2846
swbw.jpg
  • Predaking666
    Come to the dark side, We have many bugs :D
  • JaSoN HuNTeR #1073
    MOst adtam ki érte egy csomó pénzt. Jól kezdődik
  • Predaking666
    Ilyen még nem volt nálam. De olyan már igen, hogy elkezdett recsegni ropogni a hang. No meg szokásos joinoláskor lost coccention.
    Ma van ,hogy 1 hete jelent meg, sajna a dice-tól 0 válasz jött a bugok miatt.
  • JaSoN HuNTeR #1071

6:30tól
  • JaSoN HuNTeR #1070
    Sziasztok. Ti tapasztaltatok olyant hogy belépték és nincs hang? Csak néha megszólal a zene... Ez mi ez?
  • szomferi
    hát az szerintem rush módban lenne megoldható, de biztos nem fogják kihagyni a srácok a film egyik monumentális, ikonikus építményét
  • lac coo
    Jaja sokan elveznek az extra szuk helyeket kanyarokkal ami a hatban volt ....
  • manacz
    Azért egy Death Star felrobbantós játékmód a 4. Vagy a 6. rész mintájára nem lenne rossz :)
  • ratgab
    Lesz content akkor nem lesz ezzel a játékkal baj.... Nyilván a játékmenet vagy bejön valakinek vagy nem.
  • MoRT2195
    "Of course, we are also planning to support Star Wars Battlefront with new content well into the future. We will be adding more of what you love about the game, like new maps and Star Cards, for free in the coming months, in addition to all of the content we have coming with Season Pass. We’ll have more to share soon."

Röviden magyarul: Lesznek még ingyenes DLC-k a jövőben is.
  • szomferi
    de benne sem lehet repülni, a felszínén meg hát...
  • Tikal #1063
    szerintem nem arra gondolt, hogy a háttérben lenne a Halálcsillag....
  • szomferi
    és az mivel lenne jobb, ha ugyanúgy a levegőben repkednétek, csak a háttérben nem Sullust vagy, hanem a Deathstar?
  • lac coo
    Jo, hat van itt eleg vicces dolog... :)
    Most eppen esz az ideg a dedo miatt, olyan fegyverekkel plusz olyan upgradekkel tamadnak, higy kb eselyem nincs tulelni :))
    Ez mire jo, soha nem ertettem.
  • ratgab
    Hát ezt majd meglátjuk legkésőbb dec 8-án. Amúgy csodálkoznék, ha csak 1 pályán lenne elérhető. Ha belegondolsz eléggé vicces volna.
  • lac coo
    De ez mindegyik helyszínen lesz, vagy csak az újon ?
  • ratgab
    Itt végre lehet értelmes védelmet kialakítani....TAlán még csapatmunka is lesz ki tudja.
  • Betyar070
    Én egy Halálcsillag DLC-re tuti befizetnék, nagy kár, hogy eddig kimaradt a fighter squadron -ból :((
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.25. 20:56:21
  • lac coo
    Igen, ez az új bázisfoglalós cucc nagyon hiányzott már, nem csak innen, minden fps-ből manapság...
    Legbutább dolog, hogy van három bázis, és foglalni illetve visszafoglalni is lehet, ennek a vége mindig céltalan rohangálás egyiktől a másikig, oda és vissza ..
  • ratgab
    Remélem nem csak így a kezdetekkor hanem később is lesz még a játékhoz ingyenes tartalom is a fizetős mellett. Azért ha fel lenne tuningolva még a Yakku bolygón kívül a játék vagy 3-4 bolygóval kevésbé sírna a szánk a tartalomhiány miatt.
  • ratgab
    Szerintem csak digitálisan lesz elérhető.
  • Betyar070
    http://www.gamekapocs.hu/hir/47630/star_wars_battlefront_uj_40_fos_jatekmod_jon
    ( jónak ígérkezik)
  • Nazarov77
    Season pass lesz forgalmazva itthoni boltokban a későbbiekben? erről tud valaki valamit?
  • lac coo
    De ha jol ertem az uj palyak lesznek kulon dlc be is, ebben sok vacak van, nem er egy fillerrel sem tobbet mint a sima dlc...
  • Betyar070
    A játék másik fele.
    http://www.gamestar.hu/star-wars-battlefront-ezt-tartalmazza-majd-a-season-pass.html

Más: Csakis FPS nézet, egyértelmű. Főleg a Fighter modban.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.25. 19:54:40
  • lac coo
    Ez a seasson pass tulajdonkeppen mi a tokom...?
  • Tikal #1048
    Én is... csak elég szar olyanok ellen játszani akik nem :)
  • ratgab
    Én speciel jobban preferálom az FPS nézetet.
  • Tikal #1046
    3rd personban nyomjátok? Csak mert ahogy nézem, ez elég nagy előny.... reméljük ezt orvosolni fogják.
  • Adam Jonas
    Ez még valamikor egy kb. 1-1,5 évvel ezelőtti kép, amikor bejelentésre került a Battlefront, s kiszivárogtak részletek, akkor készült ez a kép.

U.i.: butaságot beszélek, idén ez a kép már megjelent ezen a fórumon is. :D #122
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.11.25. 16:54:18
  • ratgab
    Ezzel én is elszórakoztam annó rengeteg időt.

Nem erről szól már a játék. Ha erre vágysz azt a Battlefront nem tudja (van egy survival mód, de ott is annyira béna az AI legalábbis normálon, hogy említésre se méltó).
  • Mr_no_NaMe
    Mentek és lőttek :D Elég volt az...ha olyan kedvem volt akkor 2 órán keresztül csak "hőssel" rohangáltam, ha meg olyan kedvem volt akkor halomra lövöldöztem az ellen táborát :D
  • Betyar070
  • Master91
    "egész jó kis csatákat lehetett összehozni az első és a második résszel"

Háát, én úgy emlékszem hogy az első 2 részben az AI borzalmas volt :D
  • Mr_no_NaMe
    A botok legalább jók a játékban? Úgy értem egész jó kis csatákat lehetett összehozni az első és a második résszel, kérdés, hogy van-e egy minimális AI írva egyáltalán single playerre (multi teljesen kizárva)
  • Mr_no_NaMe
    Igen igen pont erre gondoltam én is :D Tökéletes összehasonlítás. Telefonálni egy kétezer forintos törhetetlen telefonnal is lehet...
  • adam46
    Körül-belül ilyen volt:

Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.11.25. 11:44:58
  • zenoka
    tegnap durvan 30 percem volt jatszani! lement egy fighter squadron es egy walker assault ennyi ido alatt. jo volt, pont:D
    viszont iszonyat szar a k/d aranyom:D muhaha
  • alyr2
    Tartalmilag faék, de szarnak nem lehet nevezni. A helyén kell kezelni annak tökéletes aki arra vágyik hogy 30-40 percet észnélkül lövöldözzön SW környezetben.
  • ratgab
    Hagyjad, felesleges..szar a játék ne vegyétek....