2846
-
Csokis #834 Ma már megvehetted pl. 576-ban is, azzal nincs gond. -
#833 Kibírom csütörtökig. Nem ügyeskedek. -
gumiki0 #832 Kis ügyességgel már hétfő 16:00tól játszható.. -
#830 Abban reménykedtem, hogy valamelyik itthoni boltban vette, és ezért, de tapasztaltam, hogy nem. :) -
ratgab #829 Usákoknál szerintem már mától játszható...VPN-el így működésre tudta bírni...Gondolom én. -
Betyar070 #828 Nem értem mit nem lehet ezen megérteni, világosan leírták : A játék nov19. indul. (tényleg a dedósokat célozta meg a játék. A SWB 2 valószínűleg majd a makikat)
Akinek nem inge ....
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.17. 19:15:10 -
#827 Ezt hogyan? -
#826 Na. Csak 19én lehet a dobozos, magyar, Jakkus Originossal nyomulni még ha fizikai valójában is a kezedben van. -
Csokis #825 Star Wars: Battlefront – GPU teszt!
Utoljára szerkesztette: Csokis, 2015.11.17. 18:33:05 -
simonl #824 Nem hiszem, én is megvettem ma Origin -en, a Deluxe Edition -t, elő is töltött, de azt írja, hogy 19 -én 0.00 órakor indítható. -
#823 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt van nálam is. Töltöm. Mert ugye kampec volt a telepítő DVD, de ki nem szarja le, ha a kód működött. -
ratgab #822 Pont ezt gondolom én is..Gyanúsan olcsó. Ami meg gyanúsan olcsó ott én mindig átverést szaglintok. Ismertebb helyek közül sehol nem láttam 40 euró alatti ajánlatot. -
Bandicoot #821 Eddig 19 volt írva,ezért gondolom mert akkor legalább kiírhatnák mellé hogy 19-től lehet aktiválni....
A players.hu-t pedig megfontolnám, elég sok a negatív vélemény róluk a neten, és mocskosul gyanús a 10ezres ár,miközben még a ruszki cdkulcsok is 13ezer körül indulnak netszerte.... -
ratgab #820 Szerintem annyi, hogy egy nappal előbb elkezdik árusítani. -
ratgab #819 Onnan még nem vásároltam, de nem ennél a viszonylag drága tételnél fogom elkezdeni. -
Bandicoot #818 Konzolvilág és Gameshop átrakta 11-19-ről 11-18-ra a játék megjelenését pc-n. Elöbbre rakták az aktiválhatóságot is az EU-ban? -
#817 10e a players.hu-n de még azt is sokallom -
ratgab #816 Európai megjelenés november 19, szóval erősen kizártnak tartom, hogy addig trükközés nélkül elinduljon (vpn-el viszont működésre lehet biztosan bírni). -
ratgab #815 Legolcsóbb is 42 euró (12000 ft)....és ez kulcs.
Update: 44 euró a legolcsóbb...
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.17. 16:37:15 -
#814 Mivel bannerban semmi info ezért arra merészkedem, hogy megkérdezzem merre a legolcsóbb most a játék? (cdkulcs elég) -
Betyar070 #813 Játszunk már, játszunk már, játszunk már!..... -
Gabhess #812 erre azért kíváncsi lennék, mert még mindig csak előrendelés van az oldalon kiírva ........ -
kwalker #811 Konzolvilágnál is átvehető, most voltam érte -
simonl #810 Ezeket a képeket az előzetes letöltés után lőtted? -
#809 Szépek ,csak spoilerba rakhattad volna őket :D -
#808 Minden ultrán,2560-ban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.17. 12:25:34 -
#807 Néhány kép a játékból:
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.17. 12:25:50 -
gumiki0 #806 Hivatalosan már tegnap 16:00-tól játszható a játék egyes helyeken.
Ők ehez igazodtak :D -
#805 A PlatinumShopnál mai dátumot írnak, mindenhol máshol 19. a megjelenés. Elqurták, vagy náluk korábban elérhető? -
#804 a sisak nélküli stormtrooperek nagyon gagyik. pontosan ugyanazokat a modelleket teheted fel, mint amiket a felkelőkre. nem érdkel, hogy azok is emberek, és bárkik lehetnek, és valóban, az új filmben majd leveszi a sisakját az egyik, de egyelőre nagyon idegen az univerzumtól ez. az eddigi filmekben nem láttuk, hogy levette volna bármelyik a sisakját, a könyvek, képregények, béna rajzfilmek meg abszolút hidegen hagynak.
van összesen három (!) opciód, hogy legyen rajta sisak, és 40, amelyek szerint nincs. csak azért, mert a DICE-nak egyszerűbb volt kopipésztelni a kész arcokat a fehér egyenruhára a lázadókról.
ja, és 4 nagy játékmódos pályával rajtolunk, gyönyörű. nem baj, az ovisoknak jó lesz. -
#803 :D:DDDD -
MaRee #802 Star Wars Legacy képregény. Bár ez az új film után kb 100 évvel játszódik már. -
Betyar070 #801 Nem vontam kétségne hogy a story egy mese, de felnőtteknek készült eleinte és menet közben ( Jedi vissztér ) változtatta meg Lucas.
Erről nyilatkozott is. Szélesseb nézőközönséget kíván elérni a filmjeivel. Az MTV1-en is leadták a vele készült riportot kb. 2000-2002 körül
Az utólag feljavított 4 részbe is azért kerültek bele a gyermeteg jelenetek, ( pl. Mos Eisley, űrkikötői új részek ),hogy ne legyen akkora kotrasz a 4-5 és a 6 rész mackói között.Újra mondom erről Lucsas is nyilatkozott egy interjúban.
Honnan is indultunk el ? Ja, sisak , No sisak :D
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.16. 11:41:02 -
ChipHazard #800 Attól mert van bene ölés attól az eszenciája még mindig egy mese. Paraszt legény felkerekedik hogy megmentse a hercengőt, az úton el kiséri a Varászló és a tolvaj.
-
Betyar070 #799 "A Star Wars pedig mindig is gyermek mese volt a régi trilógia is, csak az akkori gyerekek sajnos nem nőtek fel"
Biztos, ha te mondod. ( Vader a torkánál fogba úgy odavágja a falhoz a rebel katonát, hogy a nyaka egyből kitörik. )
Annak idején 14éven felülieknek adta a mozi is. ( igaz a mai kölykök sokszor 14évesen már mindenen túl vannak, dugás, horror filmek, drog :((( )
Megváltozott a világ, éljen a Liberalizmus !!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.16. 11:10:30 -
ChipHazard #798 A disney-nek semmi beleszólása nincs abban hogy mien leesz a Star Wars. ők egy márka nevet vettek meg, és inkább az ilyen bábuk forgalmazása meg ilyesmik az amit ők irányítanak, de a Lucasarts csinálja ugyan ugy tovább a dolgát. Kathleen Kennedy a főnök ha a Star Warsról van szó, A disney befektetett egy márkanével, őket csak az érdekli hogy vissza kapják a pénzüket amit vissza is fognak. És Marvel filmekbe sem szolnak bele. A Star Wars pedig mindig is gyermek mese volt a régi trilógia is, csak az akkori gyerekek sajnos nem nőtek fel agyilag.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.16. 11:04:15 -
Betyar070 #797 Közhelyet használva : kinek pap , kenek a papné. ( számomra gagyi az új részek, leszámítva a 3. rész utolsó fél óráját. )
A Walt Disney-t még nem írom le előre, csupán aggódom.
Egyetértek az új SWB a dedós szintet üti meg. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.16. 11:02:39 -
Angelus1991ster #796 Na az nem kellett volna , ahogy a midichlorian vér-fasizmus se. Semmit nem tettek, hozzá.
Meg az első részben muszáj volt büdös kölökkel felrobbantani a 3-4km-es droid űrhajót?
Csak azért tették be ezeket, hogy minnél több eladható műanyag happy meal menü vagy mi a franc legyen eladható.
Star Wars: Rebels : kicsit savanyúbb, kicsit gagyibb mint a 7 évvel ezelőtti Clone Wars, de legalább van valami SW, az SW éheseknek. Vannak benne jó részek.
Disney most mégjobban lezülleszti ezt.
"Erre volt jó a Disneynek a Star Wars."
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.16. 10:42:33 -
#795 Es a Disney nagyon ugy fest izzigverig igazi SW folytatast csinalt !';)
Ami a tieneves korosztaly , az ez a jatek ,sajnos .... -
Betyar070 #794 forrás? ( LucasArts ? )
Sajnos maga George Lucas is az évek során eltért a kezdeti Star Wars trilógiától. A hanyatlás kézen fogható az új részeknél
.A régi SW még inkább a felnőtt közönséget célozta meg ( pl Darth vader jelleme erőszakos, kegyetlen ). Az új részek inkább a kölyök korosztálynak készültek, számtalan gagyi és nevetséges jelenet bizonyítja ezt. ( Jar jar binks majomkodásai....stb ) Ráadásul a téma Walt Disney studió kezébe került át. :(
( éljen a 12éves korosztály !!! )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.16. 10:19:10