2846
-
ratgab #1234 Elbújok, megvárom míg robban aztán lyukat égetek a küldőjébe... :-D...Ennél vannak jobb kártyák, amik nem csak kergetésre jók :-).
Mellesleg én a Barrage-t se tartom valami nagyra...Szűk térben jó, nyílt téren meg használhatatlan. -
ratgab #1233 Jó, de ha kérhetjük ne minden nap ugyanazt...Amúgy meg reklamálni a Dice-nél kéne elsősorban és nem itt. Ott talán több értelme is van. -
#1232 A homoshot nem is arra van, hogy megoljon csak elkerget :) -
ratgab #1231 Változatlan fenntartom az álláspontot, hogy a homing shot xart se ér (még jelzi is a játék, hogy lockolva vagy szóval ultrakönnyű elbújni előle)...Számtalanszor lőttek már rám ilyen lövedéket. Egy kisebb bucka is megvéd a találattól...Aki ezt használja az ultranoob...Sokkal többet ér egy thermál gránát a szememben.
Itt jegyezném meg, hogy többször halltam smart rockettől, mint homing shottól. -
ratgab #1230 Én 25 órát toltam fps módban, ezután váltottam át tps-be és így sokkal jobb köröket megyek én is. -
ratgab #1229 Kétlem, hogy parlagon hagyná Disney az SW-t ha már megvették a jogokat. Biztos hogy a filmek mellett jönnek még játékok is tömegével (majd meglátjuk mennyire jó minőségben).
Én részemről egy Knights of the Old Republic 3-at tudnék értékelni....Republic commando 2. része is jöhetne, mert durván nagy cliffhangerrel ért véget az első rész. -
#1228 Kifizette, hasznalta, velemenye van, had szoljon mar hozza.
-
ratgab #1227 Jön majd a single playerre kihegyezett játék abban majd remélhetőleg stimmelni fognak ezek a dolgok is.
Ha meg a Battlefront nem tetszik nem játszol vele ilyen egyszerű. Nemtom mit kell ezen ennyit vergődni! Kényszerít valaki, hogy játsszátok? Szerintem nem.
Megértettük...Szar az egész...Lapozhatnánk mert nagyon unalmas már. -
#1226 Denuvo DRM + Origin DRM van benne -
#1225 Ebbem van valami vedelem ???
Lol, tele van minden nodamage hackel, tegnap negy kor alatt ket egyertelmut lattam, es ezek meg okosan toljak... -
#1224 szerinted a fairfight mi?
de nem kell védelem a csítnek, ellene kell -
#1223 Tudjátok mi zavar még nagyon? Amikor megnézem a statisztikát játék közben, tab megnyom, erre az első ami kiszúrja a szemem, az egy narancssárga sor és az persze, hogy nem én vagyok, hanem a társam.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.12.04. 23:18:13 -
Betyar070 #1222 Ma ismételten összefutottam a kedvenc karakteremmel, a szöszi lófarkú rohamosztagos bakaleánnyal.Gondoltam mini-játékozok vele egy kicsit, így elkezdtem a kolleginát zaklatni. Ő szaladt én meg utána, próbáltam rámászni a cicusra, de mindig elfutott. kb 5perc után a bakaleány kilépet. Betyár parlagon maradt, de vigyázat cicuskák, mert megint facér vagyok! tyu-tyu-tyu....
I like this game !
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.04. 22:53:26 -
#1221 Valami csítvédelmet nem akarnak belerakni esetleg??? -
Bandicoot #1220 Tök felesleges? Az iontorpedò például szép darabot leszed a lépegetőből, bár többen használnák a mesterlövészkedős freggyüjtögetés helyett. 5-6 iontorpedòs simán ledarálja a lépegetőket...
