Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoRT2195
Szerintem Darth Maul biztos benne lesz, és én szívesen látnám is őt. Illetve Grievous tábornok ütne. 😊 De még van ott pár, akiket lehetne, én ennek a kettőnek örülnék. De szerintem Kylo Ren is esélyes lehet.
4 hős/ 4 gonosz....na erre kíváncsi leszek nagyon. Mármint, hogy mely hősök lesznek ezek és főleg (!) milyen gonosz karakterek....Lehet rossz a memóriám, de ha tényleg az eredeti trilógiából dolgoznak ott nincs túl sok gonosz karakter.

Pályákból olyan választék van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.

4 játékmód még érdekes számomra

20 kütyü: Ezek felének járműnek kéne lenni, mert ami van eddig az elég soványka....Fegyver szerintem lesz elegendő.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

szomferi
tizenharmadika óta előtölthető 😄DD (majdnem 28G😎
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2015.11.15. 00:45:24

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

MoRT2195
Season Pass tartalma:

- 16 pálya
- 4 játékmód
- 4 hős/gonosz (gondolom 2-2 arányban)
- 1 emote
- 20 kütyü (jármű, fegyver, "perk" kártyák)
- 2 hét korai hozzáférés a DLC-khez
MoRT2195
Természetesen le tudod tölteni a játékot. Lépések hozzá:

1. Kinyitod a tokot
2. Beírod Origin-be a CD kulcsot
3. Kettétöröd a DVD-(ke)t
4. Letöltöd

(A 3. lépés nem feltétlen szükséges. 😄)
Minden játékot le tudsz tölteni, amit valahova aktiválni kell. Ez Origin-re kell aktiválni, így ha egyszer beírod a kódot a profilodhoz, bármikor le tudod tölteni a játékot, a DVD teljesen szükségtelen.
nalunk ugy lesz hogy szepen asszony atveszi a futartol napkozben es mire hazaerek remelem fel is telepiti hogy este csak jatszani kelljen 😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Kár, akkor sajna marad a jó öreg lemezes telepítés :-)
TBTPumpa
Nem, letölteni csak akkor tudod majd, ha a játékod kódját beírod Origin-re (kvázi mintha digitálisan vennéd meg).
Előtöltés csak digitális vásárlás esetén van, lemezes verziónál a megjelenés napjától telepítheted/töltheted le a játékot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.14. 20:46:22

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Aki a lemezes verziót veszi meg az is le tudja tölteni?
TBTPumpa
Tutibiztos, hogy lesz!

Szerintetek lesz előtöltés?
TBTPumpa
Ezért lettek ezek kultfilmek! <#idiota>

Bandicoot
1:18 után nem csoda hogy inkább sisak nélkül rohannának a rohamosztagosok...<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.11.14. 20:06:40

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Ott a pont ! <#taps>
Tikal
Reméljük annyi előnye lesz a sisak nélküli játékosoknak, hogy a kevesebb armor miatt hamarabb halnak... aztán majd elmegy a kedvük tőle <#nyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Régi Köztársaság eleve elbukta a harcot. A háborút már a Palpatine hatalomra kerülésével és a klónok megtalásával elvesztették. Klónok háborúja egy értelmetlen időszak. De viszont új csatahajókkal, egységekkel gyarapította a Star Wars világát.
66-os parancs jelzi, hogy a jediknek mennyi erejük volt.
Megérte az a sok színpomás templomban eltöltött idő, ahol politikusokkal vitázgattak az adóvitákkal kapcsolatban.
Lázadók, na azoknak van erejük. MonCalamari űrcsatahajók.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.14. 16:42:19

angelus1991ster.blogspot.hu

lac coo
Klónok sem maradtak örökké fiatalok ! 😊)

Nekem a cserélhető fejekkel nincs bajom, inkább az idétlen életerő visszatöltéssel, idétlen karakter mozgásokkal stb ....Ovizsúr .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A kezdeti Rohamosztagosok talán, de a Battlefront a régi trilógia idejében játszódik ami kb 20 évvel a klónháború után van. És mivel a klónok modosítot génjeit egy fejlődés gyorsításnak is alá vetették, ugy 5-10 év alat teljesen felnőt emberekké váltak igy 20 évvel késöbb már kiöregedtek és meghaltak.
Az egész kezd hasonlítani egy bábszínházra. Minden alá van rendelve az eladási mutatóknak. Ez a trend sajnos oda vezet majd , hogy tényleg csak a dedósok fogják élvezni a multi játékokat, mindenki más meg le van sza...va. Egyébként meg a klónokból alakultak a kezdeti rohamosztagosok. Persze lehet hogy a sötét nagyúr volt olyan hülye hogy veszni hagyta a több százezres hadseregét, akik ráadásul győztek is az előző háborúban. Tényleg teljesen ésszerű.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.14. 15:47:49
Zárt a sisak, meleg van benne, bepárásodik, hát nem le kell venni néha? <#wink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CommanDos
Elég túl drága a játék de szép és pörgős az akció

CommanDos23

Tikal
Nem is azt vonta kétségbe senki, hogy van e arcuk, miért ne lenne 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ebbe szerintem ne menjünk mélyebben bele. Itt lehetne elkezdeni boncolgatni, hogy mi számít hivatalos történetnek és mi nem (melyik könyv, sorozat akármi). De mivel sehová nem vezetne így hagyjuk is.

Star Wars Battlefront játékban van a rohamosztagosoknak arca...End of Story..Deal with it :-)

Tikal
A lényeg, hogy arra az időre amikor a játék meg az első trilógia játszódik, már nem sok klón maradt...ezért is lehet nekünk most 30 féle arc közül választani.

Master91
Átírhatja valóban, csak jelöli is a forrást (könyv-sorozat akármi)
Klónok háborúja éra is remélem benne lesz a Battlefront II (IV )-be. Azért nem egy eldobandó éra az.
Venator osztályú csillagrombolók és hasonlók.
KoToR világa is rengeteg egységet hozhatna a játékba. Leviatán scillaghajó és hasonlók.

angelus1991ster.blogspot.hu

Wikia-t??? Azt tudod, hogy ezt bárki átírhatja....

Amúgy meg itt totál ugyanazt írják, mint amit én is.

Master91
http://starwars.wikia.com/wiki/Stormtrooper

Ezt mondanám "hivatalosnak"
Igazatok is van meg nem is. Star Wars.com-ról: Eleinte csak klónok voltak, akiket klón katonákból rohamosztagosnak neveztek át, majd később soraikat felduzzasztották fanatikus önkéntesekkel is.

Amúgy meg a játékmenetet a legkevésbé sem befolyásolja. Ez is olyan apróság, amit a 10. csatától kezdve már észre sem veszel.

Tikal
Bocs, de a rohamosztagosok nem klónok, ugye ezért is lehet nekik most 30 féle fejet választani 😊

UI: hogy csatán kivül mit csinál egy rohamosztagos az nem érdekel, itt csak csata van... nyilván szarni is járnak, de az engem nem érdekel 😊

Tényleg Jango volt..My bad....

A rohamosztagosok nem klónok, pláne nem Boba Fett Klónjai, mert Jango Fett DNS-éből klónozták őket aki Boba "apja volt". Tulajdon képp kért magának egy nyers klónt akit fiaként nevelt fel.
A Rohamosztagosok pedig egyszerü emberek voltak akiket a külömböző Birodalmi akadémiákon képeztek ki, lehettek Nők, Férfiak, fehérek és feketét, hupililák is 😄 A lényeg hogy emberek legyenek.
De nem kell aggódni ha tényleg anyira többségben vannak azok akik ellenzik a sisak nélküliséget, akkor nem valószinü hogy sürün láthattok Rohamosztagosokat sisak nélkül, elvégre nem kötelező olyan karaktert használni, és késöbb fel lehet oldani a Scout Troopert, és a Shadow Troopert, valószínüleg inkább azokkal lessz majd tele a harcmező
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.14. 09:45:07
A rohamosztagosok nem klónok ( akik meg Jango Fettből lettek, nem Bobából), lentebb már ki lett fejtve.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.11.14. 09:40:06

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

<#eljen><#eplus2>

Mindenki elfelejti, hogy a rohamosztagosok ugyanúgy emberek. Elméletileg mindannyian Bobba Fettből lettek klónozva ergó ugyanúgy van arcuk, mint bármely más embernek. Annyi szerintem már játék szempontból megengedhető, hogy kicsit testreszabhassuk a Bobba Fett klónunkat (amúgy is csak az első három részben látszódik a valódi arca, amit ha jól tudom nem tekintenek hivatalos történeti szálnak sem...Azaz alternatív történetnek tekinthető....) Ez utóbbi gondolatmenet alapján nem ismerjük Bobba Fett arcát...Akár nő is lehetne....Innentől kezdve a klónjai bárhogy kinézhetnek a sisak alatt. Amúgy meg nem hinném, hogy sok sisak nélküli rohamosztagos fog szaladgálni a játékban...Egyszerűen túl badass az a rohamosztagos fejfedő ahhoz, hogy a birodalmi játékosok ne használják.

Ui.: Ha néztétek volna a Star Wars rajzfilmsorozat pár részét akkor nem érdekelne ez a dolog ennyire. Ott sűrűn mutatják őket csatán kívül és bizony nincs is rajtuk sisak.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.14. 09:30:29

AnuluWork
Nem tudom miért olyan nagy próbléma ez? Rohamosztagosok sisak nélkül:

<#idiota>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

100% agree. A Birodalom katonái nem egyéniségek, hanem egy háborús gépezet "kellékei" Nevek nélkül, egyforma egyenruhában arra képezve hogy egységesen engedelmeskedve a diktátornak - nagyon leegyszerűsítve. Hogy nézne ki egy náci hadseregben ha az egyik SS legény melegítőben lenne? 😊

Viccet félre téve, a birodalmi rohamosztagos az fehér/fekete EGYENruhában és sisakban van.
Tikal
Remélem kapunk majd színeszhető AT-AT-t is, alig várom a rózsaszín lépegetőket a harcmezőn!!!

Agyfaszt kapok ettől a customization hülyeségtől, ez nem egy rpg, tojok rá hogy milyen feje van valakinek, úgyse látom, csak közelről, és 1 másodperc után csak egy lesz a sok közül akit lelőttem.. azt viszont látom, hogy nincs rajta a rohamosztagoson a sisak, és eléggé illuzióromboló... ez gáz, és ha körül nézel a fórumokon rengeteg helyen téma ez..

Nem. A SW világába nem illenek bele. Ennyi.
Master91
Mint egy duzzogó ovis
Remélem nem lesz 1000 féle színű rohamosztagos meg sisak nélküliek. Egyszerűen megölné a hangulatot. A rohamosztagos gyalogosok fehér/fekete sisakos katonák és kész.
Gyakori tévedés, A klonok gyártásával le áltak a háború után, és kihaltak. Ugye gyorsabban is öregedtek, 20 évvel a háború után már nem voltak Klonok
A Rohamosztagosokat egyszerü besorozott katonák alkották, mit gondolsz miért lőtek mellé?
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.13. 15:32:28
Mi lett az egykori klónkatonákkal ??? Miután leverték a nyomorult jediket, ők alkották az első birodalmi hadsereget. Lehet, hogy ők vannak a maszkok mögött?
(Ez lenne a logikus. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.13. 15:05:16
Van ott Ásziai Rohamosztagos is, egyébként nem tudom miért van kiakadva mindenki, ugy értem nem igazán lehetett látni hogy ki van a maszk mögött. A Birodalmiak amugy is csak az idegen fajokat közösítették ki, az emberekkl nem volt semmi probléma.
OMG! színsebőrű rohamosztagos! Mi jöhet még. spanyolul vartyogó R2-D2 ?

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.13. 14:14:55
ertem, koszi!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Az biztos, hogy a grafikusok kitettek magukért. Meglátjuk hogy ez elég lesz-e az üdvösséghez.
Játszunk már, játszunk már, játszunk már!.....
A Videok egyrésze PC-s része az egy rendezvényről van, Youtube-rek mint LevelCape meg hasonlok kaptak meghivást az EA-től ahol kipróbálhatták a teljes játékot minden Unlockkal feloldva. Ilyen példáúl a Star Wars HQ 1-órás videója

Itt pedig Levelcap mesél a Feloldható kártyákról,

Itt pedig a Skineket és Emotokat mutatja be, de egyéb iránt neki is van egy 40 perces videója

De az is lehetséges hogy valóban 10 óra alatt meglehet az 50 szint, elvégre elég casual a játék 😊
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.13. 13:50:20
en azt nem ertem, hogy lehet, hogy vannak mar lvl 50 es gameplay videok.. EA acces keretein belul nem 10 ora limit? es mar meg lehetett csinalni lvl 50 ig 10 ora alatt?

jo lesz ez.. azt kenne meg kitalalni hogy mennyi ideig birom alvas nelkul mert csak abbol tudok lecsipni idot jatszani😊