Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ajnRjoq_460sv.mp4
(a centrifugális erő tuti vele van)
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
OMG! Ez most komoly ???<#falbav>#falbav>
Pedig ez pont a te játékod lenne.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Bár még mindgi tul nagy előnyben vannk a Bridoalmiak, az az ötlet amit ez a LevelCap vagy m ia neve a youtube-rol mondot, hogy pl a Birodalmiak ne tudjanak beülni a lázadók lövegeibe pl egy jó kezdet lenne, kurva irritáló hogy folyton hátba lőnek, és szét kell kurnod a saját lövegeidet azt mikor jön az idő nem tudjátok a At-At ket lőni. A felvehető dolgok is rosz helyre vannak eltéve, az egyik X-wing pl közvetlen az egyik up link közelében van karnyujtásra a birodalmi erőktől amit igy igen csak kellemetlen megszerezni és ha nincs fent Légi támogatás akkor a TIE fighterek is kurva iritálóak lővik a földi egycségeket és igazából nem is nagyon tudod leszedni őket, ha mázlid van felkapsz valami ön müködő letehető ágyút azt az esetleg lekapja, a Kamikaze akciók is irritálóak. Azért ezek igen csak élmény romboló dolgok, szóval Balance az majd nagyon nagyon kell, de az alap ötlet szórakoztató.
oh amugy csináltam egy resetet az irányítás belításoknál, és most ugy tünt hogy megjavult, legalábbis az A-wing most nem bukfencezgetett jobbra balra
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.10.13. 07:32:47
Az egyik lépegető fél HP-n, a másik szinte fullon. Már majdnem odaértek a generátorhoz, meglátok egy snowspeedert mondom defeat előtt kicsit mókázok egyet. 2 Tie volt fent, egyik seggbelőtt, mondom leszarom lövöm a lépegetőt mert már mindegy, miért ne? Hopp vontatókábel aktív. kioldom mondom kipróbálom. És basszus végigcsináltam, a lépegető eldőlt, de a csík már full piros volt felül. Időközben egy másik snowspeeder is megcsinálta és a másik lépegető is feküdt és WIN. Hát ez kész 😊
Epic ez a game 😊
shaken, not stirred
Sok más dolognál mint pl. az autóknál megtudom érteni és látom az okát hogy egy jó bevált motort miért cserélnek le mégis a gyártók, de itt miért változtatnak??
A filmeben egy lövéstől egyből kinyiffantak ami nem kivitelezhető a játékban értelemszerűen de a lázadókon nem hogy lézerálló hanem még golyóálló mellényt sem mindig látok, és észrevettétek milyen sokat kell belelőni?
Elég hülyén veszi ki magát, és kicsit odabassza a hangulatot mikor egy egész "tárat" eresztek a csávóba amin olyan ruha van, hogy gyanítom a sherpa kabátom többet bír 😄
Viszont én sem tudom hogy oldottam volna meg hisz a szereplők olyanok mint a filmben, minden esetre én inkább rohamosztagos szeretnék lenni ha élesben menne 😊
JÁTÉK!
ÉS lécci ne bántsatok amiért szidtam attól még tetszik és én biztos hogy meg fogom venni! 😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.10.12. 23:00:49
A Cargo mód a Capture the Flag egy variációja. A lázadóknak és a birodalmiaknak egyaránt van egy bázisa, ahol található egy szállítmány. Ezt a szállítmányt kell ellopnia az ellenséges csapatnak, és visszavinni a saját bázisára, de a pontszerzéshez nem feltétel, hogy az épp pontszerző csapat saját szállítmánya a bázison legyen. A pontozás 5-5-ről kezdődik, ha valamelyik csapat pontot szerez, 6-4 lesz az állás az ő javukra. Akinek 15 perc után több pontja van, az nyer.
A harmadik mód a Droid Run, melyben három GNK droidot, avagy három mozgó célpontot kell megszerezni. Mielőtt elfoghatnánk őket, el kell kapni. A 6v6-os meccsek során a lényeg, hogy mielőtt a 10 perces játékidő lejárna, megszerezzük mind a hármat. Ebben a módban csak fegyver power-upokat vehetünk fel, járműveket és hősöket nem. "
http://www.gamestar.hu/star-wars-battlefront-hero-hunt-cargo-droid-run-jatekmod-pc-ps4-xbox-one.html
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.10.12. 22:16:10
Ami még zavaró számomra, az a turretek és egyebek irányítása, vagyis a velük való tüzelés. Igen könnyen lehet irtani velük az ellent, viszont ha a célkereszt (vagyis a kör) közepében levő ellent lövöm, simán felé lő. Alá meg felé kell célozgatni, még ha közel van is. AT-ST-nél szintén feljebb van a célkereszt, mint ahova lő, mondjuk én nagyon szeretek a lépegetőkkel menni, főleg az AT-At-val lehet jo kis plusz killeket szerezni 😄
Repülésbe is kezdek bele jönni, mondjuk manöverezni nehezen tudok, és ott pl az A-wing lövi totál felé vagy alá a rakétát, mint ahova célzok. Még ha egészen közelről próbálom az AT-AT-t le rakétázni, akkor is elszáll felette.
sem a 3-ban, sem a 4-ben nincs ilyen elbaszott spawn rendszer. a TDM-ben időnként fordul a spawn, de az meg viszonylag logikus és kiszámítható. a Hardline pedig kakukktojás, ugyanis köze nincs hozzá a DICE-nak. ott vannak valóban borzasztó spawnok. de az, hogy "tipikus BF-bug", nem igaz.
Amúgy úgy döntöttem, hogy mégis megveszem a játékot, mégpedig rögtön a megjelenéskor. 😊 Ha gondoljátok vegyetek fel Originen (nevem: MoRT2135), aztán majd nyomhatjuk együtt a multit, vagy a coopot. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.10.12. 18:35:46
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt se tudod mitől halsz meg: NE már.... még ki is írja mi ölt meg a képernyő alján és, hogy ki....
Egész tár, cserébe a másik elszalad 50 hp-vel: Fejlövésről hallottál már? Amúgy meg sok multis játék sajátja, hogy érdekes módon halsz meg, megszoksz vagy megszöksz. Sok függ attól, hogy honnan lövöd, milyen messziről, milyen szögben, mivel, mennyire célzol....Én Battlefrontban nem nagyon tapasztaltam unfair killeket (csgo-ban már sokkal érdekesebb dolgok szoktak történni, de ez egy másik történet).
Ha már kritizálunk akkor rakjunk már mögé érveket is, mert ez így lóg a levegőben. Már megbocsáss,de így trollszaga van a dolognak és semmi más.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce