2846
-
#1114 Minden el van itt cseszve :))
A dedó alatt van már ahogy mindenki felold mindent ...az explosiveshot bugos, végtelenre beragad, mindenki azt tolja, mindenki ugrál repked, gránát a főfegyver, rengeteg a csaló...sorolhatnám holnapig, alig van valami a grafikán kívül ami sikerült :))))
Ilyenkor este már csak a profik tolják ,szinte nincs értelmes meccs sehol, délután még jó mert sok az újabb játékos, nem Disney mesefilm van, hanme SW :)) -
Rhonin7 #1113 2 vs 10.....és a 10 ember az mind jet pack+ level 20-30-as itemek :D a balance mintha el lenne cseszve :D -
#1112 Ma találtam egy kis R2 féle robotot, kipróbáltam, az valóban ilyen gyorsan ledarál, valami ionágyú lehet rajta, szóval valszeg az volt a videón is ! :D -
Bucsek #1111 mire gondolsz? :D
majdnem minden nap játszom vele, de egyre több az olyan játék, amiben totál bukás az egész... :(
vagy csalók, vagy ennyire pr0-k lettek? :D
-
#1110 -
Gabhess #1109 ÉS MÉG SOK MEGLEPI VÁR RÁD..:))))))) -
Bucsek #1108 remélem javítanak majd valamit ezen a walkeres assault modon... ez hogy végre repülhetek, aztán már suttyomban mögöttem jön az ellen és lelő... tiszta szégyen. fél perces introja van a repülésnek bakker, mire végre irányíthatom már lockolnak és lelőnek. -
Fantasy18 #1107 menüben lehet így most fejből nemtudom de valahol a gamplaynél -
Bucsek #1106 ezt hol lehet beállítani? baromi szép a játék, csinálnék pár háttérképet :DD -
Fantasy18 #1105 egy kis gameplay
-
#1104 Sajnos ez egy errefelé orientálódó ipar kezd lenni. Ha tényleges tartalommal töltik meg, amiért érdemes fizetni, akkor nem bánom. Ilyen a BF4 is, ha lenne még egy prémium csomag, biztos megvenni, mert annyira jó. -
yossarianHUN #1103 Ami hagyján, csak ha a teljes játékot akarod, nem csak egy csonkolt verziót, akkor még egyszer ennyit rá kell költened a DLC-kre, prémium/kollektor/preorder/anyámkínja csomagokra, digitális letöltési kódokra, stb. stb. Számomra ez a legellenszenvesebb a mai játékiparban. Pofátlan lehúzás. -
#1102 Régebben az volt, most már a PC-s játékok is 14-15 ezer környékén kezdenek. -
Rhonin7 #1101 én is épp odaértem zárás előtt 5 perccel és megvettem az utolsó előttit :) -
manacz #1100 Sejtettem. Bár az EE 3-ra rá vagyok pörögve. Várom, hogy megnyíljon. Eddig nem sok használható fegyverrel találkoztam... A DL 44 meg a hangulat miatt jó lenne :) -
#1099 elvileg igen, erősebbek a herok fegyverei, mint a bárki által használható verziói -
Gabhess #1098 De arról volt szó. Csak sajnos nem úgy sikerült. Most Én is arra várok hátha valamelyik pöts után jobb lesz .
( sajnos még hiszek a mesékben :) ) Ha meg nem, akkor marad a lassú előrehaladás... Marad a grafikában való gyönyörködés..:) -
manacz #1097 Srácok!
A Hero-k lőfegyverei pl. Han Solo DL 44-ese vagy Boba Fett EE 3-as fegyvere nagyobb sebzést csinálnak mint ugyanezek a fegyverek normál katona kezében? -
#1096 Ez valami irónia tőletek? : )) Ez egy teljesen átlagos ár AAA címekért. -
#1095 Az erdekes. Nem arrol volt szo, hogy lesz vmi belso ranking, ami alapjan hasonlo szinten levo jatekosokat tesz majd ossze? Vagy csak almodtam? :S -
Gabhess #1094 Egyáltalán nem veszi figyelembe. Összesorsol a legkeményebb, legrégebbi, legjobb ellenfelekkel.. kb 70% veszteségi táta várható kezdőknél, amíg el nem éred a 25 szintet. -
#1093 A matchmaking-rol mi a tapasztalat, figyelembe veszi az addigi eredmenyeit az embernek, probal azonos skill szinten levo jatekosokat osszevalogatni? -
#1092 Ennyiert mar en sem tudtam megalljt parancsolni magamnak, mar regota szemezek vele.
