Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de a BF3 még ötévesen is marha jó játék, a BF4-et is százezrek játsszák, pedig ez is két éves már, tehát annyira azért mégsem lehet szar. és mondom: nehéz lenne riválist csinálni neki, annyira komplex és összetett. persze értem, hogy a régi arcok divatból fikázzák az úJ BF-eket, mert sokkal-sokkal casualabb, mint a régiek, de ez azért inkább az időknek köszönhető, nem annak, hogy a termék lett rosszabb. szvsz!
De most egyetértek ,ez tényleg nagy csalódás ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(Egyébként ne védd annyira a DICE munkáit, a Bf2 óta nem tudtak egy normális játékot összehozni, leszámítva a parasztvakítást. Ha lenne konkurens játék a piacon megnézhetnék magukat. Persze ez csak egy vélemény a tapasztalataim alapján ? BF2, BFBC2,Bf3 BF4 ... ez utóbbi már annyira gagyi hogy nem voltam hajlandó a gépemre installálni csak a havernál toltam egy pár órát)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.19. 19:53:07
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azért ha olyan mértékű csaták lennének, mint ami az utolsó képkockákon látszik azt azért el bírná viselni a star wars fanboy lelkem! <#eplus2>#eplus2>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Emlékszik még valaki az Aliens Colonial Marines marketingre ( demo ) ? Volt filling rendesen.
Na, és a játékra? Köszönöm, több kérdésem nincsen.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.19. 14:51:51
I met God. She's black
nehéz lesz nem megvenni megjelenés napján :-/
"Nulla tenaci invia est via"
Az EA most is maximalizálni akarja az eladásokat ( hasznot ), ezért lesznek még itt érdekes dolgok egy kis idő után, ahogyan azt már én is leírtam: '#588
Akiket pedig nem szippantott be a marketing és bírálattal lépnek fel, azokat lekiabálja az elvakult kórus.
(Részemről tuti, hogy ez az utolsó EA&DICE multi game, ezt is csak a SW hangulat miatt veszem meg, és nem azért mert annyira jó lenne, vagy mert megérné az árát!!!!!)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.10.19. 11:21:14
nah akkor start novemberben a birodalom oldalan😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
en teljesen uj vagyok az online lovoldek vilagaban, itt a level upok mire lesznek jok? csak gear vagy skillek is esetleg eletero? siman elofordulhat hogy egy utkozetben lvl1 kent lvl csilliardas gaz lazadokat kell gyilkolaszni?😊
Egyébként a Rockstar már két éve tolja a DLC-ket a GTAV-höz.. for free.
PS4-en Driveclub-hoz 25Euroért hat hónapig minden hónapban kaptunk egy DLC... lehet ezt így is.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak, hogy tisztázzuk: Az én szememben minden, amit nem a játékos saját maga ér el egy játékban ( Battlefront esetében olyan felszerelés megnyílása, amit alap esetben játékkal kellene megnyitni) indokolatlan előnynek minősül. Indokolatlan előny egy multis játékban meg szerintem kimeríti a csalás fogalmát (lehet nyelvtan náciskodni rajta nyugodtan, de én egyszerűen csak így hívom).
Tehát az én olvasatomban ilyet nem szabadna előrendelői ajándékba betenni, mert aki ezeket használja az előnnyel indul a többi játékossal szemben.
Leírtam már lentebb is, hogy én nem szeretem ha tálcán pakolják elém az eredményeket, így inkább kiélvezem a fejlődési rendszer vívmányait és magam nyitom fel ezeket a cuccokat majd a játékban.
Különösebben nem érdekel a játékbeli sikeresség. Felnőtt ember vagyok, nekem ez csak szórakozás. Viszont azzal meg szerintem nem lehet vitatkozni, hogy ha megjelenéskor level 1-en Han Solo pisztolyával lőnek ki míg te a mezei puskával mész, illetve az ellen már dobálja az iongránátot (ami pl. Walker assaultban akár csataeldöntő képesség is lehet az első pár órában), míg neked még semmi nincs a hátizsákodban amit visszadobhatnál az nem teljesen fair dolog a szememben. Ha ezt azért éri el valaki, mert napi 12 órában játszik hát bánja a fene megdolgozott érte hát használja, viszont, hogy ezzel jutalmaznak, mert te többet pengettél a kasszánál az nem egy jó hozzáállás a szememben. Egyjátékos módhoz adott speckó/ early access tárgyak ajándékba renden van, viszont multinál baromira nem szerencsés.
