2846
swbw.jpg
  • lac coo
    simán berak 100-170 pinges szerverre, szóval meglepődni nem kell semmin :DDD
  • ratgab
    Csak lábjegyzetként megemlíteném, hogy milyen érdekes, hogy azok szidják elsősorban, akit szénnélőnek a játékban. :-)

Szar a hitbox, op a fegyver, szar az irányítás, lag van, fáj a lábujjam, csipás a szemem, rosszak a reflexeim és hasonló problémák.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.22. 19:42:09
  • ratgab
    Nekem se fekszik a vadászgépek irányítása, de van pár játékos aki nagyon profi velük. Szóval nem hinném, hogy az irányítással van elsősorban baj (lehet valamit állítgatni kéne egyébként, de annyira meg nem érdekel a dolog).
  • ratgab
    Ha jó vagy sima fegyverrel is jól játszol. Én most 22-es szintű vagyok és nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy valamelyik fegyver op. Van amelyik közelharcra jó, van amelyik gyorsan lő, de a másik viszont nagyobbat sebez és van rajta távcső is.

Wot meg azért rossz példa, mert ott tényleg erősebbek a magasabb szintű tankok itt azért árnyaltabb a kép.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.22. 19:34:58
  • lac coo
    En szeretek gyagyival jatszani, legalabb most megkaptam :)
  • Master91
    Mert?
    Inkább adja el az akinek nem tetszik minthogy naponta bejön fikázni az egészet hogy így szar úgy szar (de játszik vele)
  • Gabhess
    élősködő....:(
  • Gabhess
    Van...DE AZ IRÁNYÍTÁS EL VAN SZARVA!!!!!!! ha egérrel irányítasz amerre mutatsz arra fáziskéséssel fordul a gép magától..
    szinte esélytelen a célzás , ha az ellenfél ismer a játékot...
  • NeoMaN
    Üdv!
    Van a játékban dogfight? Tudnám úgy játszani mint régen a Rogue Squadrint, hogy lexarom az FPS lövöldét és csak A-Wingezek?
  • gumiki0
    Akinek végül nemjött be a játék, negyedáron szivesen átveszem az accountját ^-^
  • lac coo
    Akkor megerositem , a Dice jo munkat vegzett, valoban jooo gagyira sikerult :)))
  • Betyar070
    Kezdettől fogva hangoztatta a kiadó, hogy az SWB nem egy Battlefield. Bárcsak az lenne !!!!
    (SWQuake) Köszönjük Emese!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.22. 17:34:46
  • lac coo
    Én 15 -ös rankon vagyok, én sem ajánlom ,agyatlan, idegesítő fos :)

Most már mindenki repked, fenn kempel valami magaslaton ,tolják ezerre la homingshotokat, netkód kukába való, gránátok ezrével robbannak ....

Játékmenet supermario szint.
  • Gabhess
    SeNKINEK NEM AJÁNLOM EZT A JÁTÉKOT AKI 14 ÉV FELETT VAN!!! jelenleg az összes béta tesztelő agyaggalamb lövészetet tart. az esetek 99 % olyan ember lő le akinek olyan fegyvere van amihez min 25 szint kell !!!!!!! én marha megvettem ezt a játékot és a kieget is mert star wars fan vagyok, gondoltam mindkét oldalt ( gyengébbek kedvéért sötét és jó oldal ) szeretem meglepetés nem érhet. .. sikerült nekik ... amikor lelőnek kiírja a fegyvert amivel lelőnek... szinte minden esetben 6 de néha 25 nél magasabb szinten lévő stukival küldenek a halálba.. a wotnál megértettem .de itt..... SENKI NE vegye meg aki star wars miatt venné. EGY KALAP SZAR AZ EGÉSZ MOST MÉG!!!!!!
  • Predaking666
    A dice az összes gameknek a startjánál a hitboxval voltak gondok, de idővel mérséklődött a probléma. Ami a célzást illeti ez nem BF vagy Cod, itt az old school csípőből kell lőni a legjobb taktika (SW gamet tehát: "Érez, ne töprengj, hallgass az özöneidre XD) . Ugyan ezt már a fejlesztés korai szakaszában mondtál, hogy ez lesz, vissza kell szokni a régi Doom, Battlefronra :) . Amint rá érez az ember a statján is meglátszik az eredmény.
    A unlimited gránátok valóban megviccelik a dolgot, de a fegyver balance is megér 1 misét. Elég sok ember látok RT-C heavy blasterrel rohangálni. Minden kezdett nehéz.
  • lac coo
    Hat en ket emberke kivetelevel nem igen latok plusszos statot :)))
    Ha ugy latom rossz, akkor kilepek azonnal, ha vis u ont adja akkor megyek folyamatosan azon a szerveren.
    De ez a vegtelen granat meg a sok vacak inkabb idegesit . Gyikmenyorszag ! :)
  • Federation
    Ahogy olvasom, másnak is ez a problémája és nekem is. Ha szemtől szembe kell valakivel harcolni, akkor 5% esélyem van lelőni. Mindenféle fegyverrel próbáltam (kettő kivételével megvan az összes) és az eredmény ugyanaz. Van amikor tisztán látszik, hogy eltalálom, időnként fejbe is és szinte beleeresztem az egész "tárat" és semmi. Nem egyszer volt, hogy 100 HP maradt az ellenfélnek, mintha az én lövéseim elvesztek volna. Ő meg eltalál kétszer és fekszem. Ez mi?