En is megrendeltem konzolektol. -
Rhonin7 #1091 pont most kérdeztem tud-e valaki BF et BF akcióval! köszönöm ez baráti ár -
#1090 Fekete péntek akcióban, ingyenes szállítással. Hétfőn érkezik! -
ratgab #1089 Végignézve újra a videót szerintem valami mással is eltaláltak közben. -
yossarianHUN #1088 Na ez jól hangzik, akkor akár még mindkettő beleférhet. Esetleg tudni valamit arról, hogy meddig tart ez az akció? -
manacz #1087 Köszönöm! Figyelni fogom ezentúl! Engem is sokszor leszednek 2 lövésből, nekem meg túlmelegedik a fegyver és még él a delkvens :) -
#1086 A ping, a világoskék, 50-60 az még jó , 80-90 felett már elég gázos 10-ből 9-szer. 100 felett már alig tudok lelőni valakit még hátulról is :)
De nem törvényszerű, van amikor magas pinggel is adja...de én kerülöm azért ... -
manacz #1085 Látom nézegeted a network minőséget a szerveren. Segíts nekem, hogy melyik értéket kell nézni? Gondolom a ping miatt figyeled de nekem lövésem sincs melyik az és hogy milyen érték a max ami használható :) (50-60?) -
#1084 Hát az még soha nem darált le ilyen gyorsan :)) -
ratgab #1083 Ez kérlek egy infantry turret volt...korábban bemért már és csak bemérés után kezd el tüzelni, de utána ilyen gyorsan.
Lehet közben kilőtték és azért nem mutatta, hogy mi ölt meg. -
#1082 Ilyenkor mivel lőnek le ??? top player volt, végig a hosszú "géppuskával " nyomult ....
-
Csináltam még egy videót. x) Hát még eléggé az elején vagyok :) -
#1080 Hát ja. Funnolásra jó, semmi komolykodás. x) Tea mellé elfér.
Nem egy BF4 sajna :(. Habár ott se nagyon megy a esport része... kevesen vannak. Ilyen fos lol meg a barátai bezzeg befutottak... -
Betyar070 #1079 A hangulata nagyon ott van, csak a sok idegesítő árkád cucc.
(Ordít a játékmenetről, hogy gyerekeknek és SW funoknak készült.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.26. 21:26:48 -
#1078 Háááát...jól mérlegeld, BF-hez képest ez egyértelmű árkád cucc, szóval ha a játékmenet a fontos, és a kicsit komolyabb játékmenet az akkor BF-et vedd . -
#1077 Nekem mindkettő megvan. Szerintem Mind a kettő király habár ez még picit bugos de kell neki még egy kis idő amíg kiforr. Ennek a látványa nagyon állat!
BF4 az meg az örök király marad. :)
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.11.26. 19:50:21 -
#1076 20 EUR a BF4 Premium Edition most Originen. -
yossarianHUN #1075 Úgy látom már sosem dől el számomra a dilemma, hogy ezzel, vagy egy fullos, DLC-s BF4-gyel lepjem meg magam karácsonyra. Ez mégiscsak Star Wars, és hónapok óta dörzsölöm a tenyerem, hogy majd hogy lecsapok rá, de ez az EA szokás szerint végletekig butított játékmenet, kevés map, no űrcsaták, és hogy nem lehet AT-AT-ot vezetni... Plusz a várható DLC-eső, amitől herótom van. Az ember megvesz egy fél játékot 13 rugóért, amit aztán még 10-ért egészíthet ki teljessé... Ejj, ejj. Nehéz ügy. Valószínűleg jobban járnék a Battlefield-el, de azért fájna a szívem az SW-s témáért.