Ami felesleges volt, az az emberkövető lövés, sok csíra azt használja hogy fregelgessen, az objektíveket meg leszarják... -
#1219 ha szerinted haszontalanok és feleslegesek a starcardok ebben a játékban, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. -
Hugh Hefner #1218 nem olyan fajsúlyosak ezek a kütyükártyák, a fontosabbak megvannak 1 nap játék után igazából és nagyrésze tök felesleges valójában. de, ez is sajnos már újhullámos, nem azt mondom, de még mindig legalább egyszerűbb jóval mint mondjuk egy új cod amit tényleg már csak gyerekeknek gyártanak -
#1217 Lol, hat ez nem pont ilyen ???:)
Minel tobb ido tellik el, annal tobb kutyu kartya van az usernek .... -
#1216 -
Hugh Hefner #1215 ezt se hittem volna, hogy leírom valaha, tekintve, hogy anno a cs-n kb mindenki röhögött pár ostobasága miatt, de igen, a cs is legalább egy normális fps volt -
Hugh Hefner #1214 rofl, tapasztalt fps játékos mint én, pont azért vettem meg ezt az egyébként faék egyszerűségű játékot, mert a tapasztalt fps játékosok mindent a quake 3-hoz, az ut-hez, a cod1 (max 2)-höz hasonlítanak, minden ami utána jött, a szintlépéssel, perkekkel, anyámkínjával (BÁRMI ami miatt nem egyforma esélyekkel indultok az első másodpercben), az csak elkurvította az egész stílust.
Kb olyan ez mint a dota 2 és a league of legends. Az elsőben mindenki ugyanolyan eséllyel indul az első másodpercben, jóval nehezebb is a játék, a másodikban meg igazából tökmindegy, nem ugyanakkora eséllyel.
Az összes fps ami az elmúlt 10 évben készült, leszámítva pár komolyabbat, ami csapatjátékot is igényel és összetettebb (tényleg csak egy-kettő ilyen van) az már csak bohóckodás a régi fps-ekhez képest.
Ilyen szempontból én kifejezetten üdvözítem, hogy ez a játék legalább kőprimitív -
Betyar070 #1213 Feláldozták a pénz oltárán a játékot,erről szól minden:
money
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.04. 10:59:16 -
Betyar070 #1212 Igen az AT-ST egy kicsit gyengécske, pár lövés a parabola toronyból, vagy 2db rakéta és már 50% a HP. (de így lesz öröme a kicsiknek. Kilőttem egy ATST apu, mennyire ügyi vagyok) Abban is igazad van, hogy alapvetően ez egy TPS játék, sokkal könnyebb jó eredményt elérni TPS nézetben.
Ui: (Azért jó esik amikor FPS nézetben egyszerű egérrel kiszedegetem a gyerkőcöket, kik jó látható módon kontrollert használnak és TPS-ben nyomják a fighter modot. Simán látszik ki a kontrolleres és ki az egeres játékos.Hiába a rutin meg az évek)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.04. 10:09:27 -
#1211 5 óra játék utáni tapasztalatok:
- Vagy csak én vagyok mindig szopóágon, vagy ez ilyen, miszerint mindig a vesztes oldalra dob be a játék, ezáltal annyira kiegyensúlyozatlan, tegnap végre felveszem az AT-ST lépek kettőt a bázisról és már a fele életem oda...
- Esetek túlnyomó részében két fegyverrel ölnek meg vagy az EE-3, vagy a DL-44 kicsit túlzottan erősnek érzem ezt a két fegyver, míg nekem 10-15 lézernyaláb kell egy emberbe, addig másnak ezekkel 2-3
- Következő kedvencem: 1hp, 2hp, 5 hp, 0hp, 100 kill assist...
- Grafika az briliáns, kár is tovább ragozni
Tegnap jöttem rá, hogy ez a játék igazán TPS módban állja meg a helyét. Miután átváltottam sokkal jobban ment, ettől függetlenül teljesen élvezhető a játék, ha éppen nem vagyok szopóágon, bár az is lehet, hogy mindig túl fáradtan ültem le. :) -
#1210 No most engem ez nem nyugtat meg, hogy az évtizedes előző rész is sz..r volt, erről is előre megmondták, hogy az lesz,m és tényleg az lett ! :)
Talán ha már náluk van valamilyen szinten az SW cím, lesz valami más játék is, mert megérdemelne ezzel a motorral valami értelmeset is . -
#1209 Nézd ha nem érted meg, hogy azért mert Star Wars a játék neve, akkor minek kérdezel rá? Ezt nem csak nektek nap végi gőz leeresztőknek készült, hanem olyanoknak is akik a SW-n nőttek fel, és igen azoknak az is fontos, hogy hű legyen a filmhez. Nem azt mondom, hogy a korai Luke legyen gyengébb mint a késői, mert ez komoly munkát igényelne a balansz terén, de ezt a minimálist oda tehették volna, ahogy 2005-ben is sikerült. Megértem hogy vannak akiknek az is elég ha kék-fehér kockák lődözik egymást, de akiket a részletek is foglalkoztatnak, azoknak legyen már lehetőség legalább opcionálisan bekapcsolni. -
ratgab #1208 Nem egészen tudom mit akarsz mondani. A Battlefront egy TPS játék elsősorban, mindig is az volt...Akkor milyen FPS elemekről beszélünk? És a Battlefront még csak nem is Battlefield ráadásul.
