2846
swbw.jpg
  • zenoka
    a "repuloknel" nekem az jott be hogy visszavettem az egeren a dpi-bol es ugy mar normalisabban ment az iranyitas.
  • Árnyvadász
    PC-re, de felőlem mehet az egész fiók is mellé. Voltam most már Endoron is. Jól néz ki, de valahogy nem igazán dobtam hátast tőle.
    Ha megállok nézelődni, akkor persze látszik, hogy jól kivannak dolgozva az apró részletek, de csata közben erre nincs idő.

Ezek a Walker Assault-ok számomra életidegenek, ha nem a Hoth bolygón játszódnak. Néhány pálya pedig eléggé semmilyen. Nincs SW hangulata, talán csak annyira, hogy néhány dolgot lehelyeztek (roncsok, filmből ismert egyéb dolgok) a készítők és így visszaköszön valami ismerősebb dolog. A repülős csatának meg egyszerűen értelmét nem látom. Amúgy így a végére már valamivel jobban elkapott, de szerintem ez is inkább a Drop Zone-nak volt köszönhető. Pályákat meg ki kell ismernem. Radart egyelőre gyakrabban figyeltem, hogy merre van az ellenfél, de jobb azért ha már az útvonalakat betéve tudom és úgy várom őket.

• ratgab
    Walker Assaultról áttértem a Supremacy-ra...Itt már azért voltak érdekességek. Azért buktuk be a kört, mert hülye helyre spawnoltam és nem tudtam védeni az utolsó pontot.

Viszont az imént volt egy hatalmas vesztes meccsünk. Legalább 5 percig ostromolták a birodalmiak sulluston az utolsó pontot....többnyire egyedül védtem, persze a pálya többi részén ment a harc ezerrel (sokkal jobb volt az ellenfél egyébként). Végül csak befoglalták, de nem olyan volt mint korábban az előtte lévő 3 supremacy pálya, hogy rusholva befoglalták a pontokat aztán győzött is az ellen.

Gránát már most kezd nagyon röpködni...Ellenséges területre tévedve az okosabb játékosok már ezzel indítanak...Így ha nem tudsz elszaladni, akkor kapásból halál. Összefutottam már impact grenade használókkal is. NA ott esélyed nincs mert azonnal robban
    max ha rászaladsz ellenfélre...más út nincs.

Repülők irányítása (nincs kedvem pontosan leírni az elnevezésüket szóval ezért bocsi) nagyon fura, ott valamit tényleg állítani kell.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.19. 22:46:10
  • ratgab
    Endoron azért eldobod az agyad...Az brutál jól néz ki.

Nem pc-re vetted, hogy el akarod adni? HA meg igen akkor adod mellé a fiókot is vagy hogy gondoltad?
  • Árnyvadász
    Szomorú vagyok. Ez eléggé nagy csalódás. Lehet persze fáradt vagyok, de nekem ez most nagyon nem tetszett. Jó pár játékmódot kipróbáltam, de az egészből az jött le, csak egy teljesen leegyszerűsített darálás az egész. Lehet ez volt az utolsó, hogy AAA játékra kiadtam nem kevés pénzt. Nem érik meg az árukat.

Grafika sem valami nagy szám, talán a havas pályák amik jobban néznek ki. (Endor bolygón még nem voltam.) Hangok, zenék (már ami időnként felcsendül) az teljesen jó, de ez a játékmenet... Persze az is lehet már kinőttem ebből, de a béta az teljesen odaragasztott a képernyő elé, itt meg már kínosan léptem ki a meccsek felénél, mert untam az egészet.

