Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma már megvehetted pl. 576-ban is, azzal nincs gond.

AnuluWork
Kibírom csütörtökig. Nem ügyeskedek.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Kis ügyességgel már hétfő 16:00tól játszható..
AnuluWork
Abban reménykedtem, hogy valamelyik itthoni boltban vette, és ezért, de tapasztaltam, hogy nem. 😊

Usákoknál szerintem már mától játszható...VPN-el így működésre tudta bírni...Gondolom én.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem értem mit nem lehet ezen megérteni, világosan leírták : A játék nov19. indul. (tényleg a dedósokat célozta meg a játék. A SWB 2 valószínűleg majd a makikat)
Akinek nem inge ....
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.17. 19:15:10
AnuluWork
Ezt hogyan?

AnuluWork
Na. Csak 19én lehet a dobozos, magyar, Jakkus Originossal nyomulni még ha fizikai valójában is a kezedben van.

Star Wars: Battlefront – GPU teszt!
Utoljára szerkesztette: Csokis, 2015.11.17. 18:33:05

Nem hiszem, én is megvettem ma Origin -en, a Deluxe Edition -t, elő is töltött, de azt írja, hogy 19 -én 0.00 órakor indítható.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt van nálam is. Töltöm. Mert ugye kampec volt a telepítő DVD, de ki nem szarja le, ha a kód működött.

Pont ezt gondolom én is..Gyanúsan olcsó. Ami meg gyanúsan olcsó ott én mindig átverést szaglintok. Ismertebb helyek közül sehol nem láttam 40 euró alatti ajánlatot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bandicoot
Eddig 19 volt írva,ezért gondolom mert akkor legalább kiírhatnák mellé hogy 19-től lehet aktiválni....

A players.hu-t pedig megfontolnám, elég sok a negatív vélemény róluk a neten, és mocskosul gyanús a 10ezres ár,miközben még a ruszki cdkulcsok is 13ezer körül indulnak netszerte....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Szerintem annyi, hogy egy nappal előbb elkezdik árusítani.

Onnan még nem vásároltam, de nem ennél a viszonylag drága tételnél fogom elkezdeni.

Bandicoot
Konzolvilág és Gameshop átrakta 11-19-ről 11-18-ra a játék megjelenését pc-n. Elöbbre rakták az aktiválhatóságot is az EU-ban?

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

attiGT
10e a players.hu-n de még azt is sokallom

Európai megjelenés november 19, szóval erősen kizártnak tartom, hogy addig trükközés nélkül elinduljon (vpn-el viszont működésre lehet biztosan bírni).

Legolcsóbb is 42 euró (12000 ft)....és ez kulcs.

Update: 44 euró a legolcsóbb...
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.17. 16:37:15

attiGT
Mivel bannerban semmi info ezért arra merészkedem, hogy megkérdezzem merre a legolcsóbb most a játék? (cdkulcs elég)

Játszunk már, játszunk már, játszunk már!.....<#boxer>
erre azért kíváncsi lennék, mert még mindig csak előrendelés van az oldalon kiírva ........
Konzolvilágnál is átvehető, most voltam érte
Ezeket a képeket az előzetes letöltés után lőtted?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Master91
Szépek ,csak spoilerba rakhattad volna őket 😄
scomcomputers
Minden ultrán,2560-ban:

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.17. 12:25:34

* Scomcomputers the future of computing!*

scomcomputers
Néhány kép a játékból:

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.17. 12:25:50

* Scomcomputers the future of computing!*

Hivatalosan már tegnap 16:00-tól játszható a játék egyes helyeken.
Ők ehez igazodtak 😄
AnuluWork
A PlatinumShopnál mai dátumot írnak, mindenhol máshol 19. a megjelenés. Elqurták, vagy náluk korábban elérhető?