Ugyanez az eset, ha mögé kerülök és onnan lövöm. Marad neki életereje, megfordul és leszed. Holott én kezdtem el lőni először és minden találat ült, de nem hal meg. K/D arányom az valami szégyenletesen rossz emiatt. Azt is megfigyeltem, hogy ez nem csak engem súlyt. Néztem a csapatom K/D arányát és még az első helyezettnek sincs meg sokszor a 1.0, míg az ellenfél csapatában az utolsó kettő kivételével mindenkinek 1.0 feletti. Mintha nekik a pingjük jobb lenne.

Emiatt gyakorlatilag szinte játszhatatlan a játék. Próbálok persze "okosabban" játszani. Oldalról, hátulról próbálom megközelíteni az ellenfelet, megyek a többiekkel, nem mászkálok el egyedül és használom az ellenfél felderítő kártyát, ami időnként megmutatja a pozíciójukat, de sokszor még így is úgy érzem, mintha fegyver nélkül mászkálnék a pályákon.

Olvastam korábban, hogy a DICE játékaiban (BF3,BF4) ez már korábban is probléma volt (hitreg), de mivel azokkal minimálisat játszottam csak, fel sem tűnt. És a legérdekesebb a dologban az, hogy a nemrég lezajlott BÉTA alatt én ebből nem is vettem észre semmit. Ott is néha voltak érdekes dolgok, de ennyire nem volt szembetűnő.

Most csak az a mázlim, hogy megvan már a Rocketjump kártyám, amivel ideiglenesen ki tudom magam vinni a szorult helyzetekből. Picit olyan, mintha nyernék +1 életet magamnak, de ezt leszámítva így ez a játék (ha nem javítják ezt a hibát) egy fabatkát nem ér.

Tartalommal nekem nincs bajom egyébként. Sok játéktípus van, pályából is van bőven. Mindenki megtalálhatja magának azt ahol jobb tud lenni és az optimalizálás is jó lett. Ultra beállításokkal, 2560*1080 felbontással sincs problémája egy GTX970-nek, ami jó. Például a Warhammer: Vermintide az felejtős maximális grafikán, mivel akad, mint a fene. Kinézetben meg azért nem egy SW:BF, persze nem is csúnya, csak mégis.
  • Master91
    Ez van máshol is :s
  • titi7
    Nekem átlag 50-60 körül mozog a ping, de tegnap volt, hogy olyan szerverekre dobott, ahol 140+-os pinggel kellett volna játszanom...

Jelen pillanatban a hitreg egy rakás sz*r, teljesen random, hogy én jövök-e ki győztesen az 1v1 helyzetekből. Múltkor gyerek fejébe beleküldtem fél centiméterről egy sorozatot (háttal állt, nem látott), amiből 1 golyót regelt... Szánalom...
  • manacz
    Jöhetne egy Origine-es felület sok testreszabhatósággal... Elég amatőr ez a játékban szerverkeresés...
  • lac coo
    őőő szokásos Dice hitreg/netcode ! :))))
    Magasabb pingnél kb esély nincs hogy győztesen jövök ki egy 1vs 1 -ből .
  • lac coo
    THX.
    Gyanítom itt látok majd érdekes dolgokat . :) Nem a legjobb ez az automata szerver dolog szerintem ....
  • titi7
    konzolba ezt beírod:

networkperfoverlay.enable 1
  • lac coo
    Pingeket nem lehet valahol megnézni ?Gyanítom dobál ez mindenféle szerverre, néha jól adja, néha meg mintha nem is lőnék senkire ....
  • Bucsek
    Király, köszi szépen :)
  • MoRT2195
    Egy ember, mint én. Én pedig azt mondom, hogy