2 év múlva a következő rész sem lesz Fps és meglepődnék ha nem totál ugyanilyen lenne, mint ez a rész is.
Lehet dedózni meg fujjogni (kicsit kezd tényleg baromi unalmas lenni...hányszor fogjátok még leírni....Értettük, hogy szar a játék nektek nem kell még 1000x megismételni..Nincs másik topik, ahol valami élvezetes játékról is tudnátok cseverészni? Miért kell ide megjelenés óta észt osztani járni? Valakinek megváltoztatjátok szerintetek a véleményét akit szórakoztat a játék? Mert szerintem esélye nincs.), de van aki ezzel is jól tud szórakozni. Nem kell mindennek hardcore-nak lenni.
Aki komoly játékra vágyik az talál mást, ez meg megmarad nekünk munka mellett szórakozni vágyó nem napi 8 órában kockuló játékosoknak nap végén fáradt gőzt leereszteni. Ilyen is kell szerintem. Mert hogy pont engem sem érdekel, hogy Luke-nak milyen kardja van, meg Leila milyen ruhában van a játékban...Egy multis játékban ez miért lényeg? Egyjátékos módban legyen lorehű minden, de ez pont nem a first world problem multiban. A több pálya már fontosabb érv, de az is lesz idővel még ingyenes formában is remélhetőleg. -
#1207 jó, pontosan tudod mit akarok mondani ,nem kell az okoskodás ! :) -
ratgab #1206 Egy kérdésem van...Mikor volt bármelyik Battlefront rész FPS? -
#1205 Indexen írták nagyon találóan: annyira rámentek, hogy az is megvegye, játsszon vele aki amúgy életében nem tervezte, hogy leül egy konzol elé, hogy a nagy egyszerűsítésben átestek a ló másik oldalára: mindent kigyomláltak, amit egy tapasztalt FPS játékos szeret egy FPS-ben !
Tök egyetértek vele.
Talán két év múlva a folytatás, ez most már ilyen marad. napi félórát elvagyok vele, de nem tudok mást mondani rá, mint dedó a köbön .. -
Én is úgy vagyok vele hogy egyszerre szeretem de utálom is ezt a játékot .
15 rudit nem ért meg.
Kicsik a pályák és kevés a lehetőség szerintem.
Több száz óra BF4 után én ezt így látom.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.12.03. 21:50:42 -
#1203 Azért ne essünk már át a ló tulsó oldalára, ami rossz azt nem kell megmagyarázni, hogy jó. Ott van a játék nevében hogy Star Wars nem? Akkor Luke nem zöld fényrkarddal rohangál a Hoth-on, Leia szintén nem fehér ruhában az Endoron, és a rohamosztagosokon is van sisak. Ez csak szimpla igénytelenség. -
ratgab #1202 Játékmechanikában pedig ez semmivel sem volt több, mint a mostani rész....Csak kicsit megszépítette már számotokra az idő az élményt. -
Betyar070 #1201 Valaki korábban írta hogy a Disney nem szól bele a SW filmekbe, azokat továbbra is önállóan a Lucasarts készíti.