Igazság szerint ez eléggé középszerű lett, így első nekifutásra. Majd hétvégén még teszek egy kört, pihentebb állapotban, de ha akkor sem sikerül meggyőznie, akkor eladom.
  • Árnyvadász
    Értem. Munkához jól jön a több, játékra még nem volt példa (legalábbis amikkel én játszom), hogy több kelljen, ezért is kérdeztem.
    Nálam egy picit nagyobb a felbontás 2560*1080 (21:9 arányú monitor). Remélem ki tudom hozni ott is a 60 frame/sec stabil értéket.
    Nekem jó a High beállítás is. Béta is úgy ment a legjobban, igaz 2 dolog ultrára volt rakva, egyik a textúra minőség volt, a másikra már nem emlékszem. Lassan leér, aztán meglátom mi a helyzet, de az leírásod alapján bizakodó vagyok.
  • Bandicoot
    Ultrán tolom 1080p-ben Vsync fix 60 fps-el 8gb rammal. A legnagyobb csatákban sincs röccenés sem. Nem valós,esetleg 4k-ban.
    A mai napig elég a legtöbb játéknak a 4gb, a 8gb-t ki se használják teljesen (maximum a COD-hoz hasonló "csúcsoptimalizációk"...). A pénzkidobás netovábbja a 16gb ram játékos szempontból.
  • Árnyvadász
    Nekem egy olyan kérdésem lenne: Valós a 16GB ajánlott memória?

Gondolom nem viccből írták oda. A béta 8GB memóriával szépen futott, de itt több játékmód és pálya van.
    Lehet valamelyiknél nem árt, ha több van? Egyébként töltöm, még 28% van hátra, igaz már el lehet kezdeni játszani vele.
    Lehet bele is nézek valamelyik nem multis pályába, gyakorlásképpen.
  • Bandicoot
    Végül tegnap csak beruháztunk rá mi is,bár mintha a fogamat húzták volna....
    Éjjel letoltunk pár Walkert meg Fighter Squadron-t 2-3 órán át. Az élmény és a Star Wars hangulat frankó,tetszik,bár kicsit mintha a BETA-ban többször csendültek volna fel a SW dallamok,itt volt hogy 5-10 percig semmi zene nem ment, pedig azzal nagyon jóféle a hangulat. Végülis nem rossz az egész,de azt meg kell jegyezni már este is azon röhögtünk miután lement a 4 pálya,hogy a bőség zavarában nem tudjuk eldönteni melyik a kedvenc....Meg óó micsoda változatosság ezen nem voltunk ma még..... Ez a kiherélés továbbra is atomgáz részemről. Remélem a Yakku jó lesz.
    Mindenesetre a játék bejön annyira hogy ha lesz majd valami nagy seasonpass leárazás (legalább feleár) akkor beruházunk rá.
  • ratgab
    Kipróbáltam a játékot. Toltam pár Walker Assaultot... Ami feltűnt, hogy most már valós esélye van a felkelőknek győzni Hoth-on. Érdekes még hogy eddig minden meccset nyertünk amiben benne voltam, habár az utolsóban Sulust-on, ha magam ellen játszom már az első körben lenyomtunk volna 1 Walker-t...Első pár percben eléggé szépen feltartottak a felkelők. Hothon játszottam felkelőként, ahol már az első körben megfeküdt az első Walker...Második körben meg simán lenyomtuk a másikat is. Endoron 1 Walker volt, amit szintén a 2. körben nyomtunk le.

Suluston és Tattoine-on birodalmi voltam. Nagyon nyögvenyelősen indult mindkettő, aztán belerázódott a csapat. Tattoine-on nem vesztettünk AT-AT-t, sőt alig sebezték azokat (utolsó rohamnál már spawnál lőttük a felkelőket, esélyük nem volt. Sulluston az elején szenvedtünk nagyon, aztán sikerült áttörni a védelmet egy jól kivitelezett megkerülő támadással és néhány gránáttal. Innentől sima volt az út a 3. védelmi pontig. Ott viszont szépen beásták magukat a felkelők és majdnem kikaptunk a végére.

Ion rakéta nagyon durva járművek ellen, talán kicsit túl durva is.

Azt látom egyelőre mint a bétában. Játékosok nem igazán tudják mit és hogyan kéne csinálni. Persze a veteránok épp ezért igen jól szerepelnek. Nem nagyon látom az ionrakéta használatot és nagyon keveset dobálnak még gránátot is holott nagyon hasznos beásott ellenfelek puhítására. Nem nagyon rohangálnak még magas szintű cuccokkal a népek. A leggenyóbb amit láttam az a pulse rifle (cycle rifle kistesója, amit egyébként 28-as szintű eszközzé tettek, ahogy a jetpacket is csak 13-as szinttől kezdve lehet elérni).

Egyelőre amit láttam az nem rossz (csak Walker Assaultot toltam). tényleg ahogy lentebb a kolléga írta egy nehéz nap utáni lődözésre éppen ideális lesz. Megszakadni nem kell a killekért, de azért annyira nem is sétagalopp a dolog. Majd még folytatom később a tesztelést.

Ui.: Aki komolyabb játékra vagy komolyabb shooterre készült az hagyja egyelőre a Battlefrontot, ahhoz túl drága. Elsősorban funnolásra és szórakozásra ajánlom.
  • bakkerman
    Ha PS-re veszem meg a gammát akkor kell hozzá ps+ előfizu,hogy tudjam tolni online? Mert ha jól tudom nincs single kampány benne
  • lac coo
  • eje75
    Írj a Dice-nak, hogy reálisabb lenne a játék, ha a rohamosztagosok AK-63D-vel a kezükben, RS 4/4-el a hátukon szálnának be a birodalmi siklókba... A laktanyájuk meg lehetne a Dagobán a Zagyvarékasi úton... ott főznék a levest a gyíkhús konzervükből...
  • Gauge
    Van ebben is HC mód?
  • mikuc
    A játék éjfél óta játszható. Nekem nincs bajom a játékkal.....iszonyú hangulatos és grafikailag is megállja a helyét. Minden beállítás highra rakva 100-120 fps megvan. (i7 proci, GTX970, 8 GB Ram). És ami külön jó, hogy multiba éjfélkor amikor hivatalosan elindult a játék, nem voltak gondok a szerverekkel, Egyből találtam partyt, nem volt lagg, nem volt kidobás, stb.
    Nekem megérte azt a pár ezer forintot mert élvezem minden percét és számomra egy játék akkor ér valamit ha szórakoztat. Munka után este fáradtan simán vállalható jó pár menet. Ha lesz olcsóbb season pass tuti beszerzek egyet.
  • ChipHazard
    Az a kiegészítőre vonatkozik az ingyenes Jaku DLC-re egy uj bolygót tesz bele. Akik előrendelték vagy olyan típusu változatot vettek azoknak, Dec.1.-től már elérhető lessz a DLC, mindenki másnak Dec.8.-tól lessz majd elérhető. De az alap játék az már megjelent egész pontosan Ma, legalább is európában, mert USA-ban már 2 napja elérhető.
  • Asperot
    Már lehet használni? Nem csak dec 1 a start? Átaludtam valamit?
  • lac coo
    En is kiprobaltam egy oracskat, csak single modban, ami remek az a sebesseg, becsulettel ossze van rakva meg az en kozepes gepemen is szepen szalad high plusz nehany ultra beallitassal.
    Nehany fegyver valoban cirkuszi parade, az eletero toltodes meg vicc, mar akkor jobb lenne ha csak otvenig toltodne vissza .
    A repjlo jar uvek iranyitasa egerrel ritkadzar lett viszont, igaz nem allitottam semmit ..
  • replicabuk
    "A Mélységi felderítőknél szolgáltam a Magyar Honvédségben. " ..... feldobtad a napomat... :)
  • maori721
    Sziasztok!Van benne single playeres játékmód ebben a játékban?Vagy csak multisra van kiélezve?
  • Betyar070
    Van ilyen is erre van a TV rakéta :D Ki mit szeret egy játékban, én a realitást. Terméseztessen a videojátékok fényévekre vannak a valódi harcászattól,de azért nem kell a fejetettjére állítani mindent. ( 20lövés beszedhetsz majd felépülsz..., Minden ellenfél virít a harctéren, semmilyen lopakodási esélyt se hagyva.) Lehet, hogy én vagyok a troll mert idegesít a végtelenségig leegyszerűsített gémek, de nekem évekig a harcászat volt a kenyerem. (A Mélységi felderítőknél szolgáltam a Magyar Honvédségben. )