Nyilván nem dől ettől össze a világ és pár óra alatt ha komolyan belevetjük magunkat a játékba majd behozható lesz a hátrány, de akkor is szándékos előnnyel indítani játékosokat csak azért mert fizetett érte....Szerintetek ez rendben van, szerintem meg nem. Kicsit kezd paytowin irányba menni a dolog....Legközelebb mi lesz? Ha fizetsz érte 90 helyett 150 másodpercet lehetsz a lépegetőben. Vagy 200 dollárért kapásból 50-es szintű leszel? Hova vezet ez az egész? Ma még emotokat adnak el és fegyvereket unlockolnak holnap meg már egyenként kell venni az összes bolygót, csak a játék vázát kapjuk meg? Csak lássuk meg a fától az erdőt is néha, hogy milyen irányt vehet ez "egyszerű, kis bagatel dolog".
Az, hogy itt ki mit gondol rólam ("belekavarodtál", "baromságokat beszélsz", "viccet csinálsz magadból"😉 meg marhára nem érdekel. Nem vágyom az elismerésetekre. :-)
Sikerességem és hangulatom nem ezen fog múlni, de pár cifra szó sokakból fel fog szakadni emiatt ezt már most borítékolom. Tőlem mint mondom akár instant level 30 is lehet bárki, csak ezt ne deluxe kiadás ajándékai közé rakják, mert az az én szemem például szúrja. Ennyit akartam hozzáfűzni a dologhoz, szerintem ki is merítettük ezt a témát teljesen.
hamarabb megkap valamit, amit te is elérhetsz a játékban, nem túl sok játékidő után. ha neked ezen múlik a sikerességed és a hangulatod egy játékban, akkor ott valami más baj lesz, hidd el.
aki most megveszi, az vagy fanatikus, vagy hülye. vedd meg az alapjátékot, nézd meg, hogy milyen, tetszik-e, sokan játsszák-e hónapok múlva, érdekes-e neked hetek, hónapok múlva. ha igen, akkor a játék árának duplájáért kapsz még egy rakás, az alapjátéknál kb. 2x több kontentet (legalábbis a Battlefield-del így volt).
az alapjáték is elég, de aki többet akar, fizethet érte. szerintem ez így teljesen rendben van, amíg nem "pay to win" rendszerűek a DLC-k, de a DICE-nál általában nem.
nem kötelező megvenni, akkor is játszhatod a játékot, ha nem veszed meg, ez egy extra.
vagy ha autót veszel, akkor is felháborodsz az extralista láttán?
Akkor hol itt a probléma?
Ha erre gondolsz "valami tényleges pluszt", akkor az például lehetne a season passból mondjuk 1 db pálya (többet érne mint ez a mostani semmi amit adnak). Jó lenne ha előbb olvasnál utána oltogatnál. Mert semmi ilyesmit nem írtam, de még hasonlót sem ahhoz amit állítasz.
Jelen állapotában ez a deluxe egy kalap szart sem ér. Én meg inkább magam farmolom ki a 3 tárgyat, a 2 emote a lőtéri kutyát nem érdekli 10 dolcsiért, a bónuszpályát meg mindenki megkapja.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.10.18. 19:09:40
(+5 dodo és kapsz egy plusz szőrcsomót Chubaka kobakjára, +10 dodoért már Leia hercegnőt is láthatod tangában....)
Szerintem meg vicc és lehúzás az egész SWB projekt úgy ahogy van.
Namármost lesz a mezítlábas sima kiadásos user és lesz a deluxe kiadásos játékos a 3 early access cuccával. Utóbbiak első pár szinten előnnyel indulnak az tuti biztos a többiekhez képest. Én ezt nem tartom fairnek, ergó cheatnek minősül..Innen a fizetett cheat szókapcsolat.
aki akarja, az megveszi, aki nem, az nem fogja, ilyen egyszerű, a piacot ki kell szolgálni
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A baj ott van, hogy egy Deluxe editionnek nem a játékban lévő cuccokat kéne adnia, hanem valami tényleges pluszt, amit a mezei user, aki 10 dolcsival kevesebbet ad ki a játékért nem kapna meg. Gyakorlatilag semmivel nincs arra sarkalva a mezei játékos (legyek a példa kedvéért én), hogy deluxe kiadást vegyen. Ha meg nem tudnak ilyen cuccokat gyártani, akkor meg ne legyen ilyen deluxe kiadás. Semmi értelme nincs egyébként jelen állapotában a pénzlehúzáson kívül.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.10.18. 16:29:04