giornalista
a sisak nélküli stormtrooperek nagyon gagyik. pontosan ugyanazokat a modelleket teheted fel, mint amiket a felkelőkre. nem érdkel, hogy azok is emberek, és bárkik lehetnek, és valóban, az új filmben majd leveszi a sisakját az egyik, de egyelőre nagyon idegen az univerzumtól ez. az eddigi filmekben nem láttuk, hogy levette volna bármelyik a sisakját, a könyvek, képregények, béna rajzfilmek meg abszolút hidegen hagynak.

van összesen három (!) opciód, hogy legyen rajta sisak, és 40, amelyek szerint nincs. csak azért, mert a DICE-nak egyszerűbb volt kopipésztelni a kész arcokat a fehér egyenruhára a lázadókról.

ja, és 4 nagy játékmódos pályával rajtolunk, gyönyörű. nem baj, az ovisoknak jó lesz.
Master91
😄😄DDD
Star Wars Legacy képregény. Bár ez az új film után kb 100 évvel játszódik már.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem vontam kétségne hogy a story egy mese, de felnőtteknek készült eleinte és menet közben ( Jedi vissztér ) változtatta meg Lucas.
Erről nyilatkozott is. Szélesseb nézőközönséget kíván elérni a filmjeivel. Az MTV1-en is leadták a vele készült riportot kb. 2000-2002 körül
Az utólag feljavított 4 részbe is azért kerültek bele a gyermeteg jelenetek, ( pl. Mos Eisley, űrkikötői új részek ),hogy ne legyen akkora kotrasz a 4-5 és a 6 rész mackói között.Újra mondom erről Lucsas is nyilatkozott egy interjúban.

Honnan is indultunk el ? Ja, sisak , No sisak 😄
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.16. 11:41:02
Attól mert van bene ölés attól az eszenciája még mindig egy mese. Paraszt legény felkerekedik hogy megmentse a hercengőt, az úton el kiséri a Varászló és a tolvaj.

"A Star Wars pedig mindig is gyermek mese volt a régi trilógia is, csak az akkori gyerekek sajnos nem nőtek fel"

Biztos, ha te mondod. ( Vader a torkánál fogba úgy odavágja a falhoz a rebel katonát, hogy a nyaka egyből kitörik. )
Annak idején 14éven felülieknek adta a mozi is. ( igaz a mai kölykök sokszor 14évesen már mindenen túl vannak, dugás, horror filmek, drog 😞(( )
Megváltozott a világ, éljen a Liberalizmus !!!!!!!!!!!!! <#falbav>

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.16. 11:10:30
A disney-nek semmi beleszólása nincs abban hogy mien leesz a Star Wars. ők egy márka nevet vettek meg, és inkább az ilyen bábuk forgalmazása meg ilyesmik az amit ők irányítanak, de a Lucasarts csinálja ugyan ugy tovább a dolgát. Kathleen Kennedy a főnök ha a Star Warsról van szó, A disney befektetett egy márkanével, őket csak az érdekli hogy vissza kapják a pénzüket amit vissza is fognak. És Marvel filmekbe sem szolnak bele. A Star Wars pedig mindig is gyermek mese volt a régi trilógia is, csak az akkori gyerekek sajnos nem nőtek fel agyilag.
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.16. 11:04:15
Közhelyet használva : kinek pap , kenek a papné. ( számomra gagyi az új részek, leszámítva a 3. rész utolsó fél óráját. )
A Walt Disney-t még nem írom le előre, csupán aggódom.

Egyetértek az új SWB a dedós szintet üti meg. 😞((((((((((((((((((((((((((((((((((
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.16. 11:02:39
Na az nem kellett volna , ahogy a midichlorian vér-fasizmus se. Semmit nem tettek, hozzá.
Meg az első részben muszáj volt büdös kölökkel felrobbantani a 3-4km-es droid űrhajót?

Csak azért tették be ezeket, hogy minnél több eladható műanyag happy meal menü vagy mi a franc legyen eladható.

