2846
swbw.jpg
  • Betyar070
    A videokártya elég gyengécske és a driver is régi már. Ha jól emlékszem minimum 14.5 catalyst kellet a bétához.
    (Nálam is játék közben kifagyott a béta, a HD 6670 1 GB nem bírta el. Az R9 270x már szépen viszi)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.21. 17:32:01
  • MoRT2195
    Hát szerintem kicsit gyenge gép ez már, így ha el is indul, sok csodát ne várj tőle. A vidikártyád pontos neve nincs leírva, de nekem egy 5750-esem volt még, azzal már sokat nem értem így 2015-ben az újabb játékokkal. Memóriából meg minimum 8gb kell a játéknak. Persze valószínű sokaknak ezalatt is elindul, de azoknak mondjuk jobb a videokártyájuk.
  • datango
    Kedves Forumozok! :-)
    Megvettem ezt a szepnek igérkezö jatekot. Elindul a Jatek, bejon az EA logo utana jönne be a jatekmenu valoszinuleg de ez esetben nekem mindig kiakad , megall a jatek es elkezdi a Windows a hibat keresni...
    Vane esetleg tanácsotok hogyan lehetne elinditani `?
    Én közben mar itt gondolkodtam es talan lehet hogy a gepigenyem nem felel meg az elvárásnak es uj gepet kellene vennem ?
    Leirom a gepemet:
    Operating System: Windows 8.1 Pro 64-bit (6.3, Build 9600)
    BIOS: Default System BIOS
    Processor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz (4 CPUs), ~2.9GHz
    Memory: 4096MB RAM
    Available OS Memory: 4088MB RAM
    Page File: 2584MB used, 4190MB available
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: Using System DPI
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    DxDiag Version: 6.03.9600.17415 64bit Unicode
    Display Devices:
    Card name: AMD Radeon HD 5700 Series
    Display Memory: 2806 MB
    Current Mode: 1360 x 768 (32 bit) (60Hz)
    Monitor Name: Generic PnP Monitor
    Monitor Model: LG TV
    Monitor Id: GSM0001
    Native Mode: 1920 x 1080(p) (60.000Hz)

----
    Tehat nagyjabol ennyi, most itt a kerdes hogy akkor meglehet valahogy csinalni hogy elinduljon a jatek ? vagy targytalan es uj gepezet kell?

- Elöre köszönöm a segitsegeteket.

Üdv
  • manacz
    Érdekes. Tatooine-on volt a kérdéses meccs. Nagyon felhúzott...Állandó jelleggel lock-olt valami rakétás franc tudja mi, röpködtek az impact gránátok, meg ki tudja még mik.
    Pénteken játszottam, azóta lehet megtnaultak játszani az emberek
    A thermal granade egy jó cucc, azt nem is kéne elvenni/redukálni az erejét. Sokszor hasznos és iszonyíat jó hangja van :D
    Összességében tetszik a játék nekem is, de jó lenne egy kis fegyver korrigálás.
    És akkor a shotgun-okról még nem is beszéltünk, mert sajnos itt is van belőle, plusz kicsit op-nak érzem a nehéz géppuskákat.
    De hát most jelent meg...Rome wasn't built in a day :)
    Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.11.21. 15:52:04
  • ratgab
    Mentem most 3 kört supremacy-n...Lehet csak mákom volt, de nem lőttek egyszer sem rakétát rám. Sokkal többször fordult elő, hogy a hátam mögül lőttek ki turretből...

Impact grenade-t sokan fogják használni, mert nem tudsz elmenekülni ellene. Ami viszont most még nagyon röpköd az a thermal gránát, de hát ez kell is ahhoz, hogy be tudjunk védett helyekre rontani. Egy jó helyre beállított fix "géppuska" vagy egy ügyes lövész nagyon sok ellenfelet fel tud tartani, ellenben ha kap a szájába pár gránátot már nem olyan egyszerű a dolga.

Viszont ma azt kell mondjam már jobb volt a csapatmunka. Jöttek védeni a pontokat is nem csak a rush ment előre. És a 3 körből 2x tudtunk fordítani a csata kimenetelén (értsd az elején befoglalták a semleges pontot...innentől pedig tegnap szinte mindig bukó volt a kör). Sőt olyan kör is volt, amikor az ellenfél 2 top játékos összesen 100 killel végzett mégis mivel miénk volt a 3. pont ezért nyertünk (persze az utolsó 1 percben még ádáz csata dúlt a birtoklásáért...egyébként Hoth-on zajlottak az események).
  • manacz
    Én a supermacy-n.
  • ratgab
    Milyen módban tapasztaltad ezt egyébként? Talán WA-ban jobban tartalékolják a népek a Walkerekre...Mondjuk a birodalmiak akkor is dobálhatják.
  • lac coo
    Egy ket honap mulva meg rosszabb lesz, egyelore kicsit visszafogja a paradet, hogy sokaknak meg nincs sok kartyaja, ha majd mi de ki ek lesz akkor aztan vegkep kuka .
    Nem lenne ez baj, ilyen is kell, de kellene valami olyan mod ahol nincs ez a sok vacak...
  • manacz
    Jaja, volt egy hasonló kaotikus meccsem tegnap. Ki is kapcsoltam. De nem a játék rovására írom. Sok a nyomorult még a szervereken. Max 1-2 hónap és megunják :)
  • lac coo
    Azért most már kezd cirkuszi parádé kinézete lenni a játéknak ,nem SW, mindenki repked, küldik rám két percenként a követő rakéta anyámkínját, a legidiótább karakterek rohangásznak, percenként felrobban 500 gránát, 5 méterenként van egy akna , stb ... stb ...Vicc.
  • Predaking666
    Valaki találkozott már olyan problémával ,hogy csatlakozáskor modetól függetlenül lost coccention van?

Betanál nem volt ilyen gondom :'(.
  • ChipHazard
    Nyilt terepen mükszik az, legalább is engem igen csak kaptak le vele, köszönhetően annak hogy a spawn rendszer azért ebben a supremacy-ban még mindgi egy fos, nem értem miért nem lehetett ugy megcsiálni hogy az adott elfoglalt kis területen ébredünk, oda tesznek egy kis tüt és ott éledünk ujjá mint a régi Baltefieldekben.
  • AnuluWork #942
    Akartam javasolni a red friday keretében a hülye azért nem vagyokat, ha valakinek a 14k sok, de már nincs is PCre. :)
  • ratgab
    Jelentem a Homing Shot semmit nem ér....Volt vele eddig 3 meccsen vagy 3 killem...Ennyit az op mindent eltaláló fegyverekről.
  • ratgab
    Én egyelőre még maradok pár kör erejéig a nobrain világban (Battlefront)...
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.20. 12:22:54
  • Betyar070
    Nem sokat váratott magára az aimbot :(((((((( ( lásd. youtube )
    Őszintén sajnálom azokat akik még ebben a gyermeteg játékban is képesek a csalásra.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.20. 12:11:15
  • Betyar070
    Köszi ! ( Lehet,hogy túl sok volt mára az SWB-ből. Ideje, használni újra az agytekervényeket.)

• ratgab
    Egyrészt nem vagyok a barátod , másrészt meg én vagyok a megmondó emberke (ha már úgyis megmondóember vagyok megmondanám, hogy ha használod a válasz gombot még ki is derül, hogy melyik hsz-re vonatkozóan írod le a gondolataid :-D)....Zavar?
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.20. 11:05:39
  • Betyar070
    Barátom tévedtél, de nagyot. ( Látom te vagy itt a nagy megmondó emberke )
  • ratgab
    Nem gondolnám, hogy gyorsabban töltődne az Y-wing. Én inkább azt gondolom, hogy + eszközök jelentik a mérleg nyelvének elbillenését. Ahogy mondod az ion torpedo nagyon erős és ráadásul már level 5-től elérhető (nekem olyan 3-4 kör volt elérni).

Jó hogy említed a gyenge pontot, mert most csinált egy "puhább" részt az AT-AT alján, ahol még talán sima fegyverrel is sebződik Y-wing támadás alatt.

Jól mondod az új felállás miatt a birodalmiaknak most már nem elég csak tartani a pontokat, hanem amikor a felkelők tudják támadni az AT-AT-ket akkor nagyon csúnyán oda kell csapni a felkelőknek, hogy ne legyen idejük komoly károkat okozni. Én elsősorban ebben látom a kulcsot, illetve nagyon fontos a légifölény...ugyanis a másik nagy sebzésforrások a vadászgépek a játékban WA módban.

Endor: NA igen az ott egy érdekes csata. Ott ugye a felkelők sem tudnak vadászokat használni, így minden a gyalogságon múlik.....El kell foglalni a fák közti várost, hogy egyáltalán esély legyen ott a birodalmi győzelemre. Ott talán kiemelten fontos tartani a pontokat különben ion torpedók 1 AT-t darabokra szaggathatnak akár 1 kör alatt is.

Összességében tényleg újra kell tanulni birodalmi oldalon ezt a játékmódot.
  • ChipHazard
    Én azt vettem észre WA-n hogy azért lett könnyebb a lázadóknak mert mintha sokkal gyorsabban töltődnek az Y-bombázók, szinte minden körben majdnem az összes elérhető volt, olyan legalábbis ritkán fordult elő eddig legalább is nálam de sokat nem toltam, hogy csak 1 Y-bombázó volt egy körben. Ezért aztán elég sokáig sebezhető az AT-AT. Ion torpedő nagyon odabasz nekik, nekem is sikerült 1-et lekapni vele 3-4 et simán rá lehet küldeni egy egy körben. Endoron meg ugye csak 1 lépegető van így még neccesebb, sőt Hoth-on már azt is láttam hogy kirohantak a lázadók a nyilt terepre és rohantak alá hogy a gyenge pontokat lőjék. Béta alatt kitapasztalták az emberek rendesen, most a Birodalmiaknak kell megtanulni nyerní :D.
  • Zsoltee
    Lehet hogy én vagyok a láma, de ha a gépemre (PC) rá van dugva kontroller, akkor nem elérhető a billentyűzet konfigurálásának lehetősége? Érdekes, hogy játék közben mindkettő aktív...
    Asszem megpróbálom kihúzni a kontrollert, talán úgy már fogok tudni állítgatni a billentyűzeten.
    Azért ezt ennyi pénzért igazán megoldhatták volna...
  • ratgab
    Eddig csak videón láttad a játék végleges verzióját szóval nem nagyon tudhatod mennyire kell ész hozzá :-).

Agyatlan Cod-ként kezeled Suppremacy-ban bucira vernek csak mondom, de WA-ban is. A többi módot egyelőre nem próbáltam, de amúgy is ez a kettő ami igazán érdekel.
  • ratgab
    Amennyi WA-t én mentem mindig az a csapat nyert amiben benne voltam (lehet csak véletlen).

Amikor birodalmi oldalon sebezhető az AT-AT akkor pofátlanul rusholni kell, hogy ne legyen a felkelőknek idejük az AT-re fókuszálni. Holtan ugye nem lehet lőni. :-)

Amúgy meg Boba Fett is nagyon jó lett. Durván lehet vele aprítani.
  • Betyar070
    ????????
  • Bandras DaSilva #929
    A Walker Assault pályákon nem esélye van a lázadóknak nyerni, hanem most gyakorlatilag náluk van az előny. Nem csak Hothon, hanem minden más pályán is a végén jönnek és szépen körbetekerik a lépegetőket és vége.

Már nem tudom a hányadik olyan meccset játszottam, hogy elérnek a lépegetők a végére, de aztán szépen megfektetik őket.

Amúgy sokszor nem is jutnak el a második vagy a 3. ponthoz mert már előtte szétlövik őket. Engem ez idegesít a legjobban, mert ezt a modot szeretem.

Repülésnél is is rebel előny van sztem, mert szegény TIE fighternek nincs pajzsa, ugye, viszont így pajszos ellenfelek simán beléd szállnak, te szétmész, ők meg mennek tovább vígan.

Sztem Solo is messze többet tud mint Vader vagy Palpatine.

Remélem azért javítanak pár dolgot hamarosan.
  • ratgab
    IQ 70 alá...Majd ha kipróbáltad akkor beszélgessünk erről :-P
  • ratgab
    Nem ajánlom teljes mellszélességgel a vételét 15k-val.
  • Tikal #926
    nem erre gondoltam :) Béta után kurvára meg akartam venni, de most a review-k alapján már kérdéses a dolog...
  • Betyar070
    Üdv a klubban ! :)
    ( rohamosztagos Leia arcával, mi jöhet még ? )
    Egyébként lehet élvezni a gémet, csak le kell menni IQ 70 alá. Erőltesd meg magad egy kicsit :D
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.20. 09:52:50
  • ratgab
    A kettő közt semmi összefüggés nincs. Te kipróbáltad és tudtad, hogy neked nem ér meg 15 000-et...Ez a normális hozzáállás.
  • ratgab
    Nyilván nem egy Game of the Year játék lett a Battlefront, de aki a bétát próbálta az nagyjából tudta mire számítson..Amúgy meg az előző részek se voltak éppen a bonyolultság és a csapatmunka netovábbjai. Mellesleg csapatmunka nélkül egy Walker Assaultot meg egy Supremacy-t bizony nem nyersz meg (tegnap sok olyan kör volt, amikor magasan jobb volt a K/D arányunk és mégis a másik csapat nyert supremacy módban). Szóval azért agyatlan henteldének nem nevezném.

