba, hogy pontosan megszámoljam, de ezen gondolatmenet alapján bolygónként 3-3 pályával lehet számolni összesen, melyek tényleg eltérnek egymástól....Persze különböző módokban ezeknek léteznek variációi is, de ezt már tényleg nem fair külön pályának számolni.
Egyébként semmi gond nincs. Mint írtam ez már szinte szállóigének számít, hogy Battlefrontban 4 pálya van és kész :-D. Teljes őszinteséggel azt tanácsolom neked most 20 órányi játékkal a hátam mögött, hogy ne vedd meg ennyiért. Ha van időd várni, akkor várj még, hogy mennyivel bővül a játék (jön-e még a beharangozotton kívül ingyenes tartalom)...Jön ugye a Yakku dlc dec 8-án, úgyhogy akkor már lesz egy 5. környezet is (szerintem sivatagos lesz szóval nagy valószínűség szerinte tiszta tattoine lesz).
Kedvelem a játékot mostani állapotában is, de ha nem vagy nagy SW fan és nem tudsz elmenni az esetleges nem teljesen lorehű vagy nem a filmben tapasztalt megoldások mellett, akkor egyelőre ne vedd meg semmiképp a játékot. 15 000 Ft tényleg nem kevés pénz. Ahogy lentebb írták is mások a Battlefront egy könnyed lövölde. Nem akar hardcore játék lenni, nem is annak szánták. Arra való, hogy star wars környezeteben és hangzással lődözz egy jót különböző érdekes (Supremacy-ért és Walker Assaultért megőrülök, de egész jó a légiharcos dolog is) és kevésbé motiváló játékmódban (hero hunttól konkrétan a szőr feláll a hátamon annyira nem jön be).
Tényleg számomra is a legnagyobb negatívum, hogy kevés ez a 4 bolygó, mellesleg a játékban lévő 11 fegyver se túl acélos.... De a legnagyobb probléma tényleg a bolygók száma...Ha valaha lesz a játékban 7-8 bolygó és még lesz aki játszik vele akkor bátrabban javasolnám a vételt, mondjuk egy barátibb 10 000 Ft-os árcímke mellett még inkább.
Nézz videókat is egyébként. Ha amit látsz úgy érzed szórakoztatna, akkor esetleg veheted. Ha már attól elhúzod a szád, akkor inkább várj vele az az őszinte és teljesen objektív jótanácsom most számodra.