Nos, akkor nézzük mi az igazság ?
http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20121030-george-lucas-eladta-a-lucasfilmet-a-disney-nek-2015ben-jon.html
(Lucas egyetlen ötlete sem került a VII. részbe)
http://www.csillagokhaboruja.hu/?p=481
( Lucasnak se mutatták meg az új filmet )
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20151201-george-lucas-egy-kockat-sem-latott-az-uj-star-warsbol-az-ebredo-ero-j-j-abrams-kathleen-kennedy.html
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.03. 20:29:36 -
ChipHazard #1200 És pont anyival fejletteb és nyujt többet , grafikailag és játékmenetileg, nyilván tartalmilag egy picit talán kevesebb, de elég egyértelmüen közölték hogy eleve mien játékot is akarnak készíteni. A régi trilógia idején játszodó játék, ergo mentes a klón háboruktól, és mi a fenének 2-3 külömböző skin egy-egy Hős karakternek attol pont hogy nem lessz több, noha a rohamosztagosoknál lehettek volna egy kicsit kreatívabbak ez tény. De mindent összevetve lényegében ugyan azt képviseli mint amit akkor képviselt a játék. Egy korosztálytol független mindenki számára élvezhető szorakozást . Grafikailag és játékmenetileg is megfelel a 2015-ős átlag kívánalmaknak, hogy szintén mindenki élvezze aki játszik vele. Attól eltekíntve hogy feltudja baszni az ember agyát igy 30 évesen is szét ütném a billentyüzetet néha.
Félre értés ne essék nem hibátlan a játék, és kellene némi egyensuly javítás , de ez betudható annak is hogy általában a készítők nem olyan jó játékosok mint azok akik megveszik a játékot, és többnyire van egy elképelésük arrol hogy hogyan kellene játszani a játékot, nem számolván a gyarkan előforduló jelenséggel miszerint a játékosok főleg a magukat Hardcore-nak nevezők, kihasználják a játék olyan hibáit amit esetleg a készítők nem vettek észre vagy nem tulajdonítottak neki jelentőséget, mert nem az lebegett a szemük elött hogy ök majd a pálya szélére repülnek jetpackal, és kihasználva a 10 másodperces limitet, agyon kempelik a játékot, megölik az élvezeti faktort stb, gyakran pont az ugy nevezt hardcore gecik azok akik megölik a játék élvezetét, akik 60 fölötti killel villognak de csapat munka az lofasz és veszítenek, és ez nem feltétlen a játék hibája vagy nem mindig. Nyilván lehetne rajta mit javítani, teszem azt a használható kártyákra nagyobb ujra töltési időt tesznek, limitálnak egy két dolgot. De az hogy enyire nagyképüen lekezelően hajtogatják egyesek hogy ez dedós játék és mindeki aki megvette vagy élvezi annak szégyelnie kéne magát, mert ugy jön le, szinte a másik embert sértegetik ezzel, ez azért már sok. -
Betyar070 #1199 Gondolkodjál már egy kicsit, 2005-ben ennyire tellett! Most viszont 2015 írunk.
Gondolom a trabiba nem szívesen ülnél már be, pedig valamikor réges-régen egy messzi-messzi országban ez igen gyakori cucc volt. Ugye érted ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.03. 19:47:52 -
ChipHazard #1198 Ez is dedosoknak volt,
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.12.03. 19:31:54 -
Betyar070 #1197 Nos, 26 óra játékidő után csak azt tudom mondani: szeretem és utálom egyszerre.
Szeretem mert csak úgy árad belőle az SW hangulat és remek a grafika,de ennyi. Ugyanakkor bosszantóan leegyszerűsíttet az egész játékmenet.A játék legnagyobb hibája szerintem pont ez. Sajnos megölték így a kihívást , az ügyességi faktort a hülye kártyáikkal, végtelenül egyszerű árkádos irányítással, teleportálási lehetőséggel. ( pl.fighter squadron )...stb. BORZALOM az egész. Ennyire nem kellett volna csak a dedós korosztályra tervezni mindent! Szomorú, hogy egy ilyen egyszerű árkád köntösbe rakták az SW világot, sokkal több lehetőség rejlik a multitémában. Sajnos kasszasiker lesz az SWdedófront, és ez a jövőre nézve aggasztó.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.03. 19:10:37 -
Lord Rayden #1196 Itt a megoldás nálam bevált.
https://www.youtube.com/watch?v=aSy78helKLA -
#1195 A BF2-ben legalább a Hoth-on Luke kék fénykarddal, pilóta ruhában volt vagy mondhatnám az Endort is stb... Ez csak minimális odafigyelés max fél napos skinezés, de hát tojnak a fejünkre, ez van így is csörög a kassza.
Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.12.03. 17:45:22