Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig senki nem mondta konkrétan mitől buta. A spawn rendszeren kívül semmi baja nincs.
Az SW hangulat meg telitalálat.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.10.11. 12:00:45
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
lac coo: Érdekes te is minden nap itt vagy ahhoz képest, hogy butának tartod a játékot...Miért?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.10.11. 11:18:42
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És bár én pont emiatt hagytam abba a BF4-et, mert sosem volt elég időm arra, hogy csapatmunka legyen, meg ne daráljanak be mint casual gamert (mert bárki aki több időt tölt vele, jobban tud visszaélni nálam a játék hibáival pl), valahogy mégsem érzem azt, hogy a Battlefront az én játékom. De ez leginkább az ára miatt van. Ennek a 70 eurónak kb a felét szánnám rá, és akkor jól elszórakoznék vele időnként. Olyan ez mint a LEGO. Ott is azonos méretű készletért 1.5-2x annyit kérnek, ha Star Wars logó van rajta... A Battlefront se azért 70 euró, mert annyira jó játék...
Az animaciok, a feltoltodo hp , a spwn rendszer,, stb..
Nekem se jon be , egyszeruen semmi nincs bene ami ott tartana fel ora utan.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.11. 10:29:34
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- spawn engem is sokszor felbasz, mert néha olyan helyeken tesz le, hogy azt se tudom hol vagyok és a többiek merre :)
- kezdem megszokni a kártyákat, nem lesz vele gond.
-kés, LOL
-erről nem tudok nyilatkozni, headshot általában beválik....
szerintem még nem láttunk mindent...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
* túl egyszerű játékmenet: nincs semmi taktikai vetülete a játéknak, csak az agyatlan hentelés megy, lényegtelen, h melyik játékmódban...
* rettenetes spawn rendszer...
* rettenetes kártya rendszer...
* rettenetes eszközrendszer(fegyverek, stb)...hogy egy elbaszott kés nincs benne....
* undorító hitboxok
* statikus (elpusztitathatlan) környezet
Miért nem használtak többet a BF világból? Annyi elszalasztott lehetőség. Ez a játék igy kifejezetten unalmas!
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.10.11. 00:33:26
- először a védőknek jobb oldali AT-AT-t kell kilőni, mert az sokkal nagyobb kárt tud tenni
- figyelni kell, hogy ne osszátok meg a tűzerőt, ha az utolsó etapra marad két AT-AT 20-20%-kal, az rosszabb, mintha egy maradna 40%-kal
- a legfontosabb: a felvehető orbital strike pickup akár egymaga is kicsinálhat egy AT-AT-t!!
tehát, ha felveszed, meg kell tartani, nem elpazarolni a gyalogságra, hanem az AT-AT-t kell megvárni vele, és mehet a party.
íme, a teljes videó:
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
hero-hero fighthoz még nem volt szerencsém :(
#410: D: :DDD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.10.10. 21:15:35
Előbb sikerült rebellként még a meccs elekén 3szor hero zni :D először csak at st t szedtem ki, de kövi két alkalommal már 20killt nyomtam vele, még a második sebzési fázis előtt. Meg is nyertük a meccset, elején jól bekezdtünk :p
TikaI: időkorlát, képernyőn alul látod
Survival Tatooine pályán az AI egész jó dolgokat tud. Gránátot dob, bevédi magát energiapajzzsal, több oldalról, irányból támad, visszafoglalja (legalábbis próbálja) a Pod-ot, hogy ne kapjak belőle felszedhető jutalmat.
Közben belejöttem a vadászgépek irányításába is. Sikerült leszedni egy X-Wing-et. Meg azt is észrevettem, egyre okosabban használják a légi járműveket a játékosok.
Ez a spawn dolog, amiről itt lentebb beszéltek, az nem az aminek látszik. A gép jó helyekre rak le, csak vannak olyan játékosok akik szemét módon direkt arra mennek, hogy megbújnak és hátba támadnak. Partner lerakás viszont egyből bedob (ha olyan helyen van a partner -sárga az ikonja amúgy) a csatába, vagy legalábbis a közelébe.
Voltak élmények ma rendesen. Egymás után toronyból kiszedtem két AT-ST gépet. Többször is sikerült nyerni a lázadók oldalán Walker Assault módban és Drop Zone-ban is elég gyakori az 5-0, ha jó a csapat és együttműködünk, bevédjük a pontokat, meg jókor használjuk a Pod-ból felvehető 3 speciális cuccot.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.10. 20:08:04
"Ellenfeleket nem mögéd teszi, hanem azok direkt hátbatámadnak" - Ebben sem vagyok teljesen biztos, engem is tett már be ellenfél elé - mögé .
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
KÉRDÉS: Van 3 kártyám de kézben csak kettő lehet. Miért? sehol sem találom hogy kéne használni egy harmadik helyet?
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.10. 15:35:11