Star Wars: Rebels : kicsit savanyúbb, kicsit gagyibb mint a 7 évvel ezelőtti Clone Wars, de legalább van valami SW, az SW éheseknek. Vannak benne jó részek.

Disney most mégjobban lezülleszti ezt.
"Erre volt jó a Disneynek a Star Wars."

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.16. 10:42:33

angelus1991ster.blogspot.hu

lac coo
Es a Disney nagyon ugy fest izzigverig igazi SW folytatast csinalt !'😉
Ami a tieneves korosztaly , az ez a jatek ,sajnos ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

forrás? ( LucasArts ? )

Sajnos maga George Lucas is az évek során eltért a kezdeti Star Wars trilógiától. A hanyatlás kézen fogható az új részeknél
.A régi SW még inkább a felnőtt közönséget célozta meg ( pl Darth vader jelleme erőszakos, kegyetlen ). Az új részek inkább a kölyök korosztálynak készültek, számtalan gagyi és nevetséges jelenet bizonyítja ezt. ( Jar jar binks majomkodásai....stb ) Ráadásul a téma Walt Disney studió kezébe került át. 😞
( éljen a 12éves korosztály !!! )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.16. 10:19:10

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

szomferi
szinte az egész játék a régi filmekről szól, szerintem most az újakból is fognak jönni, talán a mostani filmből, nem hiszem, hogy elhúzzák a Season Pass-t a következő, 8. filmig, hogy onnan is legyenek emberek

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

haat ha ez eredeti trilogiat veszik akkor chewbacca lesz szerintem az egyik masik meg az oreg obi-van..a masik oldalrol passz.. Greedo talan😄DD

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

szomferi
hú, a jó öreg tüdőrákos Grevious... eléggé baszó lenne, hogy úgy mondjam 😄
de nem tudom, hogy kit lehetne választani a hősök oldalára, pláne 2-t is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hát nem randa a kicsike.

Reméljük Rey vezetékneve nem Solo lesz, mert a szinkronszínészek nem tudják majd röhögés nélkül kimondani az biztos.

Kérdés , hogy lesznek-e új Csillagromboló típusok, vagy Új Köztársaság űrcsatahajók. Kylo Ren ( svájci lézerkardal), Snoke, Feka-Finn, Phasma kapitány ( ez de röhejes név XD, ennél még a Jar-Jar Binks is eredetibb volt ) és Rey szerepelhetnek benne.

De igazad van. Battlefront II (IV)-ben szerepelhetnek majd a Klónok háborújának egységei.

Nem egészen egyértelmű a játék honlapján a közlemény, de igazad lehet.

MoRT2195
Összesen 4 új karakter lesz, nem 4-4, ezért is írtam, hogy gondolom 2-2 arányban lesz. Tehát 2 hős és 2 gonosz.
Ha berakják akármelyik "új" trilógiából származó hőst vagy gonoszt akkor kell (!), hogy berakjanak droidokat is. Nem működik egy lázadó-birodalom konfliktus bemutatásakor, hogy Darth Maul, Grievous vagy akár Obi van harcol egyik vagy másik oldalon. Sehogy sem jönne ki jól a lépés.

Szerintem az új filmből biztosan raknak be szereplőket. Az lenne a logikus lépés. Ha belekeverik a Klónháborús időszakot akkor kellenek a droidcsapatok is mindenképp. Nem hinném, hogy ebben a részben ezt megvalósítják. TAlán egy Battlefront 2-ben rebootban esetleg, de itt nagyon csodálkoznék. Szerintem Yoda jöhet még, illetve Obi van a jók oldalán....Csakhogy abból az érából nem nagyon tudok hirtelen gonoszokat felsorolni. Darth Vader és Sidious voltak a szálak mozgató. Igazából ők ketten alkották a gonosz brigádot és ennyi. Szóval a most debütáló filmből lesz még pár gonosz (de létezik, hogy 4 gonosz karaktert vonultatnak fel az új részben? Kötve hiszem!)