https://www.youtube.com/watch?v=K9FFbkunkXI
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.19. 10:07:07
  • AnuluWork #893
    Munkába menet előtt csak belenézem ...

• Bandicoot
    Nagy gémerek azok akik bemennek HC modba és a pálya lehető legeldugottab legszélsőbb pontjáról egymás mellől csipáznak mert 1 lövéssel bárkit leszedhetnek és még csak fejre sem kell lőni...
  • giornalista
    a HC teljesen értelmetlen, nem 60, hanem 100 HP-re lett kitalálva a játék, a weapon balance. a Classic mód a legjobb. abban egyetértek, hogy a 3D spoting tönkreteszi a játékot.
  • Betyar070
    Pont a spot miatt szinte csak azon játszottam eddig is. Normal mod a nyomiknak, HC mod a gémereknek.

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.18. 22:49:03
  • ratgab
    NA megvettem a játékot emberek! Csorog lefelé előtöltés keretein belül. Holnaptól jól leteszteljük.
  • giornalista
    nem tudom, hányas szinten vagy, de a starcardok csak a magasabb szinteken lesznek OP-k, legalábbis az eddigi review-k szerint.
  • giornalista
    én is megnéztem ezt az értékelést. na most, ha LevelCap, aki ugyan még kilóg az EA zsebéből, de azért elég mélyen benne van, ennyire lehúzza, akkor vajon milyen lehet valójában a játék?

az audio és a grafika fantasztikus, de ha ő is csak ennyi pozitívumot tud elmondani a játékról, akkor ott nagy a baj.

hozzáteszem, a Hardline-t úgy felszopta megjelenés előtt, aztán utána nehéz dolga volt, mert senki nem nézte a HL-es videóit, végül csinált is pár videót arról, hogy mennyire meghalt az a játék is...
  • Tibre
    szóval még működik a mexikói vpn-es trükk, köszi :)
  • szomferi
    én a mexikói Originben rendeltem elő 40$-ért (bő 11k)
  • Tibre
    neten rendelve hol a legolcsóbb a játék? sima kulcs is megfelel, nem ragaszkodom a dobozos verzióhoz.
  • mikuc
    Na megjött nekem is a kulcsom. De csak éjféltől lehet játszani vele. :-(
  • manacz
    Irtó fura ezt az embert tps-ben játszani nézni. Nekem rohadtul használhatatlan volt.
  • SötétBarom
    LevelCap review, szerintem igazán kimerítő, és objekít review

• zenoka
    training missionok vannak es survivor/battle reszek amit egyedul vagy coopban lehet tolni
    http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/features/missions
  • djcom
    Biztos hülye kérdés, de van benne valamilyen single rész?
  • adam46
    "Bf3 spot és látodd az ellenfeleket" - Esetleg Hardcore szerveren jártál már?
  • SötétBarom
  • zenoka
    VPN-el meg ilyen olyan mokaval ki lehet jatszani hogy ugy lassa, hogy amerikabol jatszol.. de tul nagy ertelmet nem latom.. majd szepen nyugisan holnap vagy ha hajnalban fel kelek etetni:D:D
  • Gabhess
    hogyan tudtok játszani? eszerint csak 0 óra után indul:
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/star-wars-battlefront/pc-download/base-game/standard-edition