"YES"
  • Master91
    És ki ő hogy hallgassak rá... ?
  • lac coo
    Toltam egyet depot ban, TDM, esküszöm sokszor az ajtón nem lehet kimenni annyi gránát van a játékban, másodpercenként dob be valaki egyet :)))

LOL .
  • Gauge
    Ha valaki kiváncsi arra, hogy a játékot érdemes megvenni-e:

https://www.youtube.com/watch?v=04iZQaUAo-M

"NO"
  • gumiki0
    Ide jöhetsz, vagyunk bőven ---> https://www.facebook.com/groups/1492165401023158/
  • ratgab
    Srácok a mai napon toltuk ChipHazard kollégával a játékot csapatban. Felvettem partnernek és feldobta még a játék, hogy további 6 játékossal tehetném ezt ugyanígy meg, tehát 8 mehetnénk egy csapatba osztva.

Ennek egyrészt az az előnye, hogy rá tudsz spawnolni a csapattársa, másrészt értelmes emberekkel tudsz menni, ami megnöveli a hatékonyságot (asszem 1 kört buktunk Chippel Supremacy-ban). Sajnos azt nem hiszem, hogy tudna egymás ellen 2 csapat is menni, de ki tudja lehet megoldható.

A lényeg, hogy aki aktívan játszik a játékkal az jelezze és privátban megírom az origin nevem...Vegyetek fel aztán aprítsuk az ellent közösen!
  • Árnyvadász
    Eladnám Origin Account-al együtt. Akit érdekel privátban írjon.

Ezek a játékok vannak még a fiókomon:
    -Battlefield 3
    -Mirror's Edge
    -Burnout Paradise Ultimate Box
    -Tiger Woods PGA Tour 12
    -Titanfall
    -SimCity
    -Red Alert 2

Ezek meg a SW:BF 20k.
  • manacz
    Nekem nem tűnt fel. Szerintem iszonyatosan jó most is :) Hoth-on is nyomtam Walker Assault-ot és nem látam különbséget. A többi pálya meg szó szerint álleejtős.
  • DonPedro22
    Nem néztem végig most mi a téma... de nektek is szarabb a grafika mint bétában? ultrára vettem mindent és még így sem hozza azt a fasza grafikát mint a bétában... az miért lehet?
  • MrStokes
    AMD kartyatulajoknal nem jelentkezett a betaban mar korabban tapasztalt lag/akadas/stuttering?

En a betaban allandoan akadtam, a menuben egyfolytaban, valamint adott palya betolteset kovetoen kb. 1 percig es hasonloan egy adott meccs vegen is amikor a pontokat szamolta. Palyabetoltest kovetoen, miutan kihuncutkodta magat, maga a mecs mar teljesen jol futott, nem volt akadas.
  • lac coo
    Én tudtam ,ez az agyrém minden játékban benne van manapság, csak nem értem mire jó ? :)))
    Valszeg nem másra mennek, minthogy egy év alatt mindenki atombombával futkos, onnantól kuka az egész lehet venn ia következőt :)

Én meg azért játszom hogy jatszak nem plusz nerf cuccokért.....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.21. 17:42:24
  • Bucsek
    Sziasztok, valaki nem tervez létrehozni egy közösséget? Vagy létezik már?:) baromi jó játék de magyarokkal még jobb lehetne :)
  • Predaking666
    No offense de sajna a géped ereje lehet a gond.
    Itt van egy oldal: http://www.systemrequirementslab.com/cyri
    Ez ad majd 1 kis iránymutatót, hogy mely gamek mennek melyek nem.

Közben a lost conecction-ben azt tapasztaltam, hogy droid runra rögtön talál gamet. Más modenál már jön az ismert szöveg. Grat a dice-nak, hogy full game ami szarabbúl megy mint a pár hónapja levő 100% működő béta.
  • MoRT2195
    Én szeretem, hogy ha van miért küzdeni. Jó érzés fejlődni, és az előrehaladással új dolgokat feloldani. Tudni lehetett, hogy ilyen lesz a játék, a béta is ilyen volt, ha ennek ellenére megvetted, az már egyedül a te bajod. De amúgy 8-as szinten (ami nem valami sok) már több, mint a fegyverek fele feloldható.
  • lac coo
    Erre a játszminéltöbbet mert kocka vagy és akkor kapsz jó fegyvert erre mi szükség van ???

egyre inkább érzem, hogy az én alap fegyveremmel szart se érek ...a shotgun, meg két pisztolyszerű valami két pillanat alatt ledarál ....