Nyilván némiképp butítottak a dolgon, mert nincs galactic conquest (második részben se volt ha emlékeim nem csalnak egyébként...ráadásul egymás után pakolt skirmish pályákról szólt az egész ), nincs űrharc (na ez kicsit fáj nekem is).Kasztok sincsenek, ami érdekes döntés, de cserébe van épp elég felszerelés amiből válogatni lehetne.

De ezeken kívül totál ugyanaz a battlefront játék, mint amilyen az előző is volt...
  • Tikal #922
    öö én kipróbáltam... de most mégis kivárok vele :)
  • ratgab
    Játék közben is írogatta ezt egy srác...De kérdem én hol jártak ezek az emberek amikor Béta időszakban ki lehetett volna próbálni a játékt?
  • ChipHazard
    Minden tisztelettel , ha ezt a bétából és a rengetek videóból nem tudtad leszürni akkor csak magadra vess :). Elég egyértelmü volt hogy nem egy Batlefieldet fogsz kapni Star Wars skin-packal, akkor meg ugye az lett volan hogy egy SW modért kiadni egy teljes játék árát stb stb....
  • Gauge
    Atyaúristen! Micsoda fos ez a játék. Agyatlan hentelős baromság. Azt hittem, hogy BF alapjaira épülve fogják újraalkotni. Hát nem. Taktikai elemek teljese hiánya, csapatelemek teljes hiánya, hardcore teljes hiánya... Utólag sajnálom, hogy kiadtam pénzt rá. Már BF4-nél megfogadtam, hogy soha többet nem támogatom az Dice/EA-t. Remélem, h ezek után többet nem esem kisértésbe.
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.11.20. 09:19:30
  • ChipHazard
    Én személyszerint nagyon kedvelem a Lázadók alap fegyverét, külsőre is nagyon tetszik, jól sebez jó tűzgyorsasága is van. Én töbnyire ezt használom. Legalább is még , Boba fegyverét egy mission módban már kipróbáltam :)
    Birodalmi oldalon sajnos az alap fegyver kicsit gyengébb, lassu a tűzgyorsasága, és úgy tünik ez az ami a legfontosabb jelenleg hogy a fegyver menyire gyors . De a DLT és testvére tényleg vicc azért mert még távolra is nagyon pontos. És ha majd társítják ezt a robbanó töltényekkel is, hát .....
    Én most főleg Blast-et tolok így fejlődgetem, de volt egy nagyon jó hero vs villains menetem is. Han nagyon jó kis karakter, önmagában a pisztolya nem olyan kiválló de azzal a képességgel amit kap rendkivül jól lehet vele ölni.
    Originen amugy chiplecsap vagyok ha valaki akar az nyogottan vegyen fel aztán majd összefutunk a harc mezőn ;)

• ratgab
    Na igen a fegyvernerf: Amit már most megfigyeltem és ami már a bétában is feltűnt, hogy sokan a gyorstüzelésű, de gyengébb fegyvereket preferálják (egyébként én is miután jó párszor megöltek ezzel a fajtával).

DLT-19 a fegyver neve, ami szerény véleményem szerint túlságosan erős. Egyik legjobb a tűzgyorsasága a játékban és emellett még elég pontos is. Vagy csökkenteni kéne a tűzgyorsaságot vagy ami szerintem jobb megoldás lenne a szórását kéne növelni. Vicc azért, hogy távolról sniperkedésre is alkalmas többé-kevésbé. Sokan ezt használják jelenleg.
    Ennek a nagytesója az RT-97C, ami ugyanezekkel az ismérvekkel rendelkezik ráadásul még van rá szerelve egy távcső is, valamint a sebzése is magasabb. Ez a fegyver is nagyon kedvelt a játékosok közt és ez is eléggé op...Szintén kéne valamit kezdeni a szórásával ha rátenyerel a játékos a lövésgombra.

Pár szint után az alap fegyverekkel szinte senki nem játszik, holott azok se lennének éppen rosszak.
  • ratgab
    Sulluston és Tattoine-on én is furának érzem a WA módot, viszont Endoron én nagyon éreztem az SW hangulatot, amikor felkelőként az Ewokok fákra épített házai közt szaladgált a csapat a hatalmas fák közti függőhidakon.
  • ChipHazard
    Jó kis játék lessz ez, főleg amikor majd megtörténnek az első Nerfelések a fegyverek terén.