2846
-
Bandras DaSilva #1194 Mivel az egy elég régi játék, lehet nem is indul el modernebb op rendszerek alatt. Azt írja amúgy, hogy Vista vagy XP kell neki. Mivel a multi részét is lelőtték, így túl sok mindent amúgy sem lehet benne csinálni. -
ricsei50 #1193 Sziasztok! Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy Steamen megvettem a SW:BF 2-t és nem megy a gépemen. A menü bejön, meg minden ilyesmi, de ha játszanék, pl trainingben, vagy bármi másban egyből kilép. Am win 8-am van. -
#1192 Miért, amikor a Star Wars Battlefront 2-be Grievous kergeti Leia-t, vagy Darth Maul, esetleg Dooku viaskodik Luke Skywalkerrel, az miben jobb? :)
Egyébiránt értem a problémádat, de hát na, ez ilyen. Fantázia szülte világ, itt ilyen szerintem megengedhető, főleg egy játék tekintetében. -
ratgab #1191 Mit kellett volna tenni szerinted? Kivenni a hero-kat erről a pályáról, mert akkor már nem éltek? Itt fel kellett áldozni a játékmenet oltárán a lore-t...Van ilyen. -
ratgab #1190 Csak a turning pointra volt időm még. De ott nekem izgalmas változatosságot nyújtott a pálya. Az alapjáték nagy nyílt területei után immár egy roncsokkal tarkított csatamező feelinget lehet tapasztalni és a roncsdarabok közt lehet csatát vívni az ellennel. Magát a pályát még tesztelgetni kéne, hogy véleményt tudjak alkotni, de a változatosság (roncsok fedezéket adnak, tiszta állóháború feeling szemben a többi nyíltabb pályával) amit hoz a játékba mindenképp tetszik.
Turning point egyértelműen a birodalmiaknak kedvez egyébként.... 2 kört tudtam rajta menni ma és mindkétszer a birodalom győzött. Először én is rohamosztagos csapatban voltam és az utolsó pontont tudtuk csak feltartóztatni a felkelőket. Másodjára meg felkelőként a 2. pont támadása során véreztünk el...Sajnos nem nagyon támadtak a csapattársaim, inkább távolról sniperkedtek.
Walker-t és Supremacy módot nem tudtam még kipróbálni sajnos ezen a pályán.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.02. 22:15:35 -
ChipHazard #1189 Teknikailag a Battle of Jaku az maga a Turning Point játékmód és ott nincsenek hősök. :). Az viszont kár hogy nem vették a fáradságot hogy ezt a játékmodot át tegyék a másik 3 pályára is -
#1188 Battle of Jaku, ami a Return of the Jedi után van időrendben, tehát Vader és Palpatine is bőven halottak. ehhez képest ott rohangálnak a walker assaultban.
Star Wars-fanoknak készült, mi? ;) -
Bandras DaSilva #1187 Este kipróbálom majd minden módban.
A spawn rendszer nem a legjobb ebben a játékban. Outpost betan pl. lehet tudni,hogy hova fognak születni az impek6rebelek ha bizonyos pontot elfoglalnak. Aztán oda csak be kell állni és szórod a gránátot, meg lősz és szépen hal mindenki aki éppen spawnolna. Nem annyira vicces ha a szarabbik végén állsz a dolognak:)
Megnézem majd többsuör még az este és akkor lesz véleményem. Egyelőre tetszett amit láttam belőle. -
Betyar070 #1186 Én magam is szapultam eleget ezt a játékot, de a DLC szerintem elég jó lett.
A walker modnál nagyon jó a sok roncs, ahonnan lehet gyepálni az enemyt. A fighter mod meg eszméletlen hangulatos lett, total war filling. Természetesen ez is csak egy vélemény. Megoszthatnád te is a véleményedet, miért szar ez is ?!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.02. 16:04:05 -
#1185 Alapvetoen nem rossz ez a palya, foleg az eredeti jatekmodhoz, amihez ki lett talalva.
De sajnos supremacy-n probalva mar kijott egy hibaja, remelem, majd kesobb orvosoljak.
A spawn helyek megmaradtak Supremacy modban is a palya ket szelen, legalabb is miutan a kezdohelyen kivul minden mast mar elfoglalt az ellen, mar csak a kezdon lehetett eledni, es kb. egy meszarszek volt az egesz.
A masik oldalnak biztos tuti buli volt, hogy minden nyomorek egy helyre bezsufolva eled, mikozben tuz alatt van az egesz terulet a lepegeto, Boba es a birodalmi katonak altal. :)
-
Bandicoot #1184 Az hogy leszarozol minden létező momentumot a játékban, és minden egyes hozzászòlásodbòl árad a játék iránti utálat. Felfogtuk nem tetszik, szar, nooboknak valò! Ne játsz vele akkor minket meg kímélj meg a napi ajvékolástòl. -
Bandras DaSilva #1183 Nekem tetszik. Elég jókat lehet rajta lövöldözni és a népet szopatni. Nekem bejött eddig bár csak két meccset toltam impekkel rajta ma reggel (egyelőre ennyi időm volt).
Úgy tűnik rebel oldalon nehezebb lehet győzni, szal hamarosan jön majd a sírás:) -
#1182 Abban mi a flem ha azt mondom hitvany ez a palya ? :)
Vagy szerintetek jo ???? -
ratgab #1181 -
zenoka #1180 hagyd szegenyt, O ebben talalja meg a boldogsagat... oruljunk topictarsunk oromenek..
-
#1179 nincs ebben semmi flém ... -
Bandicoot #1178 Te most komolyan csak azért jársz ide hogy minden egyes kommenteddel òcsárold a játékot?? Felfogtuk hogy nem tetszik, nem kell még 100-szor leírni. Nem kell vele játszani, ilyen egyszerű, viszlát! Marha unalmas minden nap arra belépni ebbe a topikba hogy éppen teleflémeled. -
#1177 jó hogy ingyenes volt ez a dlc, két fillért nem ér ez a pálya :))) -
Betyar070 #1176 Frissítés volt, most már tényleg lehet mind két oldallal játszani egymás után.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.01. 20:00:32 -
#1175 -
Betyar070 #1174 +1 walker,+1 fighter,+1 supremacy,+ az új mod ( turning point )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.01. 17:59:27 -
Betyar070 #1173 1126 Én picsongtam. Pályát tudsz választani csak azt nem, hogy melyik oldalon harcolj ,illetve nincs benne olyan server keresés mint a Bf-nél. Nem tudod meghatározni, hogy melyik serveren játssz. Erre céloztam.
"Az viszont akkor uj hogy 2 kört kell letolni egy pályán mire vált ugye?! " NEM !!!! ( legalábbis a fighter és assaultnál egy kör után vált.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.01. 17:53:00 -
#1172 hány új Walker Assault van benne? -
Nah mindjárt megnézem én is ezt a jakkut -
ChipHazard #1170 Upssz, tényleg? megmondom őszintén sosem figyeltem, csak itt olvastam egy panaszkodást róla. Az viszont akkor uj hogy 2 kört kell letolni egy pályán mire vált ugye?! -
#1169 Eddig is volt pályaválasztási lehetőség. -
Betyar070 #1168 Jakku egész jó lett, de csak a fighter, turning pont modot próbáltam. Legalább ezt a színvonalat tartani kellene az ingyenes DLC-el. Akkor talán egy fél évet elbabrálok vele.
-
ChipHazard #1167 Nah, hát sajnos az uj játékmód csak a Jakku bolygon lehetséges, viszont tettek a játékba pálya választási lehetőséget szóval eggyel kevesebb ok miatt lehet vinyákolni mint a kurvák. -
ChipHazard #1166 -
#1165 Miert nem szerveztek itt valami közös mókát? Szerintem a forumot akik látogatják itt, normálisan szoktak játszanak. :) ;) -
#1164 LOL, te nagyon komolyra vetted a témát :DD -
#1163 Megette a fene ezt a szart... Ez tenyleg alkalmatlan normalis fps multira. PB nincs annyi a csalo mint a fene, higy a wallhack megy ezerrel az tuti !!!
Higy a Pistike, 86_ os szuletesu, meg a vele egy szinten allo majmok is elvezzek tele van noob fegyverekkel.
Az en idomben meg ban jart ha valaki granatvetozott valahol, most meg egy kor alatt tonnaszamra szorja mindenki.Total random, elvezhetlen .
En a Cod -ot majomparadenak tartom, foleg az ujat, de ez joval ala ment....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.30. 22:49:28 -
#1162 Szerintem kód csak a holnapi kezdéshez kell, egyébként ingyenes, mindenkinek jár, de csak egy hét múlva ... -
tdi #1161 Sziasztok! A dlc-hez mindenképpen kell kód, vagy le tudom tölteni anélkül ps-en? Most akarom megvenni használtan a játékot, de sajnos a dlc kódot már felhasználták. Köszönöm előre a választ. -
Betyar070 #1160 Komolyan el kell magyaráznom, hogy mi a különösség a kettő között ???
Tudod mit, inkább minden fehér, feladom
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.30. 20:56:41 -
#1159 Az lenne a legkissebb bajom ! :)) -
#1158 :D -
#1157 Akkor meg mit vered a fejed a falba hogy teleportálnak a TIE figtherbol? :) -
Betyar070 #1156 -
Betyar070 #1155 OMG !!!
Ha még nem jöttél volna rá ez a DICE védjegye. Szerinted miért ilyen népszerű a Bf sorozat? ( mert lehet benne majomkodni )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.30. 20:36:35